-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
παντως για oraclaς οταν μιλας δημιουργεις εξαιρετικα πολυ network traffic και δεν εισαι και καθολου optimised...
βαζω στοιχημα οτι δεν γραφεις κωδικα...Κώδικα; Αυτός είναι για τους ινδούς!
krus για να μην παιδευεσαι, δεν προκειται να απαντησει σε τιποτα ουσιωδες γιατι απλα... φοβαται
Την CIA.
Α, και νομίζω πως στην Αμερική είναι ποινικό αδίκημα να καταφερθείς ανοιχτά εναντίον του προέδρου.
-
δικαιωμα του καθενος να αισθανεται οσο μαυρος αλυσοδεμενος σκλαβος γουσταρει kyan.
εγω αυτο που δεν γουσταρω ειναι κατι τετοιοι να με ειρωνευονται...
εκει σφαλλει ο φιλος μας. και ελπιζω να αναθεωρησει..
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
δικαιωμα του καθενος να αισθανεται οσο μαυρος αλυσοδεμενος σκλαβος γουσταρει kyan.Δεν αισθάνομαι καθόλου έτσι, αντίθετα μορώ να πω πως αισθάνομαι λίγο σαν καλλιτέχνης, η χαρά της δημιουργίας είναι έντονη στο επάγγελμά μου (μας?). Αδικημένος αισθάνομαι, αλλά αυτό είναι ένα άλλο topic.
Πόση 'χαρά της δημιουργίας' μπορεί να αισθανθεί ένας 'account manager' και γενικότερα ένας 'manager' άραγε;
-
Από το in.gr!
*Το αναδημοσιεύω απλά και μόνο για να δούμε μέχρι ποιού σημειου μπορούν να φτάσουν τα ΜΜΕ (αν δεν είναι αλήθεια!)Κατηγορηματικά διέψευσε ο Λευκός Οίκος τους ισχυρισμούς κορυφαίων Παλαιστίνιων αξιωματούχων ότι ο Μπους τους είπε ότι οι επιθέσεις σε Αφγανιστάν και Ιράκ, καθώς και η ειρηνευτική πρωτοβουλία στη Μ.Ανατολή έγιναν κατόπιν «επικοινωνίας» με τον Θεό.
Τον ισχυρισμό διατύπωσαν οι Παλαιστίνιοι αξιωματούχοι σε σειρά εκπομπών του BBC, η μετάδοση των οποίων θα αρχίσει την ερχόμενη εβδομάδα.
Ο Ναμπίλ Σάαθ, άλλοτε υπουργός Εξωτερικών της Παλαιστινιακής Αρχής, αποκαλύπτει ότι κατά την συνάντηση κορυφής Ισραήλ-Παλαιστινίων στο αιγυπτιακό θέρετρo Σαρμ ελ Σεΐχ, ο πρόεδρος Μπους είπε τα εξής:
«Εκτελώ αποστολή από τον Θεό. Ο Θεός μου είπε: Τζορτζ, πήγαινε να πολεμήσεις αυτούς τους τρομοκράτες στο Αφγανιστάν. Και το έκανα. Και μετά μου είπε: Tζορτζ πήγαινε να τερματίσεις την τυραννία στο Ιράκ. Και το έκανα.»
Το θέμα δεν σταμάτησε εκεί. Σύμφωνα με τον Ναμπίλ Σάαθ, ο Μπους επανήλθε με τα εξής λόγια: «Και τώρα ξανά, αισθάνομαι ότι ακούω ξανά τα λόγια του Θεού: Δώσε στους Παλαιστίνιους κράτος, στους Ισραηλινούς την ασφάλεια τους και στη Μέση Ανατολή ειρήνη. Και, μα το Θεό, θα το κάνω.»
Είναι η πρώτη φορά που η Παλαιστινιακή Αρχή παραδέχεται την ύπαρξη του διαλόγου, τον οποίο αρχικά είχε αποκαλύψει η ισραηλινή ημερησία εφημερίδα Haaretz, λίγο μετά τη συνάντηση κορυφής.
Τότε, όμως, η Παλαιστινιακή Αρχή είχε αρνηθεί να σχολιάσει τις πληροφορίες.
O εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου Σκοτ ΜακΛίλαν διέψευσε τις πληροφορίες.
