-
Γράψτου εδώ ότι το Niva είναι ο ορισμός του τζιπ...
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=25446Έβαλε και ψηφοφορία...ήμαρτον...
(απλά άλλαξε τη δεύτερη επιλογή για παραπλάνηση ) -
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Γράψτου εδώ ότι το Niva είναι ο ορισμός του τζιπ...
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=25446Έβαλε και ψηφοφορία...ήμαρτον...
(απλά άλλαξε τη δεύτερη επιλογή για παραπλάνηση )Καλο και το Νιva.Και συντροφικο!! Ψηνομαι!!!
-
Τελικά το Golf TSI 300άρισε σε σελίδες!! Άντε και καλά 400άσια
-
Δυστυχώς τώρα το είδα αυτό. Λοιπόν tommaso, έχεις ανοίξει ειδικό θέμα στο οποίο απαιτείς απ΄όποιον δεν επιβεβαιώνει την άποψή σου, πως το Ignis (παλαιότερα) και το SX4 (τώρα) είναι σκληροτράχηλο Jeep, που κάνει θραύση στις γυναίκες, και το λέει και το έγκριτο 'AutoΤρίτη', να τη 'δικαιολογήσει'. Νομίζω φτάνει ένα θέμα. Στο παρόν θέμα παρακαλώ να μην ξαναεμφανιστεί το ίδιο ερώτημα σε άλλο θέμα και η συζήτηση στο παρόν θέμα να περιοριστεί στο Golf TSi. Τυχόν άσχετες δημοσιεύσεις θα σβήνονται.
(Moderator nass)
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Δυστυχώς τώρα το είδα αυτό. Λοιπόν tommaso, έχεις ανοίξει ειδικό θέμα στο οποίο απαιτείς απ΄όποιον δεν επιβεβαιώνει την άποψή σου, πως το Ignis (παλαιότερα) και το SX4 (τώρα) είναι σκληροτράχηλο Jeep, που κάνει θραύση στις γυναίκες, και το λέει και το έγκριτο 'AutoΤρίτη', να τη 'δικαιολογήσει'. Νομίζω φτάνει ένα θέμα. Στο παρόν θέμα παρακαλώ να μην ξαναεμφανιστεί το ίδιο ερώτημα σε άλλο θέμα και η συζήτηση στο παρόν θέμα να περιοριστεί στο Golf TSi. Τυχόν άσχετες δημοσιεύσεις θα σβήνονται.(Moderator nass)
**τι να κανω βρε νας? αφου ζητησα να μετονομαστει το τοπικ που ανοιξα και ακομα περιμεεενω καποιον μοντερατορα να το κανει!**Παρολαυτα συμφωνω να γραφουμε για το tsi μονο εδω!
-
ΕΙΧΑ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ THREAD 140.000.000 LOL
-
Κάτι ΚΑΚΟ έχει συμβει στο thread
Μήπως χρειάζεται.................
??????????????????
-
Παιδιά δεν έχω καταλάβει ακόμα αν η τελευταία αλλαγή του εξοπλισμού GT sport αφορά μόνο τον 140άρη ή αν περιλαμβάνει και το GT μοντέλο με τον 170άρη κινητήρα...το GT έχει παραμείνει στην ίδια τιμή Ιανουάριο -> Μάιο -> Ιούλιο, πράμα που μου κινεί τις υποψίες πως ο έξτρα εξοπλισμός είναι μόνο για τον TSi 140άρη σε ένα επίπεδο εξοπλισμού ανώτερο από το Highline...Αλλά δεν είναι λιγάκι χαζό να συμβαίνει κάτι τέτοιο, σοβαρά τώρα βάζουν στο 140άρι φιμέ τζάμια πίσω, σπόιλερ στο χρώμα του αμαξώματος κλπ και όχι στο 170άρι; Είναι όντως έτσι η τα έχω μπερδέψει;
-
Ο χρήστης RTouris έγραψε:
Παιδιά δεν έχω καταλάβει ακόμα αν η τελευταία αλλαγή του εξοπλισμού GT sport αφορά μόνο τον 140άρη ή αν περιλαμβάνει και το GT μοντέλο με τον 170άρη κινητήρα...το GT έχει παραμείνει στην ίδια τιμή Ιανουάριο -> Μάιο -> Ιούλιο, πράμα που μου κινεί τις υποψίες πως ο έξτρα εξοπλισμός είναι μόνο για τον TSi 140άρη σε ένα επίπεδο εξοπλισμού ανώτερο από το Highline...Αλλά δεν είναι λιγάκι χαζό να συμβαίνει κάτι τέτοιο, σοβαρά τώρα βάζουν στο 140άρι φιμέ τζάμια πίσω, σπόιλερ στο χρώμα του αμαξώματος κλπ και όχι στο 170άρι; Είναι όντως έτσι η τα έχω μπερδέψει;Oι αλλάγες αφορούν και τα 140 και τα 170 άλογα.
