-
Πρώτη ανταπόκριση από την εκδρομή.
Φύγαμε από τον Σείριο γύρω στις 6.30' το απόγευμα. Στην αρχή πηγαίναμε 140-160, αλλά γρήγορα το κομβόι εκφυλίστηκε σε κομπολόι συνταξιούχων! Ρεζίλι γίναμε, ο ένας πίσω από τον άλλο με 130, 110 χλμ. και μετά Μαλιακός: 70!!! (Αν και κάποιος νευρικός σε κάποια στιγμή είδε φλας και χαμογέλασε... )
Ανασυγκρότηση για τσιγάρο στη Shell στη Λαμία, και γκρίνια: 'Αρρώστησα' ο ένας, 'νύσταξα' ο άλλος, και έριξα την πρόταση: Παλικάρια, Ράχες-Πελασγία, που είναι καλός και φωτισμένος ο δρόμος, πυρ κατά βούληση, όπερ και εγένετο! Αυτό το κομμάτι πάντα μου άρεσε, με ανοιχτές αλλά και πονηρούτσικες στροφές των 160+ και ψιλοχανόμαστε σε κάποια φάση, γιατί δεν έχουμε όλοι 190-200 άλογα… Ανασυγκρότηση εν κινήσει μετά τον Αλμυρό, και στρίβουμε για Βόλο στις Μικροθήβες.
Μετά τον άνω Βόλο πανηγύρι, στο γλιστερό στροφιλίκι για Πορταριά και μετά Χάνια! Ψιλολυσσάμε (νομίζω τουλάχιστον, και όσο δεν μας έκοβε κάποιος ανυποψίαστος μπροστά) με μπροστάρη τον Syele με συνοδηγό την Camil (Corolla TS), τον Coyot (μαύρο 'υπηρεσιακό' Octavia 1.8T), τον Kouk (BMW 325 με ?% μπλοκέ ), μετά εγώ, πίσω μου ο ΒΑΣΙΛΗΣ (δ HF turbo) που μάλλον τον ταλαιπωρούσε συνάχι... όλο τσαφ-τσουφ άκουγα Πιο πίσω δεν ξεχώριζα την σειρά, παρά μόνο τον Pai Mei (106 rally) που τον είδα δυο-τρεις φορές να βγαίνει από στροφή με ...πιρουέτες.
Εδώ να πω πως με εντυπωσίασαν τα Continental SportContact II που φοράω: Κάθε φορά έμπαινα και πιο δυνατά στις στροφές και τις φουρκέτες, περίμενα ένα γλίστρημα, ένα γύρισμα, μια 'μούρη' βρε αδερφέ, αλλά τίποτα! Βράχος το 'αδιάφορο' 307... Μπροστά μου αντίθετα, ο Mr Kouk, μου κουνούσε προκλητικά τα οπίσθια ... της BMW βέβαια, μην παρεξηγηθούμε!Άφιξη στο χάνι του Ζήση, όπου περιμένει ο Angel13 με τα ταμπελάκια μας έτοιμα και άψογα, o 224v, ενώ ο πατέρας DAP μας υποδεχόταν με σόδα στο χέρι… Είχε φτάσει κατά τις 7 το απόγευμα και δεν περνούσε η ώρα, οπότε σκέφτηκε να …τα δοκιμάσει όλα, ώστε να διαμορφώσει άποψη και να μας προτείνει μενού…
Χάρηκα που γνώρισα πολλούς φίλους από κοντά, και όπως είπε ο Coyot, «Τελικά, είστε πραγματικοί!»
Τα είπαμε, γελάσαμε, φάγαμε, φάγαμε, φάγαμε…
Από τα καλύτερα, Taurus προς 224v: «Τελικά κύριε Θρασύβουλε, είναι καλά αυτά τα Maserati, γιατί δεν βλέπω να κυκλοφορούν και πολλά…»
Στις 1.20’, και αφού η παρέα είχε αρχίσει να διαλύεται, έφυγα για Πελασγία, (υποχρεώσεις…). Ψόφος! 6 βαθμοί, χιονόνερο και αρχή ομίχλης. Ελπίζω οι παραμένοντες να πέρασαν καλά σήμερα, να περάσουν κι αύριο καλά και να δούμε πολλές φωτογραφίες.
