-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
ο gabriel εκανε τον Kid ή ο Kid ton gabriel?Κάπου το χασα, ρίξα ένα πιο απλοικό repeat..
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Ναι βλεπεις εγω και ο Νικος ειμαστε εδω για να 'πουλησουμε στυλ και ιματζ'
Ναι ρε συ κατσε απο εδω και στο εξης θα ανοιγω ενα ποστ την ημερα με το τι εχω στο calendar μου στην δουλεια. Πιο ειναι Τelεconference και πιο εχει και Webcast και Netmeeting.
Πανω που ανησυχησα τι θα διαβαζω προς το τερπνον το σαβατοκυριακο τις περιοδους που δεν ανταλλασω μυνηματα με το Treo μου. (τωρα που οι θεωρειες συνωμοσιας για το WTC καταριφθηκαν αδοξα)
Nikos
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Πανω που ανησυχησα τι θα διαβαζω προς το τερπνον το σαβατοκυριακο τις περιοδους που δεν ανταλλασω μυνηματα με το Treo μου. (τωρα που οι θεωρειες συνωμοσιας για το WTC καταριφθηκαν αδοξα)
Nikos
αμα εσυ καταλαβαινεις οτι καταριφτηκαν εισαι μεγας γατος.
το μονο που καταριφτηκε αδοξα ειναι οι ανθρωπινες ελευθεριες... και το μυαλο μερικων ανθρωπων..
αφου ομως γουσταρεις, και για να εχεις ενα ευχαριστο απογευμα, και μεχρι να γυρισουνε τα παιδια απο το βολο για να συνεχισω,
σου προτεινω να ψαξες λιγο για τον Morgan Reynoldsποιος να ειναι παλι αυτος ο αρρωστος συνομωσιολογος?
Morgan Reynolds
Former Chief Economist for the Department of Labor during President George W. Bush's first termμπααα?? και τι μπορει να λεει ο πρωην συνεργατης του προεδρου σου??
παρε κι ενα μικρο copy/paste και ψαξε να βρεις τα υπολοιπα αν εχεις κεφι.
δε στα δινω μασημενα εντελως..Reynolds appeared on the Alex Jones Show to discuss his article and the reaction he received after the mainstream media picked it up.
The four potential explanations behind 9/11 were listed.
-
It was entirely the work of Al-Qaeda and Arab hijackers.
-
The government had prior knowledge of the attack but their incompetence allowed the attack to happen.
-
The government knew the attack was coming and consciously allowed it to happen.
-
The government ran the entire operation.
Reynolds stated, 'I'd have to say that the evidence points to the last.'
He later stated that the official explanation of the attack was 'full of holes, everywhere you look it just doesn't hang together......'
.............θα σου ζηταγα να διαλεξεις κι εσυ μια απο τις 4 επιλογες, αλλα... ειδαμε και πως εκφραστηκατε για τον bush
οποτε απλα διαβασε και ψαξε, αλλιως ..ονειρα γλυκα...
Πετρος
-
-
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
Εισαι πολυ μικρος,σχεδον ενα τιποτα για να ειρωνευτεις εσυ το Στεφανοπουλο.
Ισαμε 20.000.000 αμερικανοι να μαζευτειτε ενα γραμμαριο απο το μυαλο και τη πολιτικη συμπεριφορα του ζητημα να ειστε....Αλλοιμονο αν μπαινουν στην ιδια ζυγαρια ενας πολιτικος ηγετης, που οι μισες τουλαχιστον πολιτικα αναπτυγμενες χωρες θα ηθελαν να εχουν ηγετη τους, με τ που ονον αποδεδειγμενα πνευματικα καθυστερημενο που σας κυβερναει σημερα ή τον καθε κρετινο που ονομάζετε προεδρο....
Η γελοιoτητα, η εμπαθεια και το γλυψιμο εχει και ορια μη φροντιζεις να τα ξεπερνας λοιπον......
Ναι αλλά μετά το ξανασκέφτονται , για αυτό και τους δολοφονούν!
