-
Το εικονιδιακι ειναι και καλα οτι την παιζουν στο VAG με τις τιμες που ανακοινωνουν... Οχι για εσενα
-
Ο χρήστης karabouzouklis έγραψε:
Το εικονιδιακι ειναι και καλα οτι την παιζουν στο VAG με τις τιμες που ανακοινωνουν... Οχι για εσεναναι, μόνο το VAG ανακοινώνει τέτοιες τυποποιημένες καταναλώσεις
-
Ο χρήστης ferr@r1 έγραψε:
Σορρυ ρε παιδιά και γιατί να μην περιμένεις το POLO gti με 19000 Δεκέμβριο?Eδώ ψαχνόμαστε για την τιμή του GT που το έχουμε δει, έστω και σε φωτογραφίες και για το Polo που δεν ξέρουμε τίποτα, εσύ μας έδωσες και τιμή??
Από πού προκύπτει αυτό?? -
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Το εικονιδιακι ειναι και καλα οτι την παιζουν στο VAG με τις τιμες που ανακοινωνουν... Οχι για εσενα
ναι, μόνο το VAG ανακοινώνει τέτοιες τυποποιημένες καταναλώσεις
Ξέχασες και την Mazda....
RX8....
-
Tο έχω μάθει από μιλητό με αντιπροσώπους - θέλουν να κοντράρουν κατηγορία 150 hp fiesta - colt - και προσπαθούν να βγει κάτω από 19500
-
Tο έχω μάθει από μιλητό με αντιπροσώπους - θέλουν να κοντράρουν κατηγορία 150 hp fiesta - colt - και προσπαθούν να βγει κάτω από 19500δεν ξερω τι σου ειπαν αλλα αν βγει κατω απο 20.000 εγω θα σκεφτω πολυ σοβαρα την εγχείριση αλλαγής φύλου
Καποιος θα πληρωσει την αναπτυξη, καποιος θα πληρωσει το σηματάκι VW μπροστά,με αυτα και αυτα θα φτασουμε τα 25.000 και για το σέρβις δεν θελω ουτε να το σκεφτομαι ποσο θα το χρεώνουν... -
Tο έχω μάθει από μιλητό με αντιπροσώπους - θέλουν να κοντράρουν κατηγορία 150 hp fiesta - colt - και προσπαθούν να βγει κάτω από 19500Πολύ καλά νέα! Λογική τιμή αν σκεφτείς τις τιμές των FR που νομίζω είναι αρκετά κάτω από 18Κ.
-
Εγω θα περιμενω παντως το Fabia GT το 2007 που θα έχει €16.000
Πάντως την εποχή που ανεβαίνει η βενζίνη δεν νομίζω οτι τα twinturbo είναι πολυ καλή ιδέα....
-
Ο χρήστης Pakos M έγραψε:
Εγω θα περιμενω παντως το Fabia GT το 2007 που θα έχει €16.000Πάντως την εποχή που ανεβαίνει η βενζίνη δεν νομίζω οτι τα twinturbo είναι πολυ καλή ιδέα....
Μα η VW υποτίθεται τον βγάζει ακριβώς για αυτόν τον λόγο. Η ίδια ισχυρίζεται ότι η κατανάλωσή του είναι μεταξύ του 1,6FSI και του 2,0FSI.
Στην Ελλάδα όμως έχει και το πλεονέκτημα της φορολογίας οπότε σαν συνδυασμός είναι αχτύπητος! (αρκεί να μην κάνουν καμία πατάτα με τις τιμές που δεν νομίζω) -
Λοιπόν θα πώ κατι και θα ψάξω για πανοπλία μετά!
Γιατί λετε υπερτιμημένη τιμολογιακή πολιτική;
Όταν ένα αμάξι είναι καλύτερο από ένα άλλο λογικό είναι να είναι και ακριβότερο, και το golf και το polo είναι κλάσεις ανώτερα από τον ανταγωνισμό σε overall σύγκριση.Όσο για τα σέρβις εκεί γίνεται μεγάλος ντόρος για τον απλό λόγο οτι τα VW κάνουν ανά 30.000 χλμ. σέρβις και ανά 15.000χλμ αλλάζουν λάδια.
Θα σας πώ το εξής. Στο πόλο για λάδια ανά 15.000χλμ δίνεις περίπου 80 ευρώ, στο vectra B δίνεις ανά 5.000χλμ περίπου 30 ευρω: δηλαδή 30x3=90 ευρώ. Οπότε ίδια τιμή πανω-κάτω.
Για να μη λέτε οτι μεροληπτώ επειδή είμαι κάτοχος Πόλο θα σας πώ οτι το αμάξι δεν το πήρα κατ΄ επιλογή μου αλλά μου το φέραν από Γερμανία και μου το δώσαν οι γονείς μου και έβριζα την τύχη μου γιατί δεν το ήθελα και ήθελα να το δώσω. Αλλά μετά από ένα χρόνο συμβίωσης μπορώ να πώ οτί είναι καταπληκτικό αυτοκίνητο.
-
Ο χρήστης Lord_Rutherford έγραψε:
Λοιπόν θα πώ κατι και θα ψάξω για πανοπλία μετά!
Γιατί λετε υπερτιμημένη τιμολογιακή πολιτική;
Όταν ένα αμάξι είναι καλύτερο από ένα άλλο λογικό είναι να είναι και ακριβότερο, και το golf και το polo είναι κλάσεις ανώτερα από τον ανταγωνισμό σε overall σύγκριση.Όσο για τα σέρβις εκεί γίνεται μεγάλος ντόρος για τον απλό λόγο οτι τα VW κάνουν ανά 30.000 χλμ. σέρβις και ανά 15.000χλμ αλλάζουν λάδια.
