-
μπορει αυτοι οι δήθεν και οι καθωςπρεπειστες να έχουν φάει ξενύχτια στο πλευρό φίλων, να έχουν περάσει διάφορες καταστάσεις, πώς τα ισοπεδώνεται έτσι..??
υπάρχει περίπτωση να κερδίσει κανένας τίποτα απο το να το παίζει δήθεν??δεν μπορώ να καταλάβω..!!!!
θα μου πείτε ναι αλλα που ξέρω εγω απο τι σκουφια είναι ο καθένας...αλλα αλοίμονο αν επιβραβεύουμε την ταρζανιά..τότε θα γίνουμε σαν και αυτούς που έχουν στο μυαλό τους όλοι αυτοί οι ¨αρχοντες' που όταν ακούν πίστα 400αρι στο ελληνικό ανοιχτή για όλους...αλήτες, χαραμοφαιδες και όλα τα καλα επίθετα που μας στολίζουν..
κοινώς για ακόμα μία φορά όλοι έχουμε δίκιο...
ααα είμαι και εγώ hater έτσι??..τι δηλ ο άλλος τι έχει παραπάνω απο εμενα δεν κατάλαβα..
-
Οσοι είναι έξω απο το χορό,πολλά τραγούδια ξέρουν....βλέπω γρήγορα και λανθασμένα συμπεράσματα για πράγματα που κάποιοι δεν γνωρίζουν...αν αυτό είναι κριτική τι να πω....ίσως ήταν λάθος που ανοίχτηκε το topic..
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
The Fucking Road Club. Σέβεσαι για να σε σέβονται, ειδικά στους δημόσιους δρόμους.
Ayto mporeis na moy to analyseis ligo perissotero se parakalw gia na mhn exoyme parekshghseis?
Αναφέροντας δίπλα στη φράση τα περί σεβασμού, νομίζω πως είναι σαφές αυτό που εννόησα: ότι τα μέλη καμιάς λέσχης αυτοκίνησης δεν πρέπει να γράφουν ό,τι και όποιον κυκλοφορεί στους δημόσιους δρόμους. Διαφωνείς;
-
Ο χρήστης johnch έγραψε:
Οσοι είναι έξω απο το χορό,πολλά τραγούδια ξέρουν....βλέπω γρήγορα και λανθασμένα συμπεράσματα για πράγματα που κάποιοι δεν γνωρίζουν...αν αυτό είναι κριτική τι να πω....ίσως ήταν λάθος που ανοίχτηκε το topic..μάλλον έχει ξεφύγει το θέμα απο tfrc...όλα αυτά που λέγονται δεν νομίζω να τα επικροτούσε το tfrc αλλιώς δεν θα οργάνωνε track days, αλλά κάποια λίγα άτομα..φαντάζομαι..
-
Ο χρήστης Dimitris Mpistiolis έγραψε:
Λοιπον πιστευω οτι τα παιδια που γραψανε απο το TFRC τα ειπαν ολα..
Εγω απλα θα ηθελα να παραθεσω κατι το οπιο μου ειχε πει ο FiestaMAN.
'Οταν παω στα Λιμανακια η οπουδηποτε αλλου και κανω ταρζανιες ειμαι ετοιμος να αντιμετοπισω την οπιαδηποτε συνεπια των πραξεων μου και ετσι ειναι και τα αλλα παιδια..απλα οπιος μπορει ακολουθει και οπιοσ δεν μπορει δεν συμμετεχει κανεισ δεν του ειπε να μην ειναι στην παρεα'
Σε αυτο πιστευω οτι εχει απολυτο δικιο..Καλά μιλάμε σοβαρά τώρα? Σε τι έχει δίκιο?
Ξέρει ο Φιέσταμαν ποιες είναι οι συνέπειες του να πάρει κάποιον αθώο στο λαιμό του, αν 'δεν πετύχει' η ταρζανιά του? Και αν ξέρει, είναι σίγουρος ότι μπορεί να τις αντιμετωπίσει?
