-
Μείωσε ? 178 άλογα είναι
-
Ο χρήστης dimitris918 έγραψε:
Μείωσε ? 178 άλογα είναιΜα 160 δεν βγαζει στο Σιροκο? Η τα μπερδεψα?
Επισης, γνωριζει κανεις αν το Σιροκο θα κυκλοφορησει σε καμπριο?
-
Εννοεί οτι μετριέται παραπάνω, ως είθισται στα περισσότερα μοτόρια του γκρούπ...
Όπως και να'χει, ο συγκεκριμένος κινητήρας έχει ήδη σχεδόν 3 χρόνια στην πλάτη του και το λογικό είναι να έχει εξελιχθεί όσον αφορά στα (όποια) προβλήματα...
Άλλωστε μια εταιρία κάνει συνεχώς αλλαγές σε hardware, χωρίς απαραίτητα να μας το γνωστοποιεί...
Θέλω να πιστεύω ότι ο κομπρεσοροτουρμπάτος έχει ωριμάσει πλέον αρκετά... -
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Ξέχασα να σας πώ πως το δικό μου τεχνολογικό θαύμα (TSi 170) πάλι στάζει λάδια.
Είναι πιθανόν απο μια μεταλλική φλάτζα απο κάτω, που έχει αλλαχτεί ήδη μια φορά (η μήπως δύο; δεν θυμάμαι γιατί τον τελευταίο χρόνο έχει βγάλει περίπου 4 μήνες στο συνεργείο).Απο ότι φαίνεται θα το αποχωριστώ πάλι καμια 15αρία μέρες μέχρι να το φτιάξουν (για μερικούς μήνες) και να κάνουν επιστημονικές ερεύνες πάνω στο πρόβλημα. Το πόρισμα βέβαια είναι πάντα το ίδιο: 'Αστοχία υλικού'.
βαρέθηκα
Αυτο μου ακουγεται απλο...το ειχα παθει στο πολο μου και απλα μονος μου αλλαξα αυτη τη ροδελιτσα που βιδωνει μαζι με το παξιμαδι στο καρτερ απο εκει που πεφτουν τα λαδια και τελειωσε...ειχε φαγωθει και δεν το ειχα προσεξει μιας και μονος μου αλλαζω τα λαδια μου...ειναι πολυ απλο αν ειναι αυτο το προβλημα που μαλλον αυτο ειναι...απλα ανεβασε το σε εναν γρυλο και κοιτα το..
Μακάρι να είναι τόσο απλά τα πράγματα, θα το πάω συνεργείο την επόμενη εβδομάδα να το δούνε.
-
Ο χρήστης dimitris918 έγραψε:
Μείωσε ? 178 άλογα είναιΤο GT στις δυναμομετρήσεις έβγαζε γύρω στα 190 αν θυμάμαι καλά. Ο λόγος που ρίξανε την ιπποδύναμη δεν έχει να κάνει με την αξιοπιστία αλλα με τα καυσαέρια.
Αν δεν κάνω λάθος το GT έχει και ελαφρώς καλύτερες επιδόσεις απο το Scirocco 160. -
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
Εννοεί οτι μετριέται παραπάνω, ως είθισται στα περισσότερα μοτόρια του γκρούπ...
Όπως και να'χει, ο συγκεκριμένος κινητήρας έχει ήδη σχεδόν 3 χρόνια στην πλάτη του και το λογικό είναι να έχει εξελιχθεί όσον αφορά στα (όποια) προβλήματα...
Άλλωστε μια εταιρία κάνει συνεχώς αλλαγές σε hardware, χωρίς απαραίτητα να μας το γνωστοποιεί...
Θέλω να πιστεύω ότι ο κομπρεσοροτουρμπάτος έχει ωριμάσει πλέον αρκετά...Ισχυει...
Εχει βελτιωθει η λειτουργια του και εμφανιζεται ακομα πιο γραμμικος, χωρις καποια
μικρα κενα που εμφανιζε το Golf GT. Παρολα αυτα μεχρι τις 3,000σ.α.λ παρα κατι
δεν ειναι αυτο που περιμενεις απο ενα κινητηρα 160ιππων.