Σημειώνεται ότι η εκπομπή με τίτλο Israel and the Arabs: Elusive Peace θα μεταδοθεί την ερχόμενη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου από το δεύτερο κανάλι του BBC.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
«Εκτελώ αποστολή από τον Θεό. Ο Θεός μου είπε: Τζορτζ, πήγαινε να πολεμήσεις αυτούς τους τρομοκράτες στο Αφγανιστάν. Και το έκανα. Και μετά μου είπε: Tζορτζ πήγαινε να τερματίσεις την τυραννία στο Ιράκ. Και το έκανα.»
[/i]
Διόλου απίθανο. Ως γνωστόν έχει πει ότι ο θεός τον έσωσε από το αλκοόλ. Αφού ο θεός αποφάσισε να μη στερήσει την ανθρωπότητα από ένα τέτοιο κελεπούρι, πολύ πιθανό να του ανέθεσε και κάποια αποστολή.
Μην ξεχνάμε ότι ο Μπους ήταν 'βαρύς' αλκολικός και είχε φτάσει στο 'παρατσάκ'. Επίσης να συνυπολογίσουμε ότι ένα ποτήρι αλκοόλ καταστρέφει περίπου 5.000 εγκεφαλικά κύτταρα (από τα κάμποσα δισεκατομμύρια που έχουμε(1). Ας μας το επιβεβαιώσει καποιος γιατρός) πριν βγάλουμε τα συμπερασματά μας.
Υ.Γ (1) Μιλάω για νορμαλ ανθρώπους. Για το Μπους κρατάω κάποιες επιφυλάξεις. Πιθανόν να είχε αρκετά λιγότερα by default.
-
Εκανα τον ηρωισμο και διαβασα ΚΑΙ τις 51 σελιδες περι ΗΠΑ. Αρχικα ειχα πει να μην το παρακολουθησω γιατι (καλως ή κακως) με τους πρωην συμπατριωτες μας που πλεον μενουν στην αλλη ακτη του Ατλαντικου δεν υπαρχει το παραμικρο σημειο επαφης στον τροπο σκεψης. Ασε που εβλεπα οτι γραφει και ο TRAVELLER και (σωστα) υπεθεσα οτι θα με (υπερ)καλυπτε σε μεγαλο βαθμο. Θα ηθελα ομως να κανω ενα σχολιο μετα απο καμμια 800ρια ποστς.
- Αν εγω πω καποιον εδω μεσα μαλακα ή παλιοπουστα θα πεσουν ολοι οι μοντς να με φανε ζωντανο. Αν ομως κανω προπαγανδα υπερ εγκληματων με σμάιλυς και αποφευγοντας 'κακες' λεξεις, τοτε ολα μελι-γαλα
- Αν αποφασισω να παιξω με τις λεξεις, θα ειχα τουλαχιστον την τσιπα να μαθω στοιχειωδη ορθογραφια (ειδικα αν ημουν με ενα λεξικο στο χερι)
- Δυστυχως οτι εζησα στην Αυστραλια, ισχυει και για την χωρα της ελευθεριας. Οι ελληνικης καταγωγης κατοικοι της εχουν μια αρκετα συγκεχυμενη ψυχοσυνθεση που οφειλεται στο οτι οι εδω τους λενε 'αμερικανακια' ενω οι εκει 'bloody wogs' (στην Αυστραλια, στην Αμερικη μαλλον καπως αλλιως που εγω αγνοω). Και η εν γενει σταση και συμπεριφορα τους το εντεινει το φαινομενο αυτο.
- Μαλλον οι εν Αμερικη κατοικουντες δεν εχουν συνειδητοποιησει οτι ΔΕΝ προκειται να ωφεληθουν απο τα 'αποτελεσματα' της πολιτικης της χωρας που ζουν, οποτε αδικως την υπερασπιζονται. Και μαλλον οι εν Ελλαδι κατοικουντες δεν εχουν συνειδητοποιησει οτι ο τροπος ζωης μας, οσα ποστ και να γραφουμε, μπορει να συνεχιστει ΜΟΝΟ μεσω παρομοιας πολιτικης απο της ΗΠΑ και την ΕΕ.
