-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
R32 ρε κιμπάρη;
τα κυβικα και μονο, καπως τα πλησιασες...
εννοειται κιμπαρικο!
Brera 3.2 ?
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
R32 ρε κιμπάρη;
τα κυβικα και μονο, καπως τα πλησιασες...
εννοειται κιμπαρικο!
Brera 3.2 ?
σταμάτα ρε... θα πλακώσει ακόμα και η Fiat Hellas με το δημοσιογραφικό να υποβάλλει προσφορά για το χειμωνιάτικο πανοφόρι
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ειμαστε way , θα ενημερωσω οταν ερθει η ωρα η καλη.γιατί είμαστε εκτός τοπικ? Αφου βρίσκουμε αυτούς που δε θα παρουν το νέο golf
-
-
νυσταξα κιολας....απο τα πιο βαρετα (σχεδιαστικα παντα) αυτοκινητα...φαντασια -100
-
Ο χρήστης kolabrou έγραψε:
νυσταξα κιολας....απο τα πιο βαρετα (σχεδιαστικα παντα) αυτοκινητα...φαντασια -100Μπορεις να μου τεκμηριωσεις (σχεδιαστικα παντα) για ποιο λογο το θεωρεις απο τα πιο βαρετα αυτοκινητα?
-
Όμορφο αυτοκίνητο το GTi V. Ειδικά από μπροστά τα σπάει...
Βέβαια, η ουσία είναι... on the road. Για να δούμε...
-
τελικα ισχυει οτι θα βαλουν το διλιτρο του V και οχι τον καινουριο που εχει υπερ-ροπη και τα σπαει???
κριμα αν κανουν κατι τετοιο... -
Toν καινούριο απ' όσο ξέρω
-
εισαι βεβαιος?? μακαρι... απλα υπαρχει και το sirocco,το οποιο εχει τον παλιο και υποτιθεται οτι ειναι το πιο σπορ μοντελο.
με την επιπλεον ροπη του gti θα μειονεκτουσε,βεβαια και το αλλο ειναι gti για να μην ξεχνιομαστε!! -
Και εγώ απο όσο ξέρω και έχω διαβάσει -δυστιχώς- θα φοράει τον 888. Προς το παρόν τουλάχιστον...
http://www.autocar.co.uk/News/NewsArtic ... lf/235119/
'When it goes on sale next spring, the new GTI will be powered by a version of the EA888 2.0-litre turbo engine used in the Edition 30 version of the Mk5 GTI, with 207bhp and 206lb ft of torque. In its latest guise the GTI covers the 0-62mph dash in 7.2sec and goes on to 149mph.'http://www.worldcarfans.com/9080925.007 ... st-details
'The GTI concept is powered by the 2.0-litre four cylinder TSI engine currently seen in the Scirocco producing 210 PS (207hp) – 10 PS more than the Mk V GTI. Despite the increase in power the new engine is still more efficient with 37.6 mpg (combined cycle) while emitting 178 g/km of CO2 compared to 189 g/km for the Mk V GTI. 0 to 62 mph (100 km/h) takes 7.2 seconds before reaching a top speed of 148 mph making it the fastest standard production GTI yet.'http://www.carmagazine.co.uk/News/Searc ... nt-block=1
'The 2.0-litre turbocharged engine is carried over, but induction tweaks lift power from the Mk5 GTI's 197 to 207bhp, while there’s also 206lb ft. The transmission is by the existing GTI’s six-speed manual or twin-clutch DSG ‘box. The benchmark sprint is dispatched in 7.2 seconds and this latest GTI will then go on to 148mph. But the new car is cleaner and more economical than its predecessor, doing 37.6mpg and puffing out 178g/km, down from 189.'http://www.autoexpress.co.uk/news/autoe ... -heat.html
'The newcomer uses a development of the current GTI’s 2.0-litre four-cylinder TSI engine, producing 207bhp. This is mated to a six-speed manual or six-speed DSG twin-clutch box, also from the existing car. The extra 10bhp is a result of tweaks to the induction system – which mean peak torque arrives at lower revs and CO2 emissions are cut by 10g/km to 178g/km.Despite the mild increase in power, the 0-62mph sprint time remains unchanged, at 7.2 seconds, while top speed creeps up by 2mph to 148mph. The GTI should be even sharper in corners, too. The Adaptive Chassis Control system, seen on the new Scirocco, allows drivers to switch suspension and throttle settings between comfort, normal and sport modes. Plus, there’s a new XDS electronic limited slip differential to improve traction out of bends. It’s a far cry from the 107bhp 1.6-litre engine and four-speed gearbox in the MkI GTI!'