Στο θέμα του Στεφανόπουλου εκτός από ειρωνία , νομίζω, φαίνεται και τραμπουκισμός. Απόγονοι καουμπόυδων...μην έχεις και πολλές απαιτησεις
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Aπόγονοι καουμπόυδων...μην έχεις και πολλές απαιτησειςμεχρι να βρεθει στην πορεια τους ενας Στρατηγος Γκιαπ* ή καποιος Μοχαμεντ Α'ι'ντιντ** για να τους συνεφερει....
Νγκουγιέν Γκιαπ:Βιετναμεζος στρατηγος.Ουσιαστικα ο απελευθερωτης του Βιετναμ.Αφου νικησε τους Γαλλους αποικιοκρατες στο Ντιεν Μπιεν Φου ηταν ο βασικος σχεδιαστης των επιχειρησεων των Βιετκογκ.Δικη του επινοηση ηταν το μονοπατι ΧοΤσιΜινχ που επαιξε καθοριστικο ρολο στην Ταπεινωτικη ηττα των Αμερικανικων δυναμεων κατα τον πολεμο του Βιετναμ.
Μοχαμεντ Α'ι'ντιτ:Σομαλος πολεμαρχος.Κατα την επιχειρηση συλληψης του στο Μογκαντισου της Σομαλιας υποστηρικτες του με απλα οπλα εριξαν δυο ΜπλακΧωκ και εξοντωσαν τα πληρωματα τους.Ακομα στοιχιωνει τα ονειρα καθε Αμερικανου η εικονα του Πεζοναυτη που το πτωμα του σερνεται απο αντρες του Α'ι'ντιτ δεμενο πισω απο ενα φορτηγακι στους δρομους του Μογκαντισου.
Μετα απο αυτο το γεγονος οι Αμερικανοι αναγκαστηκαν σε ατιμωτικη αποχωρηση απο τη Σομαλια.....* -
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
- Μαλλον οι εν Αμερικη κατοικουντες δεν εχουν συνειδητοποιησει οτι ΔΕΝ προκειται να ωφεληθουν απο τα 'αποτελεσματα' της πολιτικης της χωρας που ζουν, οποτε αδικως την υπερασπιζονται. Και μαλλον οι εν Ελλαδι κατοικουντες δεν εχουν συνειδητοποιησει οτι ο τροπος ζωης μας, οσα ποστ και να γραφουμε, μπορει να συνεχιστει ΜΟΝΟ μεσω παρομοιας πολιτικης απο της ΗΠΑ και την ΕΕ.
Μόνο μια παρατήρη για το 4 greo.Αν υποθέσουμε οτι ισχύει το 2ο μέρος του 4, που απευθύνεται σε μας που κατοικούμε εδω, τότε δε μπορεί να ισχύει το 1ο μέρος που απευθύνεται σ' αυτούς που κατοικούν στην Αμερική.....Αυτό διότι και κείνοι ωφελούνται με τον τρόπο που λες οτι ωφελούμαστε εμείς.....
Ωφελουνται σχεδον οσο ακριβως ωφελειται και ο αντιστοιχος ελληνας, γαλλος, γιαπωνεζος. Οχι παραπανω. Σε προσωπικο επιπεδο βεβαια...
Επισης ειναι απογοητευτικο που θεωρειτε και κανετε θεμα την ορθογραφια και τα αγγλικα κειμενα οταν βλεπω μιση ντουζινα παραδειγματα που ειναι ανορθογραφα, κακογραμενα και πολλες φορες εχουν τεραστια κειμενα στα αγγλικα. Κατα την ταπεινη μου γνωμη χανετε το θεμα τι γινεται στο δασος και ψαχνετε τι γινεται με το δενδρο. Αλλα βεβαια για το ονομα του Θεου γνωμη σας και τη σεβομαι.
Όσο για την ορθογραφία, να θυμίσω πως ο G το ξεκίνησε ειρωνευόμενος επανειλημμένως κάποιον χρήστη που έγραψε κατά λάθος J.Bush αντί G.Bush, σφάλμα πληκτρολόγησης δηλαδή, ούτε καν ορθογραφικό.
Εγω να ειρωνευτω για ορθογραφια? Μονο τον εαυτο μου ειρωνευομαι για αυτο. Παλι οπως σε συμφερει το παιρνεις.