ΥΓ Μπορει να μου εχει ξεφυγει κατι που να τα διευκρινιζει αλλα τεσπα
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Εκανα τον ηρωισμο και διαβασα ΚΑΙ τις 51 σελιδες περι ΗΠΑ. Αρχικα ειχα πει να μην το παρακολουθησω γιατι (καλως ή κακως) με τους πρωην συμπατριωτες μας που πλεον μενουν στην αλλη ακτη του Ατλαντικου δεν υπαρχει το παραμικρο σημειο επαφης στον τροπο σκεψης. Ασε που εβλεπα οτι γραφει και ο TRAVELLER και (σωστα) υπεθεσα οτι θα με (υπερ)καλυπτε σε μεγαλο βαθμο. Θα ηθελα ομως να κανω ενα σχολιο μετα απο καμμια 800ρια ποστς.- Αν εγω πω καποιον εδω μεσα μαλακα ή παλιοπουστα θα πεσουν ολοι οι μοντς να με φανε ζωντανο. Αν ομως κανω προπαγανδα υπερ εγκληματων με σμάιλυς και αποφευγοντας 'κακες' λεξεις, τοτε ολα μελι-γαλα
- Αν αποφασισω να παιξω με τις λεξεις, θα ειχα τουλαχιστον την τσιπα να μαθω στοιχειωδη ορθογραφια (ειδικα αν ημουν με ενα λεξικο στο χερι)
- Δυστυχως οτι εζησα στην Αυστραλια, ισχυει και για την χωρα της ελευθεριας. Οι ελληνικης καταγωγης κατοικοι της εχουν μια αρκετα συγκεχυμενη ψυχοσυνθεση που οφειλεται στο οτι οι εδω τους λενε 'αμερικανακια' ενω οι εκει 'bloody wogs' (στην Αυστραλια, στην Αμερικη μαλλον καπως αλλιως που εγω αγνοω). Και η εν γενει σταση και συμπεριφορα τους το εντεινει το φαινομενο αυτο.
- Μαλλον οι εν Αμερικη κατοικουντες δεν εχουν συνειδητοποιησει οτι ΔΕΝ προκειται να ωφεληθουν απο τα 'αποτελεσματα' της πολιτικης της χωρας που ζουν, οποτε αδικως την υπερασπιζονται. Και μαλλον οι εν Ελλαδι κατοικουντες δεν εχουν συνειδητοποιησει οτι ο τροπος ζωης μας, οσα ποστ και να γραφουμε, μπορει να συνεχιστει ΜΟΝΟ μεσω παρομοιας πολιτικης απο της ΗΠΑ και την ΕΕ.
ΥΓ Μπορει να μου εχει ξεφυγει κατι που να τα διευκρινιζει αλλα τεσπα
Μόνο μια παρατήρη για το 4 greo.Αν υποθέσουμε οτι ισχύει το 2ο μέρος του 4, που απευθύνεται σε μας που κατοικούμε εδω, τότε δε μπορεί να ισχύει το 1ο μέρος που απευθύνεται σ' αυτούς που κατοικούν στην Αμερική.....Αυτό διότι και κείνοι ωφελούνται με τον τρόπο που λες οτι ωφελούμαστε εμείς.....
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
krus για να μην παιδευεσαι, δεν προκειται να απαντησει σε τιποτα ουσιωδες γιατι απλα... φοβαται
Την CIA.
Α, και νομίζω πως στην Αμερική είναι ποινικό αδίκημα να καταφερθείς ανοιχτά εναντίον του προέδρου.
Το FBI εννοείς, η CIA δεν ανακατεύεται σε εσωτερικά ζητήματα.
-
Η προσωπικη μου γνωμη για παντησεις κα ανταπαντησεις ειναι η εξης:
Αυτοι που θελουν καποια απαντηση και καποια οχι μονο ξερουν την απαντηση που περιμενουν αλλα επισης ξερουν και την απαντηση που που θα δωσουμε. Επισης ξερουν τι θα πουμε τι δεν θα πουμε και γιατι θα πουμε η γιατι δεν θα πουμε. Επισης αν η γνωμη μας δεν συμφωνει με το τι αυτοι πιστευουν δεν ειναι αξια λογου (μαλλον ειναι αξια μπινελικιου ).
Οποτε τουλαχιστον εγω εχω παψει να θεωρω οτι καν αξιζει να απαντησω και να πω κατι γιατι ηδη ξερετε τι θα πω γιατι θα το πω η γιατι δεν θα το πω. Μαλλον ειστε μεντιουμ και καλα μαλιστα.
