-
δεν μπορω να καταλαβω.
βοηθησε με λιγο. -
Εμένα θα με δεχτείτε να παίξω μαζί σας;
-
Αποφασισα τελος του μηνος να παραγγειλω golf vi1.6 TDI 105PS στις 4400στροφες ροπη 250Nm στις 1500-2500στρ co2 107 καταναλωση εντος πολεως 5,2 εκτος 3,5 μεικτη4.1 τελικη 190 0-80/0-100/80/120 7,5/11,3/14,5 τιμη €1000 περιπου πιο πανω απο το TSI (122PS) εσεισ τι λετε
-
80-120 14.5 για diesel με 25 κιλά ροπής πολύ μου ακούγεται εκτός και αν είναι με 6η..
-
Ο χρήστης saxo_1100 έγραψε:
80-120 14.5 για diesel με 25 κιλά ροπής πολύ μου ακούγεται εκτός και αν είναι με 6η..μπες και δες στο volkswagen konfigurator (Google) καινουργιος κινητηρας τις vw με μηχανικο κιβωτιο 5 τ και σε DSG 7
-
Καλοι οι diesel αν μενεις εκτος Αθηνων, Θεσσ/νικης, αλλα υπολογιζε επισης οτι η αγορα τους ειναι συμφερουσα οικονομικα αν κανεις παρα πολλα χιλιομετρα ετησιως ωστε να αποσβαινεις με την χαμηλοτερη καταναλωση την καπως μεγαλυτερη αξια κτησης του αυτοκινητου με κινητηρα diesel, οπως και το μεγαλυτερο κοστος του καυσιμου.
-
Ο χρήστης alexator έγραψε:
Λοιπόν αποφάσισα οτι είμαι πολυ δυσαρεστημένος απο την αντιπροσωπεία που έκλεισα το αυτοκίνητο... Μίλησα πάλι με τον πωλητή μου και μου είπε οτι αν θέλω να δω πρώτα το αυτοκίνητο θα καθυστερήσει περισσότερο η διαδικασία. Τον ρώτησα αν μπορώ να παω να το δω εγώ στο τελωνείο και μου είπε οτι δεν γίνεται και τελικά θα παω την Δευτέρα να του δώσω όλα τα χρήματα για να αρχίσει την διαδικασία η οποία μου είπε οτι θα κρατήσει 4 βδομάδες μεχρι να το πάρω εγώ στα χέρια μου. Αυτά. Είμαι παρα πολύ δυσαρεστημένος πραγματικά....ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΣΤΙΣ 24-4-09 ΠΑΡΕΛΑΒΑ ΤΟ GOLF 1.4 DSG 160 KAI TA ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΩΣΑ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΜΕΡΑ.ΤΟ ΕΙΔΑ ΠΡΩΤΑ ΑΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΧΕΙ ΤΑ ΕΧΤRA ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΑ.ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΤΕ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ 500Ε.Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΤΡΙΞΤΟΥΣ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΠΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝ ΔΕ ΔΩ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ
-
Ο χρήστης fenderiarhs έγραψε:
Καλοι οι diesel αν μενεις εκτος Αθηνων, Θεσσ/νικης, αλλα υπολογιζε επισης οτι η αγορα τους ειναι συμφερουσα οικονομικα αν κανεις παρα πολλα χιλιομετρα ετησιως ωστε να αποσβαινεις με την χαμηλοτερη καταναλωση την καπως μεγαλυτερη αξια κτησης του αυτοκινητου με κινητηρα diesel, οπως και το μεγαλυτερο κοστος του καυσιμου.Συμφωνω με αυτα που γραφεις εγω μενω εκτος Αθηνων,επειτα η καινουργοι κινητηρες ντιζελ εχουν λιγοτερους ριπους και απο τους καινουργιους βενζινοκινητηρες,προσφερουν οικονομια και δυναμη αντεχουν χρονια.Τα περισοτερα GOLF στην Δυτικη Ευρωπη ειναι TDI.Γενικα το 70% των αυτοκινητων ειναι ντιζελ.Εγω παντως θα το παρω εστω για τις βολτες και τα λιγα ταξιδια που κανω.
-
Ο χρήστης Γιωργος 47 έγραψε:
Καλοι οι diesel αν μενεις εκτος Αθηνων, Θεσσ/νικης, αλλα υπολογιζε επισης οτι η αγορα τους ειναι συμφερουσα οικονομικα αν κανεις παρα πολλα χιλιομετρα ετησιως ωστε να αποσβαινεις με την χαμηλοτερη καταναλωση την καπως μεγαλυτερη αξια κτησης του αυτοκινητου με κινητηρα diesel, οπως και το μεγαλυτερο κοστος του καυσιμου.