Αν και σε γενικες γραμμες με καλυψε ο kyan να διευκρινησω το εξης: Οταν αποφασιζεις να παιζεις σε καποιο γηπεδο μπροστα σε κοσμο, τοτε να εισαι ετοιμος να το κανεις. Αν παω να παιξω ποδοσφαιρο στο ΟΑΚΑ και δεν μπορω να φερω τη μπαλα απο το αριστερο στο δεξι τοτε ειναι λογικο οτι θα γελασουν και τα καρεκλακια. Ε! αυτος που αρχισε να μιλαει για ορθογραφια καλα θα εκανε να κοιταει την καμπουρα του πρωτα και μετα να ακουμπα το πληκτρολογιο του. Στο κατω-κατω ο hrdoukas μπορει να κανει οσα ορθογραφικα θελει στα αγγλικα. Δεν τον εχω διαβασει ποτε να το παιζει ουτε αγγλος ουτε αμερικανος. Ο Γαβριηλ ομως το παιζει ελληνας...
Οσο για το σχολιο του Γαβριηλ; Μπορει να το παιζει οσο κρετινος θελει. Μπορει επισης και να ειναι κρετινος (παλι οσο θελει). Αυτο που δεν μπορει να κανει αβρόχοις ποσί ειναι να εχει την εντυπωση οτι οι αλλοι ειναι κρετινοι (και παλι οσο θελει). -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Αν και σε γενικες γραμμες με καλυψε ο kyan να διευκρινησω το εξης: Οταν αποφασιζεις να παιζεις σε καποιο γηπεδο μπροστα σε κοσμο, τοτε να εισαι ετοιμος να το κανεις. Αν παω να παιξω ποδοσφαιρο στο ΟΑΚΑ και δεν μπορω να φερω τη μπαλα απο το αριστερο στο δεξι τοτε ειναι λογικο οτι θα γελασουν και τα καρεκλακια.Μονο τα καρεκλακια??
Και τα τσιμεντα και οι θαμνοι (Bushes)θα γελανε μαζι τουΕ! αυτος που αρχισε να μιλαει για ορθογραφια καλα θα εκανε να κοιταει την καμπουρα του πρωτα και μετα να ακουμπα το πληκτρολογιο του. Στο κατω-κατω ο hrdoukas μπορει να κανει οσα ορθογραφικα θελει στα αγγλικα. Δεν τον εχω διαβασει ποτε να το παιζει ουτε αγγλος ουτε αμερικανος. Ο Γαβριηλ ομως το παιζει ελληνας...
EΔΩ ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ....
Τα Ελληνικα του Γαβριηλ ΕΞΙΛΙΖΟΥΝ και του Τσιτασακη ειναι ΔΑΚΡΥΒΑΣΤΑΧΤΑ
και μαλιστα ειναι τοσο καλα που.... αχνεκενεΟσο για το σχολιο του Γαβριηλ; Μπορει να το παιζει οσο κρετινος θελει. Μπορει επισης και να ειναι κρετινος (παλι οσο θελει). Αυτο που δεν μπορει να κανει αβρόχοις ποσί ειναι να εχει την εντυπωση οτι οι αλλοι ειναι κρετινοι (και παλι οσο θελει).
**Ασε τα βλητα στο χωραφι και τα ζελε στους κεσεδες τους **αγαπητε μου greo .....
-
Καλά όλα αυτά, για κάντε όμως μια βόλτα από άλλα forum να δείτε πόσο καλοί είναι στην ορθογραφία οι περισσότεροι Έλληνες (ειδικά οι μεταξύ των 15 και 25 ετών).
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Καλά όλα αυτά, για κάντε όμως μια βόλτα από άλλα forum να δείτε πόσο καλοί είναι στην ορθογραφία οι περισσότεροι Έλληνες (ειδικά οι μεταξύ των 15 και 25 ετών).Ενταξει ρε Μανο υπαρχουν και Ελληνες με ελληνικα που ΕΞΙΛΙΖΟΥΝ και ειναι και ΔΑΚΡΥΒΑΣΤΑΧΤΑ και μαλιστα ΑΧΝΕΚΕΝΕ περισσοτερο.
Τουλαχιστον αυτοι δε κορο'ι'δευουν τους αλλους -
το θεμα με την ορθογραφια προεκυψε επειδη ο εξ-αμερικης εκανε 'διορθωση' σε καποιον που εγραψε JW bush και οχι GW bush
οποτε καλα του τη λενε νομιζω.
