-
-
Συγκεντρωθείτε.
-
μα αυτο κανανε..συγκεντρωθηκαν!
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
@HFΔεν εχω καμία φωτογραφία από γείωση... ταιριάζει περισσότερο....
-
To είδα στο Βερολίνο,τυχαία έπεσα στην εβδομάδα ενημέρωσης των στελεχών της Φάου Βε για το VI, ενώ είχαν προγραμματίσει στατική γνωριμία με όλα τα αυτοκίνητα του Ομίλου πλην Άουντι
Λοιπόν..
άνώτερο σε 'απτή' αίσθηση ποιότητος από το V και το Σιρόκο, όμως από εεί και πέρα βαρετό,βαρετό,βαρετό (δεν το λέω με καμμία αίσθηση εμπάθειας)Κατά την άποψή μου, το 5 αντιπροσώπευε κάτι πολύ καλύτερο την εποχή που λανσαρίστηκε. Τούτο εδώ, κάλλιστα θα μπορούσε να λέγεται V f/l (και μάλιστα κακό), αλλά για νέο μοντέλο δίνει την αίσθηση του ημιτελούς-του ιδιαίτερα 'στατικού', αν γίνομαι αντιληπτός
Δεν αμφιβάλλω για το κατα πόσον θα είναι πολύ καλό αυτοκίνητο, απλά στερείται ιδεών σε σχέση με την εξέλιξη από το 4 στο 5
Κατά αναλογία, είναι ότι ήταν η γενιά 3 σε σχέση με την εξαιρετική γενιά 2Τέλος πάντων, γούστα είναι αυτά,αλλά νομίζω ότι η Φάου Βε βιάστηκε να βγάλει μοντέλο..
-
Αν και δεν το έχω δει από κοντά, με βάση τις (πολλές) φωτογραφίες και βίντεο συμφωνώ απόλυτα με τις σκέψεις σου. Κάποιοι εκεί στη Γερμανία θα μπορούσαν να κατηγορηθούν για 'abuse of a dominant position' από την Ευρ. Επιτροπή έναντι του Δ.Ε.Κ ... λέμε τώρα...
Με άλλα λόγια επειδή ξέρουν πώς ό,τι κι αν βγάλουν θα πουλήσει 'γιατί είναι Golf' μας δουλεύουν κανονικά... -
Πάντως πέρα απο την εμφάνιση κατ'εμέ κυρίως στο πίσω μέρος και η ιστορία των κινητήρων μου κάνει κάποια εντύπωση. Ξεκινά απο το 1.4 με 80 άλογα. Το θέμα είναι σε ποιά τιμή; Ήδη το υπάρχον μοντέλο με την καλή έκδοση έχει 16500€. Η βασική στα 1.4 τούρμπο με τα 122 άλογα είναι στα 17500€. Αν η λογική είναι οτι το νέο μοντέλο θα είναι έστω και λίγο ακριβότερο απο το υπάρχον θελώ να κυρίως πόσο θα πάει η τιμή στα 122 άλογα στο καινούργιο.
Επλίζω τουλάχιστον να μην πάνε στην λογική του να φέρουν και τον 1.6/102 άλογα ως ενδιάμεσο επίπεδο στα 80 και 122 άλογα των 1.4 διότι αναγκαστικά βλέπω τα τούρμπο να ανεβαίνουν αρκετά παραπάνω.
Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αποφασίστηκε τόσο γρήγορα η αντικατάσταση του υπάρχοντος μοντέλου.
Απο το Γκόλφ2 στο Γκόλφ3 είχαμε απο 1983-1991= 8 χρόνια.
Απο Γκόλφ3 σε Γκόλφ4 είχαμε 1991-1997=6 χρόνια και
επίσης απο Γκόλφ4 σε Γκόλφ5 1997-2003= 6 χρόνια.Τώρα απο το 2003 πάμε 2008 = Μόλις 5 χρονια.
Πέρα απο τον κίνδυνο γρήγορης απξίωσης του σημερινού Γκόλφ σε θέμα μεταπώλησης είναι κακή για το μοντέλο η τόσο γρήγορη αλλαγή.
Θα μπορούσε η VW να έκανε κάποιο F/L εξωτερικά και λίγο στο ταμπλό και τις όποιες βελτιώσεις σε αναρτήσεις φρένα και κινητήρες.Γενικά δεν κατανοείται ο λόγος τόσο γρήγορης αντικατάστασης αφού και ο ανταγωνισμός δεν φαίνεται να δίνει κάτι σημαντικό- θεωρώ ότι αι η Όπελ δεν θα έκανε ανάλογη κίνηση με το Άστρα αν η ίδια η VW δεν προχωρούσε σε αυτήν την κίνηση.
-
λογικα οι τιμες θα ειναι ελαχιστα παραπανω απο το σημερινο, αλλα ισως με λιγο καλυτερο εξοπλισμο. Αρα σχεδον ιδια τιμη.
-
Aκριβώς, άλλωστε υποτίθεται ότι το κόστος κατασκευής του νέου μοντέλου είναι μικρότερο από το απερχόμενο.
Ουσιαστικά, δεδομένου ότι κρατάει το ίδιο πάτωμα, πρόκειται για ένα πολύ εκτεταμένο lifting για εμένα και όχι για τελείως καινούργιο μοντέλο.
Άλλωστε και η διάρκεια ζωής και αυτής της γενιάς προβλέπεται μειωμένη, ίσως και μόνο 4 χρόνια (από ότι έχω ακούσει/διαβάσει)! -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
λογικα οι τιμες θα ειναι ελαχιστα παραπανω απο το σημερινο, αλλα ισως με λιγο καλυτερο εξοπλισμο. Αρα σχεδον ιδια τιμη.αντε θα το παρεις? παρτο να δώσεις το σιμπιζακι....
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
λογικα οι τιμες θα ειναι ελαχιστα παραπανω απο το σημερινο, αλλα ισως με λιγο καλυτερο εξοπλισμο. Αρα σχεδον ιδια τιμη.
αντε θα το παρεις? παρτο να δώσεις το σιμπιζακι....
αν πανε καλα τα πραγματα θα παω για κατι καλυτερο (ελπιζω, με τη συγκαταθεση του στρατηγου βεβαια ), αλλιως θα βολευτω με κανα μτχ V dsg
ειναι το κακο οτι θελω και 5πορτο.
-
R32 ρε κιμπάρη;
-
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
R32 ρε κιμπάρη;τα κυβικα και μονο, καπως τα πλησιασες...
εννοειται κιμπαρικο!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
R32 ρε κιμπάρη;
τα κυβικα και μονο, καπως τα πλησιασες...
εννοειται κιμπαρικο!
Tώρα προβληματίστηκα... Πλάκα κάνεις για τα κυβικά?
-
ελπιζω και προσευχομαι πως οχι
-
θα πάρει RS4 μεταχειρισμένο???? να βάλει κανά καρότσι μέσα
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
θα πάρει RS4 μεταχειρισμένο???? να βάλει κανά καρότσι μέσαδε το εγκρινει το φορουμ το RS4, βγαζει μουτρα λεει και ειναι αργο σε σχεση με το Μ3 (στο στεγνο βεβαιως βεβαιως)
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ελπιζω και προσευχομαι πως οχιΑ3 sportback 3.2 μτχ?
-
ειμαστε way , θα ενημερωσω οταν ερθει η ωρα η καλη.
VW Golf VΙ