Θα σας πώ το εξής. Στο πόλο για λάδια ανά 15.000χλμ δίνεις περίπου 80 ευρώ, στο vectra B δίνεις ανά 5.000χλμ περίπου 30 ευρω: δηλαδή 30x3=90 ευρώ. Οπότε ίδια τιμή πανω-κάτω.
Για να μη λέτε οτι μεροληπτώ επειδή είμαι κάτοχος Πόλο θα σας πώ οτι το αμάξι δεν το πήρα κατ΄ επιλογή μου αλλά μου το φέραν από Γερμανία και μου το δώσαν οι γονείς μου και έβριζα την τύχη μου γιατί δεν το ήθελα και ήθελα να το δώσω. Αλλά μετά από ένα χρόνο συμβίωσης μπορώ να πώ οτί είναι καταπληκτικό αυτοκίνητο.
καλά κόψε κάτι σε βλέπουν
με τον theos_larissa καμία σχέση;
-
ενας φιλος με ειδοποιησε οτι η τιμη golf gt ειναι 22.5κ (germany)
-
Στα 1,4 οι τιμές γερμανίας-ελλάδας είναι ίδιες. Άρα αν δεν κάνει καμια απατεωνιά η VW αυτή θα είναι (+-500Ευρώ) και η τιμή στην ελλάδα.
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
ενας φιλος με ειδοποιησε οτι η τιμη golf gt ειναι 22.5κ (germany)Με υδραυλικό τιμόνι και ηλεκτρικά παράθυρα παμε στα 25Κ;
-
Ρε παιδια, μακαρι να ειναι οπως τα λενε (επιδοσεις, καταναλωση, αξιοπιστια, χαμηλη φορολογια για Ελλαδα = ολα τελεια). Παντως η τεχνολογια ηταν ηδη γνωστη και διαθεσιμη εδω και χρονια. Ή η VW ξανα-ανακαλυψε τον τροχο ή οι υπολοιποι κοιμουνται ορθιοι που δεν εφαρμοσαν τη συγκεκριμενη διαταξη εδω και τοσα χρονια. Μηπως η μηχανικη πολυπλοκοτητα / βαρος ειναι ο λακκος;
-
Είναι σίγουρο οτι θα βγεί αυτό το μοτέρ?????
Πολύ παράξενο είναι!
-
Äåí åßíáé êÜôé íÝï Ý÷åé îáíáãßíåé áëëÜ** ìå ðñïïðôéêÞ ìåñéêþí ÷éëéÜäùí ìïíÜäùí óôçí ðáñáãùãÞ ü÷é ïðüôå Ýíá ìðñÜâï óôïõò âáãêáãüôèïõò ãéáôß óßãïõñá èá ôïõò áêïëïõèÞóïõí êáé Üëëïé...åðéôÝëïõò óïâáñÝõïíôáé !!!**
Ôþñá ãéá ôï êüóôïò áðüêôçóçò /÷ñÞóçò êáé áí ëÜâïõìå êáé õðüøç ôçí ðïëõðëïêüôçôá ôçò êáôáóêåõÞò ìÜëëïí êïììáôÜêé óêïýñá ôá ðñÜãìáôá
Ôï ðñÜãìá ðÜåé ðñïò ôï íá áðïôåëÝóåé ìéá åííáëëáêôéêÞ öïñïëïãéêÜ ãéá ÷þñåò üðùò ç äéêÞ ìáò ðïõ ìåôñÜíå ôá êõâéêÜ êáé ü÷é ôá Üëïãá .Éäùìåí.....
-
εγω πιστευω οτι gti-gt, το πολυ να εχουνε καννα εκατομυριο διαφορα. οχι παραπανω, οχι αρχικα, οχι στο golf gt..
και δεν ειναι θεμα μονο εναλλακτικης για τη φορολογια..
για σκεψου τι θα γινει σε λιγο καιρο που θα σκασουνε μυτη τα biturbo 1800αρια και διλιτρα...σιγουρα ειναι μια σημαντικη καινοτομια στους κινητηρες και αξιζει την προσοχη μας...
-
Ο χρήστης Lord_Rutherford έγραψε:
Είναι σίγουρο οτι θα βγεί αυτό το μοτέρ?????Πολύ παράξενο είναι!
Μάλλον δεν έχεις καταλάβει... τα πρώτα μοντέλα έχουν οδηγηθεί ήδη από δημοσιογράφους, οπότε δεν είναι θέμα αν θα βγει στην παραγωγή, αλλά πότε ξεκινούν οι πωλήσεις στις διάφορες χώρες.
Επίσης, Touran TSI 1.4 με 140 (άρχισαν οι διαφοροποιήσεις)
Για το GT ακούγονται τιμές στην Αγγλία 17Κ λίρες, δηλαδή περίπου 25Κ ευρώ
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
εγω πιστευω οτι gti-gt, το πολυ να εχουνε καννα εκατομυριο διαφορα. οχι παραπανω, οχι αρχικα, οχι στο golf gt..και δεν ειναι θεμα μονο εναλλακτικης για τη φορολογια..
για σκεψου τι θα γινει σε λιγο καιρο που θα σκασουνε μυτη τα biturbo 1800αρια και διλιτρα...σιγουρα ειναι μια σημαντικη καινοτομια στους κινητηρες και αξιζει την προσοχη μας...
ξεκόλλα με το 1.8, ή 1.6 TSI ή 2.0 TSI
ο 1.8Τ πέθανε
Golf TSi (122, 140, 160, 170 ...και ότι άλλο βρέξει η VW)