-
τι λέτε τώρα...
Εμείς έχουμε type-R με AC και διαφορετικό εσωτερικό απ όλη την ευρώπη!!!!! (εκτος πορτογογαλίας) και εσείς για ένα σχέδιο ζάντας κάνετε έτσι
-
Ο χρήστης S3 έγραψε:
ÐáéäéÜ äåí Ý÷ù êáôáëÜâåé áêüìá áí ç ôåëåõôáßá áëëáãÞ ôïõ åîïðëéóìïý GT sport áöïñÜ ìüíï ôïí 140Üñç Þ áí ðåñéëáìâÜíåé êáé ôï GT ìïíôÝëï ìå ôïí 170Üñç êéíçôÞñá...ôï GT Ý÷åé ðáñáìåßíåé óôçí ßäéá ôéìÞ ÉáíïõÜñéï -> ÌÜéï -> Éïýëéï, ðñÜìá ðïõ ìïõ êéíåß ôéò õðïøßåò ðùò ï Ýîôñá åîïðëéóìüò åßíáé ìüíï ãéá ôïí TSi 140Üñç óå Ýíá åðßðåäï åîïðëéóìïý áíþôåñï áðü ôï Highline...ÁëëÜ äåí åßíáé ëéãÜêé ÷áæü íá óõìâáßíåé êÜôé ôÝôïéï, óïâáñÜ ôþñá âÜæïõí óôï 140Üñé öéìÝ ôæÜìéá ðßóù, óðüéëåñ óôï ÷ñþìá ôïõ áìáîþìáôïò êëð êáé ü÷é óôï 170Üñé; Åßíáé üíôùò Ýôóé ç ôá Ý÷ù ìðåñäÝøåé;
Oé áëëÜãåò áöïñïýí êáé ôá 140 êáé ôá 170 Üëïãá.
ÖéìÝ ôæÜìéá Ý÷åé ìüíï ôï 170
Åßóáé âÝâáéïò ãéá áõôü? Ðñéí 10 çìÝñåò Ýêáíá ðáñáããåëßá ôï GT sport 140 êáé ï áíôéðñüóùðïò ìå äéáâåâáßùóå üôé ïé ìüíåò áëëáãÝò óå ó÷Ýóç ìå ôï Gt sport (170) åßíáé ç äéÜìåôñïò ôùí äéóêüöñåíùí, ïé æÜíôåò ôçò âáóéêÞò Ýêäïóçò, ôï S/W ôïõ åãêåöÜëïõ êáé ïé äéðëÞ áðüëçîç ôçò åîÜôìéóçò...
Äëä ç áíáñôçóç óå gt 140 & 170 áíôéóôïé÷á, åéíáé ç éäéá?
Íáé ç áíÜñôçóç åßíáé áêñéâþò ç ßäéá... Ôï êáêü åßíáé üôé óå Üëëåò ðåñéóóüôåñï ðïëéôéóìÝíåò ÷þñåò áðü ôç äéêÞ ìáò åßíáé êáé ïé æÜíôåò ßäéåò...êáé äåí ÷ñåéÜæåôáé íá äþóåéò åðéðëÝïí ÷ñÞìáôá ãéá íá ðáò óå 17'áñåò...Ôï æÞôçìá ðÝñá áðü ïéêïíïìéêü ðïõ äåí åßíáé ôñïìåñÜ óïâáñü åßíáé êáé äåïíôïëïãéêü...
-
Ο χρήστης VW GOLF R32 έγραψε:
Να σε ρωτήσω κάτι, το πρόβλημα δλδ είναι ότι άλλον εξοπλισμό δίνουν στην Αγγλία και άλλον στην Ελλάδα; Αν είναι αυτό, πάντα έτσι γίνεται. Σε κάθε χώρα τα πακέτα εξοπλισμού είναι διαφορετικά.
Έτσι σας μάθανε να λέτε?
κάποτε στην ελλάδα φέρνανε cars και δεν είχανε ραδιοκασετόφωνο
και λέγανε 40 χιλ δραχμές κάνει κανονικά δώσε 20χιλ και θα στο περάσουμε κιόλας εμείς
να μην αρχίσω για πολλά αλλα πράγματα που και καλά τα κάνουν δώρα η φιλότιμες και πονόψυχες αντιπροσωπείεςΑφενός δεν κατάλαβα τον τρόπο σου, αφετέρου αν ψάξεις θα δεις ότι από χώρα σε χώρα υπάρχουν διαφορές στον εξοπλισμό, κάτι που είναι απολύτως φυσιολογικό. Τώρα αν στην φάου βε κάνουν τέτοιες πατέντες, τι να σου πω. Εγώ χαίρομαι πάντως που το αμάξι μου έχει αιρκοντίσιον και δεν έχει θερμαινόμενα καθίσματα και όχι το αντίστροφο.
