-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Άκουγα τώρα στο ραδιόφωνο ότι η 3άρα ξεκινάει από τα 28,5Κ Οπότε χαλαρά με κάποιο εξοπλισμο και μεταλλικό χρώμα ξεπερνάει τα 30Κ.Αυτός την παίρνει 26.000. Πολύ καλά για καινούρια 3άρα.
Αλήθεια, τι επιτάχυνση έχει η 316; Γιατί κάτι μου λέει ότι πολλοί οδηγούν αυτοκίνητα με χειρότερες επιδόσεις, εντούτοις χαρακτηρίζουν εύκολα τα αυτοκίνητα άλλων ως σκοτώστρες, χελώνες και ψοφίμια.
-
ectel συνεχιζεις -παρολη την τραγικη σου αγνοια- να εισαι προκλητικος,
και ή θα σου απαντησω και θα σε στεναχωρησω αρκετα,
ή θα σε αγνοησω και θα ησυχασουμε..ειπαμε, απο την τσεπη σου πληρωνεις, οποτε οτι αρεσει σε σενα, εμας μας περισσευει.
μανο η 316 ειναι αρκετα καλο αυτοκινητο στο δρομο. ειδικα αμα αναπτυξει ταχυτητα, ειναι πολυ ευχαριστη.
αυτο το εχω γραψει απο την αρχη. και οχι μονο σε αυτο το τοπικ.αυτο ομως δεν την κανει το καλυτερο αυτοκινητο στα λεφτα της, αλλα μαλλον την καλυτερη bmw στα λεφτα της.
αυτο ειναι το θεμα εδω. αν η bmw ειναι καλυτερα αυτοκινητα απο τον ανταγωνισμο σε ολες τις κλιμακες.
εμ δεν ειναι. -
Ο χρήστης Ectel έγραψε:
Έτσι κι'αλλιώς δεν πάω ποτέ πάνω από 140 με 150 γιατί δεν το θεωρώ ασφαλές με κανένα αυτοκίνητο. Αυτοί που το κάνουν για να αποδείξουν ότι δεν έδωσαν τσάμπα 8 εκατομύρια για ........... (δεν γράφω όνομα γιατί θα γκρινιάζουν μερικοί) ας προσέχουν.Πάρε την 316. Μας έπεισες πλήρως ότι αυτή είναι η καλύτερη επιλογή για σένα!
-
Ο χρήστης Ectel έγραψε:
Μόνο ειρωνία είναι μερικοί και δεν λένε καποια εναλλακτική πρόταση.
Ford Mondeo 2,0
Mazda 6 2,0
VW Passat 2,0
Alfa 156 2,0πολύ καλά είναι και τα Subaru Legacy και Honda Accord (αμαξάρες με τα όλα τους), αλλά είναι κι αυτά ακριβά.
η 320 είναι πολύ καλή επιλογή, ΑΝ έχεις τα λεφτά. Η 316, όχι.-
Έλεοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς.
Καλά για το Passat εντάξει είναι και αμαξάρα και πολύ όμορφο αλλά δεν κάνει 26,000 χιλιάδες.
Τώρα τα άλλα....................... μήπως ήθελες να γράψεις 159 γιατί πάω πάσο αλλά 156!!!!!!!!!! Άλλαξε το μοντέλο.Και το κυριότερο ήθελα να πάρω 2000cc+ αυτοκίνητο γιατί άμα αποφασίσω να το φέρω Ελλάδα θα πρέπει να πληρώσω 40% ενώ τώρα μόνο 20%. Επίσης η τελική ταχύτητα δεν ήταν το κυριώτερο κριτήριο μου. Έτσι κι'αλλιώς δεν πάω ποτέ πάνω από 140 με 150 γιατί δεν το θεωρώ ασφαλές με κανένα αυτοκίνητο. Αυτοί που το κάνουν για να αποδείξουν ότι δεν έδωσαν τσάμπα 8 εκατομύρια για ........... (δεν γράφω όνομα γιατί θα γκρινιάζουν μερικοί) ας προσέχουν.
