Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    S
    • Profile
    • Following 0
    • Followers 0
    • Topics 0
    • Posts 4892
    • Best 0
    • Groups 0

spyros-s

@spyros-s

dhmosios ypallhlos - διαφορα αναλογα με τις διαθεσεις μου

0
    Profile views
    4892
    Followers
    0
    Following
    Joined Last Online
    Location Αθηνα

spyros-s Unfollow Follow

Latest posts made by spyros-s

• RE: Πυραμίδες (όχι της Αιγύπτου, ούτε του Λιακό)

Ο χρήστης Lyco έγραψε:

Πάντως είναι τρομερό αυτό που γίνεται στο συγκεκριμένο τοπικό και θα έλεγα πρωτόγνωρο για τα δεδομένα του φόρουμ, όπως τουλάχιστον τα ξέρω τόσα χρόνια.
      Από την μία διάφορα μέλη επιχειρηματολογούν εναντίον της εταιρείας πυραμίδας με ατράνταχτα και προπάντων λογικά επιχειρήματα και από την άλλη ένας ή ελάχιστα μέλη (που μπορεί να είναι ο ίδιος αλλά με άλλο nickname) προσπαθούν να πείσουν για το αντίθετο. Υπό άλλες συνθήκες αυτό θα είχε σταματήσει εξαρχής όμως πλέον θα συνεχιστεί και έτσι θα το παρακολουθώ!
      Προσωπικά, δεν θα ενθάρρυνα ποτέ κανέναν να ασχοληθεί με τέτοιες φάσεις διότι για μένα η πιθανότητα να κερδίσεις είναι ανάλογη αυτών του τζόγου εν γένει. Με άλλα λόγια χιλιάδες παίζουν, ένας κερδίζει και σίγουρα κερδίζουν πάντα εκείνοι που κάνουν το παιχνίδι!
      Εγώ λοιπόν δεν ασχολήθηκα ποτέ με αυτό διότι απεχθάνομαι τον τζόγο σε κάθε έκφανση του! Ξέρω όμως ανθρώπους που υποστηρίζουν ότι κερδίζουν από αυτά και συνεχίζουν με μανία να παίζουν. Είμαι σίγουρος ότι αν το ψάξουν καλύτερα θα καταλάβουν ότι 'έχουν μπει μέσα με τα τσαρούχια'! Αυτά τα λίγα από μένα!

ο Γαλιλαίος Γαλιλέι είπε 'κι όμως γυρίζει' και τελικά είχε δίκιο (και τέτοια παραδείγματα έχουμε δει πολλά)
      καμία φορά η γνώμη των πολλών δε σημαίνει πως είναι και σωστή γιατί πολύ απλά έχουν ελλιπή πληροφόρηση.

δε χρειάζεται κάποιος να ασπαστεί τoν τρόπο που λειτουργεί η lyoness. αλλά και από την άλλη πλευρά δε γίνεται κάποιοι να βγάζουν αυθαίρετα συμπεράσματα και να λοιδορούν ανθρώπους και επιχειρήσεις που είναι στη lyoness.

πρώτα πρέπει να αποκτούμε πλήρη γνώση για ένα θέμα και μετά να εκφράζουμε τη θετική ή αρνητική άποψη μας.

Έτσι καθόμαστε και γράφουμε σεντόνια σε διαδικτυακούς διαξιφισμούς και περνάει η ώρα... (έχει και αυτό τη πλάκα του όμως).

έδωσα το παράδειγμα του τζόγου όπου ανέφερα ότι πολλοί παίζουν, ελάχιστοι από αυτούς κερδίζουν και σταθερά όμως κερδίζουν αυτοί που διοργανώνουν το παιχνίδι! Για μένα κάτι τέτοιο είναι η εταιρεία που εργάζεσαι. Εσύ λοιπόν για να κερδίζεις όπως μας λες είτε ανήκεις στους ελάχιστους που κερδίζουν από την χασούρα των πολλών, είτε ανήκεις σε αυτούς που διοργανώνουν την φάση και κερδίζουν σταθερά. Όπως το βλέπω εγώ και οι πολέμιοι της εταιρίας που εκπροσωπείς όλοι οι άλλοι χάνουν οπότε τσάμπα αναλώνεσαι να μας πείσεις. Εκτός και αν αποσκοπείς στο να βρεις πελάτες από τα μέλη του φόρουμ! Αν ισχύει αυτό και το παραδεχτείς εγώ θα σιωπήσω και θα σου ευχηθώ απλά καλό κυνήγι!

posted in Αντίλογος
      S
      spyros-s
    • RE: Πυραμίδες (όχι της Αιγύπτου, ούτε του Λιακό)

Πάντως είναι τρομερό αυτό που γίνεται στο συγκεκριμένο τοπικό και θα έλεγα πρωτόγνωρο για τα δεδομένα του φόρουμ, όπως τουλάχιστον τα ξέρω τόσα χρόνια.
      Από την μία διάφορα μέλη επιχειρηματολογούν εναντίον της εταιρείας πυραμίδας με ατράνταχτα και προπάντων λογικά επιχειρήματα και από την άλλη ένας ή ελάχιστα μέλη (που μπορεί να είναι ο ίδιος αλλά με άλλο nickname) προσπαθούν να πείσουν για το αντίθετο. Υπό άλλες συνθήκες αυτό θα είχε σταματήσει εξαρχής όμως πλέον θα συνεχιστεί και έτσι θα το παρακολουθώ!
      Προσωπικά, δεν θα ενθάρρυνα ποτέ κανέναν να ασχοληθεί με τέτοιες φάσεις διότι για μένα η πιθανότητα να κερδίσεις είναι ανάλογη αυτών του τζόγου εν γένει. Με άλλα λόγια χιλιάδες παίζουν, ένας κερδίζει και σίγουρα κερδίζουν πάντα εκείνοι που κάνουν το παιχνίδι!
      Εγώ λοιπόν δεν ασχολήθηκα ποτέ με αυτό διότι απεχθάνομαι τον τζόγο σε κάθε έκφανση του! Ξέρω όμως ανθρώπους που υποστηρίζουν ότι κερδίζουν από αυτά και συνεχίζουν με μανία να παίζουν. Είμαι σίγουρος ότι αν το ψάξουν καλύτερα θα καταλάβουν ότι 'έχουν μπει μέσα με τα τσαρούχια'! Αυτά τα λίγα από μένα!