Δεν το παίζω καθωσπρέπει, ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΙ καθωσπρέπει. Αλλά να προσέχουμε και τι λέμε και τι κάνουμε έτσι?
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Λοιπον πιστευω οτι τα παιδια που γραψανε απο το TFRC τα ειπαν ολα..
Εγω απλα θα ηθελα να παραθεσω κατι το οπιο μου ειχε πει ο FiestaMAN.
'Οταν παω στα Λιμανακια η οπουδηποτε αλλου και κανω ταρζανιες ειμαι ετοιμος να αντιμετοπισω την οπιαδηποτε συνεπια των πραξεων μου και ετσι ειναι και τα αλλα παιδια..απλα οπιος μπορει ακολουθει και οπιοσ δεν μπορει δεν συμμετεχει κανεισ δεν του ειπε να μην ειναι στην παρεα'
Σε αυτο πιστευω οτι εχει απολυτο δικιο..Καλά μιλάμε σοβαρά τώρα? Σε τι έχει δίκιο?
Ξέρει ο Φιέσταμαν ποιες είναι οι συνέπειες του να πάρει κάποιον αθώο στο λαιμό του, αν 'δεν πετύχει' η ταρζανιά του? Και αν ξέρει, είναι σίγουρος ότι μπορεί να τις αντιμετωπίσει?
Δεν το παίζω καθωσπρέπει, ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΙ καθωσπρέπει. Αλλά να προσέχουμε και τι λέμε και τι κάνουμε έτσι?
+1.
Γιατί αν φύγει ο Fiestaman (χτύπα ξύλο) από τον δρόμο και πέσει πάνω μου, να υποστώ εγώ τις συνέπειες?
-
Επειδή σε κάποιους ακούστηκε κάπως αυτό που έγραψα κάνω edit και συμφωνώ στο οτι ήταν λάθος ο τρόπος..Ελπίζω απλά να έγινα κατανοητός στο οτι τα πράγματα δεν είναι όπως τα πιστεύουν κάποιοι...
-
Εγώ θα ήθελα από τη μεριά μου, να παρακαλέσω ορισμένους από τους ex-TFRC-forum-members να είναι λίγο περισσότερο low-profile. Πότε θα μάθετε να κρατάτε και λίγο το στόμα σας κλειστό και να μην περιαυτολογείτε; To topic δεν νομίζω να ανοίχτηκε για να πείσει τον κόσμο για τις ιδέες του TFRC και ν'αρχίσει διαμάχες με τους υπολοίπους προκειμένου να τους πείσει.
Και μη μου πει κανείς πως είμαι έξω από το χορό, ή πως δεν ξέρω, ή πως δεν γνωρίζω, ε;
-
edit.
-
-
Δεν απαιτώ απο κανέναν να θέσει διαφορετικά όρια για μένα ούτε για την παρέα μου...απλά έχω διαβάσει απίστευτα πράγματα σε διάφορα φορουμ τα οποία ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα...συμφωνώ οτι ήταν λάθος το ύφος του μηνύματος μου και δικαιολογημένα προσέβαλε κάποιους για αυτό άλλωστε έκανα και edit..Peace
-
Θα μου επιτρέψετε να πω ότι είστε εκτός topic…….δεν νομίζω ότι έχει λόγο να γράφει οποιοσδήποτε εκτός TFRC.
Το topic σύμφωνα και με τον τίτλο του έχει άλλο σκοπό.
Όσο αφορά τα διάφορα Club δεν νομίζω ότι πάνε με το σταυρό στο χέρι και πάντα βάση νόμου. Πάρα πολλές φορές έχουμε βρεθεί σε περιπτώσεις εκπροσώπησης .
Θα σας παρακαλέσω το Θέμα να σταματήσει εδώ.
Αν κάποιος θέλεις να σχολιάσει παρακαλώ να το κάνει εκτός topic αυτού
.