ούτε η 316 κάνει 26 χιλιάδες, όπως σου είπε ο meco
Η 159 είναι πανάκριβη, ξέχνα το. Έκανα τις προτάσεις μου, μιας και τις ζήτησες.Όσο για την τελική που λες: λίγο μ'ενδιαφέρει. Πιο πολύ μ'ενδιαφέρει να μπορώ να προσπεράσω με ασφάλεια και να κινούμαι σβέλτα. Εσένα? Θα μπορείς να το κάνεις αυτό με την 316 πιστεύεις?
Τελευταία ερώτηση: αν έβγαινε BMW 314i, και κόστιζε
-
μεσανατολικο εγινε το θεμα
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Αν σώνει και καλά θέλεις BMW καλύτερα αγόρασε μία μεταχειρισμένη 3άρα δίλιτρη το πρoηγούμενο μοντέλο.¶κουγα τώρα στο ραδιόφωνο ότι η 3άρα ξεκινάει από τα 28,5Κ Οπότε χαλαρά με κάποιο εξοπλισμο και μεταλλικό χρώμα ξεπερνάει τα 30Κ.
Αυτή που παίρνω με τον εξοπλισμό αυτό κοστίζει περίπου 31.500 ευρώ στην Ελλάδα.
Προηγούμενο μοντέλο = Παλιό και ας το αγοράσεις και καινούριο πόσο μάλλον μεταχειρισμένο.
Ένας από τους κυριώτερους λόγους που διάλεξα την BMW είναι ότι τώρα βγήκε το μοντέλο και δεν το αλλάζει κάθε 2-3 χρόνια με facelifting κτλ σαν κάτι άλλες μάρκες. Αύτο ήταν από τα βασικά κριτήρια αγοράς. -
[quote='Krusenstern']
Τελευταία ερώτηση: αν έβγαινε BMW 314i, και κόστιζε
-
Επίσης θέλω να αναφέρω και κάτι ότι δεν ειρωνεύομαι όσους έχουν SKODA, Nissan, Mazda ή μεταχειρισμένα αμάξια γιατί ο καθένας παίρνει αμάξι με τα λεφτά που έχει και είναι λογικό. Και εγώ όταν είχα πάρει το Astra το πήρα γιατί δεν μπορούσα να βάλω παραπάνω χρήματα για καλύτερη μάρκα (άσε που και η OPEL πιστεύω πως είναι αρκετά καλή μάρκα 4 χρόνια το Astra με 100,000km και απολύτως ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα).
ΑΛΛΑ όσοι δίνουν 8 με 10 εκατομύρια για μάρκες αυτού του τύπου......τι να πω. Είναι άξιοι της μοίρας τους, ας τρέχουν και με 500km την ώρα πάλι Datsun θα έχουν.
-
Ο χρήστης Ectel έγραψε:
ΑΛΛΑ όσοι δίνουν 8 με 10 εκατομύρια για μάρκες αυτού του τύπου......τι να πω. Είναι άξιοι της μοίρας τους, ας τρέχουν και με 500km την ώρα πάλι Datsun θα έχουν.OK. Kαλορίζικο το νέο τουτού.-
-
Α, μάλιστα. Εγώ δηλαδή που θα δώσω περίπου τόσα για ένα Mazda, είμαι άξιος της μοίρας μου
Ωιμέ, ωιμέ...!! Ευτυχώς που μου φωτίστηκε ο δρόμος πρωτομηνιάτικα
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
ΑΛΛΑ όσοι δίνουν 8 με 10 εκατομύρια για μάρκες αυτού του τύπου......τι να πω. Είναι άξιοι της μοίρας τους, ας τρέχουν και με 500km την ώρα πάλι Datsun θα έχουν.
OK. Kαλορίζικο το νέο τουτού.-
Στην αριστερή λωρίδα βεβαίως-βεβαίως!
-
Ο χρήστης Ectel έγραψε:
ΑΛΛΑ όσοι δίνουν 8 με 10 εκατομύρια για μάρκες αυτού του τύπου......τι να πω. Είναι άξιοι της μοίρας τους, ας τρέχουν και με 500km την ώρα πάλι Datsun θα έχουν.Ενώ το δικό σου που θα προσπαθεί να σύρει το κουφάρι του με τον 1600άρη να αγκομαχάει, τουλάχιστον θα εξακολουθεί να είναι μια BMW, ε; Άλλη κλάση!