-
Αν ειναι ετσι Η ΠΡΩΤΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΗΣΗ καταλαβαινουμε πώς θα ειναι οι επομενες.
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
...και έριξα την πρόταση: Παλικάρια, Ράχες-Πελασγία, που είναι καλός και φωτισμένος ο δρόμος, πυρ κατά βούληση, όπερ και εγένετο! Αυτό το κομμάτι πάντα μου άρεσε, με ανοιχτές αλλά και πονηρούτσικες στροφές των 160+ και ψιλοχανόμαστε σε κάποια φάση, γιατί δεν έχουμε όλοι 190-200 άλογα… Ανασυγκρότηση εν κινήσει μετά τον Αλμυρό, και στρίβουμε για Βόλο στις Μικροθήβες.
Μετά τον άνω Βόλο πανηγύρι, στο γλιστερό στροφιλίκι για Πορταριά και μετά Χάνια! Ψιλολυσσάμε (νομίζω τουλάχιστον, και όσο δεν μας έκοβε κάποιος ανυποψίαστος μπροστά) **με μπροστάρη τον Syele με συνοδηγό την Camil (Corolla TS), τον Coyot (μαύρο 'υπηρεσιακό' Octavia 1.8T), τον Kouk (BMW 325 με ?% μπλοκέ ), μετά εγώ, πίσω μου ο ΒΑΣΙΛΗΣ (δ HF turbo) **που μάλλον τον ταλαιπωρούσε συνάχι... όλο τσαφ-τσουφ άκουγα Πιο πίσω δεν ξεχώριζα την σειρά, παρά μόνο τον Pai Mei (106 rally) που τον είδα δυο-τρεις φορές να βγαίνει από στροφή με ...πιρουέτες.
Εδώ να πω πως με εντυπωσίασαν τα Continental SportContact II που φοράω: Κάθε φορά έμπαινα και πιο δυνατά στις στροφές και τις φουρκέτες, περίμενα ένα γλίστρημα, ένα γύρισμα, μια 'μούρη' βρε αδερφέ, αλλά τίποτα! Βράχος το 'αδιάφορο' 307... Μπροστά μου αντίθετα, ο Mr Kouk, μου κουνούσε προκλητικά τα οπίσθια ... της BMW βέβαια, μην παρεξηγηθούμε!Άφιξη στο χάνι του Ζήση, όπου περιμένει ο Angel13 με τα ταμπελάκια μας έτοιμα και άψογα, o 224v, ενώ ο πατέρας DAP μας υποδεχόταν με σόδα στο χέρι… Είχε φτάσει κατά τις 7 το απόγευμα και δεν περνούσε η ώρα, οπότε σκέφτηκε να …τα δοκιμάσει όλα, ώστε να διαμορφώσει άποψη και να μας προτείνει μενού…
Χάρηκα που γνώρισα πολλούς φίλους από κοντά, και όπως είπε ο Coyot, «Τελικά, είστε πραγματικοί!»
Τα είπαμε, γελάσαμε, φάγαμε, φάγαμε, φάγαμε…
Από τα καλύτερα, Taurus προς 224v: «Τελικά κύριε Θρασύβουλε, είναι καλά αυτά τα Maserati, γιατί δεν βλέπω να κυκλοφορούν και πολλά…»
Στις 1.20’, και αφού η παρέα είχε αρχίσει να διαλύεται, έφυγα για Πελασγία, (υποχρεώσεις…). Ψόφος! 6 βαθμοί, χιονόνερο και αρχή ομίχλης. Ελπίζω οι παραμένοντες να πέρασαν καλά σήμερα, να περάσουν κι αύριο καλά και να δούμε πολλές φωτογραφίες.
μπροσταρης ο ΤΣΟΥ?
coyot θα σε ΤΣΟΥρομαδησω!!!!! δεν εισαι σε παρακολουθηση!! μπροστα περνα!!