Θα παρακαλέσω του υπεύθυνους του 4Τ/Form να το διασφαλίσουν εφόσον συμφωνούνε.Όσο αφορά τον Fiestaman δεν είναι θεός όμως είναι ένα κομμάτι της ιστορίας των ελληνικών Club και δεν είναι σωστό να το χρησιμοποιούμε ως παράδειγμα…. Η κακία στιγμή μπορεί να συμβεί σε όλους μας .
Ευχαριστώ Πολύ για την δυνατότητα αυτή.
Retal29
-
Ο χρήστης nasos έγραψε:
Εγώ θα ήθελα από τη μεριά μου, να παρακαλέσω ορισμένους από τους ex-TFRC-forum-members να είναι λίγο περισσότερο low-profile. Πότε θα μάθετε να κρατάτε και λίγο το στόμα σας κλειστό και να μην περιαυτολογείτε; To topic δεν νομίζω να ανοίχτηκε για να πείσει τον κόσμο για τις ιδέες του TFRC και ν'αρχίσει διαμάχες με τους υπολοίπους προκειμένου να τους πείσει.Και μη μου πει κανείς πως είμαι έξω από το χορό, ή πως δεν ξέρω, ή πως δεν γνωρίζω, ε;
απολυτο δικιο
απλα πληγωνει η συμπεριφορα καποιων (με δολο η χωρις) απεναντι σε αυτο που τοσα χρονια αγαπησες και μοχθησες...
να επισημανω οτι αναφερομαι στα λεγομενα τα δικα μου και μονο...και μιλαω για λογαριασμο μου
over
-
Το θέμα έχει ξεφύγει...
Πιστεύω πως είναι ώρα να έρθει ο τερματίζων του θέματος τούτου...Θα απαντήσω, και θα αποχωρίσω από το θέμα αυτό, μιας και δεν έχει καμία σχέση πλέον με TFRC.
10 χρόνια τρέχω (δεν εννοώ με το αυτοκίνητο), για να κάνω την αυτοκίνηση καλύτερη, επειδή την ήθελα καλύτερη.
Track Days
Events
Touring
CharitiesΚαι για ποίον τα έκανα αυτά? Για μένα? Μπαααα!
Είσαστε γελασμένοι.Ούτε τρελά έχω να είμαι «πρόεδρος», ούτε καίγομαι να βγαίνω στην TV και να μου λένε μετά «όπα μεγάλε σε είδαμε στο γυαλί εσένα». Ούτε θέλω καμία έκπτωση, πουθενά. Καλός ή κακός με τους πιστάρχες στα μέγαρα πίνουμε ουίσκια μαζί και αν θελήσω να μπω δεν θα δώσω φράγκο. Όσο για τις εκπτώσεις στα μαγαζιά, πιστέψτε με, αν πάω solo παίρνω 2 φορές μεγαλύτερη έκπτωση.
Αυτά τα κάναμε για να παρακινήσουμε τον κόσμο να φύγει από τα λιμανάκια για να μην βάφετε η άσφαλτο κόκκινη άλλο πια.
Αυτά τα κάναμε για να δώσουμε κίνητρο σε εσάς (που μας βρίζετε τώρα – εμάς και τις κόντρες) να φύγετε από τις κόντρες.Και σαν ευχαριστώ το κράτος στέλνει την Ε.Λ.Π.Α. να σε απειλεί πως θα σε χώσει στην ψειρού αν δεν της δώσεις τον οβολό σου.
Ο χρήστης Kid έγραψε:
+1.
Γιατί αν φύγει ο Fiestaman (χτύπα ξύλο) από τον δρόμο και πέσει πάνω μου, να υποστώ εγώ τις συνέπειες?
Ναι Kid... εσύ θα τις υποστείς. Κρίμα και άδικο, σε καταλαβαίνω. Και εγώ θα πάω φυλακή. Αλλά δεν θα σταματήσω να τους πολεμώ, με την άλλη όψη του νομίσματός μου πλέον.
Δεν καλώ κανέναν στο πλευρό μου. Είτε είναι 10% αυτό είτε είναι 1% ποσώς με ενδιαφέρει.
Αλλά όπως ο κυνηγός έχει την εποχή του κυνηγίου. Έτσι και ο κοντράκιας θέλει τον χώρο της κόντρας.
