-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Να με συγχωρείς Γρηγόρη, αλλά αυτό που λες πρώτη φορά το ακούω. Φίλος πάντως έχει αλλάξει διάφορα εταιρικά μέσω μεγάλης εταιρείας ενοικίασης και δεν είχε ποτέ τέτοιες εμπειρίες....σε συγχωρω... Κοιτα και εγω προσφατα το ακουσα, και ουτε επιβεβαιωνω, ουτε διαψευδω, απλως μεταφερω την φημολογια...
P.S O φιλος σου btw μπορει και να ειναι τυχερος, δεν αποτελει και κανενα σοβαρο στατιστικο δειγμα, ενας πελατης, σε μερικους χιλιαδες, και μαλιστα σε μια απο τις δεκαδες εταιριες leasing στην χωρα...
-
Σίγουρα δεν είναι στατιστικό δείγμα ένας πελάτης. Από την άλλη τα αυτοκίνητα δεν είναι πλακάκια για να υπάρχουν Α, Β και Γ διαλογής...
-
Σίγουρα δεν είναι στατιστικό δείγμα ένας πελάτης. Από την άλλη τα αυτοκίνητα δεν είναι πλακάκια για να υπάρχουν Α, Β και Γ διαλογής...Eδω θα πρεπει να με συγχωρεσεις Αλεξανδρε , αλλα εντονες παλι φημολογιες εχουν κανει λογο για αντιθετα πραγματα...
'Ειδικες' εκπτωσεις -χονδρικης- σε καποιους αντιπ/σωπους με συγκεκριμενες παρτιδες (περαν των επιδοσεων σε πωλησεις...) δεν θα πρεπει να θεωρουνται ουτε τυχαιες, ουτε απλως γεναιοδωρες...Καποια μοντελα που βγαινουν απο την γραμμη παραγωγης, και που εμεις βλεπουμε σαν 'προβατακια' στα video τους, που τραβανε κατι γραμμουλες, ή γραφουν σημειωσεις πανω σε καπω πχ, οτι πρεπει να ξαναπερασουν για ελεγχο, και οτι δεν ειναι οκ, για καποιο λογο, συμφωνα με τα ποιοτικα τους κριτηρια, δεν στελνονται ολα, ουτε στην ανακυκλωση, αλλα ουτε
για επιλυση εαν προκειται για κατι που γινεται σε αρχικο σταδιο στην γραμμη παραγωγης... -
... δεν είναι πλακάκια για να υπάρχουν Α, Β και Γ διαλογής...Στην αγορά σιγουρα οχι. Μετα όμως στη συντηρηση ... μπορούν να γίνουν!
Πριν λιγα χρονια ανακαλύψαμε Astra φιλου με τα τελευταία 80.000 χλμ να τα κανει ... με τα λαδια μονο σε σφραγίδα στο servise book!
Κατα την αγορά παντως το μονο που μπορεί να παιξει και το έχω δει ... αγορά απο εταιρία leasing εκδοσης ακομα φτωχότερης και απο την βασική της αγοράς! -
Απλά σας λέω ότι έχω αλλάξει 12 αν θυμάμαι καλά εταιρικά . Ποτέ δεν είχα τέτοια προβλήματα.
Ως γνωστό δεν πας και λες τι θες . Σου λένε αυτά έχουμε διαλέξτε . -
Ο χρήστης thanos.k έγραψε:
Εχω μια απορια σε 1 μηνα κλεινω 3 χρονια...πρεπει τωρα να κανω αλλαγη μπουζι,υγρα φρενων ? η να περιμενω τα 60.000 ή να κλεισω χρονο απο το προηγουμενο απλο service στα 45.000 ? Εχω 4 ετη επεκταση ,και ολα τα service τα κανω σε επαρχιακες αντιπροσωπειες λογω της χαμηλης τιμης και τα ανταλλακτικα ειναι ολα δικα μου . Εκτος απο τα μπουζι οπου εχει βγει νεος κωδικος για τα twincharged και τα φερρνει μονο η vw και κανουν 87 ευρω τα 4. Ισως σε 3-4 χρονια εαν εχουμε δουλεια και δεν ειμαστε στη μεση κανενος εμφυλιου ..να παρω το 7αρι παντα σε twincharged(εφοσον βγει) αλλιως εαν δεν εχει twincharged golf vii τοτε προς ολοταχως για το VOLVO v40
Υγρά φρένων στα 3 χρόνια, μπουζί στα 60.000χλμ
Τουλάχιστον έτσι έκανα στο δικό μου. -
Μετά απο 62000 χλμ, με τον twincharge, προτείνω αλλαγή μπουζί και πολλαπλασιαστών κάθε 45000 και είσαι ήσυχος.
