-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Που το ξέθαψες ρε Μεγκάν? Ήθελες να δεις και μεγάλη την παρελάζουσα...Μπααα,τη γρια πεθυμησε να ξαναδει.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Μόλις μου έστειλαν αυτό:
Από Παρέλαση στο Γαλάτσι:
Απολαύστε υπερήφανα νιάτα!!! (Δείτε και τη γιαγιά στο βάθος)
ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ!!! Πώς θα λανσάρουν οι κοπελίτσες τις καινούριες μόδες και τα μπουτάκια τους;
ΣΚΛΑΒΟΠΑΖΑΡΟ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΓΚΕΣ!!!
EEE XMM ΓΚΟΥΧ ΓΚΟΥΧ
Μην εχοντας τί να κανω 'διαβαζα' αυτο το θεμα. Εκανα κλικ στη φωτογραφια και μου εβγαλε ενα μηνυμα: '
2007 # 1 winner. This is not a joke - You are the 10000 visitor clic here to claim'Να κανω 'κλικ' ή θα φαω κανενα 'υιο' ( sic ) στο pc;
Εγώ τα λέω να μην ανεβάζετε φωτό στο imageshack (εκεί ήταν ανεβασμένη αυτή), αλλά δεν ακούει κανείς
-
Εμένα πάλι δεν πετάχτηκε τίποτε, ούτε γκρίνιαξε ο popup blocker του Firefox. Και τόσο καιρό που χρησιμοποιώ το Imageshack δεν έχω παρατηρήσει κανένα παρατράγουδο.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Εμένα πάλι δεν πετάχτηκε τίποτε, ούτε γκρίνιαξε ο popup blocker του Firefox. Και τόσο καιρό που χρησιμοποιώ το Imageshack δεν έχω παρατηρήσει κανένα παρατράγουδο.Μήπως σε σώνει κανένας proxy ή firewall? Εμένα ο FF μπλοκάρει συνεχώς pop ups από το imageshack.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Εμένα πάλι δεν πετάχτηκε τίποτε, ούτε γκρίνιαξε ο popup blocker του Firefox. Και τόσο καιρό που χρησιμοποιώ το Imageshack δεν έχω παρατηρήσει κανένα παρατράγουδο.
Μήπως σε σώνει κανένας proxy ή firewall? Εμένα ο FF μπλοκάρει συνεχώς pop ups από το imageshack.
Συνεχως και σε μενα (για τα 'αναδυώμενα παραθυρα' δε λέτε; )
-
Μόλις μου έστειλαν αυτό:
Από Παρέλαση στο Γαλάτσι:
Απολαύστε υπερήφανα νιάτα!!! (Δείτε και τη γιαγιά στο βάθος)
ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ!!! Πώς θα λανσάρουν οι κοπελίτσες τις καινούριες μόδες και τα μπουτάκια τους;
ΣΚΛΑΒΟΠΑΖΑΡΟ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΓΚΕΣ!!!
EEE XMM ΓΚΟΥΧ ΓΚΟΥΧ
Μην εχοντας τί να κανω 'διαβαζα' αυτο το θεμα. Εκανα κλικ στη φωτογραφια και μου εβγαλε ενα μηνυμα: '
2007 # 1 winner. This is not a joke - You are the 10000 visitor clic here to claim'
Να κανω 'κλικ' ή θα φαω κανενα 'υιο' ( sic ) στο pc;Τότε είμαστε δυο 10000 visitors...(τουλάχιστον.!!!)
-
Να μην καταργηθουν οι παρελασεις...
-
Ας το φερουμε παλι στην επιφανεια, πλησιαζει η 28/12.
Και για να κανω μια αρχη - μπορει να εχει γραφτει και σε αλλο θεμα - ακουγα τον Παπαδακη στον Αντεννα πριν 3-4 μερες. Σε ενα σχολειο διαλεγαν τα παιδια που θα παρελαζαν με βαση το πάχος τους. Μονο οι ψηλοι αδυνατοι δηλαδη θα παρελαζαν.
-
Αδικία.
Χάθηκε αυτό το μέτρο να έπαιζε μερικά χρόνια νωρίτερα? Ως κοντός θα είχα γλυτώσει μπόλικες παρελάσεις. -
Άνευ ουσίας πλέον. Αλλά αν τις καταργήσουμε πως θα καμαρώνουν τους λεβέντες τους οι γιαγιάδες στην πλατεία;
-
δεν θυμαμαι τι ειχα γραψει παλια, αλλα οτι και να ηταν διαφωνω με την αποψη μου
να μην καταργηθουν. εχουν πλακα.