Απο όλα αυτά αν θυμάμαι καλά όλοι γράφουν οτι είναι επίσημη ενημέρωση απο την VW.
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
νυσταξα κιολας....απο τα πιο βαρετα (σχεδιαστικα παντα) αυτοκινητα...φαντασια -100
Μπορεις να μου τεκμηριωσεις (σχεδιαστικα παντα) για ποιο λογο το θεωρεις απο τα πιο βαρετα αυτοκινητα?
θα στα ρίξει με αλφαβητική σειρά...
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Toν καινούριο απ' όσο ξέρωΌχι, το νέο Gti θα φοράει τον κινητήρα του Scirocco με +10 άλογα στα χαρτιά για την πράξη δεν ξέρω. Πάντως όχι τον valvelift της Audi.
-
Επειδη το εχετε ξεσκισει το θεμα εμφανισης (και οι περισσοτεροι αποφευγουν να μιλησουν για θεματα ουσιας) αυτο που βλεπω εγω ειναι οτι ναι μεν καμμια γενια golf δεν ενθουσιαζε σχεδιαστικα, εντουτοις ολες ακομα και το παλιο mk2 δεν εχουν γερασει με τους ρυθμους που εχουν γερασει τα καπως πιο πρωτοτυπα, η εκκεντρικης σχεδιασης μοντελλα.
Βλεπει κανει γκολφ 4 στο δρομο και ναι μεν μπορει να μην ενθουσιαζεταΙ αλλα δεν δειχνει ΤΟΣΟ παλιο. Απο την αλλη πλευρα βλεπω κατι megane h κατι astra και μου φαινονται εποχης......... cortina.......
-
Δεν δείχνει τόσο παλιό το 4 γιατί είναι (σχεδόν) ίδιο με το 6!
Τέσπα, το Γκολφ είναι πολύ καλό αμάξι και μαγκιά της VW που επί τόσα χρόνια πουλάει το ίδιο σουλούπι. Απλά για όσους πέρα από την απτή ποιότητα (?) κτλ τους ενδιαφέρει και η διαφορετικότητα καλυτερα να κοιτάξουν αλλού. Μόνο το GTi ίσως αγόραζα αλλά για άλλους λόγους.
-
Ο χρήστης Paris.gr έγραψε:
Δεν δείχνει τόσο παλιό το 4 γιατί είναι (σχεδόν) ίδιο με το 6!Τέσπα, το Γκολφ είναι πολύ καλό αμάξι και μαγκιά της VW που επί τόσα χρόνια πουλάει το ίδιο σουλούπι. Απλά για όσους πέρα από την απτή ποιότητα (?) κτλ τους ενδιαφέρει και η διαφορετικότητα καλυτερα να κοιτάξουν αλλού. Μόνο το GTi ίσως αγόραζα αλλά για άλλους λόγους.
Σχεδιαστικά, το Golf για την VW είναι ότι η 911 για την Porsche.
-
Ο χρήστης fenderiarhs έγραψε:
Βλεπει κανει γκολφ 4 στο δρομο και ναι μεν μπορει να μην ενθουσιαζεταΙ αλλα δεν δειχνει ΤΟΣΟ παλιο. Απο την αλλη πλευρα βλεπω κατι megane h κατι astra και μου φαινονται εποχης......... cortina.......
Το Megane έχει ακόμα προχωρημένο και όμορφο σχέδιο ειδικά το 3θυρο. Το ίδιο και κάτι 147, Civic, Delta, C4 κτλ που φοράνε επίσης διαχρονικό και όμορφo design. Από την άλλη δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε μόνο το Golf ως συντηρητικό όταν κυκλοφορούν ανάμεσά μας Leon, Focus , 308 , Octavia5 , Tiida , Auris , S40 κτλ κτλ
-
-
πήρα πίσω την δήλωσή μου, ξαναδές το ποστ μου.
ΕDIT merci
-
Το τιντα ειναι γαμάτο
όπως και το clio το τετράθυρο ...
VW Golf VΙ