posted in Αντίλογος
      S
      spyros-s
    • RE: Περι συσκευών Android...

παίδες αν κατά λάθος σβήσεις μια φωτογραφία, υπάρχει τρόπος να την επαναφέρεις;

posted in Αντίλογος
      S
      spyros-s
    • RE: VW FORUM

αφού το κάλυψε η εγγύηση όλα καλά...1100 ευρώ είναι σημαντικό ποσό στις μέρες μας! Σου εύχομαι να μην ξανασυμβεί ποτέ!

posted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
      S
      spyros-s
    • RE: Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]

εγώ πάντως δεν θα εστίαζα στην αξιοπιστία αλλά κυρίως στο after sales! Αν αυτό είναι καλό τότε μπορείς να ανεχθείς και μια χειρότερη αξιοπιστία σε σχέση με κάτι πιο αξιόπιστο αλλά με κακό after sales!
      Αυτός είναι ο λόγος που προτείνω την dell στα λαπτοπ χωρίς να κρίνω τον ανταγωνισμό επειδή τουλάχιστον εκεί υποστηρίζουν σωστά και με συνέπεια τα μηχανήματα τους!
      Τώρα για το λάπτοπ των 1000€ σίγουρα σε αυτή την τάξη τιμής θα βρεις καλό λάπτοπ! Οι διαφορές θα είναι αναλογικά μικρές μεταξύ τους οπότε εστίασε σε αυτό που έχει καλύτερη εγγύηση και υποστήριξη! Καλοδούλευτο ότι και να ναι!

posted in Αντίλογος
      S
      spyros-s
    • RE: Ποιο βλακας δεν υπαρχει, που μπλεξαμε.

Ο πωλητής δεν παραποίησε το έγγραφο ΚΤΕΟ απλά ο αγοραστής δεν το έλεγξε.
      Αντιλαμβάνομαι ότι ο αγοραστής νιώθει εξαπατημένος αφού τουλάχιστον λεκτικά δεν πήρε ακριβώς αυτό που του περιγράφτηκε από τον πωλητή όμως στις αγοροπωλησίες οχημάτων ο έλεγχος είναι επιβεβλημένος.
      Η ευθύνη λοιπόν ανήκει πλέον στον αγοραστή και μόνο σε αυτόν!
      Οι αντιδράσεις του παππού όμως, όπως και να το δείτε είναι απαράδεκτες! Πήρε χρονιάρα μέρα και τους καταράστηκε να φάνε τα χρήματα της αγοραπωλησίας στους γιατρούς! Αυτόματα έχασε το όποιο δίκιο του για μένα!
      Στην θέση του πωλητή δεν θα του έδινα πλέον ούτε λεπτό! Ακόμα και αν δεχόμουν το -φαντάζομαι μη εσκεμμένο- λάθος της ημερομηνίας του ΚΤΕΟ, η εξύβριση της οικογένειας μου αυτόματα θα διέκοπτε την οποιαδήποτε διάθεση για επικοινωνία και συμβιβασμό. Αν συνεχίσει τα τηλεφωνήματα είτε σημειώνεις τον αριθμό και δεν απαντάς, είτε κάνεις την ιστορία που σου περιέγραψαν παραπάνω με την σύσταση μέσω αστυνομίας.

posted in Αντίλογος
      S
      spyros-s
    • RE: Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]

επειδή βαριέμαι να διαβάσω τα προηγούμενα, τι ακριβώς θέλεις να κάνεις με το συγκεκριμένο;
      Ρωτώ διότι αυτό δηλώνει gaming laptop (όσο τουλάχιστον το gaming σε κορυφαίο επίπεδο μπορεί να γίνει σε λάπτοπ).
      Στο δικό μου μυαλό το 'σοβαρό' gaming γίνεται σε desktop pc και μόνο το περιστασιακό σε λάπτοπ!

posted in Αντίλογος
      S
      spyros-s
    • RE: Australia Uber Alles!!!!! [#5]

τι αμαξάρα....
      έχει και soundtrack αφού είναι στο Μονακό...
      Youtube Video

posted in Περί αυτοκίνησης
      S
      spyros-s
    • RE: Ανεκδοτα [#6]

που κλικάρω για να καταγγείλω το post στους mods;

posted in Αντίλογος
      S
      spyros-s
    • RE: Εθνική Ελλάδος mundial 2014(πρωην euro 2004,2012)

αυτόν τον Φαλκάο ούτε εγώ θα τον καλούσα...όλο τραυματισμούς είναι! Δεν έχει θέση στην γαλανόλευκη!

posted in Αντίλογος
      S
      spyros-s
    • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
      • ΕΛΛΑΔΑ
      • ΚΟΣΜΟΣ
      • ΕΚΘΕΣΕΙΣ
      • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4Τ
      • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
      • TEST
      • ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