ειναι απ'αυτα που θυμασαι σαν μαθητης κ ευκαιρια να την πεσεις εκτος σχολικου χωρου σε γκομενακια -
Βαρέθηκα. Να καταργηθούν μπας και γλιτώσουμε από τους ηλίθιους που βρίσκουν την ευκαιρία σε κάθε επέτειο να βγάλουν τα απωθημένα τους αντί ν' ασχοληθούν με κάτι ουσιαστικό.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Βαρέθηκα. Να καταργηθούν μπας και γλιτώσουμε από τους ηλίθιους που βρίσκουν την ευκαιρία σε κάθε επέτειο να βγάλουν τα απωθημένα τους αντί ν' ασχοληθούν με κάτι ουσιαστικό.-1
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Βαρέθηκα. Να καταργηθούν μπας και γλιτώσουμε από τους ηλίθιους που βρίσκουν την ευκαιρία σε κάθε επέτειο να βγάλουν τα απωθημένα τους αντί ν' ασχοληθούν με κάτι ουσιαστικό.
-1
-1
-
Πάντως φέτος ο Παπαδάκης τόλμησε να πει ότι όλος αυτός ο χαλασμός με την παρέλαση έχει να κάνει με το γεγονός ότι φέτος η 28η είναι Κυριακή και όχι εργάσιμη......
Θυμάμαι πάντως το 2006 και 2005 τόσο τις αντιδράσεις από μερίδα ατόμων (εκπαιδευτικοί που ήθελαν το επίδομα των 176 ευρώ, οργανώσεις αντιπολεμικές (λες και το 1940 η Ελλάδα κύρηξε τον πόλεμο στην Ιταλία και το 1821 δεν έπρεπε να επαναστατήσουμε αλλά να συνεχίσουμε να στήνουμε τα οπίσθια μας σε θέση που θα επιτρέπει την ομαλή διείσδυση του Τούρκου βαθιά μέσα μας χωρίς πολλές αντιρήσεις) όσο όμως και την υπερηφάνεια παιδιών από άλλες χώρες (και το σημειώνω αυτό) που παρέλασαν χωρίς ιδιαίτερα παρατράγουδα και ήταν πολύ υπερήφανα που ένιωθαν μέρος της Ελληνικής Κοινωνίας.
Πέραν του ελάχιστου φόρου τιμής σε αυτούς που το 40 και το 21 έδωσαν τη ζωή τους για ένα κοινό στόχο και όραμα (και δεν μιλώ μόνον για τους γνωστούς όσο για τους άγνωστους) μέσω της παρέλασης αν αποφασιστεί η κατάργηση τους με τι θα θέλατε να αντικατασταθεί. Με κάποια ημέρα αλά Αγίου Βαλεντίνου?? Με ημέρα περισυλλογής ?? Τουλάχιστον οι παρελάσεις (στρατιωτικές και σχολικές) μας θυμίζουν ότι κάτι έγινε, κάποτε και κάποιοι εγκατέλειψαν τον ωχ-αδελφισμό του Έλληνα για να πετύχουν ένα καλύτερο αύριο για τις επόμενες γενεές.
ΙΜΗΟ αν δεν διδάξουμε ιστορία στη νέα γενεά τότε τι στο μπιπ θα τους διδάξουμε..... το πως να παίζουν τζόκερ???
-
Μα τί άλλο; Θα γίνεται πορεία προς την αμερικανική πρεσβεία.
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Υπόψιν ότι από γέφυρα Θέρμης μέχρι Ρύσιο η εθνική θα είναι κλειστή, λόγω δοκιμών της παρέλασης. -
Ας το φερουμε παλι στην επιφανεια, πλησιαζει η 28/12.Και για να κανω μια αρχη - μπορει να εχει γραφτει και σε αλλο θεμα - ακουγα τον Παπαδακη στον Αντεννα πριν 3-4 μερες. Σε ενα σχολειο διαλεγαν τα παιδια που θα παρελαζαν με βαση το πάχος τους. Μονο οι ψηλοι αδυνατοι δηλαδη θα παρελαζαν.
Εσυ για τι διαολο θα παρελαυνεις στις 28 Δεκεμβρη? Πες μας και που, να ερθουμε να σε χειροκροτησουμε.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
δεν θυμαμαι τι ειχα γραψει παλια, αλλα οτι και να ηταν διαφωνω με την αποψη μουνα μην καταργηθουν. εχουν πλακα.
ειναι απ'αυτα που θυμασαι σαν μαθητης κ ευκαιρια να την πεσεις εκτος σχολικου χωρου σε γκομενακια+1 Aρκεί να περιοριστούν στο παρόν και να απεμπολήσουν το εθνικοπατριωτικό τους.
-
Οι παρελασεις ειναι ο πιο γελοιος και αστοχος τροπος για να τιμηθουν αυτοι που πολεμησαν για την πατριδα τους.
Υπαρχουν πολλα αλλα πραγματα που μπορουν να γινουν και πολλοι διαφορετικοι τροποι για να διδαχθουν οι νεοτεροι για την ιστορια...
Τωρα γιατι δεν καταργουνται ειναι αλλο θεμα...
Να καταργηθουν οι παρελασεις;