Φιμέ τζάμια έχει μόνο το 170
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
ÐáéäéÜ äåí Ý÷ù êáôáëÜâåé áêüìá áí ç ôåëåõôáßá áëëáãÞ ôïõ åîïðëéóìïý GT sport áöïñÜ ìüíï ôïí 140Üñç Þ áí ðåñéëáìâÜíåé êáé ôï GT ìïíôÝëï ìå ôïí 170Üñç êéíçôÞñá...ôï GT Ý÷åé ðáñáìåßíåé óôçí ßäéá ôéìÞ ÉáíïõÜñéï -> ÌÜéï -> Éïýëéï, ðñÜìá ðïõ ìïõ êéíåß ôéò õðïøßåò ðùò ï Ýîôñá åîïðëéóìüò åßíáé ìüíï ãéá ôïí TSi 140Üñç óå Ýíá åðßðåäï åîïðëéóìïý áíþôåñï áðü ôï Highline...ÁëëÜ äåí åßíáé ëéãÜêé ÷áæü íá óõìâáßíåé êÜôé ôÝôïéï, óïâáñÜ ôþñá âÜæïõí óôï 140Üñé öéìÝ ôæÜìéá ðßóù, óðüéëåñ óôï ÷ñþìá ôïõ áìáîþìáôïò êëð êáé ü÷é óôï 170Üñé; Åßíáé üíôùò Ýôóé ç ôá Ý÷ù ìðåñäÝøåé;
Oé áëëÜãåò áöïñïýí êáé ôá 140 êáé ôá 170 Üëïãá.
ÖéìÝ ôæÜìéá Ý÷åé ìüíï ôï 170
Åßóáé âÝâáéïò ãéá áõôü? Ðñéí 10 çìÝñåò Ýêáíá ðáñáããåëßá ôï GT sport 140 êáé ï áíôéðñüóùðïò ìå äéáâåâáßùóå üôé ïé ìüíåò áëëáãÝò óå ó÷Ýóç ìå ôï Gt sport (170) åßíáé ç äéÜìåôñïò ôùí äéóêüöñåíùí, ïé æÜíôåò ôçò âáóéêÞò Ýêäïóçò, ôï S/W ôïõ åãêåöÜëïõ êáé ïé äéðëÞ áðüëçîç ôçò åîÜôìéóçò...
-
Ο χρήστης ekatsaros έγραψε:
Παιδιά δεν έχω καταλάβει ακόμα αν η τελευταία αλλαγή του εξοπλισμού GT sport αφορά μόνο τον 140άρη ή αν περιλαμβάνει και το GT μοντέλο με τον 170άρη κινητήρα...το GT έχει παραμείνει στην ίδια τιμή Ιανουάριο -> Μάιο -> Ιούλιο, πράμα που μου κινεί τις υποψίες πως ο έξτρα εξοπλισμός είναι μόνο για τον TSi 140άρη σε ένα επίπεδο εξοπλισμού ανώτερο από το Highline...Αλλά δεν είναι λιγάκι χαζό να συμβαίνει κάτι τέτοιο, σοβαρά τώρα βάζουν στο 140άρι φιμέ τζάμια πίσω, σπόιλερ στο χρώμα του αμαξώματος κλπ και όχι στο 170άρι; Είναι όντως έτσι η τα έχω μπερδέψει;
Oι αλλάγες αφορούν και τα 140 και τα 170 άλογα.
Είσαι βέβαιος για αυτό? Πριν 10 ημέρες έκανα παραγγελία το GT sport 140 και ο αντιπρόσωπος με διαβεβαίωσε ότι οι μόνες αλλαγές σε σχέση με το Gt sport (170) είναι η διάμετρος των δισκόφρενων, οι ζάντες της βασικής έκδοσης, το S/W του εγκεφάλου και οι διπλή απόληξη της εξάτμισης...
Δλδ η αναρτηση σε gt 140 & 170 αντιστοιχα, ειναι η ιδια?
-
Ο χρήστης ekatsaros έγραψε:
Oι αλλάγες αφορούν και τα 140 και τα 170 άλογα.