-
Ο χρήστης rallye40 έγραψε:
Μετά απο 62000 χλμ, με τον twincharge, προτείνω αλλαγή μπουζί και πολλαπλασιαστών κάθε 45000 και είσαι ήσυχος.Τοσο αναλωσιμοι ειναι οι πολλαπλασιαστές ;
-
Παιδιά στο Golf GT170 μοντέλο 9/2007 με 98.000 χιλιόμετρα έχω αλλάξει έναν πολλαπλασιαστή στα 85.000χλμ επειδή παρέδωσε πνεύμα (με μισό γκάζι επιτάχυνε κανονικά με fool boost αναβόσβηνε το check engine και έκανε κοψίματα). Οι άλλοι 3 είναι ακόμα μαμά. Μπούζι άλλαξα στα 60.000 και τώρα κανονικά πάει στα 120.000...
-
Μπορεί κάποιος να ποστάρει τις ρεπρίζ των golf gti και golf gtd ή τουλάχιστον να με παραπέμψει σε κάποιο link?
-
Ο χρήστης Kostas24 έγραψε:
Μπορεί κάποιος να ποστάρει τις ρεπρίζ των golf gti και golf gtd ή τουλάχιστον να με παραπέμψει σε κάποιο link? -
Ευχαριστώ πολύ.
-
Ο χρήστης Commissar έγραψε:
Παιδιά στο Golf GT170 μοντέλο 9/2007 με 98.000 χιλιόμετρα έχω αλλάξει έναν πολλαπλασιαστή στα 85.000χλμ επειδή παρέδωσε πνεύμα (με μισό γκάζι επιτάχυνε κανονικά με fool boost αναβόσβηνε το check engine και έκανε κοψίματα). Οι άλλοι 3 είναι ακόμα μαμά. Μπούζι άλλαξα στα 60.000 και τώρα κανονικά πάει στα 120.000...ο κατασκευαστής προτείνει αλλαγή μπουζί στις 45000χλμ που γράφει κάποιος παραπάνω ή στα 60000 που γράφεις εσύ; Σας ρωτάω γιατί και στις 2 περιπτώσεις μου φαίνεται λίγο.
-
Στους 2λιτρους η vw προτείνει αλλαγή στα 60k και στους μικρούς TSi στα 120k. Στους twincharged δε ξέρω τι αναφέρει. Πάντως συνήθως όλοι τα αλλάζουν στα 60k το αργότερο.
-
Αυτό μου φαίνεται φυσιολογικό διότι έχουν μπουζί ιριδίου ( ;;; ) που υποτίθεται ότι αλλάζονται ανά 100κ+ χιλιόμετρα!
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Παιδιά στο Golf GT170 μοντέλο 9/2007 με 98.000 χιλιόμετρα έχω αλλάξει έναν πολλαπλασιαστή στα 85.000χλμ επειδή παρέδωσε πνεύμα (με μισό γκάζι επιτάχυνε κανονικά με fool boost αναβόσβηνε το check engine και έκανε κοψίματα). Οι άλλοι 3 είναι ακόμα μαμά. Μπούζι άλλαξα στα 60.000 και τώρα κανονικά πάει στα 120.000...
ο κατασκευαστής προτείνει αλλαγή μπουζί στις 45000χλμ που γράφει κάποιος παραπάνω ή στα 60000 που γράφεις εσύ; Σας ρωτάω γιατί και στις 2 περιπτώσεις μου φαίνεται λίγο.
Στο δίκο μου τουλάχιστον (το λεεί και το βιβλιαράκι) αναφέρει αλλαγή μπουζί κάθε 60.000χλμ στο λεγόμενο 'μεγάλο' σερβις. Στα ενδιάμεσα 'μικρά' σέρβις όπως είναι και των 45.000χλμ αλλάζω μόνο λάδια φίλτρο. Στο δικό μου πάντως τα λάδια δεν τα αφήνω 15.000χλμ μέσα αλλά τα αλλάζω στα 10.000χλμ
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Απλά σας λέω ότι έχω αλλάξει 12 αν θυμάμαι καλά εταιρικά . Ποτέ δεν είχα τέτοια προβλήματα.
Ως γνωστό δεν πας και λες τι θες . Σου λένε αυτά έχουμε διαλέξτε .Ευτυχής διανύω την 2η εβδομάδα που το Glofaki είναι στο service και έχω στα χέρια μου ένα A3 sportback 1.4Τ tfsi ως αντικαταστάτη.
Αλλά για να μην ξεχάσω το παρελθόν μου ( που λέει ο ποιητής) δεν δουλεύει η κόρνα ... -
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Αλλά για να μην ξεχάσω το παρελθόν μου ( που λέει ο ποιητής) δεν δουλεύει η κόρνα ...Αποκλειεται! Μαλλον δεν την πατας σωστα!
-
Καλά είναι προφανές ότι είμαι κουλάδι ... αλλά τώρα που το σκέφτομαι ...
Λές να έχει κρυφοΓαλική καταγωγή και να είναι στους υαλοκαθαριστήρες ? -
Μπορει απο κανα βραχυκυκλωμα να δουλεψει ετσι, αρχιζε να πατας στην τυχη κουμπια
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Αυτό μου φαίνεται φυσιολογικό διότι έχουν μπουζί ιριδίου ( ;;; ) που υποτίθεται ότι αλλάζονται ανά 100κ+ χιλιόμετρα!τίποτα δεν υποτίθεται , είναι ανάλογα το μοτερ
VW Golf VΙ