μαλλον καμια camil θα την εκανε τη δουλειακαλη διασκεδαση παιδες!!
-
Περασαμε καταπληκτικα....
Απιστευτη παρεα με εξαιρετικο δεσιμο απο την πρωτη στιγμη(εκπεμπουμε στο ιδιο μηκος κυματος βλεπετε) πανεμορφα τοπια,ΤΡΕΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ(Α)²
στριφτερες διαδρομες,καθαρος αερας,πολυ γελιο και Μαλιακος με 70 maxΜολις πριν λιγο μπηκα στο σπιτι οποτε θα επανελθω δριμυτερος με σχολιασμο για προσωπα και καταστασεις και φυσικα με φωτογραφιες(90% δειχνουν ενα τραπεζι αλλοτε γεματο και αλλοτε αδειο απο φαγητα,που γυρω γυρω καθονται ανθρωποι!!!!
-
I am back..........
τωρα δηλαδη , τι πρεπει να πω???? πως τα περασαμε??? οχι ρε , δεν σας λεω .... να ησασταν εκει να νιωθατε.......
μια και δυο που λετε , φτανουμε την παρασκευη στα χανια κατα τις 10:30 μιας και αργησαμε να φυγουμε λιγο απο θεσσαλονικη...... βρισκουμε το πανδοχειο , να μετα και το παρκινγκ με ολα τα ''θηρια'' παρκαρισμενα στην ακρη....... εξοδος των αποσκευων απο το πορτ μπαγκαζ και παμε προς την εισοδο..... με το που μπαινω ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ ειχανε παρει τις προεδρικες θεσεις και περιμεναν με τις σαλιαρες , τι αλλο περα απο το κρεας....... φοραω το καρτελακι made by angel και ξεκινουν οι συστασεις με τον κοσμο.... τα κρασια δινανε και περνανε , τα σπετζοφαγια κατα καποιο μαγικο τροπο χανοντουσαν και επιτελους εσκασε μυτη το κυριως πιατο....... αφου ντερλικωσαμε και ηπιαμε τα κουρασμενα νιατα πηραν τον ανηφορο για τα δωματια και οι πολεμιστες ( ) καθισαν διπλα στο τζακι για συζητηση........ κρασι , ζεστη και καλη παρεα δινουν τον τονο........
την αλλη μερα , ξυπνημα , πρωινο, συζητηση , αναμονη για τον Δημητρη που ερχοταν απο θεσσαλονικη , μπαταριες στα CB και βουρ για ΑΙ γιαννη για καφεδακι....... ο δρομος? κολαση , το οδοστρωμα σου ελεγε να πιεσεις και αλλο και φυσικα τα σχολια απο τα CB all the money........καφεδακι και ανασυγκροτηση και μετα απο δυο ωριτσες την κανουμε για Μηλιες οπου θα γεμιζαμε τα στομαχια μας............. αυτο το πηλιο σε κακομαθαινει με τις αμετρητες στροφες και μετα σεξουαλικα εσακια των αρκετων χιλιομετρων....... φτασαμε στις Μηλιες και τελικα το μαγικο εγινε.... χαθηκαμε ...... οι μισοι τελικα φαγανε μεσα στο χωριο και οι αλλοι μισοι στο σιδηροδρομικο σταθμο....... απιστευο φαι για ακομη μια φορα και μικρη βολτα (με τα ποδια ε , μην ξεχνιμαστε) για να καλμαρει ο οργανισμος.......ο γυρισμος για το ξενοδοχιο ηταν : respect..... στενος δρομος , απανωτες στροφες και οι κινητηρες στα κοκκινα ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΝΝΝΤΤΤΤΤΤΕΕΕΕΕΕΕΕ......... (μα τελικα πως στριβει αυτο το μεγκαν.....)
τα γερα πηρουνια φυσικα συνεχισαν για ακομη εναν γυρο
διαπραγματευσεων στο ξενοδοχειο οπου και ξεκινησε και το παιχνιδι των ερωτησεων (-cmarin: ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΛΑ ΕΙΠΕ ΜΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ : ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ..........αν και τελικα δεν μπορουσες να ερθεις ,το μονο που μπορω να πω ειναι οτι σου βγαζω το καπελο για τις ερωτησεις.....
