-
Έστω ότι έχετε 30.000 ευρώ στα χέρια σας. Τί από τα 2 θα πέρνατε και γιατί?
Εdit: Μπήκε δημοψήφισμα
-
-
-
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
Έστω ότι έχετε 30.000 ευρώ στα χέρια σας. Τί από τα 2 θα πέρνατε και γιατί?ΜΧ-5
-
S2000 γιατι ειναι καλυτερο.-
-
s-2000 βέβαια
-
Αυτά ειναι διλλήματα...
Κι εγώ μάλλον το ΜΧ-5 θα διάλεγα... Κορυφαίο το S2000 αλλα που να ξέρεις τι σκίσιμο έχει φάει...
-
Tha perimena na odigiso kai to neo MX5 prin apofasiso.
Pantos to S2000(Exw odigisei kai to palio kai to facelift) den me entyposiazei.Mallon tha eperna old MX5 1.8s kai meta ta 10K pou tha periseuan tha ta etroga se pistes-lastixa-upgrades (blepe Dimsaba)
-
Εχοντας οδηγήσει ένα εκ Γερμανίας (φίλου) S-2000 και έχοντας συνοδηγήσει ένα MX5 1.8 με τα τωρινά δεδομένα μου άρεσε πολύ το Ηonda.
Αν κ μεταχειρισμένο (=σκισμένο) Honda από μένα!
-
απο ενα αρθρο που διαβασα για το ΜΧ 5 ειπανε οτι εγινε αρκετα πιο νωθρο στις αντιδρασεις του....
τι θα ελεγες για ενα MR 2??? οκ λιγο δυσκολο αυτοκινητο αλλα ακρως απολαυστικο......... -
Ρίσκο το μεταχειρισμένο σε S2000... αν μιλάμε για το facelift, τότε ΠΟΛΥ δύσκολη η ερώτηση... μάλλον για νέο miata θα πήγαινα όμως... γρηγορότερο, καλύτερο το S, αλλά στην τελική δεν έχω χέρια να το πάω + ο νέος (miata) είναι ωραίος...
αποφάσισα: new miata
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ρίσκο το μεταχειρισμένο σε S2000... αν μιλάμε για το facelift, τότε ΠΟΛΥ δύσκολη η ερώτηση... μάλλον για νέο miata θα πήγαινα όμως... γρηγορότερο, καλύτερο το S, αλλά στην τελική δεν έχω χέρια να το πάω + ο νέος (miata) είναι ωραίος...αποφάσισα: new miata
Καλοριζικο βρε
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ρίσκο το μεταχειρισμένο σε S2000... αν μιλάμε για το facelift, τότε ΠΟΛΥ δύσκολη η ερώτηση... μάλλον για νέο miata θα πήγαινα όμως... γρηγορότερο, καλύτερο το S, αλλά στην τελική δεν έχω χέρια να το πάω + ο νέος (miata) είναι ωραίος...αποφάσισα: new miata
λες και δεν ξέραμε τι θα αποφασίσεις...
-
Ο χρήστης lotusnick έγραψε:
Mallon tha eperna old MX5 1.8s kai meta ta 10K pou tha periseuan tha ta etroga se pistes-lastixa-upgrades (blepe Dimsaba)Ακριβώς. Στο κάτω-κάτω, το ΜΧ είναι πραγματικό παιχνίδι ενώ το S προσπαθεί να το παίξει και παιχνίδι και πραγματικό σπορ και δεν καταφέρνει τίποτα από τα δύο. Μόνο να καταλήξει στο φαναρτζή
Πάντως, στο ΜΧ5 Club είχε τεθεί παλιότερα μεταχειρισμένο S2000 vs ΜΧ5 καινούριο 1.8 (Mk2.5) M62. Όπου Μ62 είναι ένας κομπρέσορας της Eaton που 'κουμπώνει' στο ΜΧ και τσαγιάζει τα S. Αποδεδειγμένα...
-
Kαλα τα λες ανθρωπε μου ....
ΜΧ5 συστεινεται ανεπιφυλακτα ... ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΙΣΩΚΙΝΗΤΗΣ οδηγησης !
-
S2000 απο Γερμανια με ελαχιστα χιλιομετρα. Ενταξει, θα παει γυρω στα 35,000 αλλα θα το προτιμουσα απο το Mazda (αν και το νεο Miata ειναι πολυ ωραιο)
-
MX-5
-
χοντα!
-
MX-5...
για πολλούς λόγους
-
ΜΧ-5.
Βάσει του παλιού (ελπίζω το νέο να είναι ακόμα καλύτερο)
Λίγα κυβικά, νέο-φρέσκο μοντέλο και όχι ξεσκισμένο S2000...
Nέο MX-5 2.0 VS μεταχειρισμένο S2000