-
Δεν ίσχυε η εγγύηση για να τα καλύψει; Η κατανάλωση δεν είναι υπερβολική. Και Getz, αν πηγαίνει τέρμα παντού και πάντα, τόσο θα κάψει.
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Δεν ίσχυε η εγγύηση για να τα καλύψει; Η κατανάλωση δεν είναι υπερβολική. Και Getz, αν πηγαίνει τέρμα παντού και πάντα, τόσο θα κάψει.Ο δίσκος δεν καλύπτετε έτσι και αλλιώς..
Αλλά εκτός αυτού το αυτοκίνητο ήταν απο γερμανία και η τριετής εγγύηση είχε λήξει... -
Tα διαφορικά στα S2000 έχει ακουστεί ότι είναι ευαίσθητα, αν υπάρχει πρόβλημα όμως πως το καταλαβαίνεις?
-
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
Tα διαφορικά στα S2000 έχει ακουστεί ότι είναι ευαίσθητα, αν υπάρχει πρόβλημα όμως πως το καταλαβαίνεις?Το δικό μου έκανε θορύβους...Αλλιώς δε νομίζω οτι μπορείς να το καταλάβεις
-
S2000 απο Γερμανια με ελαχιστα χιλιομετρα. Ενταξει, θα παει γυρω στα 35,000 αλλα θα το προτιμουσα απο το Mazda (αν και το νεο Miata ειναι πολυ ωραιο)
Και σιγά που θα βρεις από Γερμανία με ελάχιστα χιλιόμετρα. Πιο πιθανό είναι να το βρεις τέτοιο ελληνικό, που θα έχει και επιπλέον εγγύηση .
Απο Ελλαδα δεν θα αγοραζα με τιποτα μεταχειρισμενο S2k
Να αντιπροτείνω το autoscout24.de. Παπούτσι από τον τόπο σου
και με 7 χρόνια εγγύηση
Επειδη μαλλον θα φερω ενα μεταχειρισμενο S2000 σε λιγους μηνες απο τη Γερμανια, υπαρχουν πολλα μοντελα 2004 & 2005 με λιγοτερα απο 10,000 χιλιομετρα τα οποια και εγγυηση εχουν και σε αψογη κατασταση ειναι. (και κοστιζουν γυρω στα 26,000 ευρω στη Γερμανια)
-
Το ότι είναι σε άψογη κατάσταση πώς θα το καταλάβεις χωρίς καλίμπρα ή έτσι ένα τσεκάρισμα σε συνεργείο (να το σηκώσεις να το δεις κλπ);
Πρόσεχε γιατί έχουν ακουστεί πολλές ιστορίες για γερμανικά μεταχειρισμένα. Όχι ότι δεν υπάρχουν καθαρά, αλίμονο. Απλά θέλει εξαιρετική προσοχή και καλό έλεγχο.
-
Τελική τιμή στην Ελλάδα;
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Το ότι είναι σε άψογη κατάσταση πώς θα το καταλάβεις χωρίς καλίμπρα ή έτσι ένα τσεκάρισμα σε συνεργείο (να το σηκώσεις να το δεις κλπ);Πρόσεχε γιατί έχουν ακουστεί πολλές ιστορίες για γερμανικά μεταχειρισμένα. Όχι ότι δεν υπάρχουν καθαρά, αλίμονο. Απλά θέλει εξαιρετική προσοχή και καλό έλεγχο.
Ο ελεγχος εννοειται οτι θα γινει στη Γερμανια. Δεν αγοραζουμε γουρουνι στο σακκι! Εκει οι ελεγχοι ειναι 100 φορες καλυτεροι απο τους δικους μας. Θα παω ο ιδιος εκει να το δω.
Τελικη τιμη, γυρω στο 35αρι υπολογιζω.
-
Δεν ψηφίζω κανένα γιατί και τα δύο θα τα αγόραζα ...το τυχερό θα ήταν αυτό που θα εβρισκα πρώτα
Πλάκα πλάκα μια μεταχειρισμένη Ελιζ Ι με 120 άλογα κάπου τόσο δεν πάει και αυτή ???
-
Ο χρήστης gskarmou έγραψε:
Δεν ψηφίζω κανένα γιατί και τα δύο θα τα αγόραζα ...το τυχερό θα ήταν αυτό που θα εβρισκα πρώταΠλάκα πλάκα μια μεταχειρισμένη Ελιζ Ι με 120 άλογα κάπου τόσο δεν πάει και αυτή ???
