-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Για το απλό όπου έχω δει λένε 400 lt. Βέβαια, ασχέτως των subwoofer, μπαταρίας, πλυστικού, μου φαίνεται παράξενο να είναι εξίσου βαθύ το απλό με το X, που έχει και ένα πίσω διαφορικό από κάτω.Ισως είναι κάποια διαφορά στη μέθοδο μέτρησης -όπως και να έχει, θα περιμένω να έρθει και θα δω...
Ίσως να γίνομαι κάπως κουραστικός, αλλά στο γερμανικό site (το pdf, που λέει 'technische daten' κλπ.) δίνει για το ΑΠΛΟ νέο Lancer ...δύο μετρήσεις : 400lt για τα μοντέλλα με 16άρες ζάντες και ...377lt για τα αντίστοιχα με 18άρες (η ρεζέρβα πρέπει να 'ναι, όπως, αν θυμάμαι καλά, αναφέρθηκε πριν, κανονική ). Βάλε το διαφορικό που αναφέρεις και τα υπόλοιπα και μην απορήσεις, αν τελικά είναι
-
TO NEO EBO 10 EMAΘΑ ΑΠΟ ΕΓΚΥΡΗ ΠΗΓΗ ΣΤΗ ΒΑΣΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΘΑ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 59 900 ΕΥΡΩ..ΤΩΡΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ..ΗΤΟΙ ΞΕΝΟΝ,ΣΕΙΡΙΑΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΑΘΩ ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ...
-
Βασική έκδοση 60Κ ? Εννοείς με ή χωρίς ξένον-σειριακά κτλ. ?
-
60k ειναι αυτοκτονια!
πιστευω σε 53κ για μανιουαλ και 55 για σσ/τ
τωρα αν θες να βαλεις ηλιοροφες, και οτι αλλο διαθετει ο καταλογος μπορει να προσθεσεις και 10κ χαλαρα οπως με ολα τα αυτοκινητα.αυτο που θα ηθελα να δω ειναι με τι εξοπλισμο θα τα φερει ο σαρ@κακης,μιας και στα προηγουμενα δεν δεχοταν να σου παραγγειλει τα εξτρα που ειχε στην ιαπωνια πχ.
αυτο ειναι και αμα σου αρεσει!
-
Οι αντιπροσωποι Mitsubish-Subaru πιστευουν οτι ειμαστε ταγμενοι να αγοραζουμε οτι και σε οποια τιμη μας πασαρουν!
Αμ δε, ειναι κι αλλου πορτοκαλιες που κανουν πορτοκαλια, καλα να ειμαστε κι αν χρειαστει να αγορασουμε καποιο απο τα δυο το Be-Ne-Lux διπλα ειναι και γλυτωνεις στην χειροτερη 5-6000 ευρω σε αυτες τις τιμες! -
ετσι ειναι, ουαν ο εδω αντιπροσωπος ''ζηταγε'' 50000 για 9αρι, πολλοι εφεραν απο γερμανια καινουρια με 42000.
τωρα για 8000 λιγοτερα ας ειχες 3 χρονια εγγυηση αντι για 3+4 -
Καλα μην λες μεγαλα λογια για τα επιπλεον 4 γιατι εχω δυο γνωστους που την πατησαν με τα υποτιθεμενα 7, ενταξει δεν ηταν και μαμα αλλα και ποσοι ειναι μαμα απο αυτους που ζητανε εγγυηση κατι σε EVO;
Τελος παντων οπως ειπα καλα να ειμαστε, τωρα που ειναι και φθηνα τα εισητηρια για Γερμανια-Βελγιο-Ολλανδια-Λουξεμβουργο δεν πειραζει να γλυτωσεις και 8000, πολλα ειναι; -
Ο χρήστης JIM THEO έγραψε:
Καλα μην λες μεγαλα λογια για τα επιπλεον 4 γιατι εχω δυο γνωστους που την πατησαν με τα υποτιθεμενα 7, ενταξει δεν ηταν και μαμα αλλα και ποσοι ειναι μαμα απο αυτους που ζητανε εγγυηση κατι σε EVO;
Τελος παντων οπως ειπα καλα να ειμαστε, τωρα που ειναι και φθηνα τα εισητηρια για Γερμανια-Βελγιο-Ολλανδια-Λουξεμβουργο δεν πειραζει να γλυτωσεις και 8000, πολλα ειναι;+1000, αλλά πρέπει να το φέρεις με μαντρά γάτο και να το δηλώσει ποδήλατο.
Έχω φέρει εν έτη 2002 το civic vti '02 και με σκίσανε οι καρεκλοκένταυροι στο ελλαδιστάν και θυμάμαι κόστος στην ελλάδα τότε: 6,800,000 δρχ, αγορά στο βέλγιο/αμβέρσα: 3,700,000 δρχ, συν τα γαμ%^%$#$%$ που πλήρωσα σαν φ.π.α και ε.φ.κ: 1,850,000 συν πινακίδες 605,000 δρχ = σύνολο 6,155,000 δρχ, βάλε την ταλαιπωρία / ξενοδοχεία / έξοδα να το φέρω - βενζίνη + εισητήριο φέρρυ από Αγκόνα...Μπορεί τώρα να έχουν αλλάξει τα πράγματα αλλά πάλι αν δεν έχεις κάποιον να λαδώσεις μπορεί να είναι μια η άλλη!
-
προφανως μιλαει για επισημη εισαγωγη απο εμπορο. Οποτε δεν τιθεται θεμα παρανομιας πουθενα.
-
@evolander
τωρα δεν τρεχεις καθολου.
εγω μιλουσα για 42000 για εβο εδω στην ελλαδα...ουτε ταξιδια ουτε εισητηρια ουτε τπτ!
απο μαντρα στην βορεια ελλαδα.
αλλαξαν οι καιροι. -
Kόστος στην Αμερική 22Κ-23Κ... για να μην ξεχνιόμαστε
Eλλάδα, τα πάντα πληρωμένα, θα έρχεται κάπου 40Κ αν υποθέσουμε ότι δεν υπάρχουν προβλήματα προδιαγραφών.
-
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
Kόστος στην Αμερική 22Κ-23Κ... για να μην ξεχνιόμαστε.
εδω τι είμαστε δηλαδή ζώα; η τους πέφτει ποιο κοντά η Αμερική;
γαμω την φορολογία σας και τα υπουργεία σας!!! -
παιδες ερωτηξης....
το παρακατω ειναι καγκουρο?
εμενα μου αρεσει υπερβολικα μπορω να πω
χαλαρα το κυκλοφορουσα ετσι.
ενας μου ειπε οτι το μινιο στις ζαντες δεν του αρεσει
-
και μενα μ αρεσει
-
Θα την προτιμούσα μαύρη τη ζάντα Πάραυτα είναι τρέλα
-
Εμένα από την άλλη δε μου αρέσει...
Βασικά δε του πάει το λευκό. Θέλει πιο αλήτικο χρώμα! -
ε και με λευκη ζαντα σχεδον αγωνιαρικο θα εμοιαζε
-
To λευκο ειναι σημα κατατεθεν των γρηγορων ιαπωνικων(nsx-r,impreza spec κλπ)Του παει παρα πολυ αλλα με αλλες σκουροχρωμες ζαντες.
-
σαν και αυτες δλδ?
-
Σωστος κανει τρομερη αντιθεση...
Μitsubishi Lancer Evo X