-
Την Κυριακή 2/10/2005 από τις 10.00 π.μ. σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ (μέλη και μη) στο εξωτερικό parking του Village Park του Ρέντη στην 5η Πανελλήνια συγκέντρωση μας!
Όπως κάθε χρόνο θα υπάρχει λαχειοφόρος με πλούσια δώρα, μουσική και ασφαλώς μια μεγάλη ευκαιρία να γνωριστούμε όλοι από κοντά και να διασκεδάσουμε παρέα με τα miata μας.
Προβλέπονται και εκπλήξεις, τις οποίες θα μάθετε εκείνη την ημέρα.... -
Την Κυριακή 2/10/2005 από τις 10.00 π.μ. σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ (μέλη και μη) στο εξωτερικό parking του Village Park του Ρέντη στην 5η Πανελλήνια συγκέντρωση μας!
Όπως κάθε χρόνο θα υπάρχει λαχειοφόρος με πλούσια δώρα, μουσική και ασφαλώς μια μεγάλη ευκαιρία να γνωριστούμε όλοι από κοντά και να διασκεδάσουμε παρέα με τα miata μας.
I'll be there
-
Θα περασω και γω μια βολτιτσα!
-
Χωρίς να θέλω να γίνω σπαστικός, μήπως είναι λίγο υπερβολή να ανοίγετε θέμα για οποιοδήποτε event του Miata club; Κανένα άλλο club δεν το κάνει αυτό και άλλοι 'τα έχουν ακούσει' για λιγότερα.
-
Σωστό!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Χωρίς να θέλω να γίνω σπαστικός, μήπως είναι λίγο υπερβολή να ανοίγετε θέμα για οποιοδήποτε event του Miata club; Κανένα άλλο club δεν το κάνει αυτό και άλλοι 'τα έχουν ακούσει' για λιγότερα.Φιλε kyan, αν παραβαινουμε τους κανονες λειτουργιας του forum, ειμαστε στη διάθεση των moderators.
Και καθε τους αποφαση θα ειναι σεβαστη.Υ.Γ. στην τελικη δεν εχουμε φτιαξει και κανα topic με 6+ σελιδες...
-
Ο χρήστης miatagreece έγραψε:
Χωρίς να θέλω να γίνω σπαστικός, μήπως είναι λίγο υπερβολή να ανοίγετε θέμα για οποιοδήποτε event του Miata club; Κανένα άλλο club δεν το κάνει αυτό και άλλοι 'τα έχουν ακούσει' για λιγότερα.
Φιλε kyan, αν παραβαινουμε τους κανονες λειτουργιας του forum, ειμαστε στη διάθεση των moderators.
Και καθε τους αποφαση θα ειναι σεβαστη.Δεν νομίζω ότι είναι τυπικό το θέμα φίλε miatagreece!
Αλλωστε εχεις συνεχή παρουσία και στο 4ΤΦ και οχι μόνο ευκαιριακή !!Αλλά, όπως και να το κάνουμε, είναι λίγο άκομψο να ανοίγονται θέματα που προσκαλούν σε εκδηλώσεις ενός Club!
Και θα έχεις δει ότι πολλά άλλα παρόμοια θέματα δεν έχουν επιτραπεί!Οχι όμως και αυτό σχετικά με το TD που διοργανώσατε!!
Γιατι δεν ανοίγετε ένα νέο θέμα 'Miata Club' και να γραφετε ότι θέλετε εκει!?
Και θα σας διαβάζουνε και δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα!!
-
No problem at all!!!
Σαν mod του mx5 forum καταλαβαινω απόλυτα και ανοιγω αμεσα, (αν επιτρεπεις..) ενα αντιστοιχο topic. Αν θες μεταφερεις τα ηδη γραμμενα εδω σε εκεινο που θα ανοιξω μετά από την άδεια σου.
Ευχαριστω εκ των προτέρων. -
No problem at all!!!
Σαν mod του mx5 forum καταλαβαινω απόλυτα και ανοιγω αμεσα, (αν επιτρεπεις..) ενα αντιστοιχο topic. Αν θες μεταφερεις τα ηδη γραμμενα εδω σε εκεινο που θα ανοιξω μετά από την άδεια σου.
Ευχαριστω εκ των προτέρων.ΟΚ!Σ' ευχαριστώ!
Θα αλλάξω απλώς την ονομασία αυτού και μπορείτε να συνεχίσετε!!! -
Εγω ευχαριστω και I am sorry for the trouble I caused you (οπως ελεγε και ο Peter Sellers στο 'Παρτυ')
-
Εγω ευχαριστω και I am sorry for the trouble I caused you (οπως ελεγε και ο Peter Sellers στο 'Παρτυ')Τι θυμήθηκες τώρα?!!!!
birdy..num num...num...num birdy!!!!
-
Τι να κανω βρε Kouk εχω και μια .....ηλικια.
Για να καταλαβεις γεννηθηκα την ιδια στιγμη που πατουσε ο Αρμστρονγκ στο φεγγαρι.... -
φήμες λένε για μια ΠΟΛΥ καλή εκπληξη...
ειδωμεν.. !Και όσοι θέλουν να έρθουν για F1-debate, θα ειμαι εκεί με ενα πολυ φουσκωτό (κυρ.πρόεδρο) σε περίπτωση που ακουστεί κακή κουβέντα για McLaren
-
Εγώ χωρίς να γνωρίζω τίποτα (ειλικρινά)...έχω υποψιαστεί τι θα είναι, αλλά δεν το λέω μην το χαλάσω...
-
Αν είναι αυτό που υποψιάζομαι (κάτι είχε αναφερθεί σε άλλο τόπικ ) προβλέπω πολλοί να τρέχουν στις αντιπροσωπίες της mazda απο δευτέρα μήπως και προλάβουν...! Ο νοών νοείτω...
-
Παρουσίαση NC;
-
Μ' αρέσει που είπα να μην το πω εγώ...
Ακόμα βέβαια δεν ξέρουμε...σε λίγες ώρες θα μάθουμε
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Ακόμα βέβαια δεν ξέρουμε...σε λίγες ώρες θα μάθουμε
Εσείς δυστυχώς.....γιατί εγώ δεν θα μπορέσω,ενώ ήθελα πολύ!
:: MIATA CLUB ::