)πολυ γελιο , τρελες αψιμαχιες και φυσικα συμμετοχη απο ολο τον κοσμο.........
απο εκει και μετα τι να πω ρε παιδια...... ειλικρινα χαρηκα που σαν ξαναειδα , που γνωρισαν και αλλα ατομα και που τελικα μοιραστηκαμε εναν πολυ ομορφο σαββατοκυριακο........
εννοειται οτι σαν περιμενουμε ολους στη Θεσσαλονικη για φυσικα για ενα γερο ντου στις Σερρες.Υ.Γ
το typer R θα μπορουσε τελικα να ειχε και καλυτερη αισθηση απο το τιμονι , καθως και χαμηλοτερη θεση οδηγησης και οχι τοσο μικρη διαδρομη του πενταλ του φρενου........ το λεβιεδακι : κολαση........ περιμενω φυσικα την μεγαλη βολτα
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
τωρα δηλαδη , τι πρεπει να πω???? πως τα περασαμε??? οχι ρε , δεν σας λεω .... να ησασταν εκει να νιωθατε.......Καλα μην μας λες.. Δεν πειραζει! Γιατι ουτως η άλλως μας σπατε τα νευρα τοσο καλα που περασατε!!
-
Γυρίσαμε...γυρίσαμε!!!
Μαρινάκη είσαι εγκάθετος! Ρε, μια ερώτηση στήσαμε κι αυτή λάθος!!
(Η Ν.Ζηλανδία ανήκει στην Ωκεανία?)Απίστευτο γέλιο!Κάθε βράδυ ύπνο στις 3!
Το φαγητό απαιχτο (Μοσχάρι αλά χασάπα!! ).........40 άτομα!16 αυτοκίνητα!
Παλιοί φίλοι που χάρηκα που ξαναείδα και νέες αφίξεις!
Pai Mei,taurus,hrdoukas,coyot (Μη φοβάσαι δεν λέω στον PetRan οτι ήσουνα συνέχεια τελευταίος!! )...κάποιον ξεχνάω...αα ναι, τον Δημήτριος (που τον λένε και Δημήτρη, όπως και τον Βασίλη τον λένε Βασίλη!!! )
Ενας Random έλειπε αλλά θα έρθει την επόμενη φορά!Εξαιρετικό ΠΣΚ!
Η αναβαση από Δρακειά, νύχτα, όλα τα λεφτά!!!
οχι άλλο cmarin,λουκέττο εδω τώρα!!!
Α, έμαθα και κάτι!
Οτι η Toyota είναι πρώην Κλωστήριο!!!!!!!!!!!!!!!!!Αντε ρε παίδες!
Και του χρόνου να είμαστε όλοι καλά!!! -
Οι υπολοιποι τι εγινε που βρισκονται ακομη τρωνε;;
Αντε για πεστε λεπτομερειες. -
Ο χρήστης PINATSIS KYRIAKOS έγραψε:
Αντε για πεστε λεπτομερειες.Κοίτα και την προηγούμενη σελίδα!!
Α σου έχουμε και μια έκπληξη!Σε βρήκαμε στο Πήλιο!!!
-
Πριν λίγο φτάσαμε κι εμείς στας Αθήνας.
Περάσαμε θαυμάσια (εγώ ο Pai Mei και το αίσθημά μου η Κωνσταντίνα), γνωρίσαμε από κοντά τους υπέροχους ανθρώπους, που τόσο καιρό παρέμεναν σκοτεινές σιωπηλές φιγούρες, χωρίς όψη, και τώρα πια είδαμε ότι έχουν όψη. (το έθεσα κάπως γλαφυρά...).
Εγώ ειλικρινά καταχάρηκα, διαπιστώνοντας ότι ΟΛΑ τα παιδιά του φόρουμ είναι καταπληκτικά, και η παρέα ασυναγώνιστη.