Όταν λοιπόν μας δώσει το κράτος τον χώρο μας θα αποσυρθώ εκεί!
Έως τότε. Τα λέμε, που αλλού, στους δρόμους.
Φιλάκια! -
Ο χρήστης retal29 έγραψε:
Θα μου επιτρέψετε να πω ότι είστε εκτός topic…….δεν νομίζω ότι έχει λόγο να γράφει οποιοσδήποτε εκτός TFRC.Says who?!
Το topic σύμφωνα και με τον τίτλο του έχει άλλο σκοπό.
Το εναρκτήριο post του topic δίνει σαφώς λαβή για να σχολιαστεί η πορεία του TFRC στο χρόνο και οι λόγοι που οδήγησαν αυτό να αποτελείται κατά 90% από 'ανάξιους' κατά τον συγγραφέα του. Αν μη τι άλλο ως παράδειγμα για άλλα κλαμπ του χώρου που σίγουρα δεν θέλουν να πάθουν κάτι αντίστοιχο.
Όσο αφορά τα διάφορα Club δεν νομίζω ότι πάνε με το σταυρό στο χέρι και πάντα βάση νόμου.
Εγώ δεν έχω πρόβλημα αν κάποιο κλάμπ παρανομεί στα meetings του, δεν υπάρχει άλλωστε κλάμπ που να μην το κάνει. Αυτό που καυτηριάστηκε είναι η νοοτροπία 'εμείς είμαστε χεράδες by definition και κάτι σαν ήρωες που κοκορευόμαστε για τις παρανομίες μας δημόσια'. Μυξοπαρθένες έχουν όλα τα φόρα αλλά αν κάνεις λίγο browsing εδώ θα δεις ότι η πλειοψηφία δεν έχει καμμία σχέση με αυτή τη νοοτροπία.
Τέλος νομίζω πως δεν είναι σωστό να αποχωρήσετε από το θέμα. Ήμουν πάντα κατά της 'διάρρηξης ιματίων' (ο νοών νοείτω) και αν θέλετε να δείξετε ότι όντως έχετε cojones όπως διατείνεστε κάντε εδώ τον απολογισμό και τον προβληματισμό σας αγνοώντας τυχόν κακεντρεχή σχόλια.
-
Ο χρήστης FiestaMAN έγραψε:
+1.
Ναι Kid... εσύ θα τις υποστείς. Κρίμα και άδικο, σε καταλαβαίνω. Και εγώ θα πάω φυλακή.
Όταν λοιπόν μας δώσει το κράτος τον χώρο μας θα αποσυρθώ εκεί!
Δυσκολευομαι πολυ να πιστευσω αυτα που διαβαζω ....
Μηπως θελετε να μας αποδειξετε πως εισαστε μια εκδοχη ενος συγχρονου ΡΟΜΠΕΝ των ΔΑΣΩΝ ??
Συγνωμη αλλα τα υπεροπτικα επαληθευονται για μια ακομη φορα ....
-
για να μην το χοντρυνω...καλο 8α ητανε καποιοι να μην μιλανε για σκοινι στο σπιτι του κρεμασμενου....μηνες τωρα παρακολου8ω το καλαμι που εχετε καβαλησει πολλοι στον χωρο σας...και πως αντιμετωπιζεται τους ιδιοκτητεσ αλλων αυτοκινητων .....αντε γιατι και η υπομονη εχει ενα οριο...
εκτοσ αν 8ελετε να κανω copy paste τα γραφωμενα του φορουμ σας να μα8ουν ολοι την ματαιοδοξη και υπερφιαλη συμπεριφορα σας και τροπο σκεψης...
ενα παραδειγμα και μονο>λογια εγγεγραμενου μελους σας που ειχε και την στηριξη σας στα λεγομενα του...
ολοι οσοι δεν εχουν το ταδε αυτοκινητο ειναι ηλι8ιοι και δεν το εχουν γιατι δεν μπορεσαν να το αποκτησουν και ολοι οσοι δεν εχουν το συγκεκριμενο αυτοκινητο μετανιωσαν που δεν το αγορασαν....οτι λενε το λενε απο κομπλεξ....
