-
Τα φύλλα σούστας τι καλύτερο έχουν?
Κάνουν πιο ασαφή τη στήριξη των αξόνων και έχουν πολύ μικρή διαδρομή.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Τα φύλλα σούστας τι καλύτερο έχουν?
Κάνουν πιο ασαφή τη στήριξη των αξόνων και έχουν πολύ μικρή διαδρομή.Άρα που βασίζεται το ότι στο offroad είναι καλύτερο το samurai???
Άλλος ένας μύθος??? -
Νομίζω πως είναι ο ίδιος μύθος που λέει πως το Νίβα είναι καλύτερο απο jimny εκτός.
Eπειδή το samurai (και το Νίβα) είναι πολύ χειρότερα εντός δρόμου ασυναίσθητα κάποιοι υποθέτουν πως θα είναι καλύτερα εκτός δρόμου και εκεί γεννιέται ο μύθος
-
καλο με καλο συκωνει πολυ κουβεντα...
το καλυτερο offroad (ας πουμε ) ειναι η Cayenne. Ποιος θα την βαλει στο χωμα????
Που θελω να καταληξω.
- Στην Αμερικη οπως ολοι ξερετε το Samurai Πηγε και εκει υπαρχουν τοσοι τοννοι αξεσουαρ που τα φυλλα σουστας δεν ειναι σημαντικο μειονεκτημα κοιτοντας το συνολικα
- Μια πορτα μεταχειρισμενη Samurai εχει ποσο 40-50 ευρω???? Του Jimny????
Γενικα πιστευω οτι το sami εχει μια κατασκευη πιο δεκτικη ( και ψυχολογικα) στην μετατροπη. ειναι αυτο που λεμε 'σου παει η καρδια' να πιασεις δισκο και ηλεκτροκολληση να του αλλαξεις τα 'φωτα' στο Jimny ε δεν ειναι το ιδιο.......
Οχι βεβαια οτι δεν υπαρχουν και τελεια φτιαγμενα Jimny...... -
Πάντως με Samurai έχω κάνει πολλά χλμ και ακόμα θυμάμαι πόσο άβολο ήταν.
Οχι οτι το Jimny είναι ότι καλύτερο. Κλωτσάει και πηδάει αρκετά Οταν το συγκρίνω με το πως αντιμετωπίζει τις λακούβες το δικό μου, είναι μέρα με τη νύχτα...
Εγώ θα έλεγα ότι σήμερα με 15-18000
-
Τηρουμενων των 'οικονομικων' αναλλογιων γι' αυτο πηρα το ΚΙΑ..
Εχετε παρατηρησει και εσεις ή ειναι μονο δικη μου ιδεα οτι τα καθαροαιμα τζιπ με πινελιες σωστου φτιαξιματος εχουν μια διαχρονικη ομορφια ασχετα με το αν ειναι ' το τελευταιο μοντελο'?
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Νομίζω πως είναι ο ίδιος μύθος που λέει πως το Νίβα είναι καλύτερο απο jimny εκτός.Eπειδή το samurai (και το Νίβα) είναι πολύ χειρότερα εντός δρόμου ασυναίσθητα κάποιοι υποθέτουν πως θα είναι καλύτερα εκτός δρόμου και εκεί γεννιέται ο μύθος
Για το Νίβα δεν υποθέτω τίποτε. Το ξέρω γιατί το πλήρωσα για να το μάθω. Άλλα είναι τα κουσούρια του και έχουν αναφερθεί ήδη. Ωραία η θεωρία αλλά η πράξη είναι καλύτερη.
-
Συμφωνώ , ότι στην θεωρία είμαστε όλοι επιστήμονες, και τα έχουμε δοκιμάσει όλα....
Στην πράξη είναι τα δύσκολα....
Αν και συνηθως ο Ελληνας χρησημοποιεί το απόφθεγμα 'απο την εμεπιρία μου' για να βαρύνει την γνώμη του, άσχετα με το αν έχει εμειρία ή όχι...
Δεν ισχύει φυσικά για όλους αυτό.... -
Το καλοκαίρι του 2003 στην Κάρπαθο (ωχ, νομίζω ότι το λέω για τρίτη φορά, αλλά συγχωρήστε με !) είχα νοικιάσει πρώτα ένα Samurai (όχι πολύ μεταχειρισμένο) και στη συνέχεια ένα Jimny (με ακόμη λιγότερα χιλιόμετρα από το Samurai). Το αβίαστο συμπέρασμα που βγήκε, ήταν ότι τόσο στην άσφαλτο, όσο και στο χώμα (και μιλάμε για φυτευτή πέτρα και μονοπάτια με νεροφαγώματα!) το Jimny ήταν απλά ανώτερο του Samurai, περισσότερο εξ' αιτίας του ότι ήταν ανετότερο, αλλά και εξ' ίσου ικανό εκτός δρόμου... Όσο για τους χώρους, απλά αναφέρω ότι εξυπηρετούν (και στις δύο περιπτώσεις) αποκλειστικά και μόνον έναν εργένη !
