-
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
Μπαταρία αντιβαρύτητας...
Βάζει μπροστά αυτοκίνητα, αλλά δεν μπορεί να φορτίσει iphone?Γιατί δεν μπορεί να φορτίσει iphone?στα σαμσουνγκ έχει πρόβλημα
-
Βάζει μπροστά αυτοκίνητα, αλλά δεν μπορεί να φορτίσει iphone?Λογικα μπορει, του λεγανε κατι κολπα στα σχολια, να βαλει το επισημο καλωδιο οχι generic.
-
Λάθος.
Samsung είναι. -
Βάζει μπροστά αυτοκίνητα, αλλά δεν μπορεί να φορτίσει iphone?Αν δεν ταιριάζουν τα βολτ ή/και τα καλώδια για να συνδέσεις το iphone πως θα το φορτίσεις;
-
Στο βίντεο δείχνει πως συνδέει ένα τηλέφωνο, αλλά δεν το φορτίζει.
Δεν είναι iphone, εγώ έκανα λάθος. -
Όλες αυτές οι μπαταρίες είναι ωραίες και καλές αλλά επειδή κανένας δεν τις χρησιμοποιεί, σε 1 χρόνο (που θα κάθονται μέσα στο συρτάρι αφόρτιστες) θα είναι για πέταμα.
-
Εντυπωσιακό!
Είμαι περίεργος να δώ τί μπαταρίες έχει μέσα αυτό το πράγμα
-
Πριν 3 χρόνια αγοράστηκε από Ελλάδα η παρακάτω μπαταρία.
Το αμάξι ήρθε κατευθείαν Γερμανία σε 1 μήνα. Εκεί στα πρώτα κρύα λάκισε. Δεν έπαιρνε μπρος, τίποτα. Πήγαμε το αμάξι στη VW, έλεγξαν το αμάξι για διαρροές, τη μπαταρία κτλ. Τίποτα. Το κουστουμάκι 80€ με φόρτιση της μπαταρίας κ καλά. Το αμάξι συνέχισε να μην παίρνει μπρος έκτοτε 3-4 φορές... κατά περιόδους...
Προχθές είχε μια θεομηνία εδώ πέρα, έβρεξε ένα βράδυ κ ξερίζωσε δέντρα, κατέστρεψε αυτοκίνητα γραμμές τρένων κτλ. Το αμάξι πάλι κατά σύμπτωση δεν έπαιρνε μπροστά. Το πήγα σε ένα συνεργείο, το έβαλε στο διαγνωστικό για τη μπαταρία. Ξεσυνδέσαμε τη μπαταρία. Εν τέλει κατεστραμμένη η μπαταρία...
Αλλαγή με τη και τέλος...
-
Πιο sexy livery μπαταρίας από τη Varta δεν υπάρχει.
-
Η s3 της bosch ηταν πληρη αποτυχια. Ακουστηκε οτι κυκλοφορησαν πολλες μαιμου. Την πατησα σε 2 αμαξια με τη bosch. Με varta και μια ελληνικη ΠΑΚ εχω ησυχασει για πολλα χρονια.
-
Eγώ πάλι την πάτησα με τη Varta , διάρκεια ζωής 3 μήνες!
-
Εμας μας έχουν αφήσει ικανοποιημένους οικογενειακα οι hankook. Τις βρίσκεις σε καλες τιμες και δεν μας έχουν βγάλει προβλήματα με μειωμένη διάρκεια ζωής κτλ. Πιστεύω ότι έχουν πολύ καλό λόγο value for money.
Στάλθηκε από το LG 4X HD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σκέφτομαι να πάρω μια ανοιχτού τύπου αντί κλειστού ...
... είναι χαζομάρα στην εποχή μας;
δεν με ενοχλεί που και που να τσεκάρω στάθμη και να συμπληρώνω όπως πριν 20 χρόνια
πέρα από αυτό τι άλλο κερδίζω ή χάνω;
ok, βρήκα μια απάντηση http://www.gr-kiros.gr/2010/openvented.php
-
Παρε κλειστου τυπου κι ασε τα περιεργα.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Δυστυχώς οι μπαταρίες ανοικτού τύπου είναι οι φθηνότερες (και μάλλον οι χειρότερες) από αυτές που κυκλοφορούν.
Πάντως οι φτηνές μπαταρίες που αγοράζω είναι ΔΗΘΕΝ κλειστού τύπου.
Αν βγάλεις το αυτοκόλλητο από κάτω υπάρχει πλαστικό καπάκι που βγαίνει και συμπληρώνεις εύκολα νερό.Αυτές που είναι πραγματικά κλειστού τύπου δεν ανοίγουν - είναι σφραγισμένες.
-
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, τελικά η μπαταρία την γλύτωσε.
Ο φορτιστής έμενε στο recover mode πολύ ώρα και νόμιζα πως τέλος η μπαταρία. Μετά νόμιζα πως τέλος ο φορτιστής.
Τελικά απλά οι επαφές (κροκοδειλάκια) ήθελαν καθάρισμα.
Το έκανα με χαρτί κουζίνας. Κάποια στιγμή θα κάνω με με σόδα και αυτά αλλά και τους πόλους. -
Το Cordoba μας άφησε για άλλη μία φορά από μπαταρία...
Ενώ φαινόταν ok ξαφνικά έπεσε στα 1.9Volt ... και έμεινε νεκρή.
Ο φορτιστής μου, έβγαλε μήνυμα λάθους ότι η μπαταρία είναι νεκρή ή βραχυκυκλωμένη.5 χρόνια αυτοκίνητο, 4 μπαταρίες... Λογικό, αφού δεν βάλαμε ποτέ τον φορτιστή.
Από την άλλη στο 207 που το προσέχω μετά την εργοστασιακή που την πάτησα και μου έμεινε, είμαι με την δεύτερη μπαταρία 3 χρόνια τώρα και την κρατάω ζωντανή με τον φορτιστή... Ευτυχώς...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Το Cordoba μας άφησε για άλλη μία φορά από μπαταρία...
Ενώ φαινόταν ok ξαφνικά έπεσε στα 1.9Volt ... και έμεινε νεκρή.
Ο φορτιστής μου, έβγαλε μήνυμα λάθους ότι η μπαταρία είναι νεκρή ή βραχυκυκλωμένη.5 χρόνια αυτοκίνητο, 4 μπαταρίες... Λογικό, αφού δεν βάλαμε ποτέ τον φορτιστή.
Μήπως έχει κάποια διαρροή;
-
Storm, τι κανείς στο 207; Έχεις τον φορτιστή μόνιμα πάνω ή ρίχνεις καμία φόρτιση πού και πού για συντήρηση;
-
Το δεύτερο κάνω εγώ μια φορά το μήνα στα αυτοκίνητα μας. Έχω μια spare μπαταρια για να μπαίνει στο αμάξι, βγάζω την κανονική, την βάζω πανω σε (αργό!) φορτιστή, μαζί με κιτ αποθειικωσης και την αφήνω έτσι 5-7 μέρες. Μετα το ιδιο στο επόμενο αμάξι κτλ.
Στάλθηκε από το LG 4X HD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μπαταρία αυτοκινήτου...