-
ερώτηση : έχει πάρει κανείς το scirocco με το πακέτο φωτισμού PLA >? αν ναι υπάρχει περίπτωση να μας δείξει καμιά φωτογραφία τι περιλαμβάνει ?
ευχαριστωωωωωωωωωωωω
-
Βλέποντας τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης μου έκανε εντύπωση που κάποιοι θα επέλεγαν το καφέ. Το έχει παραγγείλει κανείς σε αυτό το χρώμα; Θα με ενδιέφερε να το δω από κοντά. Σε αντιπροσωπεία δεν πιστεύω να υπάρχει...
-
Παιδια εχει παραγγειλει κανεις scirocco μεσα στον Οκτωβριο και να το εχει παραλαβει ή να ξερει οτι το αυτοκινητο του βρίσκεται Ελλαδα? Θελω απλα να ξερω γιατι μου λενε οτι θα παραλαβω μεχρι τελος του μηνα και το αυτοκινητο ακομα ερχεται...
-
Ο χρήστης xkos έγραψε:
Παιδια εχει παραγγειλει κανεις scirocco μεσα στον Οκτωβριο και να το εχει παραλαβει ή να ξερει οτι το αυτοκινητο του βρίσκεται Ελλαδα? Θελω απλα να ξερω γιατι μου λενε οτι θα παραλαβω μεχρι τελος του μηνα και το αυτοκινητο ακομα ερχεται...Τα ίδια τραβάω και εγώ...άστα
-
Ο χρήστης olympian2 έγραψε:
Βλέποντας τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης μου έκανε εντύπωση που κάποιοι θα επέλεγαν το καφέ. Το έχει παραγγείλει κανείς σε αυτό το χρώμα; Θα με ενδιέφερε να το δω από κοντά. Σε αντιπροσωπεία δεν πιστεύω να υπάρχει...Είχα δει ένα Α3 από κοντά σε καφέ. Δεδομένων ότι είναι το ίδιο δεν με πείθει... Απο μακριά ίσως να το μπερδέψεις με μαύρο. Απο κοντά παίζει με το φως και πρέπει να πετύχεις την κατάληλη πλευρά για να το διακρίνεις αλλά και πάλι δεν νομίζω ότι είναι ωραίο χρώμα.
-
Για την ιστορία, εγω θα το έπαιρνα (και ψήφισα) μαύρο αν και νομίζω πως σε άσπρο 'δείχνει' περισσότερο τις γραμμές του. Το γνωστό μπλε που βλέπουμε στις φωτογραφήσεις παντού στο Ιντερνετ, είναι το Rising Blue?
-
Ο χρήστης Giannis_13 έγραψε:
Για την ιστορία, εγω θα το έπαιρνα (και ψήφισα) μαύρο αν και νομίζω πως σε άσπρο 'δείχνει' περισσότερο τις γραμμές του. Το γνωστό μπλε που βλέπουμε στις φωτογραφήσεις παντού στο Ιντερνετ, είναι το Rising Blue?Ναι. Εγώ από την άλλη εχω την εντύπωση πως το άσπρο τις κρύβει τις γραμμές του, ιδίως κάτω από τον ήλιο...
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Είχα δει ένα Α3 από κοντά σε καφέ. Δεδομένων ότι είναι το ίδιο δεν με πείθει... Απο μακριά ίσως να το μπερδέψεις με μαύρο. Απο κοντά παίζει με το φως και πρέπει να πετύχεις την κατάληλη πλευρά για να το διακρίνεις αλλά και πάλι δεν νομίζω ότι είναι ωραίο χρώμα.Lava Grey ήταν...
Συνήθως φαίνεται σαν μαύρο, για καφέ πρέπει να το κοιτάξεις από κοντά και με ήλιο μόνο. -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Μοrpeus τσεκαρε παλι λιγο το video manual vs DSG στην κοντρα GTI DSG με Αstra Turbo και διαφορα 0.42sec ποσες 'καροτσες' ειναι μπροστα το Golf?http://www.youtube.com/watch?v=gmMNRQ1GJ3o' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank
Σε λιγο μου φαινεται θα ξεχασουμε και αυτα τα λιγα που ξερουμε...
Φίλε Γρηγόρη, δεν σου παραθέτω την άποψη μου (την οποία και θα είχες κάθε δικαίωμα να αμφισβητήσεις) αλλά απλά μαθηματικά.
Και αυτά λένε οτι στα 160χαω η διαφορά του 0.5 δευτερολέπτου αντιστοιχεί με 22 μέτρα, δηλαδή με ~5 'καρότσες' των 4.2 μέτρων (ή αν προτιμάς, με ~4 'κενές' )...
Το τι φαίνεται (ή το τι 'βλέπει' ο κάθένας ) σε ένα video, είναι σχετικό και εξαρτάται απο την γωνία λήψης, τον φακό που χρησιμοποιείται και την αντίληψη του καθενός (πχ εδώ δεν έχουμε πλαϊνές λήψεις)...