Να πω την αληθεια διαβαζοντας τα δυο τρια θεματα στον αντιλογο, βλεπω πραγματι ενα τροπο σκεψης και μια νοοτροπια που σε πολλα με χει αφησει αφωνο. Τα θεματα που μεβοηθησαν ειναι αυτο εδω. Ο εθνικισμος στην Ελλαδα και φυσικα το αγαπημενο μου οταν κανω διαλειμα απο την δουλεια και θελω να ξεσκασω στα Ελληνικα τις θεωρειες για το WTC.
Επισης ειναι απογοητευτικο που θεωρειτε και κανετε θεμα την ορθογραφια και τα αγγλικα κειμενα οταν βλεπω μιση ντουζινα παραδειγματα που ειναι ανορθογραφα, κακογραμενα και πολλες φορες εχουν τεραστια κειμενα στα αγγλικα. Κατα την ταπεινη μου γνωμη χανετε το θεμα τι γινεται στο δασος και ψαχνετε τι γινεται με το δενδρο. Αλλα βεβαια για το ονομα του Θεου γνωμη σας και τη σεβομαι.
Αυτα για την ωρα.
Νικος
-
φιλε νικο
αφου το ξερεις οτι υπαρχει διαφορα νοοτροπιας...ειναι καλο για σενα να διαβαζεις και να μαθαινεις οτι υπαρχουν ανθρωποι με αλλη ιδεα για τον κοσμο οπως και μεις διαβαζουμε εσας και σε ορισμενα σας θεωρουμε πελαγωμενους (και σεις το ιδιο φυσικα για μας)..
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Η προσωπικη μου γνωμη για παντησεις κα ανταπαντησεις ειναι η εξης:Αυτοι που θελουν καποια απαντηση και καποια οχι μονο ξερουν την απαντηση που περιμενουν αλλα επισης ξερουν και την απαντηση που που θα δωσουμε. Επισης ξερουν τι θα πουμε τι δεν θα πουμε και γιατι θα πουμε η γιατι δεν θα πουμε. Επισης αν η γνωμη μας δεν συμφωνει με το τι αυτοι πιστευουν δεν ειναι αξια λογου (μαλλον ειναι αξια μπινελικιου ).
Οποτε τουλαχιστον εγω εχω παψει να θεωρω οτι καν αξιζει να απαντησω και να πω κατι γιατι ηδη ξερετε τι θα πω γιατι θα το πω η γιατι δεν θα το πω. Μαλλον ειστε μεντιουμ και καλα μαλιστα.
Να πω την αληθεια διαβαζοντας τα δυο τρια θεματα στον αντιλογο, βλεπω πραγματι ενα τροπο σκεψης και μια νοοτροπια που σε πολλα με χει αφησει αφωνο. Τα θεματα που μεβοηθησαν ειναι αυτο εδω. Ο εθνικισμος στην Ελλαδα και φυσικα το αγαπημενο μου οταν κανω διαλειμα απο την δουλεια και θελω να ξεσκασω στα Ελληνικα τις θεωρειες για το WTC.
Επισης ειναι απογοητευτικο που θεωρειτε και κανετε θεμα την ορθογραφια και τα αγγλικα κειμενα οταν βλεπω μιση ντουζινα παραδειγματα που ειναι ανορθογραφα, κακογραμενα και πολλες φορες εχουν τεραστια κειμενα στα αγγλικα. Κατα την ταπεινη μου γνωμη χανετε το θεμα τι γινεται στο δασος και ψαχνετε τι γινεται με το δενδρο. Αλλα βεβαια για το ονομα του Θεου γνωμη σας και τη σεβομαι.
Αυτα για την ωρα.
Νικος
Νίκο,
Νομίζω πως ελάχιστοι στο φόρουμ έχουν πρόβλημα να κάνουν διάλογο μαζί σου, πολύ λιγότεροι απ'ό,τι με τον G, οπότε ελπίζω πως καταλαβαίνεις πως για τους περισσότερους δεν φταίνε οι απόψεις του αλλά οι τρόποι του που είναι ίδιοι και χειρότεροι από παλιά, κι ας είπε πως 'έχει αλλάξει'.