Συμφωνω με αυτα που γραφεις εγω μενω εκτος Αθηνων,επειτα η καινουργοι κινητηρες ντιζελ εχουν λιγοτερους ριπους και απο τους καινουργιους βενζινοκινητηρες,προσφερουν οικονομια και δυναμη αντεχουν χρονια.Τα περισοτερα GOLF στην Δυτικη Ευρωπη ειναι TDI.Γενικα το 70% των αυτοκινητων ειναι ντιζελ.Εγω παντως θα το παρω εστω για τις βολτες και τα λιγα ταξιδια που κανω.
Είναι ΛΑNΘΑΣΜΕΝΗ η αντίληψη ότι οι νέοι ντίζελ ρυπάινουν λιγότερο από τους αντίστοιχους βενζινοκινητήρες. Αυτό που κάνουν είναι να καταναλώνουν λιγότερο καύσιμο και άρα να εκλύουν λιγότερο διοξείδιο του άνθρακα, το οποίο δεν είναι ρύπος αλλά αέριο του θερμοκηπίου. Το CO2 δεν έιναι βλαπτικό για τον άνθρωπο και τους άλλου έμβιους οργανισμούς, αντίθετα με τα μικροσωματίδια, την αιθάλη και τα NOX τα οποία είναι επικίνδυνα για τον άνθρωπο και τα οποία εκλύονται από τους πετρελαιοκινητήρες σε πολύ μεγαλύτερο (πολλαπλάσιο) βαθμό από ότι από τους βενζινοκινητήρες. Στη δυτική Ευρώπη το ποσοστό είναι κατά μέσο όρο 50-50 αλλά μεγάλο ρόλο σε αυτό παίζει η φορολόγηση κάθε χώρας όπως επίσης και το ότι τα ντίζελ έχουν μικρότερη κατανάλωση και συμφέρουν στους hyper-milers.
-
Βελγιο Ολλανδια που παω τα περισοτερα ντιζελ 80% (μεχρι και smart ειδα ντιζελ) το ιδιο και στην ιταλια. Αν δεν ειναι βλαπτικο το co2 γιατι προσπαθουν και το μειωνουν.(προδιαγραφες Εuro5) Η εκπομπες ρυπων αναφερονται σε ολες τις διαφημισεις αυτοκινητων.Στην Γαλλια τα τελη πληρωνονται αναλογα με τους ρυπους του αυτοκινητου.
-
To CO2 είναι αέριο του θερμοκηπίου και συμβάλει στην αύξηση της θερμοκρασίας του πλανήτη. Υπάρχει μέσα στα ανθρακούχα ποτά και δεν είναι βλαπτικό για τον άνθρωπο. Πολλές χώρες φορολογούν βάση του CO2 αλλά δέχονται δριμεία κριτική για αυτό. Αντιθέτως, η ΗΠΑ και η Ιαπωνία ουσιαστικά απαγορεύουν τα diesel εκτός αν είναι εφοδιασμένα με σύστημα Ureal Injection (AdBlue) καθώς αντιλαμβάνονται την διαφορά μεταξύ επικίνδυνων για την υγεία ρύπων και αερίων του θερμοκηπίου. Πανευρωπαικά το 2006 τα diesel κατέιχαν το 50,8% των πωλήσεων νεών αυτοκινήτων. Πηγή: http://www.platts.com/Oil/Resources/New ... /index.xml
-
οποιος θελει να διαπιστωσει πιο κανει περισσοτερο κακο στην υγεια μας δεν εχει παρα να βαλει την μουρη του στην εξατμιση ενος ντιζελ και ενος βενζινης και θα καταλαβει.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
To CO2 είναι αέριο του θερμοκηπίου και συμβάλει στην αύξηση της θερμοκρασίας του πλανήτη. Υπάρχει μέσα στα ανθρακούχα ποτά και δεν είναι βλαπτικό για τον άνθρωπο. Πολλές χώρες φορολογούν βάση του CO2 αλλά δέχονται δριμεία κριτική για αυτό. Αντιθέτως, η ΗΠΑ και η Ιαπωνία ουσιαστικά απαγορεύουν τα diesel εκτός αν είναι εφοδιασμένα με σύστημα Ureal Injection (AdBlue) καθώς αντιλαμβάνονται την διαφορά μεταξύ επικίνδυνων για την υγεία ρύπων και αερίων του θερμοκηπίου. Πανευρωπαικά το 2006 τα diesel κατέιχαν το 50,8% των πωλήσεων νεών αυτοκινήτων. Πηγή: http://www.platts.com/Oil/Resources/New ... /index.xmlH ΗΠΑ δεν απογορευουν το ντηζελ! Οσο η βενζινη ηταν φθηνη δεν υπηρχε λογος να αγορασει ντηζελ καποιος. Προσφεροντε μερικα μοντελα αλλα το ντηζελ δεν ειναι τοσο διαδεδομενο και η ποιοτητα του δεν ειναι η ιδια σε καθε πολιτεια. Οταν ακριβυνε η βενζινη ολοι εψαχναν να αγορασουν Τζετα TDi (το πιο διαδεδομενο μοντελο) που κανει σχεδον τα διπλα σχεδον χιλιομετρα με 50 λιτρα καυσιμου απο το 1.8t.