Τι και ποιόν να πρωτοσχολιάσω;
Το ωραίο σπεντζοφάι, τις καταπληκτικές σαλάτες, τα νόστιμα ψητά του πηλίου, τι από όλα τι;
Γενικώς, όπως είπα και στον Κouk, από την Παρασκευή μέχρι πριν λίγο που έφτασα σπίτι μου, όποτε κοίταζα μπροστά μου, έβλεπα είτε τιμόνι, είτε φαγητό.
Οδήγηση και φαί λοιπόν οι κύριες δραστηριότητες μας, εμποτισμένες όμως στην αγνή συντροφικότητα, που μόνο από μία στενά δεμένη παρέα απορρέει.Α, ρε παιδιά αυτός ο Tsilis, που ήταν τόσο καιρό στο φόρουμ; Δεν τον είχα προσέξει.
Ρε συ Tsili, γράφε λίγο πιο συχνά!Αυτά από μένα προς το παρόν.
Χάρηκα που γνωριστήκαμε από κοντά
Εις το επανιδείν... -
Μερικες φωτογραφιες...
Το Χανι του Ζηση που μας φιλοξενησε:
Αυτο βλεπαμε το πρωι οταν ξυπνουσαμε:
Για καφεδακι στον Α.Ιωαννη το Σαββατο το πρωι:
Φαγητο στον πανεμορφο σιδηροδρομικο σταθμο στις Μηλιες:
On the road again(100% στροφιλικι)
Λειπουν τα γευματα το βραδυ(ημουν απασχολημενος με το φαγητο κ δεν μπορουσα να βγαλω φωτογραφιες) αλλα ολο και καποιος τραβαγε ετσι δεν θα αργησετε να τις δειτε
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ωρα δημοσιευσης και των δυο post 6:18 που να σε δω αλλα και παλι με καπελο εισε.
Τι βρηκατε στο Πηλιο για λεγε. -
Να μαι κι εγώ!
Περάσαμε πολύ καλά, ρίξαμε ΠΟΛΥ γέλιο, τραβήξαμε ΠΟΛΛΕΣ φωτό, οι δικές μου θα ανέβουν όλες απόψε το βράδυ μάλλον!
Krus.
-
Καλως ήρθατε παιδιά. Ότι περάσατε καλά το καταλάβαμε.
Στην επόμενη θα συνάντηση είμαστε περισσότεροι.'krus' εσύ να έχεις βγάλει φωτογραφίες μπααααα αποκλείεται.
-
Ο χρήστης PINATSIS KYRIAKOS έγραψε:
Ωρα δημοσιευσης και των δυο post 6:18 που να σε δω αλλα και παλι με καπελο εισε.
Τι βρηκατε στο Πηλιο για λεγε.Θα το ανεβάσει σε φωτογραφία ο Κρούσης!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Θα το ανεβάσει σε φωτογραφία ο Κρούσης!Τελικά ο παρά φύσην και κατ εξακολούθησην βιασμός του ονόματος, πότε θα σταματήσει;
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Θα το ανεβάσει σε φωτογραφία ο Κρούσης!
Τελικά ο παρά φύσην και κατ εξακολούθησην βιασμός του ονόματος, πότε θα σταματήσει;
Άστα να πάνε ρε Φραγκίσκο...
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Θα το ανεβάσει σε φωτογραφία ο Κρούσης!