Όσο για την ορθογραφία, να θυμίσω πως ο G το ξεκίνησε ειρωνευόμενος επανειλημμένως κάποιον χρήστη που έγραψε κατά λάθος J.Bush αντί G.Bush, σφάλμα πληκτρολόγησης δηλαδή, ούτε καν ορθογραφικό.
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Δεν ειπα καθολου αυτο. Σαν τον Κριεζα κανεις που τα παιρνει ολα στραβα.
Εγω θα συμφωνησω μαζι σου....Τα παιρνω ολα στραβα....ΟΚ.
Δωσε μου μια αφορμη, γραψε κατι που να το παιρνουν οι αλλοι ισια....
Εμενα αν θες αγνοησε με.
Γραψε κατι που οι πιο ψυχραιμοι απο εμενα μπορουν να το παρουν στα σοβαρα και να κανεις διαλογο μαζι τους χωρις LMAO και emoticons.Οσον αφορα την απαντηση του Τσιτασακη τωρα.
Το να το παιζουμε ολοι κουλ τυπακια ειναι το πιο ευκολο....
Θα σου προτεινα να πας στις πρωτες σελιδες (σελ.2+3) να δεις α)ποιος αρχισε τις ειρωνιες και β)τι απαντησες στο σχολιο μου περι πολυεθνικων μολις στριμωχτηκες.
Κατευθειαν 'εσεις στην Ελλαδα βρωματε τσιγαριλα κλπ κλπ'Να δεχτω οτι λογω 'ιματζ' απαξιοις να απαντησεις σε μενα....
Πολυ καλα κανεις....Επιλογη σου ειναι δε θα σε καταδικασω γιαυτο.
Δεν ειδα ομως πουθενα καμμια απο τις Βαθυστοχαστες αναλυσεις-απαντησεις σου να απαντουν στα ερωτηματα που ΠΟΛΛΟΙ αλλοι εθεσαν....
Για δειξε στους υπολοιπους την απαντηση σου στα ποστ του TRAVELLER ας πουμε....
Ποστ καλογραμμενα κατανοητα χωρις ειρωνιες και ακροτητες και ΠΑΝΤΑ με παραπομπες στις πηγες....
Δειξε μας ενα ποστ σου που να αναφερει εστω ΜΙΑ πηγη ενα site ενα βιβλιο οτιδηποτε....
Εστω ΕΝΑ!!!!
Αντι αυτων απαντας παλι με ειρωνιες οτι εμεις ξερουμε εκ των προτερων τις απαντησεις θελουμε συγκεκριμενες απαντησεις ειμαστε μεντιουμ κλπ κλπ.Και στο τελος η πιο ωραια υπεκφυγη και συναμα προσβολη που ακουστηκε εδω:
ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΖΟΧΙΣΤΗΣ.....
Αληθεια σε ποιους απευθυνεσαι??
Σε εκεινα τα μελη που αν μη τι αλλο καθονται και ψαχνουν βιβλια ιστοσελιδες δημοσιευματα μονο και μονο για να απαντησουν στις ειρωνιες και τα LMAO Του Γαβριηλ και στο αφυψηλου υφακι το δικο σου??
Ποιος ειναι ο μαζοχιστης??Φυσικα και δεν περιμενω κανενος ειδους απαντηση....
Βλεπεις το 'στυλ' και το 'ιματζ' που ενδεχομενως θελεις να χτισεις δε σου επιτρεπουν να απαντησεις σε μενα....
Απαντησε στους υπολοιπους και μενα αγνοησε με.(Σε οτι με αφορα ουτε κακια κραταω για τη σταση σου αυτη ουτε τιποτα)
Θα μπορουσα να τα γραψω αυτα σε ενα pm γιατι ισως καποιος πει οτι δεν ενδιαφερουν η οτι ειναι οφτοπικ....
Μια πιο προσεκτικη αναγνωση των παραπανω ισως αποκαλυψει ποιος ειναι τι εδω και πιο ειναι το επιπεδο συζητησης που επιθυμει....Ζητωντας συγνωμη απο τα υπολοιπα μελη που συμμετεχουν
Με τιμη
Γιωργος
υ/γ:Μαγκια ειναι να απαντας με επιχειρηματα.Καθε αλλη απαντηση ειναι απλα αερολογιες και υποτιμηση του συνομιλητη.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Πες μου όμως, ποια η γνώμη σου για τον George W. Bush?
