-
κορινος -> νεοι ποροι
ανετη διαδρομη (αν εξαιρεσεις την μικρη ανηφορα στο καστρο του πλαταμωνα!)
-
Έβγαλες μέση ωριαία πάνω από 40;
-
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Έβγαλες μέση ωριαία πάνω από 40;μπα, δεν κραταω κανενα στατιστικο..
στο πολυ περιπου: εκανα τρισημιση ωρες απο κορινο μεχρι καστρο του πλαταμωνα συμπεριλαμβανομενων ~45' στασεων. -
Α, γιατί έλεγε για 58 χιλιόμετρα λιγότερο από μιάμιση ώρα.
-
ειναι ο υπολογισμος του google maps για αμαξι
-
απορία...
ποδηλατικό κολάν, το οποίο έχει μαξιλαράκια και λέει οτι είναι sanitised coolmax και διάφορες παπαριές, φοριέται χωρίς σώβρακο?
ευχαριστώ! -
Λοιπον ...
Παραγγελθηκε η βαση ποδηλατου της thule +φαναριερα της thule =149€
Πλεον μας λειπει μια κλειδαρια ασφαλειας.Διαθετω το πολυ 40 ευρω , η χρηση που θα κανω θα ειναι το πολυ για 10' να μπω σε κανα σουπερ μαρκετ.
Τι προτεινετε;
Πεταλο ; καλωδιο τυπου φιδι; αλυσιδα;
Ebay λογω χρονου αποκλειται , το θελω για τις διακοπες κ ειναι τσιμα τσιμα ο χρονος.. -
Ο χρήστης tm έγραψε:
απορία...
ποδηλατικό κολάν, το οποίο έχει μαξιλαράκια και λέει οτι είναι sanitised coolmax και διάφορες παπαριές, φοριέται χωρίς σώβρακο?
ευχαριστώ!Είναι σχεδιασμένο για να φοριέται κατάσαρκα. Μερικοί προτιμούν να βάζουν κι εσώρουχο. Δεν ξέρω την αίσθηση, δε δοκίμασα ποτέ τίποτα διαφορετικό από το σκέτο κι αυτό προτείνω και για σένα. Ιδανικά, το πλένεις μετά από κάθε βόλτα. Στην πραγματική ζωή, όπου βγαίνεις βόλτα κάθε μέρα (ή και δύο φορές σπανίως), το φοράω δύο φορές, με την προϋπόθεση ότι ήμουν καθαρός όταν τον φόρεσα την πρώτη φορά κι ότι έχει στεγνώσει πλήρως (εύκολο αυτό, γιατί όλα τα ποδηλατικά ρούχα στεγνώνουν αμέσως).
-
Κάτι τέτοιο φαντάστηκα κι εγώ, αλλά ήθελα να σιγουρευτώ! Το φορούσα με εσώρουχο και το αποτέλεσμα ήταν να κρατάει αυτό ιδρώτα! Τα πλένω μετά από κάθε βόλτα σε ένα πρόγραμμα γρήγορο των 20 λεπτών! Ευχαριστώ!
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Τι προτεινετε;
Ebay λογω χρονου αποκλειται , το θελω για τις διακοπες κ ειναι τσιμα τσιμα ο χρονος..Πέταλο, οτιδήποτε άλλο κόβεται χωρίς μηχανοκίνητα εργαλεία ή είναι πολύ βαρύ ή πολύ ακριβό...
http://cyclist.gr/product.php?codenum=ON5010Και εγώ είμαι στη φάση να το πάρω να μην το πάρω στις διακοπές αλλά δεν ξέρω που και πως θα το αφήνω...
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Τι προτεινετε;
Ebay λογω χρονου αποκλειται , το θελω για τις διακοπες κ ειναι τσιμα τσιμα ο χρονος..Πέταλο, οτιδήποτε άλλο κόβεται χωρίς μηχανοκίνητα εργαλεία ή είναι πολύ βαρύ ή πολύ ακριβό...
http://cyclist.gr/product.php?codenum=ON5010Και εγώ είμαι στη φάση να το πάρω να μην το πάρω στις διακοπές αλλά δεν ξέρω που και πως θα το αφήνω...
Η συγκεκριμένη κλειδαριά έχει το μέγεθος της kryptonite αν γνωρίζεις ή είναι μεγαλύτερη?
Στάλθηκε από το Nexus 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Κάτι βάσεις για τις ντιζες γυαλιστερές, έχουν αρχίσει να εμφανίζουν κάτι σα Σκουριές. Τι ριχνω εκεί να το καθαρίσω;
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Κάτι βάσεις για τις ντιζες γυαλιστερές, έχουν αρχίσει να εμφανίζουν κάτι σα Σκουριές. Τι ριχνω εκεί να το καθαρίσω;βαψε πανω απ την σκουρια με μινιο (το πορτοκαλι) και μετα Hammerite
-
Τι προτεινετε;
Αναλογως που θα πας διακοπες. Εγω φετος τα ποδηλατα θα τα παρω μαζι , στο ξενοδοχειο ειχε περσυ χωρο εξωτερικα του lobby που αφηνες τα ποδηλατα. Θα το ασφαλιζω εκει, ο χωρος ειναι φυλασσομενος , στην εγκατασταση του ξενοδοχειου δεν μπαινεις χωρις ελεγχο.
Μετα, στα χωρια που θα παμε θα το βαζω μεσα στο σπιτι το βραδυ.
Το πεταλο που μου προτεινες φαινεται καλο, εχει καλα reviews στο ιντερνετ. -
Ο χρήστης cordoba_turbogt έγραψε:
Η συγκεκριμένη κλειδαριά έχει το μέγεθος της kryptonite αν γνωρίζεις ή είναι μεγαλύτερη?
Αυτή είναι περίπου 10πόντους επί 23 και νομίζω ότι είναι ιδανικό το μέγεθος, για τις ...ελληνικές κολώνες. Κάτι κρυπτονάιτ μίνι με 16-18 χιλιοστά πάχος που κλειδώνουν το πολύ σε ιστους οδοσήμανσης είναι ανούσια γιατί απλά κόβεις τον ιστό.
-
Το πεταλο onguard ειναι λιγο σε ελλειψη στην αγορα απο οτι βλεπω. Θα παω σημερα να κοιταξω για cryptonite.
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
απορία...
ευχαριστώ!οπως στα 'πε ο dimsabas, ειναι πολυ ανετο και βολικο ετσι πως ειναι, δεν χρειαζεται εσωρουχο.
αλλωστε, σε τι εξυπηρετει; -
Αυτή είναι περίπου 10πόντους επί 23 και νομίζω ότι είναι ιδανικό το μέγεθος, για τις ...ελληνικές κολώνες. Κάτι κρυπτονάιτ μίνι με 16-18 χιλιοστά πάχος που κλειδώνουν το πολύ σε ιστους οδοσήμανσης είναι ανούσια γιατί απλά κόβεις τον ιστό.
Επειδή το έχω το κρυπτοναιτ το μινι έχεις δίκιο και γενικά με δυσκολεύει να βρω σημείο ασφαλές και να μπορεί να χωράει, για αυτό ρώτησα
-
Περνάει κανείς απο εδω απο μεγάλη τσιμεντενια ανηφόρα στη Βουλα?
Η ζωή...ποδήλατο!