Τελικά ο παρά φύσην και κατ εξακολούθησην βιασμός του ονόματος, πότε θα σταματήσει;
-
Επιστρέψαμε κι εμείς με τις καλύτερες εντυπώσεις. Φανταστική εκδρομή σε μια πανέμορφη περιοχή της Ελλάδας. Στο συμπέρασμα αυτό καταλήξαμε μετά από ψηφοφορία (δύο υπέρ - μία κατά) μεταξύ εμού, της Άννας-Μαρίας και των ελαστικών μου. Δημοκρατία πάνω απ' όλα. Το πρόγραμμα ήταν προσεκτικά μελετημένο και ικανοποίησε όλους όσους ήρθαν. Ξεκινάμε, φτάνουμε Βόλο, μετά ανεβαίνουμε προς Χάνια επειδή εκεί είναι το χάνι στο οποίο θα μείνουμε (και όλως τυχαίως μεσολαβεί μισή ώρα στροφιλίκι). Τρώμε. Κοιμόμαστε. Ξυπνάμε. Τρώμε πρωινό. Στροφιλίκι. Πίνουμε καφέ. Στροφιλίκι. Τρώμε. Στροφιλίκι. Χανόμαστε. Ψαχνόμαστε στο στροφιλίκι. Βρισκόμαστε. Στροφιλίκι. Τρώμε. Μπάλα. Χάνουμε. Κουίζ. Ισοπαλία. Κοιμόμαστε. Ξυπνάμε. Φόρμουλα 1. Τρώμε πρωινό. Στροφιλίκι... κλπ. Επιστρέφοντας στην Αθήνα αποφάσισα πως η ευθεία της Θήβας είναι η πιο βαρετή εφεύρεση στην ιστορία της ανθρωπότητας. Πιο πολύ κι από το curling.
Aπό όλα όμως, το καλύτερο ήταν η παρέα και μάλιστα με διαφορά! Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους ήταν εκεί για ένα από τα καλύτερα σαββατοκύριακα που έχω περάσει και που θα μείνει στη μνήμη μου για πάρα πολύ καιρό. Ανυπομονώ για το επόμενο touring του φόρουμ των 4Τ!
Υ.Γ1: Κώστα (cmarin) σχεδόν κατάφερες να χάσω ερώτηση που αφορούσε το 'θάψιμο της εβδομάδας' αφού η 'σωστή' απάντηση ήταν πως θάψαμε την F40 και όχι την F50.
YΓ2: Προς administrator. BAN HIM! -
Γυρίσαμε μόλις τώρα και εμείς!!!! 20 15' φάγαμε δύο ατυχήματα στο δρόμο ένα στη Λαμία στις 5 η ώρα περίπου με καθυστέρηση 3/4 περίπου, και ένα στο Καπανδρίτι μάλλον χωρίσ θύματα μόνο υλικές ζημιές ευτυχώς. εγώ ξεκίνησα απο Βόλο στις 16-00 περίπου μετά απο άλλη μία εξοντοτική μάσα Θαλασσινών!!! σε τσιπουράδικο του Βόλου έχω την διευθηνση για όποιον ενδιαφέρεται!!!καθήσαμε στις 13 00 και συκοθήκαμε στις 15 45'. Καραβίδες, γαρίδες, φρεσκο ψάρι, και πεινες!!!!. Περάσαμε καταπληκτικά και ευτυχώς ο καιρός βοήθησε οσο μπορούσε!!! Χάρηκα που ξαναείδα τους φίλους απο τα Ζαγοροχώρια και τα Track days. Πολύ περισσώτερο δε του καινούριους συμμετέχοντες που αποδείχθεικε οτι και αυτοί ταιριάζουν απόλυτα με το υπάρχον κλίμα της ηλεκτρονικής παρέας!!!. Οι προηγούμενοι τα είπατε όλα σχεδόν για τα γεγονότα και ετσι δεν εχω να πώ τιποτα περισσότερο για τα διαδραματισθέντα. Στην επιστροφή ευτυχώς στην περιοχή της υλίκης σταμάτησε να βρέχει καταρακτοδώς και ετσι την διασκέδασα πεζόμενος απο ένα LEON στον ρυθμό 180 -200 χλμ. μετά η ερίτιμος!! εβαλε τις φωνές και όλα γύρισαν στην ηρεμία των 140 -160. Φίλε TAURUS μετά απο αυτό το τεστ πιστεύω και εγώ οτι μάλλον καλό αυτοκίνητο ειναι και ας μην κυκλοφορούν πολλά!!!.Από Αθήνα μέχρι το Πήλιο καιμετά μέχρι Μικροθήβες που ξαναέβαλα καύσιμο εκαψε 63 λίτρα για 510 χλμ. Ισως κάποιος θα μπορούσε να το χαρακτηρίσει και οικονομικό!!!! Χα! Χα!
:: ΙΙΙ Π.Σ. 4ΤF :: Βρε καλώς τα παιδιάαα!!! :-)