Σου εδωσα απαντηση για αυτο ηδη.
Δώσε ένα λινκ με την απάντησή σου βρε Γαβριήλ, δεν την βρίσκω!
(εκτός εν εννοείς ως απάντηση το 'Nice try Krusenstern')Η απαντηση μου ηταν: οταν θα δωσεις εσυ σοβαρη απαντηση, τοτε θα παρεις σοβαρη απαντηση.
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
παντως για oraclaς οταν μιλας δημιουργεις εξαιρετικα πολυ network traffic και δεν εισαι και καθολου optimised...
βαζω στοιχημα οτι δεν γραφεις κωδικα...Οχι, οχι. Δεν ειμαι τοσο technical. Ειμαι πιο πολυ business than technical. Account mgt.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ο Ναμπίλ Σάαθ, άλλοτε υπουργός Εξωτερικών της Παλαιστινιακής Αρχής, αποκαλύπτει ότι κατά την συνάντηση κορυφής Ισραήλ-Παλαιστινίων στο αιγυπτιακό θέρετρo Σαρμ ελ Σεΐχ, ο πρόεδρος Μπους είπε τα εξής:
Το θέμα δεν σταμάτησε εκεί. Σύμφωνα με τον Ναμπίλ Σάαθ, ο Μπους επανήλθε με τα εξής λόγια: «Και τώρα ξανά, αισθάνομαι ότι ακούω ξανά τα λόγια του Θεού: Δώσε στους Παλαιστίνιους κράτος, στους Ισραηλινούς την ασφάλεια τους και στη Μέση Ανατολή ειρήνη. Και, μα το Θεό, θα το κάνω.»
Το παραπανω ειναι τοσο γελοιο που δεν ξερω τι να γραψω ως αντιδραση.
Και δεν χρειαζεται καποιος να ξερει και καταλαβαινει τον Προεδρο Μπους για να μην πιστεψει το παραπανω. Ειναι αρκετο να σκεφτει ποιος ειπε το παραπανω.
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
(εκτός εν εννοείς ως απάντηση το 'Nice try Krusenstern')Η απαντηση μου ηταν: οταν θα δωσεις εσυ σοβαρη απαντηση, τοτε θα παρεις σοβαρη απαντηση.
Μπορείς να μου απαντήσεις εμένα, έστω και με Pm, ποια είναι η γνώμη σου για τον Bush? Ειλικρινά με ενδιαφέρει η γνώμη κάποιου που ζει στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικου.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Νομίζω πως ελάχιστοι στο φόρουμ έχουν πρόβλημα να κάνουν διάλογο μαζί σου, πολύ λιγότεροι απ'ό,τι με τον G, οπότε ελπίζω πως καταλαβαίνεις πως για τους περισσότερους δεν φταίνε οι απόψεις του αλλά οι τρόποι του που είναι ίδιοι και χειρότεροι από παλιά, κι ας είπε πως 'έχει αλλάξει'.
Δεν εγραψα οτι 'εχω αλλαξει' αλλα οτι 'η σταση μου εχει αλλαξει' για το φορουμ και τους εποπτες αλλα και τα μελη. Σ'αρεσει να διαστρευλωνεις. Οπως και οι περισσοτεροι.
Όσο για την ορθογραφία, να θυμίσω πως ο G το ξεκίνησε ειρωνευόμενος επανειλημμένως κάποιον χρήστη που έγραψε κατά λάθος J.Bush αντί G.Bush, σφάλμα πληκτρολόγησης δηλαδή, ούτε καν ορθογραφικό.
Εγω να ειρωνευτω για ορθογραφια? Μονο τον εαυτο μου ειρωνευομαι για αυτο. Παλι οπως σε συμφερει το παιρνεις.
-
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
Δεν ειπα καθολου αυτο. Σαν τον Κριεζα κανεις που τα παιρνει ολα στραβα.
Εγω θα συμφωνησω μαζι σου....Τα παιρνω ολα στραβα....ΟΚ.
Δωσε μου μια αφορμη, γραψε κατι που να το παιρνουν οι αλλοι ισια....
Εμενα αν θες αγνοησε με.