Είσαι βέβαιος για αυτό? Πριν 10 ημέρες έκανα παραγγελία το GT sport 140 και ο αντιπρόσωπος με διαβεβαίωσε ότι οι μόνες αλλαγές σε σχέση με το Gt sport (170) είναι η διάμετρος των δισκόφρενων, οι ζάντες της βασικής έκδοσης, το S/W του εγκεφάλου και οι διπλή απόληξη της εξάτμισης...
Ναι σίγουρα ισχύει αυτό που σου είπα. Λογικά μάλλον του ξέφυγαν τα φιμέ τζάμια. Μόνο το 170 έχει τα φιμέ.
-
Οδηγώ το 140άρι μερικές μέρες τώρα και μου κάνει εντύπωση το πόσο πολιτισμένος είναι ο κινητήρας. Φυσιολογικότατη κατανάλωση ενώ και το γκάζι είναι πολύ φιλικό στον τρόπο που νιώθει ο οδηγός την επιτάχυνση. Καλή δουλειά κάνει το antispin (το οποίο ενεργοποιήθηκε χθες πατώντας όχι τέρμα το γκάζι με 3η και 3.000 στροφές) το οποίο δεν πρέπει ποτέ να μπαίνει off!
-
Peri koroidias o logos.Phga sto katasthma tou Kou Filipaiou thn Paraskeyh 20/07/2007 ston Khfiso gia na dw teleutaia fora to GT Sport prin to kleisw.Den prolava omws logw xronou kai emeina Savatokyriako na skeftw ti xrwma to thelw kai me poses portes telika.Mphka se site na to ksanadw! Akoma kai sto UK site ths VW giati to Ellhniko den leei mia.Parapempw: http://www.volkswagen.co.uk/new_cars/golf ,pros ekplhksin mou eida vazontas to deikth tou pontikiou epanw sto logotypo GT Sport,dinei tis prwtes plhrofories gia thn kainourgia ekdosh.Kai ola okey se oti afora thn kainourgia maska,spoiler...alla...zantes?? Ap'oti leei h VW sto GT Sport paketo exei valei kai zantes 17'' ClassiXs' kai elastika 225/45. Vlepe kai auto: http://www.drive.gr/index.php?option=co ... &Itemid=61 To autokinhto ths ektheshs forouse 16'' Mugelo 205 elastiko kai opoiadhpote allh zanta mono paraggelia me to antitimo se xrhma kai paramonh 3,5 mhnwn.Yp'opsin oti th sygekrimenh zanta thn forage to prohgoumeno montelo,dhladh to Sportline, prin vgalei to paketo GT Sport h VW kai apokthsei thn kainourgia maurh maska me to logotypo GT Sport kai ta spoiler sto xrwma to autokinhtou.Epishs,an koitaksei kaneis sto Uk site kai dei ta optionals, tha dei oti sta standard h VW gia to GT Sport exei anti-theft alarm!!! Emena kai kala mou ton ekane dwro!!!Na mhn anaferw arithmo hxeiwn pou o pwlhths eipe 6,enw h VW tou vazei 8! MHPWS TELIKA MAS POULANE AKOMA TO sportline kai den exei erthei GT Sport akoma sthn Ellada kai vazoun epanw monoi tous osa vlepei h pethera??? Tha paw ksana,auth th fora sthn KARENTA gia na dw dyo leptomereies akoma.Xrwmiwmena koumpia sto kentro ths konsolas sta plaina kai katw apo thn othonh kai ti apegine to ypovraxiwnio empros (tempelhs gia osous den to katalavan etsi)
-
Πρώτα απ' όλα αν μπορείς γράφε στα ελληνικά γιατί τα greeklish είναι κάπως κουραστικά.
