-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Καλα ρε παιδια με δουλευτετε;
Πες μου που εχετε δει σουστοφιλα στο Corvette;Από το http://www.corvettemuseum.com/specs/2005/index.shtml:
The short-long arm and transverse leaf spring independent suspension configuration remains, but the cradles, control arms, knuckles, springs, dampers, bushings, stabilizer bars, and steering gear are all redesigned.
Ότι έχει, έχει. Τώρα το αποτέλεσμα μετράει και το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό
-
Την Μ3. Αν η ψηφοφορία είχε Cayman S τότε θα ψήφιζα την Πόρσε, τώρα όμως η Μ είναι μονόδρομος. Η C6 απορρίπτεται λόγω της αισθητικής της..
-
M3
-
Aυτο το ειδα και εγω.
Οποτε οπως λεμε I stand corrected.
Συμφωνω το αποτελεσμα ειναι αυτο που μετραει.
Νικος
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Καλα ρε παιδια με δουλευτετε;
Πες μου που εχετε δει σουστοφιλα στο Corvette;Από το http://www.corvettemuseum.com/specs/2005/index.shtml:
The short-long arm and transverse leaf spring independent suspension configuration remains, but the cradles, control arms, knuckles, springs, dampers, bushings, stabilizer bars, and steering gear are all redesigned.
Ότι έχει, έχει. Τώρα το αποτέλεσμα μετράει και το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό
-
Λοιπόν..
corvette με τίποτα γιατί δε μου αρέσει εμφανισιακά..
Νομίζω αν δεν είχα περιορισμό στις θέσεις θα διάλεγα την Πόρσε από αυτά.
Αλλιώς Μ3..Προσωπικά θα έβαζα άλλα 20 χιλιάρικα και θα χτύπαγα τη Μαζεράτι.
(ο αμετανόητος)
Επίσης σ'αυτά τα λεφτά υπάρχει κ η 6άρα που μπορεί να μην είναι τόσο γρήγορη (3.0 /258 άλογα) είναι όμως πολύ πιο 'φρέσκια' κ εξίσου όμορφη κ ξεχωριστή. Υπάρχει και το S4 για τους κολλημένους αλλά κ το ΧΚ8 10000ε πιο πάνω -
Ο χρήστης skye έγραψε:
Λοιπόν..
corvette με τίποτα γιατί δε μου αρέσει εμφανισιακά..
Νομίζω αν δεν είχα περιορισμό στις θέσεις θα διάλεγα την Πόρσε από αυτά.
Αλλιώς Μ3..Προσωπικά θα έβαζα άλλα 20 χιλιάρικα και θα χτύπαγα τη Μαζεράτι.
(ο αμετανόητος)
Επίσης σ'αυτά τα λεφτά υπάρχει κ η 6άρα που μπορεί να μην είναι τόσο γρήγορη (3.0 /258 άλογα) είναι όμως πολύ πιο 'φρέσκια' κ εξίσου όμορφη κ ξεχωριστή. Υπάρχει και το S4 για τους κολλημένους αλλά κ το ΧΚ8 10000ε πιο πάνωαυτά ακριβώς ετοιμαζόμουν να ποστάρω τώρα (καλά, πλην S4 )
ήταν τα αυτοκίνητα που άνοιξα πριν λίγο τους 4Τ για να δω τις τις τιμές τους -
Τα σουστόφυλλα της corvette είναι εγκάρσια, δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που γνωρίζουμε (του king cub πχ)
-
opterios δεν την βρηκες σαν C7 γιατι μπερδευτηκα λιγακι οταν εγραφα το ποστ..
ειναι η corvette Z06 ($67.000 στο usa), και συγκεκριμενα η Ζ06 με το πειραγμενο μοτερ LS7. (~+20.000)
επειδη ειχα αποροφηθει διαβαζοντας για τη μοτερουκλα, μετα οταν εγραφα εκανα ενα ψιλοσαρδαμ, αλλα οκ. το διορθωνουμε τωρα...
ιδου λοιπον η δραστης οπως θα την δουμε στο δρομο:
ιδου τα specs της:
Corvette Z06: Racing Success Helps Breed the Fastest, Most Powerful Production Corvette ever Builtκαι ιδου καποια αρθρα:
Η υπέρτατη Corvette Z06!Streetfire.net: Corvette Z06, King of the Nurburing
^^^μαζι με το πινακακι με τους χρονους που παραθεσες, αλλα ανανεωμενοεχω κι αλλα links αν χρειαστουνε. αλλα και το 2ο αρθρακι εχει κι αυτο επισης links.
επισης αν ψαξετε σε καννα google για 'corvette 7:43' , ολο και κατι θα βρειτε κι εσειςοδηγος ο 2005 Le Mans class winner Jan Magnussen.
my vote goes to blue devil
...καθε μερα -
Ακόμα να θυμίσω οτι η Corvete έχει το κιβώτιο πίσω όπως η αγαπημένες μας Alfetta/75 , Μaserati Coupe/Spider κτλ
και για να κλάψετε λίγο (από άλλο θέμα ) στην Αμερική έχει $40Κ = 32.5Κ
-
Αν είχα τόσα λεφτά να δώσω για αυτοκίνητο θα διάλεγα την vette γιατί εκτός από εξαιρετικό αυτοκίνητο είναι και μοναδικό.
Βέβαια με προβληματίζουν κάπως κάτι ταπεινές λεπτομέρειες του τύπου που θα κάνω sevice,που θα βρίσκω ανταλλακτικά κλπ,το ότι m3 είναι 4θέσια και καίει λιγότερο...
Ξεπερνώντας τις όμως,τρία ζήτω για το
-
M3.
-
Καλημέρα.
Μιά Μ3 και για μένα παρακαλώ......για να πηγαίνω βόλτα και την πεθερά μου στο πίσω κάθισμα.....με τις 'πάντες'
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
ειναι η corvette Z06 ($67.000 στο usa), και συγκεκριμενα η Ζ06 με το πειραγμενο μοτερ LS7. (~+20.000)Εμ, πες το ντε και μας κοψοχόλιασες...
-
Τον Βαυαρο και απο μενα
-
Kαλά ένα ιταλικό δεν υπάρχει μέσα?
-
Το περιοδικο ελεγε οτι ο δεικτης κεφαλογυρισματος με τιν C6 ειναι μηδενικός!!!!! (Αν ειναι δυνατον, δεν γυρισε κανεις να τους κοιτάξει), παρα μονο οταν το θηριο των 400 ίππων εκανε θεαματική εκκίνηση (rolling burnout??) σε φανάρι...
Ρε! Αν δεν ειναι Μιρτσέντα πως να γυρίσουν να σε δούν;;;
-
citastak, ποιο περιοδικο και σε ποια χωρα?
στην ελλαδα, τη χωρα της 318 με διακριτικα Μ, δεν πιστευω οτι ειναι πιο προκλητικη μια Μ3 απο μια vette.ουτε μια slk, και ας γουσταρω mercedes με χιλια.
opterios γιατι σε κοψοχολιασα? προκειται για μαμα αυτοκινητο. εργοστασιακα πειραγμενο ειναι το μοτερ. οχι aftermarket.
-
Για τη δοκιμή της C6, στους 4Τ του τρέχοντος μήνα εννοώ!
-
Από πίτα που δεν τρως τι σε μέλει κι αν καεί;
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Kαλά ένα ιταλικό δεν υπάρχει μέσα?Mακριά Μακριά... Θες να έχουμε καβγάδες??
Sport στα 90.000Ε