-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Αν μου ελεγες οτι έχεις ενα αυτοκίνητο 2000κυβικών και θέλεις και ενα για το κέντρο θα σου ελεγα να παρεις κατι μικρό κατά προτίμηση 1000αρι (και δεν εννοω ατος ) αφού το θέλεις μόνο για εντός πόλης.Η αλφα καιει αντοιστοιχα με ενα 2λιτρο, εξαιρειται βεβαια η 2λιτρη αλφα.
Το θεμα ειναι οπως εχει τωρα η κατασταση κινουμαι 70% πολη και 30% εξω.
Η αλφα μου καλυπτει το 30% αλλα στο 70% ειναι ασυμφορη.
Το 1000αρι θα μου καλυπτει το 70% αλλα στο 30% αστα βραστα.
Το τζαζ (οχι μονο αυτο αλλα καποιο 1400αρι) θα μου καλυπτει το 70% και θα μπορω να κινηθω αξιοπρεπως στο υπολοιπο 30%
-
Κράτα την Αλφα και πάρε για 2ο ένα μτχ Matiz γύρω στις 4.000ε.
Τα έξοδα τόσο σε ασφάλεια όσο και σε λοιπά έξοδα είναι μικρά οπότε θα βρείς την ησυχία σου. -
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Τα έξοδα τόσο σε ασφάλεια όσο και σε λοιπά έξοδα είναι μικρά οπότε θα βρείς την ησυχία σου.Και μετα θα συντηρω 2 αυτοκινητα!!!
Και ειναι και το αλλο. Εχουμε γεμισει αυτοκινητα και εγω θα παρω 2ο?
-
Ο χρήστης medos έγραψε:
Τα έξοδα τόσο σε ασφάλεια όσο και σε λοιπά έξοδα είναι μικρά οπότε θα βρείς την ησυχία σου.Και μετα θα συντηρω 2 αυτοκινητα!!!
Και ειναι και το αλλο. Εχουμε γεμισει αυτοκινητα και εγω θα παρω 2ο?
Αυτό τον φόβο τον έχουν όλοι όσοι δεν είχαν 2 αυτοκίνητα.Τι συντήρηση θέλει όμως ένα matiz;
240ε ασφάλεια,άλλα 100 τέλη(περίπου γιατί δεν ξέρω ακριβώς) και άλλα 200 σερβις.
Δε νομίζω οτι είναι πολλά 540ευρώ το χρόνο.
Μόνο απο τη βενζίνη που θα γλιτώσεις τα έβγαλες. -
240 ευρώ το χρόνο ασφάλεια; Αυτοκίνητο θα αγοράσει, όχι παπάκι
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
240 ευρώ το χρόνο ασφάλεια; Αυτοκίνητο θα αγοράσει, όχι παπάκιΕγω στο 1000αρι μου δινω 240 το εξαμηνο....
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Αυτοκίνητο θα αγοράσει, όχι παπάκιΠλακα-πλακα η καλυτερη λυση ειναι. Με μια καλη ασφαλεια ζωης
-
Εγώ έδινα 500ε το χρόνο για το Blazer 4.2cc στην Εγνατία με κλοπή 25.000ε,πυρκαγιά και οδική βοήθεια.
Μάλλον έχετε πέσει σε κλέφτες ασφαλιστές.
Αν θέλετε στείλτε μου ένα pm για περισσότερα.... -
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Εγώ έδινα 500ε το χρόνο για το Blazer 4.2cc στην Εγνατία με κλοπή,πυρκαγιά και οδική βοήθεια.
Μάλλον έχετε πέσει σε κλέφτες ασφαλιστές.
Αν θέλετε στείλτε μου ένα pm για περισσότερα....Να ευχεσε να μην στο κλεψουν ή παρει φωτια διοτι δεν προκειται να παρεις φραγκο απο την Εγνατια.....
Αυτες οι εταιρειες ειναι μονο για οσους ασφαλιζουν τα απολυτος υποχρεωτικα και τιποτα παραπανω.
-
Απο πότε η Εγνατία είναι τόσο κακή εταιρία;
Υπάρχουν ένα σωρό άλλες μικρότερες που είναι πολύ χειρότερες.
πχ η Μινέττα που είχα παλιότερα και έδινα πολύ περισσότερα.
Εκτός αυτού το έχω πουλήσει πλέον .Αλλά στο θέμα μας είμαι σίγουρος οτι με 240ε ασφαλίζω το matiz για ένα χρόνο στον ασφαλιστή μου.Γι'αυτό και έβαλα αυτή την τιμή.
Δεν έιναι δηλαδή κάποια υπερβολή προς χάριν υπερασπίσεως της απόψεως μου. -
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Εκτός αυτού το έχω πουλήσει πλέον .Αλλά στο θέμα μας είμαι σίγουρος οτι με 240ε ασφαλίζω το matiz για ένα χρόνο στον ασφαλιστή μου.Γι'αυτό και έβαλα αυτή την τιμή.
Δεν έιναι δηλαδή κάποια υπερβολή προς χάριν υπερασπίσεως της απόψεως μου.Δεν διαφωνω οτι υπαρχουν εταιρειες που το ασφαλιζεις με αυτο το ποσο.
Συγκριτικα της γυναικας μου,Alto 1000cc, στην Εθνικη 396ε, το χρονο σημερα το πληρωσα, αλλα οταν πριν λιγο καιρο σπασαν το τζαμι και κλεψαν το ραδιοcd πληρωθηκε με συνοπτικες διαδικασιες ολο τα χρηματα σε 3-μερες. χωρις αυξηση ασφαλιστρων
-
Εντάξει η Εθνική είναι η καλύτερη και όλοι το ξέρουμε,αλλά δεν είναι ανάγκη να ασφαλίσεις το matiz στην Εθνική.
