-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Φορτωθηκαν τα ποδηλατα ,παμε για γυναικοχωρι τωρα. 8 μερες , καθε απογευμα απολογισμος 330χλμ ,οποιος γνωριζει απο Καστρο Κυλληνης κ περιξ, ομορφες διαδρομες μεσα σε ελιες ,πολυ ανηφορα, εκαιγα τις all incl θερμιδες..:-P
Παμε Λαμια τωρα , να εξερευνησουμε κ εκει τον τοπο..Εμενα η σελα απο το μπροστινο μου αρεσε
εχεις βαλει εξτρα μαξιλαρακι, ή ετσι την πηρες;
μπορεις να δωσεις καποιες πληροφοτιες, γιατι ακομα δεν εχω καταφερει να μη με ενοχλει η σελα του Megisto μετα τα 10' -
Ο χρήστης bebes έγραψε:
μπορεις να δωσεις καποιες πληροφοτιες, γιατι ακομα δεν εχω καταφερει να μη με ενοχλει η σελα του Megisto μετα τα 10'
+1000
-
Δημητρη δεν προλαβα να φτιαξω πινακιδα. Ειναι στα υπ οψιν.
Το σετ ολο κοστισε:
κοτσαδορος:130
βαση thule :70
φαναριερα thule :60Το τζελ καλυμματος σελας πολυ απλο αξιας 13 ευρω το εχω απ το προηγουμενο ποδηλατο πολυ βολικο, εχει κ ανοιγμα για τον προστατη-ορχεις.:eek:
Μετα απο 600 χλμ ταξιδιου σε Ε.Ο με ταχυτητες μ.ο 120 χλμ/ωρα , ειμαι σουπερ ικανοποιημενος απο την βαση μεταφορας. Αν ειχα παραπανω λεφτα (κοστιζε διπλασια) θα επερνα την βαση που εχει κ ανακλιση (πολυ χρησιμο). Πανευκολη τοποθετηση (λιγοτερο απο 10sec ) ακομα πιο ευκολη αποθηκευση. Επισης χρησιμοτατη η φαναριερα. Απο οσα οχηματα ειδα τοσες μερες με ποδηλατα πισω τους παιζει να ημουν ο μονος που ειχα..
-
Σας πονάνε τα αμελέτητα μετά από δέκα λεπτά; Με καλό κολάν και σοβαρή σέλα (κι εφόσον έχετε κάνει συνολικά πάνω από τρεις βόλτες το τελευταίο μήνα), αυτό θα έπρεπε να συμβαίνει πολύ πολύ αργότερα.
-
Για μενα το χειροτερο πλεον μετα απο 1 με 1/2 ωρα ποδηλατου ειναι το μουδιασμα στα χερια. Δεν ξερω μηπως φταιω εγω (κακη σταση σωματος) η κατι αλλο.
-
Συγκεκριμένα; Καρποί; Παλάμη; Πόνος στους αγκώνες;
-
Αν μουδιάζουν τα μεσαία δάχτυλα μάλλον πρόκειται για πίεση του μέσου νεύρου στην παλάμη ακριβώς στον καρπό. Μια μικρή (ίσως ως 1 εκατοστό) μετακίνηση της σέλλας προς τα πίσω θα ελαφρύνει το ζόρι στο σημείο αυτό και θα βοηθήσει.
-
Λογω ψυξης στην πλατη 2 μερες απειχα.. Μετα την αποψυξη λοιπον , δοκιμασα κ εστιαζω το μουδιασμα στην παλαμη. Σιγουρα οχι σε αγκωνες.
Οnyx
ευχαριστω πολυ..
Δημητρη εχεις να προτεινεις καποιο δοκιμασμενο κολαν (οχι μακρυ) , μεσω ebay?
