-
To mega σήμερα γιατι δε δείχνει illuminati?
Sent from my iPad 2 using Tapatalk
-
Απαράδεκτος ο Πέτρος Φιλιππίδης στον Ηλία του 16ου στο MEGA. Γενικά όλη η ταινία παραπέμπει σε σούργελο, αλλά ο Φιλιππίδης είναι από τους χειρότερους ηθοποιούς όλων των εποχών.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Απαράδεκτος ο Πέτρος Φιλιππίδης στον Ηλία του 16ου στο MEGA. Γενικά όλη η ταινία παραπέμπει σε σούργελο, αλλά ο Φιλιππίδης είναι από τους χειρότερους ηθοποιούς όλων των εποχών.Χωρίς να το έχω δει (ούτε και πρόκειται), όταν είχε κυκλοφορήσει αυτό το ριμέικ, μου χτύπησε ιδιαίτερα το ότι ένας καλοζωισμένος μεσήλικας παίζει το ρόλο ενός ταλαίπωρου φτωχοδιάβολου (το αυτό και για το έτερο ριμεικ, όπου υποδύεται το μπακαλόγατο).
-
ο φιλιππιδης ειναι καλος μονο για σειρες-ταινιες του στυλ 50-50! στον ηλια του 16ου, ο φιλιππιδης
μαζι με τον τσαλταμπαση ειναι το λιγοτερο γελοιοι. χαμενη 1.5 ωρα απο την πολυτιμη ζωη μου.
υπαρχουν ανθρωποι που πληρωσανε για να το δουνε στον κινηματογραφο?
για τις ελληνικες ταινιες δεν αξιζει να πληρωσεις ουτε ενα ευρω. μονο αυτες με τον χαραλαμποπουλο σε dvd. -
Ελενα Παπαβασιλειου τωρα στο Dancing with stars!!
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Τί αλλη απόδειξη θέλουμε οτι η χώρα γυρίζει πολλά χρόνια πίσω...?
ναι αλλα στην αναβροχια καλο και το χαλαζι λεει ο λαος.......
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Απαράδεκτος ο Πέτρος Φιλιππίδης στον Ηλία του 16ου στο MEGA. Γενικά όλη η ταινία παραπέμπει σε σούργελο, αλλά ο Φιλιππίδης είναι από τους χειρότερους ηθοποιούς όλων των εποχών.Χωρίς να το έχω δει (ούτε και πρόκειται), όταν είχε κυκλοφορήσει αυτό το ριμέικ, μου χτύπησε ιδιαίτερα το ότι ένας καλοζωισμένος μεσήλικας παίζει το ρόλο ενός ταλαίπωρου φτωχοδιάβολου (το αυτό και για το έτερο ριμεικ, όπου υποδύεται το μπακαλόγατο).
ο φιλιππιδης ειναι καλος μονο για σειρες-ταινιες του στυλ 50-50! στον ηλια του 16ου, ο φιλιππιδης
μαζι με τον τσαλταμπαση ειναι το λιγοτερο γελοιοι. χαμενη 1.5 ωρα απο την πολυτιμη ζωη μου.
υπαρχουν ανθρωποι που πληρωσανε για να το δουνε στον κινηματογραφο?
για τις ελληνικες ταινιες δεν αξιζει να πληρωσεις ουτε ενα ευρω. μονο αυτες με τον χαραλαμποπουλο σε dvd.Ελπίζω για το καλό σας να μη σας διαβάζει ο Φιλιππίδης
-
Υπάρχουν άνθρωποι που χαράμισαν μιάμισι ώρα για να δουν τον Ηλία του 16ου σε αυτό το ριμέικ? Εντάξει, όλοι έχουμε τις μαύρες σελίδες στην προσωπική μας ιστορία. Παλιότερα έχω παρακολουθήσει και χειρότερα...
Πάντως στην πρώτη ταινία, η αρχική σκηνή όπου στο κατάστημα 'σχεδιάζουν' τη ληστεία είναι απίστευτη (εντάξει, και τα χαστούκια που τρώει ο Βέγγος στο τέλος)...