Για την Εγνατία ξέρεις κάτι συγκεκριμένο;
Και πέρα απο αυτό υπάρχει πολύς κόσμος που πληρώνει τεράστια ασφάλιστρα σε μικρές εταιρίες πολλές φορές λόγω των δανείων χωρίς καμία ιδιαίτερη κάλυψη.
Τέλος πάντων.Συγνώμη για τα offtopic. -
Διάβαζα το topic και για τις ασφάλεις που είναι εκτός θέματος αλλά δε μπόρεσα να συγκρατηθηθώ. Με το ανώτερο bonus που δίνει η ασφαλιστική για 1800cc (12 φορολογίσιμους) τα ασφάσλιστρα είναι για 12μηνο 278ευρώ (για απλή ασφάλεια μιλάω)!!! Είδα περίπου τα ίδια ασφάλιστρα για 1000άρι!!! Μήπως εννοείτε για τα καινούργια με δάνειο που σε υποχρεώνει η αντιπροσωπεία για να είναι κατωχυρωμένη να πληρώνεις ασφάλεια για επιπλέον περιστατικά (κλοπή, φωτιά, μικτη ασφάλεια κ.λπ); Σε 1000άρι τα ασφάλιστρα δεν ξέρω με πόσο έκπτωση επηδεί ο οδηγός δεν έχει δηλώσει ατύχημα εδώ και 8 χρόνια τα ασφάλιστρα είναι 170 ευρώ!! Η μία είναι η Victoria και η άλλη η Ιντερσαλονικα
-
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Δεν έιναι δηλαδή κάποια υπερβολή προς χάριν υπερασπίσεως της απόψεως μου.περιμενε τον φεβρουαριο που κλεισουν οι επομενες 10 ασφαλιστηκες και θα δεις που βρισκεται η εγνατια μαζι με την ιντερσαλονικα,την εος,βικτορια και μερικες αλλες...
-
Προς τους κκ Μοδερεϊτορς:
Επειδη τα θεματα των ασφαλιστικων εταιριων/ασφαλιστρων/αποζημιωσεων κτλ και σοβαρα ειναι και επανερχονται συνεχεια, καλο θα ηταν, απο τη διασπαση των off topic δημοσιευσεων του παροντος thread, να προκυψει ενα γενικο thread (πχ 'Περι ασφαλιστικων εταιριων'), στο οποιο να διεξαγεται η σχετικη συζητηση, που σημερα ειναι 'σκορπια' σε πολλα threads. -
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Επειδη τα θεματα των ασφαλιστικων εταιριων/ασφαλιστρων/αποζημιωσεων κτλ και σοβαρα ειναι και επανερχονται συνεχεια, καλο θα ηταν, απο τη διασπαση των off topic δημοσιευσεων του παροντος thread, να προκυψει ενα γενικο thread (πχ 'Περι ασφαλιστικων εταιριων'), στο οποιο να διεξαγεται η σχετικη συζητηση, που σημερα ειναι 'σκορπια' σε πολλα threads.Η συνένωση θεμάτων (topic merge) δυστυχώς δεν υποστηρίζεται από τη μηχανή του φόρουμ.
-
Ολική κλοπή για 7.000 ευρώ.
και όλα τα άλλα τα βασικά στο αρχικό μπονους μάλλους και πληρώνω 240 / 6μηνο.Στην AIG Greece, μελος του ομίλου Λάτση.
Κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα.Δεν ξέρω αν όντως δίνω πολλά. Θα το ξάξω σε κανα μήνα που θα πρέπει να πληρώσω το επομενο εξάμηνο.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Επειδη τα θεματα των ασφαλιστικων εταιριων/ασφαλιστρων/αποζημιωσεων κτλ και σοβαρα ειναι και επανερχονται συνεχεια, καλο θα ηταν, απο τη διασπαση των off topic δημοσιευσεων του παροντος thread, να προκυψει ενα γενικο thread (πχ 'Περι ασφαλιστικων εταιριων'), στο οποιο να διεξαγεται η σχετικη συζητηση, που σημερα ειναι 'σκορπια' σε πολλα threads.Η συνένωση θεμάτων (topic merge) δυστυχώς δεν υποστηρίζεται από τη μηχανή του φόρουμ.
- τα θέματα για ασφάλειες τα έχουμε μαζεμένα εδώ: http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... 809#157809
-
και όλα τα άλλα τα βασικά στο αρχικό μπονους μάλλους και πληρώνω 240 / 6μηνο.Στην AIG Greece, μελος του ομίλου Λάτση.
Κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα.Δεν ξέρω αν όντως δίνω πολλά. Θα το ξάξω σε κανα μήνα που θα πρέπει να πληρώσω το επομενο εξάμηνο.
Μια συμβουλη εκ πειρας....
Αποφευγεται να πληρωνεται ασφαλιστρα ανα εξαμηνο διοτι εχει μια προσαυξηση 2 με 5%.
Με ετησια καταβολη το γλιτωνεται..... -
Moυ φαίνονται και μένα αρκετούτσικα ότι δίνεις...εγώ με 1600cc, ΒΜ 10 και αρκετά πράγματα επάνω πληρώνω
Να πουλησω το ρολοι......και να παρω κομπολοι?????