-
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
Λοιπόν, καλά να περάσετε, καλό δρόμο και καλή επιστροφή.
Φάτε κάτι στην υγειά μας (δε λέω πιείτε, γιατί ίσως υπάρχουν και κάποιοι που δεν πίνουν, αλλά αποκλείεται να μη τρώνε ), και ευχαριστηθείτε τις πανέμορφες διαδρομές της περιοχής.Να σου φέρουμε κάτι τις?
Σπετζοφάϊ?...Λουκανικάκια?...Μπριζολίτσες?...Ψαρονέφρια?...Τζατζικάκι?.. Μελιτζανοσαλατούλα?...Πατατούλες?....Παϊδάκια?...Οτι θες!!!Α ρε Ευριπίδη!!!
-
Λοιπόν, καλά να περάσετε, καλό δρόμο και καλή επιστροφή.
Φάτε κάτι στην υγειά μας (δε λέω πιείτε, γιατί ίσως υπάρχουν και κάποιοι που δεν πίνουν, αλλά αποκλείεται να μη τρώνε ), και ευχαριστηθείτε τις πανέμορφες διαδρομές της περιοχής.Για να μην κάνω βόλτα με ΑΕ86, γι αυτό δεν έρχεσαι κακέ άνθρωπε!!!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Για να μην κάνω βόλτα με ΑΕ86, γι αυτό δεν έρχεσαι κακέ άνθρωπε!!!Ψήσε τον πρόεδρο μεταξύ τύρου και αχλαδιού για κανένα Track Day, μιας και έχεις κερδίσει οδήγηση και όχι συνοδήγηση.
Να σου φέρουμε κάτι τις?
Σπετζοφάϊ?...Λουκανικάκια?...Μπριζολίτσες?...Ψαρονέφρια?...Τζατζικάκι?.. Μελιτζανοσαλατούλα?...Πατατούλες?....Παϊδάκια?...Οτι θες!!!Α ρε Ευριπίδη!!!
Τα μούτρα σας να μου φέρετε, γιατί αυτά μου έχουν λείψει...
-
Για να μην κάνω βόλτα με ΑΕ86, γι αυτό δεν έρχεσαι κακέ άνθρωπε!!!
Ψήσε τον πρόεδρο μεταξύ τύρου και αχλαδιού για κανένα Track Day, μιας και έχεις κερδίσει οδήγηση και όχι συνοδήγηση.
Ψήνεται!!:-)
Να σου φέρουμε κάτι τις?
Τα μούτρα σας να μου φέρετε, γιατί αυτά μου έχουν λείψει...
Θα στα φέρουμε στην Χασιά!Βολεύει?
-
Καλό ταξίδι και καλή αντάμωση.... και ....
ΦΡΟΝΙΜΑ !!!!!!!!!!!!!!!!
-
Ψήσε τον πρόεδρο μεταξύ τύρου και αχλαδιού για κανένα Track Day, μιας και έχεις κερδίσει οδήγηση και όχι συνοδήγηση.
-
Τελικά,ούτε εγώ αλλά ούτε καί ο Μάρκος θα μπορέσουμε να έρθουμε.
Καλά να περάσετε. -
Καλο ταξιδι καλα να περασετε και να σκεφτεστε και καποιους
φορουμαδες που θα ταλαιπωρουνται στα βουνα της Αττικης
Προεδρε οταν τρως να κοιτας και το ρολοι σου που και που -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Μην αγχώνεσαι και θα σου βρω εγώ μία ΑΕ86 να οδηγήσεις...
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ!!!!!!!!!! -
Ο ένας συγκεκριμένος Φορουμάς είναι τώρα στον γραφείο μου!
να τον φωνάξω?'Αρρωστεε!...'...
Ο καιρός τελικά δεν μας έκανε το χατήρι!
Βροχή από το απόγευμα της Παρασκευής μέχρι και το πρωί της Κυριακής!
θερμοκρασίες από 9-16!!! -
Μωρε κοτρωνα θα βαλουμε στο γκαζι (εκτος απο τα Τεμπη) απλα κατι εκτακτο μου ετυχε και πρεπει να φυγουμε κατα τις 7:30 - 8:00.
-
καλά να περάσετε μάγκες.
την επόμενη φορά ελπίζω να γίνει καλοκαίρι για να μπορέσω να παρεβρεθώ. -
Kαλα να περασετε και να φατε αρκετα ωστε να γυρισετε χορτατοι, γιατι δεν ειναι κατασταση αυτη, με την φαγητοσυζητηση!!! Κατεβαινει η σελιδα και μυριζει μπριζολιδι πια!!
Να προσεχετε, ειδικα αμα βρεχει!!
-
Μπααααα... αυτοί δε χορταίνουν με τίποτα!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Kαλα να περασετε και να φατε αρκετα ωστε να γυρισετε χορτατοι, γιατι δεν ειναι κατασταση αυτη, με την φαγητοσυζητηση!!!Ναι καλά, έδεσες τώρα!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Τελικά,ούτε εγώ αλλά ούτε καί ο Μάρκος θα μπορέσουμε να έρθουμε.Τι εννοείς δεν θα έρθετε???? ε???? ε???? Ε??????
Δεν γίνεται να λείπετε!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Μπααααα... αυτοί δε χορταίνουν με τίποτα!Ε, όχι και με τίποτα... Μετά από 4-5 ώρες φαγητού κάτι αρχίζει να γίνεται...
Καλά να περάσετε ρε!!!!! Φάτε και κανένα κοψίδι και για εμένα τον καϋμένο που αύριο έχω 3ο (το γερμανικό...2-4 το βράδυ) νούμερο σκοπιά...
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Τελικά,ούτε εγώ αλλά ούτε καί ο Μάρκος θα μπορέσουμε να έρθουμε.
Τι εννοείς δεν θα έρθετε???? ε???? ε???? Ε??????
Δεν γίνεται να λείπετε!
Ασε ρε Μαιρούλα,ήθελα πολύ να έρθω,αλλά,τέτοια εποχή.
-
Αντε βρε!!!
Καλα να περασετε και ακομα καλυτερα να φατε!!! -
Kαλά να περάσετε και προσεχτικά.
Τελικά δεν θα μπορέσω να να ανέβω στο πήλιο λόγω υποχρεόσεων στη σχολή.Συγνώμη που δεν ενημέρωσα πιο γρήγορα παιδία είμουν χωρίς υπολογιστή και ξεχαστικα .
:: ΙΙΙ Π.Σ. 4ΤF :: Βρε καλώς τα παιδιάαα!!! :-)