-
Τηρουμενων των 'οικονομικων' αναλλογιων γι' αυτο πηρα το ΚΙΑ..
Εχετε παρατηρησει και εσεις ή ειναι μονο δικη μου ιδεα οτι τα καθαροαιμα τζιπ με πινελιες σωστου φτιαξιματος εχουν μια διαχρονικη ομορφια ασχετα με το αν ειναι ' το τελευταιο μοντελο'?
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ. ΤΑ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΑ ΜΕ ΣΩΣΤΟ ΦΤΙΑΞΙΜΟ. ΤΡΑΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟ WRANGLER. Η ΙΔΙΑ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΑΛΛΑΖΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 50 ΧΡΟΝΙΑ.
-
Ο χρήστης kyr1 έγραψε:
ΤΡΑΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟ WRANGLER. Η ΙΔΙΑ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΑΛΛΑΖΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 50 ΧΡΟΝΙΑ.Ο ΚΑΙΡΟC ΓΑΡ EΓΓΥC !!!!!!
-
Ο ΚΑΙΡΟC ΓΑΡ EΓΓΥC !!!!!!
[b]ΤΟ 2[/b]
-
Τελοσπάντων δεν ξέρω πως γίνετε ακόμα....αλλά καταλάβατε
-
To Samourai δεν ήταν που -το κατήργησαν, -πήγαν να το καταργήσουν, (δεν θυμάμαι καλά) πριν καμιά δεκαριά χρόνια στην Αμερική, γιατί τούμπαρε με το παραμικρό;;;
Θυμάμαι τη φωτο που είδα ενα Σαμι με σίδερα αριστερά-δεξιά (όπως στις σχολές ασφαλούς οδήγησης). Δεν ξέρω τι έγινε τελικά, αλλά είχε γίνει μεγάλος ντόρος. Γενικά απο τη μικρή εμπειρία νοικιασμένου που έχω, το αυτοκίνητο σε κάνει να νοιώθεις τρομερή ανασφάλεια στην άσφαλτο -
Πάρε μεταχειρισμένο Niva
-
Mπήκα στην σελίδα σου φίλε http://www.4x4ekdromes.gr/master.html και έπαθα πλάκα....
Τόση γνώση για την εκτός δρόμου κίνηση ειδικά οι φωτογραφίες και η περιγραφές είναι μούρλια, gps , ασύρματες επικοινωνίες ,τόσα λίνκ....
Λοίπουν στα λινκ η αττική λέσχη , και το jimny club, απο τα παιδιά που είδα εδώ.
Βάλτα και θα είναι καρακομπλάν.... -
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΜΑΒΕΡΙΚ 3.0 ...και 2003 μοντελο με 26.500 και 2005 μοντελο με 34.500ευρω..
Εργενη τρεξε να προλαβεις!!!
-
Φιλε εργενη πουλαω το ΣανταΦε μου ειναι ολοκαινουριο μαυρο με πολλα εξτρα μοντελο 04 αρτιο σε πολυ καλη τιμη..Αμα ενδιαφερεσαι στειλε μου μυνημα...
Δεν με εξυπηρετει το τζιπ και θα παρω σπορ τελικα..
Σου κανω και χρηματοδοτηση αμα θελεις...
-
Ο χρήστης Random1 έγραψε:
Φιλε εργενη πουλαω το ΣανταΦε μου ειναι ολοκαινουριο μαυρο με πολλα εξτρα μοντελο 04 αρτιο σε πολυ καλη τιμη..Αμα ενδιαφερεσαι στειλε μου μυνημα...Δεν με εξυπηρετει το τζιπ και θα παρω σπορ τελικα..
Σου κανω και χρηματοδοτηση αμα θελεις...
Αν ειναι να το παρεις απο το Random θα ειναι και Collectors Item!!!
-
Ακουσα τον Δρ φορμάτ τελικά και πήρα μεταχείρο niva
Μιλάμε πολύ γέλιο, ανεβένεις στον ουρανό και δεν μασάει μια
Το χρώμα μου την έδωσε κάπως , μιας και δεν ήθελα άσπρο, αλλά για τα 4 χιλιάρικα είναι κούκλα
Εργένης ψάχνει τζιπ