Προσωπικά στο 2:52' βλέπω τουλάχιστον 3 καρότσες διαφορά, παρά την χρήση ευρυγώνιου φακού και την incar λήψη)Για να ισχύουν τα 22m που λες θα έπρεπε η κίνηση να ήταν ευθύγραμμη και ομαλή , πράγμα που δν συμβαίνει....
Ευθύγραμμη είναι (όσο μπορεί τουλάχιστον να είναι)... ομαλή όχι... γι'αυτό και παίρνουμε ένα χρονικό σημείο (400μ) σαν δείγμα...
ΥΓ: Σόρρυ για το 'θεωρητικό' offtopic...
-
Θα ελεγα οτι η κινηση ειναι επιταχυνομενη , που σημαινει οτι στα 0.5sec ειναι πιο πολυ απο 22m!
-
Ντάξ, είναι επιταχυνόμενη αλλά πλέον η επιτάχυνση του οχήματος σε αυτές τις ταχύτητες είναι αργή για να δεις σοβαρή διαφορά ταχύτητας σε μισό δεύτερο.
-
Abt Scirocco
http://www.worldcarfans.com/9081126.012 ... ssen-debut' target='_blank' target='_blank
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Γιατί μπορείς με το κλασσικό αυτόματο (με μετατροπέα ροπής) να πατήσεις το γκάζι, ενώ πατάς φρένο και μην πάρεις τίποτα στο χέρι?
Δεν το έχω δοκιμάσει αυτό που λες πάντως κατά το παρκάρισμα...Σε στάση το έχω δοκιμάσει σε ίσιωμα και άκουγα το διαφορικό πίσω (mercedes C) να πιέζεται έντονα.
Επίσης δε μπορώ να φανταστώ σε ποιά περίπτωση βολεύει να πατάς γκάζι-φρένο μαζί κατά το παρκάρισμα.Δίνεις ένα παράδειγμα σε παρακαλώ?
(πάντως ναι.στο DSG μπορείς άνετα να πατήσεις γκάζι ενώ πατάς φρένο είτε έχεις D ή S είτε R χωρίς κανένα πρόβλημα.)Δεν πειράζει να πατάς ταυτόχρονα γκάζι και φρένο, μόνο υπερθερμαίνεις το λάδι του σασμάν. ΠΡΟΣΟΧΗ: μερικά δευτερόλεπτα τέρμα γκάζι (με φρένο) φτάνουν - 50kW θερμαίνουν ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ 6 λίτρα λάδι.
Εγώ όταν παρκάρω σε ανηφόρα πάντα πατάω φρένο + γκάζι για ακρίβεια (στο ίσιο πατάω μόνο φρένο).
Αν δεις τι βασανιστήρια τραβάει το αμάξι αν κολλήσει σε πάγο (παρκάρισμα) θα πάθεις πλάκα. Τέρμα γκάζι και μετά τέρμα φρένο, αστραπιαία αφήνεις το γκάζι, D R ΞΑΝΑ, και ΞΑΝΑ μέχρι να ξεκολλήσει. Βγαίνει αλλά μυρίζουν τα φρένα (και τριξίματα του σασί/κινητήρα/σασμάν).
Μόνο μην ανεβάσεις στροφές και βάλεις ταχύτητα, τότε μπορείς να πάρεις το (κλασσικό αυτόματο) σασμάν στο χέρι. -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Μόνο μην ανεβάσεις στροφές και βάλεις ταχύτητα, τότε μπορείς να πάρεις το (κλασσικό αυτόματο) σασμάν στο χέρι.Αυτό το έκανε συχνά φίλος μου όταν ήμασταν 16 και έπαιρνε κρυφά το αμάξι της μάνας του τα καλοκαίρια στο χωριό, μια 280SE. Ρίχναμε πολύ γέλιο σαν μικρά που ήμασταν, τότε ακόμα η μισή και Χαλκιδική στον επαρχιακό δρόμο είχε χωματόδρομο. Μετά το καλοκαίρι η μάνα του πήγε και άλλαξε σασμάν .
-
To έστρωσε το αμάξι.
-
Ο χρήστης olympian2 έγραψε:
Βλέποντας τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης μου έκανε εντύπωση που κάποιοι θα επέλεγαν το καφέ. Το έχει παραγγείλει κανείς σε αυτό το χρώμα; Θα με ενδιέφερε να το δω από κοντά. Σε αντιπροσωπεία δεν πιστεύω να υπάρχει...Με ενδιαφερει παρα πολυ αυτο το χρωμα και εχω μαζεψει πολλες φωτογραφιες
σε διαφορετικες γωνιες ληψης και με διαφορετικο φωτισμο, μιας και η αποχρωση
του αλλαζει αρκετα...