Να ρωτησω κ κατι μαλακισμενο; υπαρχει σωρτσακι τυπου running που να εχει μαξιλαρακι απο κατω; δηλαδη να μην παω σε λυση κολλαν δεν μου πολυαρεσει η αισθηση. -
Υπάρχει, αλλά δεν πολυκάθεται στη θέση του το μαξιλαράκι. Καλύτερα να βάλεις κολάν και να φορέσεις από πάνω ένα οποιοδήποτε σορτς. Γενικώς, για βόλτες μέχρι μία μιάμιση ώρα, αυτό θα πρέπει να είναι μια χαρά. http://www.ebay.com/itm/2014-Mens-Cycli ... 5af25ef750
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Να ρωτησω κ κατι μαλακισμενο; υπαρχει σωρτσακι τυπου running που να εχει μαξιλαρακι απο κατω; δηλαδη να μην παω σε λυση κολλαν δεν μου πολυαρεσει η αισθηση.http://www.easywheels.gr/index.php/roux ... iko-detail
Απλώς καταπληκτικό, από τις καλύτερες αγορές που έκανα και με πολύ καλό pad.
Φοριέται σαν εσώρουχο και από πάνω βάζεις ότι σε ευχαριστεί. -
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Να ρωτησω κ κατι μαλακισμενο; υπαρχει σωρτσακι τυπου running που να εχει μαξιλαρακι απο κατω; δηλαδη να μην παω σε λυση κολλαν δεν μου πολυαρεσει η αισθηση.
http://www.easywheels.gr/index.php/roux ... iko-detail
Απλώς καταπληκτικό, από τις καλύτερες αγορές που έκανα και με πολύ καλό pad.
Φοριέται σαν εσώρουχο και από πάνω βάζεις ότι σε ευχαριστεί.Και εγώ κάτι τέτοιο μάλλον θα κάνω, γιατί δεν μου πολύ αρέσει το κολάν. Μάλλον θα παίξει κολάν με pad ως εσώρουχο και από πάνω απλό παντελονάκι.
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
http://www.ebay.com/itm/2014-Mens-Cycling-Bib-Shorts-Bicycle-Cycle-Wear-Padded-Half-Pants-Pant-Tights-/390613366608?pt=US_Cycling_Clothing&var=&hash=item5af25ef750Kαλά δεν βλέπω να χωράμε ούτε στο 3XL.....
-
Αμάν, Γιάννη συγγνώμη. Τώρα κατάλαβα τι ζητούσες... νόμιζα κανονικό σορτσάκι σαν αυτό: http://www.ebay.com/itm/Men-Cycling-Mou ... 3f2e6d098c
Τα πιο πεταμένα λεφτά που μπορείς να δώσεις.
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Nice! Μεγειές!Τα πετάλια άλλαξε τα χθες με μεταλλικά.
Απο αξεσουάρ δεν έβαλες τίποτα? mudguards,τσαντάκια etc
Με μεγάλη καθυστέρηση:
Ευχαριστώ.
Δεν έβαλα τίποτα πάνω ακόμα γιατί συναρμολόγησα στα γρήγορα το ποδήλατο, έκανα μια μικρή βόλτα-shakedown τον γύρο του νησιού και μετά το πακέταρα πίσω στο κουτί γιατί κατέβηκα για λίγο στην Ελλάδα και μόλις επιστρέψω πάνω, θα μετακομίσω αμέσως.
Από κλειδιαριά έχω αγοράσει ήδη αυτό.
Αυτό που θα προσθέσω αμέσως είναι λασπωτήρες, trip computer κι ένα καλύτερο μπροστά φως. Πετάλια γιατί; -
Τα πλαστικά δεν ειναι της προκοπής. Έσπασα σετ πλαστικών και άλλαξα σε μετάλλικα και αισθάνθηκα πολύ καλύτερο πάτημα.
-
ψηνομαι να βαλω μεταλλικα πεταλια
η διασταση του αξονα πια ειναι για ενα low end ΜΒ οπως το δικο μου αραγε? -
Η διάσταση είναι 9/16 της ίντσας για τους εισαγωγικούς δισκοβραχίωνες MTB της Σιμάνο. Υπάρχουν άπειρες επιλογές σε σχέδια και τιμές, απλά φρόντισε να έχουν κλειστά ρουλεμάν (sealed bearings) και να είναι αρκετά ...πλατιά καθώς ορισμένα είναι για κινέζικα ποδάρια μόνο.