τα παραπανω λογι ετυχαν ευρειας στηριξης απο το club σας και κανεις δεν βγηκε να πει τιποτα....(εχει γινει ελευ8ερη αποδοση στο παραπανω κειμενακι...)
-
Έχετε χάσει όλοι τα αυγά και τα πασχάλια....
Οι περισσότεροι δεν έχετε μιλήσει ΠΟΤΕ με κανέναν TFRCακια, αλλά μπορείτε με μία απίστευτη ευκολία να βγάζετε συμπεράσματα και να λιθοβολείτε..
Αλήθεια... Πώς μπορείτε και βγάζετε συμπεράσματα μέσα από ένα Post? Είναι μαγική ικανότητα αυτή και να την εκμεταλλευτείτε, κύριοι!
Εγώ πάλι, αν δε μιλήσω με τον άλλο δε μπορώ να βγάλω συμπεράσματα, πόσο μάλλον να κατακρίνω. Αλλά εγώ είμαι ένας κοινός θνητός.. Όχι σαν εσάς...
Συνεχίζω... Το TFRC είναι εκεί, που ήταν πάντα! Στους δρόμους... Δε θα σας είναι δύσκολο να μας βρείτε! Ελάτε να μιλήσουμε και θα δείτε, τι πραγματικά πιστεύουμε και τι πρεσβέυει το TFRC.
Διάβαζα τα Post των διαφόρων σχετικο-ασχέτων και δεν ήξερα αν πρέπει να γελάσω ή να κλάψω. Μου θυμίζετε κάποιους 'καρεκλοκενταύρους' χοντρους, που καπνίζουν 55 τσιγάρα την ημέρα, αλλά με απίστευτη ευκολία κατακρίνουν τον Οκκά όταν χάνει γκολ με τον Ολυμπιακό. Όλο παρατηρήσεις, κακίες, ανακρίβειες και προτάσεις. Βέβαια, χωρίς τις προτάσεις σας, κύριοι, το TFRC ήδη συμπληρώνει 10 χρόνια ζωής και συνεχίζει. Περίεργο, που τα καταφέραμε χωρίς τις βαθυστόχαστες κι εμπνευσμένες απόψεις σας. Θα ανάψουμε μία λαμπάδα στο μπόι μου στην Παναγία τη Σουμελά (μεγάλη η χάρη Της).
Ολοκληρώνω: Διαβάστε προσεκτικά. Το TFRC συνεχίζει! Τίποτα δεν άλλαξε στην ουσία! Βέβαια, για τους περισσότερους Club=Forum ακόμα κι όταν αυτό είναι Club Αυτοκίνησης... Στην περίπτωση αυτή, ναι, κύριοι... Έκλεισε το TFRC μαζί με το Site. Τώρα, όμως, πως μπορεί να κλείσει κάτι που είναι νοοτροπία, τρόπος ζωής, παρέα και τρέλα... Αυτό θα μου το πείτε εσείς, κύριοι 'Σκέφτομαι και Γράφω'
Υ.Γ. 1: Συγγνώμη για το ύφος μου, αλλά ΗΜΑΡΤΟΝ πια
Υ.Γ. 2: Ειλικρινά στεναχωριέμαι, που πολλοί από εσάς δε νοιώσατε το TFRC. Θα το ζήσετε σύντομα, όμως. Αυτή είναι η δέσμευση των παιδιών του TFRC.
Υ.Γ. 3: Σας 'εύχομαι' να τρακάρετε Μεγάλο Σάββατο από λάθος κάποιου συνετού οδηγού, να γλυτώσετε από του Χάρου τα δόντια και Κυριακή του Πάσχα να έρχοναται έξω από το σπίτι σας φίλοι (αλήτες του TFRC) και να σας πηγαίνουν με το ζόρι βόλτα, ενώ πριν σας είχαν πάρει 300 άτομα τηλέφωνο για να δουν, αν είστε καλά και χρειάζεστε κάτι. Αυτό ήταν TFRC.. Αυτό είναι TFRC
Υ.Γ. 4: Jimmy_Caesar.. Καλή τύχη σας εύχομαι, αλλά.... Η διαφήμιση ήταν λίγο προκλητική, φίλε μου
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
The Fucking Road Club.