Είπαμε, τιβι μετά από επιλογή, δηλαδή κάποια ντοκυμαντέρ, πολιτιστικές εκπομπές, επιλεγμένες ταινίες και σειρές ('Downton Abbey' ), και με μέτρο - υπάρχουν σημαντικότερα πράγματα στη ζωή (βγήκα λίγο 'υπεράνω' και με δασκαλίστικο ύφος σε αυτή την πρόταση).
Jacob
-
Η σύγχρονη εκδοχή του Ηλία του 16ου ήταν απαράδεκτη. Την είδα και εγώ χθες το βράδυ. Δεν εντόπισα ούτε ένα ηθοποιό να παίζει καλά. Και επειδή όλοι οι ηθοποιοί που έπαιζαν στη συγκεκριμένη ταινία είναι σε γενικές γραμμές από πολύ καλοί έως εξαιρετικοί μάλλον πως η ευθύνη είναι του σκηνοθέτη ο οποίος αν κατάλαβα καλά προσπάθησε να τους κάνει όλους να παίξουν όπως ακριβώς έπαιζαν στην original ταινία. Έτσι χαράμισε όλο τους το ταλέντο. Χαρακτηριστικά ο Τάσος Κωστής ο οποίος είναι ταλαντούχος ηθοποιός (κάποιοι ίσως να θυμάστε πόσο απίστευτα καλός ήταν στο 'Εκείνες και εγώ') τον είχαν βάλει στο τριπάκι σώνει και καλά να κάνει τον χαρακτήρα όπως ακριβώς τον είχε παίξει ο μεγάλος 'Γιώργος Γαβριηλίδης'. Ε, δε γίνονται αυτά τα πράγματα. Για αυτό άλλωστε και το αποτέλεσμα προέκυψε μάπα. Η μόνη που γλύτωσε από τη σφαγή ήταν μάλλον η Υρώ Μανέ η οποία κράτησε το χαρακτηριστικό τρόπο παιξίματος που έχει και δεν προσπάθησε σχεδόν σε τίποτα να μιμηθεί τον χαρακτήρα όπως είχε ενσαρκωθεί από την αείμνηστη Μαρίκα Κρεββατά.
Το μόνο που έχω να πω σαν τελικό συμπέρασμα είναι πως αν είναι να κάνεις 'remake' σε μία από τις καλύτερες ελληνικές ταινίες που γυρίστηκαν ποτέ ας φροντίσεις τουλάχιστον να δώσεις κάτι καινούριο και όχι να αντιγράψεις με κακό μάλιστα τρόπο.
Υ.Γ.1 Ο Φιλιππίδης δεν είναι ο χειρότερος Έλληνας ηθοποιός. Υπερεκτιμημένος είναι αλλά το χειρότερος είναι πολύ.
Υ.Γ.2. Πήγα να γράψω ότι και ο Χατζηχρήστος ήταν αντίστοιχα μεγάλος όταν έπαιξε τον Ηλία και τον Ζήκο αλλά μετά από λίγη σκέψη και ελάχιστο ψάξιμο ήταν 37 στον πρώτο ρόλο και 41 στο δεύτερο. Ο Φιλιππίδης ήταν 44-45 στο 'χθεσινοβραδινό' ρόλο.
Υ.Γ.3 Κάτι τέτοια βλέπω και γίνεται ολοένα και μεγαλύτερη η πεποίθησή μου πως το μεγαλείο των Ελλήνων ηθοποιών της δεκαετίας του '50 και του '60 είναι ανεπανάληπτο. Τον χειρότερο εκείνης της εποχής να πάρεις δεν τον πιάνουν οι σημερινοί πλην ελαχίστων περιπτώσεων. -
Να ρωτήσω ρε παλικάρια.