Poly ligotero
-
Πού μωρέ να πάρουμε και μεις;
-
Ο χρήστης lotusnick έγραψε:
Äåí øçößæù êáíÝíá ãéáôß êáé ôá äýï èá ôá áãüñáæá ...ôï ôõ÷åñü èá Þôáí áõôü ðïõ èá åâñéóêá ðñþôá
ÐëÜêá ðëÜêá ìéá ìåôá÷åéñéóìÝíç Åëéæ É ìå 120 Üëïãá êÜðïõ ôüóï äåí ðÜåé êáé áõôÞ ???
Poly ligotero
êáé áõôü ôï ëéãüôåñï ðüóï åßíáé ???????
ãéá üóï áêüìá äåí ìáò Ý÷ïõí ðÜñåé ÷áìðÜñé üôé áêüìá Ýíá èÝìá ôï ãõñíÜìå óôçí åëéæïêïõâÝíôá
-
Basika einai dyskolo na breis. (mono 70 yparxoun se oli tin ellada).
Opote ziatei i kathenas oti thelei.
Apo prosfati pou pouliotan Salonika (palia S1) zitouse o emporos 28K Alla me antalagi tou ekane poly kalo deal.Tosa pou exw pei gia tis Lises mipos prepei na arxisw na poulao stin Ellada?
Sorry gia to off-topic....me paresyran -
Ο χρήστης lotusnick έγραψε:
Basika einai dyskolo na breis. (mono 70 yparxoun se oli tin ellada).
Opote ziatei i kathenas oti thelei.
Apo prosfati pou pouliotan Salonika (palia S1) zitouse o emporos 28K Alla me antalagi tou ekane poly kalo deal.Tosa pou exw pei gia tis Lises mipos prepei na arxisw na poulao stin Ellada?
Sorry gia to off-topic....me paresyranαμα καταφερεις να βρεις καμμια και μετα να την πουλησεις γιατι δεν ειναι καθολου ευκολο...ουσιαστικα η καλυτερη πηγη μεταχειρισμενων αυτοκινητων ειναι η Γερμανια λογω του χαμηλου ΦΠΑ εκει...
το καλοκαιρι ειχα δει μια γαλαζια 111S2 120 στην κηφισιας με γερμανικες export plates, πραγματικο κουκλι, σαν καινουρια.
-
To S2k σαν μεταχειρισμενο 8α το φοβομουν.
Το ιδιο κ το ΜΧ-5 σαν καινουριο.Οποτε 8α περιμενα λιγο ακομη!
Μιαααααααααατα ψηφισα.
-
Δε νομίζω ότι το Honda είναι πραγματικό σπορ, γιατί αφενός δεν έχει καλή ροπή, ούτε σωστή αίσθηση στο τιμόνι, ούτε ομαλή παροχή της δύναμης. Για αυτό και το θάβουν οι Άγγλοι. Και όταν λέω σπορ, το συγκρίνω με 350Ζ, Elise. Οι Άγγλοι το φέρνουν αντιμέτωπο και με Boxster, TVR, άλλο αν αυτά δεν υπάρχουν εδώ. Το Miata δεν προσποιείται ότι μπορεί να τα βάλει με τα παραπάνω μοντέλα. Αυτό όμως που ξέρει να κάνει, να πηγαίνει με το πλάι δηλαδή, το κάνει εξαιρετικά καλά (και προβλέψιμα και εύκολα). Φαντάσου με το Honda να μπαίνει ο Vtec εν μέσω πάντας. Μπρρρρρρρ, ούτε να το σκέφτομαι δε θέλω
Το RX8 ασφαλώς και το έχω θεοποιήσει, γιατί προσφέρει πάρα πολλά για αυτά που κοστίζει. Αν κόστιζε και αυτό 50Κ όπως το Honda, θα κρινόταν πολύ πιο αυστηρά. Και βέβαια, το Mazda δεν αποδίδει έτσι τη δύναμή του, είναι πολύ πιο γραμμικό και επίσης πάρα πολύ εύκολο στο να πηγαίνει με το πλάι. Όχι όμως όσο το ΜΧΕδω θα διαφωνησω. Βασικα πρεπει να κανεις μερικα μεγαλα τεστ ντραιβς πριν αποφασισεις. Σωστο οτι το Χοντα δεν εχει καλη αισθηση στο τιμονι αν και εχει καλο τιμονι, τωρα απο ροπη δεν εχει πολυ αλλα ισως εχει περισσοτερη απο ενα Μιατα. Παντως ακομα και το καινουριο Μιατα ειναι μια κατηγορια πιο κατω σε μεγεθος απο το Χοντα οποτε δεν ειναι αμεσα συγκρισημα. Για τα αλλα που αναφερες 350Ζ, ΡοΧι8 καμμια σχεση με Χοντα ειναι πολυ πιο πισω σαν σπορ αυτοκινητα.