-
Παλι διαστερυλωση αληθειας και μεθοδος 'τα παιρνω ολα στραβα'.
Δεν εκανα διορθωση ορθογραφιας σε κανενα (και στα Αγγλικα δεν ειμαι καλος στην ορθογραφια).
Ο J Bush και ο G Bush ειναι διαφορετικα ατομα. Απλα νομιζα οτι γραφει για τον δημαρχο της Φλοριντα, αδερφο του Προέδρου.
Για οσους ενδιαφεροντε...
Αυτο που ειπε ο Δημητρης2004 (ή ο Νικος?) πριν αρκετο καιρο. Αυτο που παρατηρησα ειναι οτι οι Ελληνες δεν θελουν καν να ακουσουν τι κανουν λαθος (παραφραση).
-
Παλι διαστερυλωση αληθειας και μεθοδος 'τα παιρνω ολα στραβα'.Δεν εκανα διορθωση ορθογραφιας σε κανενα (και στα Αγγλικα δεν ειμαι καλος στην ορθογραφια).
Ο J Bush και ο G Bush ειναι διαφορετικα ατομα. Απλα νομιζα οτι γραφει για τον δημαρχο της Φλοριντα, αδερφο του Προέδρου.
Για οσους ενδιαφεροντε...
Αυτο που ειπε ο Δημητρης2004 (ή ο Νικος?) πριν αρκετο καιρο. Αυτο που παρατηρησα ειναι οτι οι Ελληνες δεν θελουν καν να ακουσουν τι κανουν λαθος (παραφραση).
Μαλλον μερικοι στο να κριτικαρουν ειναι μαννουλες αλλα οταν ολα στρεφονται και κριτικαρονται οι ιδιοι το μονο που εχουν να αντιταξουν ειναι ονοματολογιες και βωμολοχιες. Στο ιδιο στυλ οταν καποιος δεν πειθεται με τις ευαγγελιοποιημενες αποψεις τους και παλι το μονο που εχουν να αντιταξουν ειναι αφορισμους και γελιοτητες.
Αλλα βεβαια εχει φραμπαλα μια και δεν εχουν την παραμικρη ιδεα για αυτο.
Εμενα μ'αρεσει. Ελεγα να επαυα να γραφω σε αυτα τα θεματα αλλα εχει πιο πολυ πλακα να τσιγκλαμε λιγακι.
Νικος
ΥΓ: Μια και μερικοι φαινονται να εχουν προβλημα με τα νευρα τους δεν αναλαμβανω καμμια ευθυνη αν παθουν εγκεφαλικο η καμμια καρδιακη προσβολη. Να μην ερθουν οι συμβιες τους και να με κατηγορησουν.
-
χαιρομαι που το γυρναμε στη πλακα γιατι αμα αρχισουμε να μιλαμε σοβαρα για
αιθεροβαμονες και ονειροβατουντες θα πεσει 'ξυλο'! -
ΥΓ: Μια και μερικοι φαινονται να εχουν προβλημα με τα νευρα τους δεν αναλαμβανω καμμια ευθυνη αν παθουν εγκεφαλικο η καμμια καρδιακη προσβολη. Να μην ερθουν οι συμβιες τους και να με κατηγορησουν.
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
χαιρομαι που το γυρναμε στη πλακα γιατι αμα αρχισουμε να μιλαμε σοβαρα για
αιθεροβαμονες και ονειροβατουντες θα πεσει 'ξυλο'!Hey, εγω για ουζερι μιλησα στο αλλο θρεντ. Ξυλο και γιαυτο εφαγα.
-
Παλι διαστερυλωση αληθειας και μεθοδος 'τα παιρνω ολα στραβα'.Δεν εκανα διορθωση ορθογραφιας σε κανενα (και στα Αγγλικα δεν ειμαι καλος στην ορθογραφια).
Μετα τη Ν.Ορλεανη που απεκτησε Νομαρχη ηρθε η σειρα της Φλοριντα να αποκτησει Δημαρχο.
Και μετα θα ερθει καποιος moderator να μου κανει παρατηρηση επειδη μιλαω για βλητα ....
ΟΧΙ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ:ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ??
