-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Μα τι δουλεια εχει ο Κακαουνάκης με το ΠΑΣΟΚ;Δεν εχει καμια σχεση,απλως αυτος εχει επιλεξει τον μανδυα του ΠΑΣΟΚ,**οπως ο 30φυλλοπουλος τον μανδυα ΝΔ,**για να μπορουν κανουν τους εκβιασμους τους με την στηριξη των αντιπαλων των θυματων τους.
Σιγα σιγα θα μας πεις και οτι το Πρωτο Θεμα ειναι πιο ΝΔ κι απο τον Ελευθερο Τυπο....
Και οι δυο υπαλληλοι του Κοκκαλη ειναι.
Παρεπιπτοντως το θεμα με τις υποκλοπες αρχισαν να το ξεχνανε μολις αποκαλυφθηκε οτι το ρουφιανοπρογραμμα ειχε μπει σε δυο εγκαταστασεις της vodafone στην Κηφισιας και στη Παιανια που, ω! του θαυματος ειναι στο ιδιο κτιριο με την Ιντρακομ -
Και ο Κ29-Γαργαλάκος Καραμανλικός ήταν.
-
ο χατζηνικολαου νομιζει οτι εχει πιασει τον παπα απ τα ... και αντι να κανει σωστη δημοσιογραφια αρχιζει και κανει κρισεις και επιβαλει τη γνωμη του.... πολυ σπαστικος και αντιδημοσιογραφικος.
αμα δε θελει να λενε μαλακιες στο δελτιο του να μην τους καλει τους καραγκιοζηδες οχι να καθεται ολη την ωρα να τους διορθωνει....πριν λιγο επεσε ανακοινωση του αλφα για την εκπομπη του θεμου που δεν εγινε.λενε η κασσετα της εκπομπης που παρεδωσε ειχε προσβλητικα σχολια προς τη διοικηση του σταθμου και τρωει ποδι απτον αλφα μας τον κανανε και ηρωα.λεει επιτηδες το κανει και εξυπηρετει τους μελλοντικους εργοδοτες του...σαν ανακοινωση της διοικησης του παοκ
-
Δημόσια ανακοίνωση-απόλυση του Θέμου από τον Alpha!
-
Ο χρήστης guru έγραψε:
Δημόσια ανακοίνωση-απόλυση του Θέμου από τον Alpha!και ο θέμος λογικά θα βάλει την κομμένη εκπομπή στην εφημερίδα του και θα ξεπουλήσει!
Φήμες λένε ότι έχει κλείσει πρώτο τραπέζι πίστα για μακεδονία τιβι! Θέλω να δω αν θα επιβεβαιωθεί κολλητός μου που λέει για μελλοντικό μπερλουσκόνι της ελλάδας ! -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Θέλω να δω αν θα επιβεβαιωθεί κολλητός μου που λέει για μελλοντικό μπερλουσκόνι της ελλάδας !Μπερλουσκόνι, η ΜπερλΦΟΥΣΚΩΝΕΙ?
Πάντως εκεί στον Άλφα μόνο το αλ τσαντίρι νιουζ φαίνεται να τους ταιριάζει. Αλλά αγορίνα μου, από 'ανιματέρ ειδήσεων', πρόεδρος, πουουουουού πας;;;
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Δημόσια ανακοίνωση-απόλυση του Θέμου από τον Alpha!
και ο θέμος λογικά θα βάλει την κομμένη εκπομπή στην εφημερίδα του και θα ξεπουλήσει!
Φήμες λένε ότι έχει κλείσει πρώτο τραπέζι πίστα για μακεδονία τιβι! Θέλω να δω αν θα επιβεβαιωθεί κολλητός μου που λέει για μελλοντικό μπερλουσκόνι της ελλάδας !αφου ειχε την μελετη με την καμερα της εκει, μαλον το επισφραγισμα μιας συμφωνιας παιχτηκε χτες στην τιβι...
-
Το καινούργιο κανάλι το Σκαϊ το βλέπετε καθόλου; Επιτέλους και ένα σοβαρό κανάλι με ενδιαφέροντα ντοκιμαντέρ! Είχε και καλεσμένο τον κ. Κώστα Καββαθά τις προάλλες σε ένα δέλτιο ειδήσεων.
-
Με τι είπαμε καταπιάνεται ο Αλαφούζος τον τελευταίο καιρό;;;
Μόνο Αττική εκπέμπει ; Εχει προοπτική για πανελλαδική εμβέλεια;;
-
ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ!
'ΔΙΑΚΟΠΤΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΓΙΑΤΙ ΜΟΛΙΣ ΜΑΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΝ ΟΤΙ ΛΟΓΩ ΒΛΑΒΗΣ Η ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ ΕΜΕΙΝΕ ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΝΣΑΝΣΕΡ ΤΗΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 5 ΛΕΠΤΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ ΣΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΜΜΩΤΗ. ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΩΣ ΜΟΛΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΡΑΜΑΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ.'
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Με τι είπαμε καταπιάνεται ο Αλαφούζος τον τελευταίο καιρό;;;Μόνο Αττική εκπέμπει ; Εχει προοπτική για πανελλαδική εμβέλεια;;
Με χιόνια 'πιανουμε' στην Τριπολη.
-
Καταπληκτικό κανάλι το ΣΚΑΙ. Από όσο ξέρω εξαγόρασε τον πτωχευμένο Seven.
Moυ αρέσουν αυτά τα ντοκιμαντέρ χωρίς σχολιασμό με απολαυστική μουσική υπόκρουση...μιλάμε έργο τέχνης! Πραγματικά χαλαρώνω!
-
Και ο seven έτσι είχε ξεκινήσει κάποτε - είχε μάλιστα μια ωραία εκπομπή, 'Αγαπημένη μου τηλεόραση' νομίζω ότι την έλεγαν. Κάτι σαν το ΟΛΑ του Αναστασιάδη, αλλά στο ποιοτικό. Έδειχνε σκηνές από τηλεσαβούρα για να δείξει τα χάλια των καναλιών, όχι για να κοροϊδέψει σαρδάμ και βλήματα. Μετά ο σταθμός έφερε κάτι μοντέλες και το γύρισε στη σάχλα.
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ!'ΔΙΑΚΟΠΤΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΓΙΑΤΙ ΜΟΛΙΣ ΜΑΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΝ ΟΤΙ ΛΟΓΩ ΒΛΑΒΗΣ Η ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ ΕΜΕΙΝΕ ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΝΣΑΝΣΕΡ ΤΗΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 5 ΛΕΠΤΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ ΣΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΜΜΩΤΗ. ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΩΣ ΜΟΛΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΡΑΜΑΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ.'
Star ή Alter;
Μαλλον το πρωτο.
-
Στ' αλήθεια το έγραψε αυτό ο nidosan; Νόμιζα ότι αστειευόταν.
-
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!! Η ΠΑΛΙΟΞΕΦΩΝΗΜΕΝΗ, Ο ΓΑΒΑΛΑΣ, ΣΤΙΣ 'ΕΙΔΗΣΕΙΣ' ΤΟΥ STAR!!! ΑΣ ΤΟ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠ0ΥRD3L0, ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ!!!
Βάζω ραδιόφωνο και πιάνω ένα βιβλίο, δεν παλεύεται αυτή η κατάσταση πλέον!!!
-
Ρε Νάσο κι εσύ Σταρ έβαλες...αφού είναι γνωστό τοις πάσοι...εκεί δεν μαθαίνεις νέα αλλά life style...
-
Πάψτε να βλέπετε τέτοια πράγματα, κάνει καλό.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ρε Νάσο κι εσύ Σταρ έβαλες...αφού είναι γνωστό τοις πάσοι...εκεί δεν μαθαίνεις νέα αλλά life style...Να δούμε ποιος θα βρεθεί να τη σπάσει αυτή την τσογλανοφωλιά!!!
Άνοιξα την τηλεόραση και βγήκε το STAR (πρέπει να το βάλω σε ένα διψήφιο νούμερο, που να μην μπορώ να την ανοίγω σ' αυτό το κανάλι, ούτε από λάθος)... Και την ξαναέκλεισα στο καπάκι!
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!! Η ΠΑΛΙΟΞΕΦΩΝΗΜΕΝΗ, Ο ΓΑΒΑΛΑΣ, ΣΤΙΣ 'ΕΙΔΗΣΕΙΣ' ΤΟΥ STAR!!! ΑΣ ΤΟ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠ0ΥRD3L0, ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ!!!Βάζω ραδιόφωνο και πιάνω ένα βιβλίο, δεν παλεύεται αυτή η κατάσταση πλέον!!!
ο Λάκης είναι ΓΙΓΑΝΤΑΣ ο άνθρωπος! Λίγα τα λόγια σου!!!
Έλεος με τις "ειδήσεις" των ιδιωτικών καναλιών