-
Εγώ δεν μίλησα για συγκεκριμένη εταιρία γενικά μίλησα
το αν αλλάζει από χωρα σε χωρα ο εξοπλισμός αυτό το γνωρίζουμε όλοι αλλα ότι στην ελλάδα κάνουν ότι γουστάρουνε και αυτό πλέον είναι γνωστό σε όλους μας απλά το ανάφερα για όσους δεν το γνωρίζουν -
Άρα σε τι διαφωνείς με τα λεγόμενά μου;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Άρα σε τι διαφωνείς με τα λεγόμενά μου;είπαμε ο εξοπλισμός από χωρα σε χωρα αλλάζουν αλλα στην ελλάδα μπορεί να αλλάξουν κάτι
και για να σου δώσω να καταλάβεις σου κάνω ένα παράδειγμα έρχονται κάποια cars μιας εταιρίας από την χωρα προέλευσης τους έρχονται με μια
τετράδα λάστιχα που κοστίζουν 800€ και αυτοί περνάνε κάτι φτηνά λάστιχα άλλη μάρκας ελαστικών -
Φυσικά, ειδικά ο Σ έκανε κάτι τρανταχτά τέτοια με τα CZT.
Aπό κει και πέρα, αν δεις τι έγραψα, θα διαπιστώσεις πως αναφερόμουν σε πακέτα εξοπλισμού και την διαφοροποίηση που μπορεί να παρατηρήσει κάποιος στις διάφορες αγορές. Αυτή αποδίδεται στις διαφορετικές ανάγκες που έχει η αγοραστική δύναμη κάθε χώρας. Ορμώμενος από αυτό το σχόλιό μου αναρωτήθηκες αν έτσι μας (μου) έχουν μάθει να λέμε (λέω). Αυτό δεν κατάλαβα, αλλά τώρα όλα εντάξει, προφανώς μιλούσαμε για διαφορετικά πράγματα.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Φυσικά, ειδικά ο Σ έκανε κάτι τρανταχτά τέτοια με τα CZT.Aπό κει και πέρα, αν δεις τι έγραψα, θα διαπιστώσεις πως αναφερόμουν σε πακέτα εξοπλισμού και την διαφοροποίηση που μπορεί να παρατηρήσει κάποιος στις διάφορες αγορές. Αυτή αποδίδεται στις διαφορετικές ανάγκες που έχει η αγοραστική δύναμη κάθε χώρας. Ορμώμενος από αυτό το σχόλιό μου αναρωτήθηκες αν έτσι μας (μου) έχουν μάθει να λέμε (λέω). Αυτό δεν κατάλαβα, αλλά τώρα όλα εντάξει, προφανώς μιλούσαμε για διαφορετικά πράγματα.
sorry αν δεν μπόρεσα να σου δώσω να καταλάβεις σωστά
από μένα κανένα πρόβλημα -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Φυσικά, ειδικά ο Σ έκανε κάτι τρανταχτά τέτοια με τα CZT.Aπό κει και πέρα, αν δεις τι έγραψα, θα διαπιστώσεις πως αναφερόμουν σε πακέτα εξοπλισμού και την διαφοροποίηση που μπορεί να παρατηρήσει κάποιος στις διάφορες αγορές. Αυτή αποδίδεται στις διαφορετικές ανάγκες που έχει η αγοραστική δύναμη κάθε χώρας. Ορμώμενος από αυτό το σχόλιό μου αναρωτήθηκες αν έτσι μας (μου) έχουν μάθει να λέμε (λέω). Αυτό δεν κατάλαβα, αλλά τώρα όλα εντάξει, προφανώς μιλούσαμε για διαφορετικά πράγματα.
για τα παλια ταπερ ελεγα εγω
-
Που να δεις στο czt το γέλιο με τα λάστιχα...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Που να δεις στο czt το γέλιο με τα λάστιχα...τι εκαναν με το czt?
-
Ερχόταν με Goodyear F1 και εδώ τα άλλαζαν και έβαζαν κάτι άλλα, σαφώς χειρότερα.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ερχόταν με Goodyear F1 και εδώ τα άλλαζαν και έβαζαν κάτι άλλα, σαφώς χειρότερα.πες μου οτι μετα πουλαγαν τα F1 σαν εξτρα, αυτο θελω μονο ν' ακουσω τιποτε αλλο!!!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ερχόταν με Goodyear F1 και εδώ τα άλλαζαν και έβαζαν κάτι άλλα, σαφώς χειρότερα.τι λες τώρα? σοβαρά μιλάς? Δε μπορώ να το πιστέψω.... Που το έμαθες αυτό?
