-
Για τη Fiat ο λογος. Το τελευταιο νεο απο Ιταλια ειναι πικαντικo: Θυμαστε εκεινον τον σχετικα νεαρο απογονο του Ανιελι τον Lapo που εχει αναλαβει τη διευθυνση μαρκετινκ/ιματζ οτιδηποτε; Ε καμαρωστε!
-
Για τη Fiat ο λογος. Το τελευταιο νεο απο Ιταλια ειναι πικαντικo: Θυμαστε εκεινον τον σχετικα νεαρο απογονο του Ανιελι τον Lapo που εχει αναλαβει τη διευθυνση μαρκετινκ/ιματζ οτιδηποτε; Ε καμαρωστε!
-
-
Έξοχα νέα
-
Αααα...ψιλο-πράγματα.
-
μάλιστα, μάλιστα
Αν και δεν είμαι σίγουρος τι σχέση μπορεί να έχει αυτό με τις ικανότητές του ως μάνατζερ...
(άσχετο, αλλά στη συνέντευξή του στους 4Τ νομίζω ότι αναφερόταν πως είναι παντρεμένος με μια τηλεπαρουσιάστρια or something;)
-
Άντε ρε....
'Alas, the 28-year-old was rushed to hospital earlier this week after an apparent drug overdose in an apartment owned by a 50-year-old transsexual in the back streets of Turin' - δεν ξέρω τι φατσούλα να βάλω!!!
-
So?
-
Αμέσως να το φάμε το παιδί!
Τί έκανε δηλαδή?
Έπαιζε 'χιονοπόλεμο' στο σπίτι μιας φίλης του,που παλιά ήταν φίλος του πατέρα του....
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
δεν ξέρω τι φατσούλα να βάλω!!!Πώς σου φαίνεται αυτή:
-
-
παντως χειροτερο σκηνικο δεν ειναι ευκολο να σκεφτεις
την διοικηση νομιω την εχει ο μοντετζεμολο
-
'Ντάξει ρε παιδιά... Κι εμείς είχαμε τον εισαγγελέα με τη Τζένη του, κι οι Άγγλοι είχαν εκείνον τον βουλευτή που είχε ένα φετίχ ονόματι asphyxiaphilia (και έχασε τη ζωή του απ'αυτό και τον βρήκανε με τις ζαρτιέρες και μια σακούλα στο κεφάλι...) και μια φίλη μου είναι bi. Και τι έγινε;
Όλα αυτά εγώ τα κατατάσσω στην κατηγορία 'χέστηκε η Φατμέ στο Γενί Τζαμί'.
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Έπαιζε 'χιονοπόλεμο' στο σπίτι μιας φίλης του,που παλιά ήταν φίλος του πατέρα του.... -
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Έπαιζε 'χιονοπόλεμο' στο σπίτι μιας φίλης του,που παλιά ήταν φίλος του πατέρα του....
Στην συνέντευση στους 4Τ πριν κάτι μήνες μου φάνηκε αρκετά δυναμικός θα θαραλέος... ίσως τελικά παραπάνω από ότι έπρεπε..
-
.
έχουν και οι διασημότητες τις 'αδυναμίες' τους...
.
-
...όταν τα έχεις όλα και δεν έχει πλέον νόημα η ζωή σου ...
-
Μπορεί κάποιος να μου θυμήσει σε πιο τευχος ηταν η συνέντευξη;
Πάντως περιμένω πως και πως την υπερασπιση του απο τους διάφορους φανατισμένους Ιταλόφιλους του φόρουμ, σχόλια του στύλ:
'Το Gruppo Fiat πάντα χάραζε το δικό του δρόμο, αποφεύγοντας τις νόρμες και ξεπερνώντας τα όρια. Φυσικά μια τέτοια αυτοκινητοβιομηχανία δεν μπορεί να δοιικείται απο τυπικούς 'ρομποτικούς' γιάπηδες αλλα απο ανθρώπους που ζούν τη ζωή τους στο έπακρο, που σφύζουν απο φαντασία και φυσικά πάντα προσπαθούν να επεκτείνουν τους ορίζοντές τους (αρκετές φορές με τη χρήση ψυχοτρόπων ουσιών). Μισο λεπτο, πρέπει να αλλάξω πλευρά στο δίσκο των Jefferson Airplane...'
Συγνώμη, δεν μπορούσα να κρατηθώ.
-
Περιμενε την απαντηση tou sakiss.
-
Σταθείτε να βάλω Grateful Dead και θα σας απαντήσω ενδελεχώς...
Αυτη η εταιρια δε σωζεται με τιποτα