Milaw gia to oti xrhshmopoihses ta arxika toy TFRC gia na grapseis to The Fucking Road Club....
Ayto den einai ka8oloy swsto pantws apo meroys soy...
Anyway oso afora ta ypoloipa kakentrexei sxolia 8a dosw mia kai mono apanthsh....
O kairos 8a deiksei to ti eimaste kai poioi eimaste.... -
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Η παρέα του T.F.R.C. είναι κάτι βαθιά καρφωμένο στην καρδιά μου.
Όταν βγαίναμε για μια γύρα, ένα touring, μια ψιλή, ένα καφέ, ή ότι άλλο τραβάει ο νου σας και, παραδείγματος χάριν, ήμασταν 30 άτομα. Αν ένας από εμάς πάθαινε κάτι, οι υπόλοιποι 29, ήταν πλάι του μέχρι πρωίας, είτε προσπαθώντας να σηκώσουν το αμάξι από το γκρεμό, είτε κλαίγοντας σε κάποιο νοσοκομείο, είτε περιμένοντας TELEX από την Γ.Α.Δ.Α. έξω από κάποιο τμήμα. Κανείς μα κανείς δεν έφευγε.
Αυτό Γιάννη είναι κάτι που καμία συνδρομή και κανένα TrackDay δεν θα σου δώσει.
Αυτό έκανε το 10% από των μελών μας.
Σε αυτούς, ζήτησα συγγνώμη. Αυτοί είναι άξιοι να λέγονται μέλη του TFRC.Κανένα trackday δε θα σου δώσει την απόλαυση να κλαις συνοδεύοντας στο νοσοκομείο το φίλο σου που τραυματίστηκε πέφτοντας στο γκρέμι επειδή 'τό 'χασε' στρίβοντας χωρίς αύριο σε δημόσιο δρόμο. Ένα μεγάλο 'μπράβο της ανοιχτής παλάμης' στο TFRC από μένα, μετά από αυτή τη λαλακία που διάβασα. Άξιοι!
Αν αυτού του είδους την 'αυτοκίνηση' (σε εισαγωγικά) πρεσβεύει το 10% του TFRC, μάλλον το 'ουστ!' του υπόλοιπου 90% ηχεί δυνατότερο.
Βλεπεις το δεντρο, κ οχι το δασος.
Καλως η κακως, σου ολους τυχαινουν 'στραβες'
Αλλες φορες φταιμε, αλλες δεν φταιμε.
Σε ενα μελος εκατσε στραβη.... 'You Die Accent' που περασε με ΣΤΟΠ
κ εκανε το 8 ωρων και 100 χιλιομετρων Focus τροπετο...
Οταν καθωταν στραβη σ εναν απο μας, oi υπολοιπη ειτε περιμεναμε τον γερανο, ειτε τον ακολουθουσαμε νοσοκομειο, να δουμε αν ειναι ενταξυ.-Δεν εχω γνωρησει κανεναν που να μπαινει στο αμαξι του με σκοπο να παει τεζα και να θερησει κοσμο η να κανει τροπετο το αυτοκινητο του....
-Οσα χρονια ασχολουμε με τις 4 ροδες, εχω παει σε πολλα μνυμοσυνα,
που εγιναν 'λογο στραβης'....κανενα -δοξα το θεο- δεν ηταν παιδιου του TFRC.
Εκτος απο τον Παππου, ο οποιος μας αφησε ενα πρωινο του Δεκεμβρη του 2002, και ο χαμος του δεν ειχε καμια σχεση με 'στραβη', αλλα καθαρα με λογους υγειας.Οποτε κανε ενα εντιτ σε οσα εγραψες.
Αδοξο τελος για το TFRC ;