Καλα μαθε πρωτα τους θεσμους και τις διοικητικες βαθμιδες της χωρας που υποτιθεται οτι ζεις και ασε μας εμας τους Ελληνες
Συμβουλη:Πριν γραψεις εδω, κατσε λιγο στον ηλιο μηπως και ξεπαγωσει το ζελε (το μεσα οχι το εξω)......
-
...μερικοι στο να κριτικαρουν ειναι μαννουλες αλλα οταν ολα στρεφονται και κριτικαρονται οι ιδιοι το μονο που εχουν να αντιταξουν ειναι ονοματολογιες και βωμολοχιες. Στο ιδιο στυλ οταν καποιος δεν πειθεται με τις ευαγγελιοποιημενες αποψεις τους και παλι το μονο που εχουν να αντιταξουν ειναι αφορισμους και γελιοτητες.Ενω εσυ.....
Μας εχεις πνιξει στα στοιχεια γιαυτα που γραφειςΑλλα βεβαια εχει φραμπαλα μια και δεν εχουν την παραμικρη ιδεα για αυτο.
Nα δεις καποιοι αλλοι φραμπαλα που εχουν!!!!
Ειδικα οταν κανουν τελεκονφερανς ή κουρευουν το γκαζον και νομιζουν οτι εχουν πιασει τον πάπα απο τα @@δια.....Εμενα μ'αρεσει. Ελεγα να επαυα να γραφω σε αυτα τα θεματα αλλα εχει πιο πολυ πλακα να τσιγκλαμε λιγακι.
Σ'αρεσει ε??Να τσιγκλας για να σε βριζουν....
Ειχα παλια μια γκομενα που οταν την πη&@γα της αρεσε να τη βριζω....ΥΓ: Μια και μερικοι φαινονται να εχουν προβλημα με τα νευρα τους δεν αναλαμβανω καμμια ευθυνη αν παθουν εγκεφαλικο...
Πραγματι εμεις κινδυνευουμε απο εγκεφαλικο οπως ολοι οι ανθρωποι που εχουν εγκεφαλο.....
Ενω καποιους αλλους τους κοβω να μη κινδυνευουν οχι απο εγκεφαλικο, αλλα ουτε καν απο απλο πονοκεφαλο.....
-
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
Δεν εκανα διορθωση ορθογραφιας σε κανενα (και στα Αγγλικα δεν ειμαι καλος στην ορθογραφια).
Μετα τη Ν.Ορλεανη που απεκτησε Νομαρχη ηρθε η σειρα της Φλοριντα να αποκτησει Δημαρχο.
Και μετα θα ερθει καποιος moderator να μου κανει παρατηρηση επειδη μιλαω για βλητα ....
Σορρυ, λαθος εκανα φυσικα. Εννοουσα Νομαρχη και οχι Δημαρχο.
Δεν μιλας για βλητα, απλως εκανα λαθος and unlike yourself, I do admit my mistakes χωρις φοβο και παθος.
-
Σορρυ, λαθος εκανα φυσικα. Εννοουσα Νομαρχη και οχι Δημαρχο.
Δεν μιλας για βλητα, απλως εκανα λαθος and unlike yourself, I do admit my mistakes χωρις φοβο και παθος.
Unlike for you Gabriel για βλητα μιλαω.....
Εσυ εχεις ακουστα τον όρο Κυβερνητης (Governor)??
Aπ'οσο ειμαστε σε θεση να γνωριζουμε εδω στην Ελλαδα υπαρχουν Δημαρχοι (Μayors) για τις πολεις (cities) και Κυβερνητες(Governors) για τις πολιτειες (states) που ειναι οργανωμενες σε κομητειες (counties).
Για Νομαρχιες (prefectures) και Νομαρχες (Prefects) δεν εχουμε ακουσει τιποτα.....
Μηπως δε ζεις στην Αμερικα ρε gabriel αλλα καπου στη Β.Ελλαδα??ερωτηση:Πως ειπαμε οτι λεγονται τα βλητα στο Αμερικα??
-
τα ουζερι στην ελλαδα ειναι πολυ σημαντικο πραγμα γαβριηλ!
like mcdonalds back in the states!
Περί ΗΠΑ (πάλι) πρώην ΡΙΤΑ [διάσπαση]