Ισως βεβαια να αφαιρει και λιγο την αμεσοτερη αισθηση που θα ηθελεςτο ηλεκτρονικο γκαζι... -
Ο χρήστης Sandouras έγραψε:
Μείωσε ? 178 άλογα είναι
Μα 160 δεν βγαζει στο Σιροκο? Η τα μπερδεψα?
Μην κολλάτε στις μέγιστες τιμές ιπποδύναμης (αλλά και ροπής). Η καμπύλες είναι αυτές που έχουν σημασία.
-
παιδια αυτο που με χαλασε ηταν το τιμονι πολυ μαλακο και δεν το καταλαβα να σκληραινει και σε μεγαλες ταχυτητες ισως να κανω λαθος πιο πολυ μου πηρε προπαθεια να συνηθισω το χωρο και τις διαστασεις επισης η αναρτηση λιγο πιο σκληρη απο οτι επρεπε για αμαξι εντος πολης θα επρεπε να ηταν λιγο πιο μαλακη
-
Ο χρήστης olympian2 έγραψε:
Μείωσε ? 178 άλογα είναι
Μην κολλάτε στις μέγιστες τιμές ιπποδύναμης (αλλά και ροπής). Η καμπύλες είναι αυτές έχουν σημασία.
Ετσι...
-
Ο χρήστης fadomas313 έγραψε:
παιδια αυτο που με χαλασε ηταν το τιμονι πολυ μαλακο και δεν το καταλαβα να σκληραινει και σε μεγαλες ταχυτητες ισως να κανω λαθος πιο πολυ μου πηρε προπαθεια να συνηθισω το χωρο και τις διαστασεις επισης η αναρτηση λιγο πιο σκληρη απο οτι επρεπε για αμαξι εντος πολης θα επρεπε να ηταν λιγο πιο μαλακηΚαλησπέρα το τιμόνι είναι ελαφρυ με χαμηλη ταχυτητα για εύκολία στην πόλη αλλα οσο ανεβαίνουν τα χλμ γίνεται πολυ μα πολύ βαρύ, την Κυριακή ανέβαινα το Μπράλο και ένιωθα στις ανοιχτές στροφές όλο το βάρος του αυτοκινήτου στο τιμόνι, πάρα πολύ καλή αίσθηση όσο αφορά τις αναρτήσεις είναι όπως θα έπρεπε για ένα σπορ αυτοκίνητο αλλά ταυτόχρονα είναι και άνετο χωρίς να κοπανάει στις ανωμαλίες, το scirocco δεν ειναι αμάξι για εντός πόλης!!!.
-
Ο χρήστης galimanis έγραψε:
παιδια αυτο που με χαλασε ηταν το τιμονι πολυ μαλακο και δεν το καταλαβα να σκληραινει και σε μεγαλες ταχυτητες ισως να κανω λαθος πιο πολυ μου πηρε προπαθεια να συνηθισω το χωρο και τις διαστασεις επισης η αναρτηση λιγο πιο σκληρη απο οτι επρεπε για αμαξι εντος πολης θα επρεπε να ηταν λιγο πιο μαλακη
Καλησπέρα το τιμόνι είναι ελαφρυ με χαμηλη ταχυτητα για εύκολία στην πόλη αλλα οσο ανεβαίνουν τα χλμ γίνεται πολυ μα πολύ βαρύ, την Κυριακή ανέβαινα το Μπράλο και ένιωθα στις ανοιχτές στροφές όλο το βάρος του αυτοκινήτου στο τιμόνι, πάρα πολύ καλή αίσθηση όσο αφορά τις αναρτήσεις είναι όπως θα έπρεπε για ένα σπορ αυτοκίνητο αλλά ταυτόχρονα είναι και άνετο χωρίς να κοπανάει στις ανωμαλίες, το scirocco δεν ειναι αμάξι για εντός πόλης!!!.
Λες να βοηθούσε το DCC σε αυτόν τον τομέα;
-
Ο χρήστης Sandouras έγραψε:
Επισης, γνωριζει κανεις αν το Σιροκο θα κυκλοφορησει σε καμπριο?Κάπου είχε πάρει το μάτι μου μία φωτό του σιρόκο με υφασμάτινη. Άγνωστο αν θα βγει στην παραγωγή... Αλλά θα χάσει σε ομορφιά... Πάντα μου άρεσαν τα coupe και όχι τα roadster βέβαια.