-
Τελικά καταλήγουμε ότι θέλουμε και μία άλλη Δημοσιογραφία πλέον
Θέλουμε τη Ζούγκλα των 4 τροχών
Αφού διαβάζουμε ένα σωρό τέτοιες ειδήσεις μήπως ήρθε η ώρα για τη Ζουγκλα που θα περιλαμβάνει όλες αυτές τις 'απάτες'
Αντε ρε παιδιά, γράφτε και κάτι πικάντικο.... Δε θα σας κόψουν τις διαφημήσεις? Ο Μάκης έχει πείξει στην κρατική διαφήμιση, μη φοβάστε....
Αφου γουστάρετε να μην είστε δημοσιογράφοι αλλά κριτικοί (γιατί αυτό κάνετε) βάλτε και κάτι που πονάει... σαν αυτό που μόλις διάβασα!!!! (έμεινα πραγματικά)
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Ερχόταν με Goodyear F1 και εδώ τα άλλαζαν και έβαζαν κάτι άλλα, σαφώς χειρότερα.
τι λες τώρα? σοβαρά μιλάς? Δε μπορώ να το πιστέψω.... Που το έμαθες αυτό?
3 φίλοι μου από την σχολή που πήραν σχεδόν ταυτόχρονα (παραγγελία με διαφορά 1,5 βδομάδα, παράδοση στην ίδια βδομάδα). Ο ένας το πήρε με F1, ο άλλος ενώ το είδε όταν κατέβηκε από την νταλίκα με f1 (που έχουν το χαρακτηριστικό το πέλμα) του παραδόθηκε με άλλα, ο 3ος το πήρε μια και καλή με άλλα. Οι 2 έκαναν φασαρία βασιζόμενοι στο γεγονός ότι ο ένας το είδε με f1 πριν την παράδοση. Στείλανε γράμματα στην μίτσου, μιλήσανε με ιδιοκτήτες έξω που τους είπαν ότι εκείνης της παραγωγής τουλάχιστον τα λάστιχα ήταν f1, και τλκ τους τα άλλαξαν.
-
πάντως στις φωτογραφίες εχει F1
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
τι λες τώρα? σοβαρά μιλάς? Δε μπορώ να το πιστέψω.... Που το έμαθες αυτό?
3 φίλοι μου από την σχολή που πήραν σχεδόν ταυτόχρονα (παραγγελία με διαφορά 1,5 βδομάδα, παράδοση στην ίδια βδομάδα). Ο ένας το πήρε με F1, ο άλλος ενώ το είδε όταν κατέβηκε από την νταλίκα με f1 (που έχουν το χαρακτηριστικό το πέλμα) του παραδόθηκε με άλλα, ο 3ος το πήρε μια και καλή με άλλα. Οι 2 έκαναν φασαρία βασιζόμενοι στο γεγονός ότι ο ένας το είδε με f1 πριν την παράδοση. Στείλανε γράμματα στην μίτσου, μιλήσανε με ιδιοκτήτες έξω που τους είπαν ότι εκείνης της παραγωγής τουλάχιστον τα λάστιχα ήταν f1, και τλκ τους τα άλλαξαν.
Το να ήρθαν από το εργοστάσιο με διαφορετικά ελαστικά, δεν είναι κάτι περίεργο, μιας και ο κάθε κατασκευαστής χρησιμοποιεί πιθανόν παραπάνω από έναν προμηθευτές.
Το να είδε το αυτοκίνητό του στην νταλίκα (ήξερε σίγουρα ποιό ήταν ποιανού? ) με F1 και να του παραδόθηκε με άλλα, είναι....
-
Το αμάξι μου φαίνεται δύσκολο να φοράει αλλα εκτός των f1 που εχει το φυλλάδια. Ειναι θέμα σημαντικό στα αυτοκίνητα επιδόσεων....
Εγω μία μαλακία πήρα κάποτε (ένα 1400) και όταν ήταν να το φέρουν τους είπα με τα λάστιχα ίδια με τις έκθεσης... και το κάνανε (sthn OPEL). Γιατί έτσι το θέλω, αλλιως δε το παίρνω
αλλο παράδειγμα...
Ολα , μα όλα τα type-r φοράνε potenza.
-
ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΗ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΑΛΛΑ 'ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ'
ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ- ΘΟΡΥΒΟΣ DIESEL ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΣΤΙΣ ΧΑΜΗΛΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ (
Golf TSi (122, 140, 160, 170 ...και ότι άλλο βρέξει η VW)