-
από alexator » 06/05/09 14:11
Καλησπέρα παιδία, σε λίγες μέρες θα είμαι και εγώ κάτοχος ενός καινούργιου golf! Το θέμα είναι ότι στο Παζαρόπουλο που το έκλεισα το αυτοκίνητο σήμερα με πήραν και μου είπαν να τους εξοφλήσω όλο το ποσό τώρα για να εκτελωνίσμουν το αυτοκίνητο και να το έχω σε 15 εργάσιμες μέρες...
Σας φαίνεται λογικό αυτο? Γνωρίζει κανείς κατι επι του θέματος?
Να πληρώσω τοσο χρήματα για αυτοκίνητο που δεν έχω ελένξει??
Επίσης γιατί τόσες πολλές μέρες για αυτοκίνητο που είναι Ελλάδα?alexator
4TF Newbie DriverΔημοσιεύσεις: 14
Προσωπικό μήνυμαΚαλημερα και σε μενα το ιδιο ειπαν πρωτα εξωφληση και μετα αυτοκινητο ελλαδαραααα!!!
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
To CO2 είναι αέριο του θερμοκηπίου και συμβάλει στην αύξηση της θερμοκρασίας του πλανήτη. Υπάρχει μέσα στα ανθρακούχα ποτά και δεν είναι βλαπτικό για τον άνθρωπο. Πολλές χώρες φορολογούν βάση του CO2 αλλά δέχονται δριμεία κριτική για αυτό. Αντιθέτως, η ΗΠΑ και η Ιαπωνία ουσιαστικά απαγορεύουν τα diesel εκτός αν είναι εφοδιασμένα με σύστημα Ureal Injection (AdBlue) καθώς αντιλαμβάνονται την διαφορά μεταξύ επικίνδυνων για την υγεία ρύπων και αερίων του θερμοκηπίου. Πανευρωπαικά το 2006 τα diesel κατέιχαν το 50,8% των πωλήσεων νεών αυτοκινήτων. Πηγή: http://www.platts.com/Oil/Resources/New ... /index.xml
H ΗΠΑ δεν απογορευουν το ντηζελ! Οσο η βενζινη ηταν φθηνη δεν υπηρχε λογος να αγορασει ντηζελ καποιος. Προσφεροντε μερικα μοντελα αλλα το ντηζελ δεν ειναι τοσο διαδεδομενο και η ποιοτητα του δεν ειναι η ιδια σε καθε πολιτεια. Οταν ακριβυνε η βενζινη ολοι εψαχναν να αγορασουν Τζετα TDi (το πιο διαδεδομενο μοντελο) που κανει σχεδον τα διπλα σχεδον χιλιομετρα με 50 λιτρα καυσιμου απο το 1.8t.
Είπα ότι απαγορεύονται εκτός αν πληρούνε κάποιες πολύ αυστηρές προδιαγραφές που είναι πολύ αυστηρότερες από τις Ευρωπαϊκές. Πολλά ντίζελ που πωλούνται εδώ εκεί δεν πάιρνουν έγκριση τύπου. Για αυτό και οι Mercedes εισήγαγε τα τελευταία χρόνια ντίζελ στην Αμερικανική αγορά και μάλιστα με το σύστημα AdBlue κάθώς αλλιώς δεν πληρούσανε τις προδιαγραφές για το NOX. Στην Αμερική εξάλλου προτιμούνε τα υβριδικά έναντι των ντίζελ.
-
αφου αλλαξοπιστησε και ο ιταλακιας καταλαβαινω πια γιατι το γκολφ βγαινει πρωτο σε πωλησεις...
-
Καλοτάξιδο Dennis.
Pittas έπεσες να τον φας τον 106. Δεν είπε κάτι που δεν ισχύει ο άνθρωπος. Σαν driver's car το 3άρι είναι πιο διασκεδαστικό και από Golf και από Focus. Απο κινητήρα πάσχει (εκτός αν πας στον κορυφαίο 2λιτρο που του δίνει 0-100 σε 8 και κάτι ψιλά) και σε ποιότητα υλικών αλλά η αξιοπιστία του είναι ασύγκριτη.
-
Ο χρήστης saxo_1100 έγραψε:
Απο κινητήρα πάσχει (εκτός αν πας στον κορυφαίο 2λιτρο που του δίνει 0-100 σε 8 και κάτι ψιλά)...
πόσο του δίνει??
8+ μετρημένο και από 4Τ και από Drive.
-
Ενώ το Golf VI με το Tuareg look από πίοω είναι πανέμορφο...
-
Τουλάχιστον αδιάφορο το λες! Για πολλούς αποδεκτό, για πολλούς άσχημο... για σχεδον κανέναν όμως όμορφο!
VW Golf VΙ