-
Ο χρήστης olympian2 έγραψε:
Καλησπέρα το τιμόνι είναι ελαφρυ με χαμηλη ταχυτητα για εύκολία στην πόλη αλλα οσο ανεβαίνουν τα χλμ γίνεται πολυ μα πολύ βαρύ, την Κυριακή ανέβαινα το Μπράλο και ένιωθα στις ανοιχτές στροφές όλο το βάρος του αυτοκινήτου στο τιμόνι, πάρα πολύ καλή αίσθηση όσο αφορά τις αναρτήσεις είναι όπως θα έπρεπε για ένα σπορ αυτοκίνητο αλλά ταυτόχρονα είναι και άνετο χωρίς να κοπανάει στις ανωμαλίες, το scirocco δεν ειναι αμάξι για εντός πόλης!!!.
Λες να βοηθούσε το DCC σε αυτόν τον τομέα;
Αν θέλεις να είναι άνετο πάρτο με 16άρες και DCC.
-
Ο χρήστης fadomas313 έγραψε:
παιδια αυτο που με χαλασε ηταν το τιμονι πολυ μαλακο και δεν το καταλαβα να σκληραινει και σε μεγαλες ταχυτητες ισως να κανω λαθος πιο πολυ μου πηρε προπαθεια να συνηθισω το χωρο και τις διαστασεις επισης η αναρτηση λιγο πιο σκληρη απο οτι επρεπε για αμαξι εντος πολης θα επρεπε να ηταν λιγο πιο μαλακηΜιλας για αυτοκινητο σε τεστ ντραιβ η για το δικο σου; Αν ειναι η 2η περιπτωση μετρα λιγο τις πιεσεις σου γιατι ολα τα καινουρια τα φερνουν με 40+ για τη μεταφορα και καμια φορα ξεχνουν να τα ξεφουσκωσουν πριν την παραδοση.
-
Καλημέρα σε όλους!
Μόλις διάβασα αυτό : http://www.protothema.gr/content-carspeed.php?id=19148 στο Πρώτο θέμα και είπα να το μοιραστώ μαζί σας επειδή μου έκανε εντύπωση το ότι το συγκεκριμένο 1.4 έχει απόδοση 210 hp. -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Μείωσε ? 178 άλογα είναι
Μην κολλάτε στις μέγιστες τιμές ιπποδύναμης (αλλά και ροπής). Η καμπύλες είναι αυτές έχουν σημασία.
Ετσι...
Οι γυναικείες καμπύλες βέβαια.
Γιατί όποιος ασχολείται με τις καμπύλες των δυναμομετρήσεων ενός κινητήρα ενός αυτοκινήτου είναι απλώς καμένος... -
Ο χρήστης Lapin έγραψε:
Μείωσε ? 178 άλογα είναι
Ετσι...
Γιατί όποιος ασχολείται με τις καμπύλες των δυναμομετρήσεων ενός κινητήρα ενός αυτοκινήτου είναι απλώς καμένος...γιατι σου φαινομαστε για αψητοι?
εκτος αν νομιζεις οτι εδω ειναι το φορουμ του cosmopolitan
αλλωστε, το ενα δεν αποκλειει το αλλο..
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
αλλωστε, το ενα δεν αποκλειει το αλλο..
Κάθε άλλο η πραγματικότητα και όχι οι στατιστικές έχουν δείξει ότι :
Καμπύλες ιπποδύναμης-ροπής που συναντώνται σε υψηλόστροφα ιταλικά και γερμανικά πολυκύλινδρα μοτέρ συνοδεύονται στην θέση του συνοδηγού από αντίστοιχες καμπύλες!
-
Ο χρήστης Lapin έγραψε:
Γιατί όποιος ασχολείται με τις καμπύλες των δυναμομετρήσεων ενός κινητήρα ενός αυτοκινήτου είναι απλώς καμένος...Κάψιμο ε;
-
Sciroccisti...
VW Scirocco Study R
2.0TFSI 270hp
http://www.worldcarfans.com/9081203.006 ... in-bologna
VW Scirocco