Αν θες μπορω να σου στειλω μερικες φωτο με πμ -
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
Μοrpeus τσεκαρε παλι λιγο το video manual vs DSG στην κοντρα GTI DSG με Αstra Turbo και διαφορα 0.42sec ποσες 'καροτσες' ειναι μπροστα το Golf?
http://www.youtube.com/watch?v=gmMNRQ1GJ3o' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank
Σε λιγο μου φαινεται θα ξεχασουμε και αυτα τα λιγα που ξερουμε...
Φίλε Γρηγόρη, δεν σου παραθέτω την άποψη μου (την οποία και θα είχες κάθε δικαίωμα να αμφισβητήσεις) αλλά απλά μαθηματικά.
Και αυτά λένε οτι στα 160χαω η διαφορά του 0.5 δευτερολέπτου αντιστοιχεί με 22 μέτρα, δηλαδή με ~5 'καρότσες' των 4.2 μέτρων (ή αν προτιμάς, με ~4 'κενές' )...
Το τι φαίνεται (ή το τι 'βλέπει' ο κάθένας ) σε ένα video, είναι σχετικό και εξαρτάται απο την γωνία λήψης, τον φακό που χρησιμοποιείται και την αντίληψη του καθενός (πχ εδώ δεν έχουμε πλαϊνές λήψεις)...
Προσωπικά στο 2:52' βλέπω τουλάχιστον 3 καρότσες διαφορά, παρά την χρήση ευρυγώνιου φακού και την incar λήψη)Για να ισχύουν τα 22m που λες θα έπρεπε η κίνηση να ήταν ευθύγραμμη και ομαλή , πράγμα που δν συμβαίνει....
Ευθύγραμμη είναι (όσο μπορεί τουλάχιστον να είναι)... ομαλή όχι... γι'αυτό και παίρνουμε ένα χρονικό σημείο (400μ) σαν δείγμα...
ΥΓ: Σόρρυ για το 'θεωρητικό' offtopic...
Φιλε Morpheus , στην περιπτωση αυτη των 0-400 δεν ισχυουν τα 'απλα μαθηματικα', γιατι
πολυ απλα εχουμε ταχυτητα εξοδου με την ταχυτητα των 160km/h περιπου και οχι
σταθερη ταχυτητα στην διαρκεια αυτης της αποστασης.
Η μεθοδος των τριων οπως εσπευσε φιλος απο το forum να διευκρινησει, δεν λειτουργει
εδω.
Εκτος αυτου, αν στο video παγωσεις την εικονα στο 2:54-2:55 προσεχοντας το σημαδι που υπαρχει στην διακεκομενη γραμμη αναμεσα στα δυο αυτοκινητα θα δεις καθαρα, ανεξαρτητα απο την γωνια ληψης οτι η αποσταση μεταξυ τους ειναι πολυ μικροτερη απο αυτην που ισχυριζεσαι, ποσο μαλλον απο αυτη που υπολογιζεις με την μεθοδο των τριων. (22 μετρα).Τελος, σκοπος μου δεν ειναι να επιβαλλω την αποψη μου, ουτε να αμφισβητησω την δικη σου, απλα να βρω και να αναφερω αυτο που πραγματικα ισχυει...
-
Ηταν αναμενομενο οτι θα καγκουριζοταν το πρασινακι μου ...μια iroc μασκα ισως???
Το Link για το r20T http://www.carmagazine.co.uk/Secret-new ... ide-story/' target='_blank' target='_blank
με τον κινητηρα του s3 και 0-100 κατω απο 6 σικοντα... ...και
Παντως το ασπρο το εχω δει μερα μεσημερι και πραγματικα κρυβει τις γραμμες του...
Τωρα σχετικα με το dsg κοιταξτε οσοι το παρετε να θελετε πρωτα αυτοματο και μετα επιδοσεις γιατι αυτο στο τελος θα μεινει και αυτη ειναι η πραγματικη του χρησιμοτητα καλως η κακως!Μην παρασυρεστε απο βιντεο π δειχνουν διαφορες στα 400 και τετοια γιατι αυτο σπανια θα το κανετε κ μαλιστα με ομοιο αμαξι...στην καθημερινη του χρηση θα το αντιμετωπιζετε σαν αυτοματο με ο,τι αυτο συνεπαγεται! -
Μπορεί να με βοηθήσει κανείς να βρώ μια φώτο του αυτοκινήτου σε γκρί beryllium για να την βάλω wallpaper; Βρήκα μια απο μια έκθεση αλλά δυστυχώς φαίνεται και κόσμος μαζί με το αυτοκίνητο!
-
Κάβουρα ήσουν κατατοπιστικότατος σχετικά με το DSG μου έλυσες κάθε απορία....ευχαριστώ που είχες την υπομονή να κάτσεις να γράψεις ένα τόσο μεγάλο κείμενο.
Κάτι τελευταίο θα ήθελα να σε ρωτήσω, σου έχει περάσει από το μυαλό η σκέψη πως θα ήταν καλύτερα αν το είχες πάρει χειροκίνητο; Κοινώς υπάρχουν στιγμές που μετάνιωσες που διάλεξες το DSG; ευχαριστώ
VW Scirocco