Γραψε κατι που οι πιο ψυχραιμοι απο εμενα μπορουν να το παρουν στα σοβαρα και να κανεις διαλογο μαζι τους χωρις LMAO και emoticons.Οσον αφορα την απαντηση του Τσιτασακη τωρα.
Το να το παιζουμε ολοι κουλ τυπακια ειναι το πιο ευκολο....
Θα σου προτεινα να πας στις πρωτες σελιδες (σελ.2+3) να δεις α)ποιος αρχισε τις ειρωνιες και β)τι απαντησες στο σχολιο μου περι πολυεθνικων μολις στριμωχτηκες.
Κατευθειαν 'εσεις στην Ελλαδα βρωματε τσιγαριλα κλπ κλπ'Να δεχτω οτι λογω 'ιματζ' απαξιοις να απαντησεις σε μενα....
Πολυ καλα κανεις....Επιλογη σου ειναι δε θα σε καταδικασω γιαυτο.
Δεν ειδα ομως πουθενα καμμια απο τις Βαθυστοχαστες αναλυσεις-απαντησεις σου να απαντουν στα ερωτηματα που ΠΟΛΛΟΙ αλλοι εθεσαν....
Για δειξε στους υπολοιπους την απαντηση σου στα ποστ του TRAVELLER ας πουμε....
Ποστ καλογραμμενα κατανοητα χωρις ειρωνιες και ακροτητες και ΠΑΝΤΑ με παραπομπες στις πηγες....
Δειξε μας ενα ποστ σου που να αναφερει εστω ΜΙΑ πηγη ενα site ενα βιβλιο οτιδηποτε....
Εστω ΕΝΑ!!!!
Αντι αυτων απαντας παλι με ειρωνιες οτι εμεις ξερουμε εκ των προτερων τις απαντησεις θελουμε συγκεκριμενες απαντησεις ειμαστε μεντιουμ κλπ κλπ.Και στο τελος η πιο ωραια υπεκφυγη και συναμα προσβολη που ακουστηκε εδω:
ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΖΟΧΙΣΤΗΣ.....
Αληθεια σε ποιους απευθυνεσαι??
Σε εκεινα τα μελη που αν μη τι αλλο καθονται και ψαχνουν βιβλια ιστοσελιδες δημοσιευματα μονο και μονο για να απαντησουν στις ειρωνιες και τα LMAO Του Γαβριηλ και στο αφυψηλου υφακι το δικο σου??
Ποιος ειναι ο μαζοχιστης??Φυσικα και δεν περιμενω κανενος ειδους απαντηση....
Βλεπεις το 'στυλ' και το 'ιματζ' που ενδεχομενως θελεις να χτισεις δε σου επιτρεπουν να απαντησεις σε μενα....
Απαντησε στους υπολοιπους και μενα αγνοησε με.(Σε οτι με αφορα ουτε κακια κραταω για τη σταση σου αυτη ουτε τιποτα)
Θα μπορουσα να τα γραψω αυτα σε ενα pm γιατι ισως καποιος πει οτι δεν ενδιαφερουν η οτι ειναι οφτοπικ....
Μια πιο προσεκτικη αναγνωση των παραπανω ισως αποκαλυψει ποιος ειναι τι εδω και πιο ειναι το επιπεδο συζητησης που επιθυμει....Ζητωντας συγνωμη απο τα υπολοιπα μελη που συμμετεχουν
Με τιμη
Γιωργος
υ/γ:Μαγκια ειναι να απαντας με επιχειρηματα.Καθε αλλη απαντηση ειναι απλα αερολογιες και υποτιμηση του συνομιλητη.
Ναι βλεπεις εγω και ο Νικος ειμαστε εδω για να 'πουλησουμε στυλ και ιματζ'
Καλε μου Κριεζα τι σου εχει κανει αυτος ο κοσμος που τοσο σοβαρα τα παιρνεις ολα?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Μπορείς να μου απαντήσεις εμένα, έστω και με Pm, ποια είναι η γνώμη σου για τον Bush? Ειλικρινά με ενδιαφέρει η γνώμη κάποιου που ζει στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικου.
Γινετε με PM να μου δωσεις την δικη σου?
-
ο gabriel εκανε τον Kid ή ο Kid ton gabriel?
Περί ΗΠΑ (πάλι) πρώην ΡΙΤΑ [διάσπαση]