-
Προτιμώ να είμαι άξιος της μοίρας μου και να κυκλοφορώ με GTi/Passat 2L/A3 2.0/Type R/Mini Cooper S Works παρά να είμαι 'συνειδητοποιημένος' και να κυκλοφορώ με 316.-
-
edit
-
Χαζευοντας ενα περιοδικο αυτοκινητου βλεπω οτι με 26,000 ευρω μπορει κανεις να αγορασει:
- Mercedes E240 V6 Classic του 1999
- BMW 523 24v του 1999
- Volvo C70 2.0T Luxury του 2000
- Isuzu Trooper Wagon 3.5V6 του 2001
Αλλα και BMW 730i Lux του 1996 με 28,000 ευρω...
Αλλα βεβαια, τα μεταχειρισμενα ειναι για τους παρακατιανους... Σιγα μην παρω 730 σχεδον δεκαετιας αφου μπορω να αγορασω 316 καινουργια!
-
Ο χρήστης Ectel έγραψε:
Αυτή που παίρνω με τον εξοπλισμό αυτό κοστίζει περίπου 31.500 ευρώ στην Ελλάδα.Προηγούμενο μοντέλο = Παλιό και ας το αγοράσεις και καινούριο πόσο μάλλον μεταχειρισμένο.
Ένας από τους κυριώτερους λόγους που διάλεξα την BMW είναι ότι τώρα βγήκε το μοντέλο και δεν το αλλάζει κάθε 2-3 χρόνια με facelifting κτλ σαν κάτι άλλες μάρκες. Αύτο ήταν από τα βασικά κριτήρια αγοράς.facelift στην 3άρα όμως γίνεται. Στο Golf ποτέ...
Πάντως αν την αγοράζεις 26Κ αντι για 31 τότε πάρτη. Αν μη τι άλλο έχεις κάνει μία καλή επένδυση...
Και συγγνώμη κιόλας, αλλά ο τρόπος που εκφράζεσαι για τις άλλες μάρκες είναι το λιγότερο απαράδεκτος. Δε μου λες μήπως η 3άρα που θα αποκτήσεις θα είναι καλύτερο αυτοκίνητο από ένα 350Ζ??? -
Οκ πάρε μεταχειρισμένο εσύ. Εγώ προτιμάω ένα καινούριο.
-
Με ολα αυτα που διαβασα παραπανω αρχιζω να αισθανομαι παρακατιανος που δεν επελεξα μια BMW 316 και πηρα αυτο το τρισαθλιο,κακασχημο και χωρις κυρος Peugeot 407 2.0....
Tρεχω αμεσως να κανω ανταλλαγη....
(Ας μην μιλησω για τοτε που ειχα Hyundai....ημουν εντελως στον πατο.... ) -
Πάντως ο Ectel κατάφερε νομίζω με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο να γραφτεί το μεγαλύτερο σε όγκο topic όπου ένας συνφορουμίτης ζητά βοήθεια για αγορά αυτοκινήτου.Ταυτόχρονα κατάφερε να συνενώσει τους πάντες.Είναι η πρώτη φορά που διαβάζω τόσο καλά λόγια γι αυτοκίνητα άλλων εταιρειών πέρα απ' αυτές που συμπαθεί ο καθένας .Τέλος μας δείχνει για ακόμη μια φορά ότι ο όρος ενεργητική ασφάλεια για την πλειοψηφία των οδηγών είναι άγνωστη λέξη και όταν κινείστε σε δρόμο διπλής κατεύθυνσης,όταν βλέπετε απέναντι κάποιον να ξεκιναει προσπέραση πιάστε όσο πιό δεξιά μπορείτε.Δεν ξέρετε τι οδηγεί και το χειρότερο δεν ξέρει τι οδηγεί.
Υ.Γ.Ξέρεις Ectel επειδή βλέπω ότι υπολoγίζεις πολύ το image,να 'σαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις το ύφος των κατόχων των 320,520,X5, που θα βλέπουν στην 316 τον φτωχό συγγενή της οικογένειας. -
Ο χρήστης athanasios έγραψε:
....Υ.Γ.Ξέρεις Ectel επειδή βλέπω ότι υπολoγίζεις πολύ το image,να 'σαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις το ύφος των κατόχων των 320,520,X5, που θα βλέπουν στην 316 τον φτωχό συγγενή της οικογένειας.
Δεν μπορώ να επιλέξω ανάμεσα σε τόσα αμάξια