Η Ελιζ 120 φανταζομαι οτι ειναι ενα καλυτερο αυτοκινητο για πιστα αλλα για δρομο/πιστα (αλλωστε η ελλαδα δεν εχει πιστες ουσιαστικα εκτος απο τις Σερρες) ενα Μιατα 2.0 ή καλυτερα το Χοντα ειναι πολυ ανωτερα.
-
Όλοι λένε και γράφουν ότι τα 350Ζ και RX8 είναι ανώτερα. Η δικιά σου άποψη από πού προκύπτει;. Όσο για τα test drives που λες, μακάρι να ζούσαμε σε άλλη χώρα. Θα τα είχα ξεσκίσει. Όσο για τις πίστες, τα Μέγαρα είναι μια χαρά πίστα και μάλιστα καλύτερη από τις Σέρρες αν έχεις καλό πισωκίνητο . Τώρα αυτό ότι Honda και Miata είναι καλύτερα της Elise στο δρόμο, μπορούσες να το αποφύγεις. Γιατί θα συνεχιστούν τα off topic για μερικές σελίδες ακόμα...
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
......Η Ελιζ 120 φανταζομαι οτι ειναι ενα καλυτερο αυτοκινητο για πιστα αλλα για δρομο/πιστα (αλλωστε η ελλαδα δεν εχει πιστες ουσιαστικα εκτος απο τις Σερρες) ενα Μιατα 2.0 ή καλυτερα το Χοντα ειναι πολυ ανωτερα.
Μεγάλη φαντασία έχεις
-
Δε νομίζω ότι το Honda είναι πραγματικό σπορ, γιατί αφενός δεν έχει καλή ροπή, ούτε σωστή αίσθηση στο τιμόνι, ούτε ομαλή παροχή της δύναμης. Για αυτό και το θάβουν οι Άγγλοι. Και όταν λέω σπορ, το συγκρίνω με 350Ζ, Elise. Οι Άγγλοι το φέρνουν αντιμέτωπο και με Boxster, TVR, άλλο αν αυτά δεν υπάρχουν εδώ.
Το RX8 ασφαλώς και το έχω θεοποιήσει, γιατί προσφέρει πάρα πολλά για αυτά που κοστίζει. Αν κόστιζε και αυτό 50Κ όπως το Honda, θα κρινόταν πολύ πιο αυστηρά. Και βέβαια, το Mazda δεν αποδίδει έτσι τη δύναμή του, είναι πολύ πιο γραμμικό και επίσης πάρα πολύ εύκολο στο να πηγαίνει με το πλάι. Όχι όμως όσο το ΜΧΈχει ροπή το RX-8??? Δεν μπορεί να κινηθεί εύκολα με το πλάι το S2000?
Από όσο μπορώ να γνωρίζω δε νομιζω να είναι σωστά αυτά που λες.
Για τη διαφορά στην τιμή ok είναι γύρω στα 15Κ αλλά παρόλα αυτά μη ξεχνάς ότι το S2000 είναι cabrio και δίλιτρο. Θα το προτιμούσα από το RX-8 για το οποίο εγώ τουλάχιστον, έχω τις ακριβώς αντίθετες σκέψεις από σένα. -
Πέρα από την πλάκα, και γω για S2000 ψηνόμουν για επόμενο βήμα, αλλά φαίνεται ότι τελικά κατάφεραν να μου αλλάξουν γνώμη. Το κακό είναι ότι δεν το έχω οδηγήσει ακόμα ώστε να έχω και δικιά μου άποψη. Καμιά προσφορά βρε παιδιά; Πάντως, όσα λέω τα πιστεύω, δεν τα κάνω κρεμαστάριαΜαλλον κ εγω προς s2000 κλεινω
Παλιοπροδότη. Σε προσκαλώ σε μονομαχία στα Μέγαρα
Διπλή προσωπικότητα...;
Nέο MX-5 2.0 VS μεταχειρισμένο S2000