Συγγνώμη αλλά το Golf GT Sport δεν είναι Golf GT με συγκεκριμένο εξοπλισμό; Αν ναι δεν έχει στάνταρ τις 17άρες με ελαστικά 225/45-17; Δηλαδή με λίγα λόγια όταν λες GT εννοείς το 1400άρι με τα 170 άλογα ή κάποια έκδοση μικρότερης ιπποδύναμης;
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Πρώτα απ' όλα αν μπορείς γράφε στα ελληνικά γιατί τα greeklish είναι κάπως κουραστικά.Συγγνώμη αλλά το Golf GT Sport δεν είναι Golf GT με συγκεκριμένο εξοπλισμό; Αν ναι δεν έχει στάνταρ τις 17άρες με ελαστικά 225/45-17; Δηλαδή με λίγα λόγια όταν λες GT εννοείς το 1400άρι με τα 170 άλογα ή κάποια έκδοση μικρότερης ιπποδύναμης;
Η vw για να γινω πιο κατανοητος, εβγαλε τη σειρα GT Sport που ειναι η εκδοση 1.400cc με τους 140hp twincharger (compressor & turbo) και με διαφορετικο πακετο εξοπλισμου απο αυτο που μεχρι πριν λιγο καιρο εδινε, με κυριες και πιο εμφανεις αλλαγες στο εξωτερικο και απο αυτες, η μαυρη μασκα με το νεο λογοτυπο GT Sport στις γριλιες της για την συγκεκριμενη εκδοση των 140hp,σποιλερ κλπ.
Η σειρα των 1.400cc 170hp δεν αλλαξε,εξακολουθει να λεγεται GT.
Η ενσταση μου λοιπον εγκειται στο γεγονος οτι ζαντες Mugelo και ελαστικα 205/45 φοραγε το αυτοκινητο με το μηχανικο συνολο 1.400cc 140hp,γνωστο μεχρι πριν λιγο καιρο ως Sportline,ενω πλεον της ανακοινωσης της αφιξης του νεου πακετου εξοπλισμου, ζαντες 17' ClassiXs και ελαστικα 225/45 R17 ως standard,οπως και standard συναγερμο για την συγκεκριμενη εκδοση,μονο ποθ στο καταστημα και καλα στον κανουν δωρο μαζι με αλλα 2 χρονια επεκτασης εγγυησης (που τους συμφερει,για να τα σκας αλλα 2 χρονια στους επισημους διανομεις (αντιπροσωπους) που εχουν και τμημα service.
Καντε κλικ εδω http://www.volkswagen.co.uk/new_cars/golf ,για να καταλαBετε τι εννοω,γιατι ακομα απορω για το τι μας πουλανε και αν ειναι to GT Sport πακετο. -
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Πρώτα απ' όλα αν μπορείς γράφε στα ελληνικά γιατί τα greeklish είναι κάπως κουραστικά.Συγγνώμη αλλά το Golf GT Sport δεν είναι Golf GT με συγκεκριμένο εξοπλισμό; Αν ναι δεν έχει στάνταρ τις 17άρες με ελαστικά 225/45-17; Δηλαδή με λίγα λόγια όταν λες GT εννοείς το 1400άρι με τα 170 άλογα ή κάποια έκδοση μικρότερης ιπποδύναμης;
Συγνωμμη,ενα λαθακι: GT Sport ειναι και η εκδοση των 1.400cc με τους 170hp.Αλλα το θεμα ειναι και παραμενει ο εξοπλισμος του πακετου σε σχεση με αυτον που δινουν οι εδω αντιπροσωποι.Γιατι να τροποποιειται ο εξοπλισμος απο κατι που η VW δινει ως standard?????Εμενα αυτο με κανει επιφυλακτικο και με μειωνει αλλη μια φορα ως Ελληνα σε σχεση με τους υπολοιπους Ευρωπαιους....
-
Να σε ρωτήσω κάτι, το πρόβλημα δλδ είναι ότι άλλον εξοπλισμό δίνουν στην Αγγλία και άλλον στην Ελλάδα; Αν είναι αυτό, πάντα έτσι γίνεται. Σε κάθε χώρα τα πακέτα εξοπλισμού είναι διαφορετικά.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Να σε ρωτήσω κάτι, το πρόβλημα δλδ είναι ότι άλλον εξοπλισμό δίνουν στην Αγγλία και άλλον στην Ελλάδα; Αν είναι αυτό, πάντα έτσι γίνεται. Σε κάθε χώρα τα πακέτα εξοπλισμού είναι διαφορετικά.Έτσι σας μάθανε να λέτε?
κάποτε στην ελλάδα φέρνανε cars και δεν είχανε ραδιοκασετόφωνο
και λέγανε 40 χιλ δραχμές κάνει κανονικά δώσε 20χιλ και θα στο περάσουμε κιόλας εμείς
να μην αρχίσω για πολλά αλλα πράγματα που και καλά τα κάνουν δώρα η φιλότιμες και πονόψυχες αντιπροσωπείες -
Έτσι έφτασαν να τρώνε παντεσπάνι αντί για bread ομως...
Golf TSi (122, 140, 160, 170 ...και ότι άλλο βρέξει η VW)