Ντάξει μη τρελαθούμε κιόλας, αναβάθμιση για το μάτι πιο πολύ είναι, αλλιώς πετάλια αλλάζουν όταν αποδιαλυθούν τελείως.
ΥΓ όσοι θέλετε να βάλετε κάλυμα ζελέ γιώτης στη σέλα σας, σας πληροφορώ ότι σύμφωνα με το Άρθρο 69 του Ο.Η.Ε. η τοποθέτηση καλύμματος σέλας αποτελεί έγκλημα κατά των @@. Απλά πηγαίνει η πιέση εκεί που δεν πρέπει να πηγαίνει, και κανείς σοβαρός ποδηλάτης που έχει δοκιμάσει σέλες που δουλεύουν και αγαπάει τα @@ του δεν τα χρησιμοποιεί...
-
παιδια μπορει να χαλαω το κλιμα αλλα θελω να πω οτι ολα πρεπει να εχουν ενα μετρο και ποτε να μην πιεζουμε περα απο καπια ορια , και καλο να κανουμε και εξετασεις καπου καπου . ολα αυτα επειδη ξαδελφος μου που μεγαλωσαμε μαζι και λατρευε τα ποδηλατα , βρεθηκε νεκρος στην ακρη του δρομου ενω εκανε ποδηλατο.
το παρατραβηξε και το ζορισε χωρις λογο , και ενω εκανε με παρεα αυτη την φορα πηγε μονος.
να ειστε καλα και να προσεχετε. -
Αμάν, κρίμα ο άνθρωπος...
-
Σημερα παρελαβα το ποδηλατο
Ας ξεκινησουμε με δυο λογια για τα σπαστα,
Πολυ ανετα κ πολυ πρακτικα, στριβουν κ περνανε απο παντου μεσα στην κινηση!
Θα πας οπου θα πηγαινες με ενα κανονικο με λιγο περισσοτερη προσπαθεια, αλλα θα εισαι ανετος !
Στο αυτοκινητο χωραει στον χωρο αποσκευων ( πουντο εχω)
Ειναι ευκολο το κουβαλημα γιατι δεν εχει ογκο.
Παμε τωρα στο ποδηλατο
Φαινεται οτι κανουν προσπαθεια αλλα καπου το χανουν, θα το αναλυσο μετα.
Για τιν τιμη του ωμος ειναι αρκετα καλο ,
Ο σκελετος αψογως, η βαφη τελεια, τα περιφερειακα για φτινο ποδηλατο ειναι οκ λαστιχα κεντα, ζαντες θα δειξει ,θεση οδηγησης πολυ καλη.
παμε τωρα σε αυτα που δεν μου αρεσαν
Ηρθε δεμενο μιας που σπαει ,
ροδες στραβα βαλμενες, τακακια που ευρισκαν στα λαστιχα, πολλα πραγματα ξεβιδομενα , κεντρα λασκαρισμενα ,κ χωρις γρασο, ποιος τα συρναμολογη, να παει σπιτι του!!!!
Η ζαντα θελει ακτινολογιση 'WTF'???
σπαστικό που οταν το σπας θελει να ξαναβρεις την ευθεια στο τιμονι, αλλα κατι εχω σκεφτει .δεν ξερω ποσο δυναμη θα φτασει στον τροχο, ολα λαστιχαρουν ! καλα ετσι κ αλλιως για να πας ανετα καπου ειναι κ τιποτα παραπανω!
Νομιζω πως κατι γυμναζεται κ με αυτο, αλλα λογο της θεσης δουλευεις αλλες γονιες θελει συνιθεια
Θα ηθελα να εχει τουλαχιστον κλιστου τυπου μεσαια τριβη οπως το αλουμινενιο ,10 ευρο εχει.
7 αρη πισω
Κατι να κραταει τα πραγματα πανω στην σκαρα
μαυρους λασποτηρες
ενα δυναμο
μια παγουροθηκη
40 χιλιομετρα την μερα θα κανει πετρουπολυ-περαμα ειναι οτι πρεπει
Η ζωή...ποδήλατο!