Το nickelodeon σταμάτησε να εκπέμπει αναλογικά στην Θεσσαλονίκη;
Η άλλαξε απλά καμιά συχνότητα;
-
Ο χρήστης piii έγραψε:
Να ρωτήσω ρε παλικάρια.Το nickelodeon σταμάτησε να εκπέμπει αναλογικά στην Θεσσαλονίκη;
Η άλλαξε απλά καμιά συχνότητα;
Σταμάτησε. Εγινε switch off στον Χορτιάτη.
-
Χτες μετά από πολύ καιρό έτυχε το zapping μου να με φέρει στο διάβα του Lakis.
Από περιέργεια είπα να δω το αστείο που έλεγε.
Κάτι για χοντρές, βρακιά, γριές, η μάνα της Μενεγάκης κλπ.
Χαχα χούχα ο κόσμος, παλαμάκια τα γνωστά.Μετά από 15-20' έτυχε να ξαναπεράσω από το show του Lakis οπότε και είδα ένα τελείως διαφορετικό σκηνικό.
Ο διακορευτής αρσενικών κωλοτρυπίδων είχε αφήσει το χαμογελαστό του προφίλ, είχε φορέσει το πολύ βλοσυρό (ξέρετε αυτό που γουρλώνει και το μάτι) και έλεγε με στόμφο κάτι περί χώρας υπο κατοχή, ο λαός πρέπει να αντιδράσει, οι δανειστές κλπ.Το βγαλε το μεροκάματο...
-
Ο Λάκης παλιά είχε λίγο γέλιο, η τωρινή σεζόν όμως δέν βλέπεται καθόλου. Πολύ κρυάδα και κακομοιριά.
-
Ο Lakis πάντα είχε γέλιο.
Παλιά, πολύ περισσότερο.Το θέμα είναι ότι όταν έκανε τους Μήτσους, δεν έκανε 5λεπτα breaks να πουλήσει πολιτική προπαγάνδα και μετά να συνεχίσει να κάνει τη χήρα Μήτση.
Τότε βέβαια οι πασοκικές επιχορηγήσεις και η μονέδα από τα πασοκικά μήντια έρρεαν ποτάμι, οπότε δεν υπήρχε πρόβλημα.
Τώρα (σίγουρα από το '08 και μετά) που άλλαξαν τα πράγματα έπρεπε ο καλλιτέχνης να εκφραστεί. -
για μενα ο λακης δεν βγαζει γελιο πλεων. αυτο που κανει εχει καταντησει λιγο αγκαρια κατα τη γνωμη μου.
τα ανεκδοτα που λεει τα ξερω ολα και δεν ειναι καν αστεια. κοροιδευει χοντρους, γερους
ανθρωπους λες και αυτος ειναι τελειος. με τον πετριδη και τη θεοδωροπουλου μπορω να φτιαξω και εγω
αστεια χωρις πολυ κοπο. ειναι αστειοι μονοι τους. στο τελος καθε εκπομπης με τα σκετσακια που κανει
προβαλει καποιους ηθοποιους για να τους μαθει ο κοσμος και να πηγαινει στα θεατρα τους.
μονο το σκετσακι με τους θεσσαλονικιους εχει πλακα. -
Το τσαντίρι πάντα ήταν χοντροκομμένο και κακόγουστο. Θα γελάσεις με 1-2 πραγματάκια, θα συμφωνήσεις με άλλα 2-3 (τα πολιτικά σχόλια, για όποιον συμφωνεί τέλος πάντων) αλλά τα υπόλοιπα είναι απλά καθυστερημένα! Συμφωνώ με vaggos111.
-
Traction στον σκαι. Τραγικά ξεκίνησε...
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ω ναι χάλια ...
-
Τελικα δεν αντεξα πανω απο 5λεπτο. Θελει προσπαθεια να εισαι τοσο τραγικος.
-
οι διαλογοι ηταν
παρουσιασε αυτοκινητα που απεχουν πολυ απο το μεσο ελληνα!
καλο το κοκκινο volvo (ακριβο βεβαια), αλλα που θα πας με 40 προφιλ λαστιχο στην ελλαδα?
δε θα αντεξουν πανω απο 2 μηνες οι ζαντες.
Τηλεόραση