-
Ο χρήστης @ndy έγραψε:
τον KITT θα τον κάνουν ταινία άραγε….έχει ήδη γίνει ταινία (ψιλοάθλια)
-
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Δεν ξέρω αν θα πάρεις καμιά γκόμενα με αυτό το αμάξι (μάλλον όχι...) αλλά σίγουρα θα πάρεις όλη την πλατεία Μπουρναζίου με το πλάι! Έχω και σχετικό video με το στρατηγό να περνάει με τις πόρτες πλατεία ξυστά από παρκαρισμένα!τουτο λες;
-
Ο χρήστης ping of death έγραψε:
τουτο λες;
κορυφη!!! χα χα χα
-
Τελειο!
-
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
catherine bach..Λες για αυτο να μην ηταν σαν αναποδο γαμώτο;Επειδη δεν ειχε αμερικανικο όνομα;
Παντως τα σορτσάκια της σημάδεψαν την εφηβεία μου
-
Εφυγάααα...
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
H charger του 69 βρισκεται στο Μαρούσι, έξω από το village, από σήμερα το πρωίκριμα που δεν ειμαι Αθηνα αυτον τον καιρο. ωραιο αυτοκινητο παντος θα μου αρεσε να εχω ενα τετοιο αχχχχχχχχχχχχχχχ
πολυ ωραιο το βιντεακι και πως το κραταει ετσι ρε παιδι μου και δεν εχει παρει ολα τα σταθμευμενα σβαρνα? πλαγιολισθηση ειναι αυτο που κανει? -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
catherine bach..
Παντως τα σορτσάκια της σημάδεψαν την εφηβεία μου
Ναι και εμενα τα σορτσακια της σημαδεψαν τα..... δικα μου εφηβικα σορτσακια....
-
ποτε προβαλετο η σειρα,? γιατι κατι θυμαμε αλλα πρεπει να ημουν πολυ μικρος.
-
Ο χρήστης manager_ έγραψε:
ποτε προβαλετο η σειρα,? γιατι κατι θυμαμε αλλα πρεπει να ημουν πολυ μικρος.1979-1985 αν δεν απατώμαι στην Αμερική. Τώρα για ελλάδα μάλλον απο το 1982 και μετά
-
Ο χρήστης piii έγραψε:
1979-1985 αν δεν απατώμαι στην Αμερική. Τώρα για ελλάδα μάλλον απο το 1982 και μετά
λολ δεν ειχα γεννηθει ακομα μηπως το δειχανε και την δεκαετια του 1990 στην Ελλαδα γιατι εχω δει επισοδεια τους, τωρα που τα εχω δει αυτο δεν το θυμαμε παντος αυτη την κοπελια που λετε την θυμαμε καθαροτατα που εμπενε απο το παρθυρο, θυμαμε τον σεριφη και τον βοηθο του που τον εβριζε συνεχεια( τον ελεγε dipstick μου φαινετε).
-
Πότε έρχεται η ταινία στο Ελλαδιστάν;
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Πότε έρχεται η ταινία στο Ελλαδιστάν;Ήρθε!
http://www.athinorama.gr/cinema/data/mo ... sp?id=7667 -
Ο χρήστης manager_ έγραψε:
1979-1985 αν δεν απατώμαι στην Αμερική. Τώρα για ελλάδα μάλλον απο το 1982 και μετά
λολ δεν ειχα γεννηθει ακομα μηπως το δειχανε και την δεκαετια του 1990 στην Ελλαδα γιατι εχω δει επισοδεια τους, τωρα που τα εχω δει αυτο δεν το θυμαμε παντος αυτη την κοπελια που λετε την θυμαμε καθαροτατα που εμπενε απο το παρθυρο, θυμαμε τον σεριφη και τον βοηθο του που τον εβριζε συνεχεια( τον ελεγε dipstick μου φαινετε).
Ναί αν θυμάμαι καλά το ΣΚΑΙ, όταν υπήρχε φυσικά ήταν το τελευταίο κανάλι που είδα dukes κάπου στο 90 φαντάζομαι δεν θυμάμαι ακριβώς, επίσης εκτός απο dipstick τον έλεγε και knuklehead αν το έγραψα σωστά.
-
τους βλεπαμε μεσα και απο δορυφορικα καναλια στις αρχες των 90ς αλλα ο Μπο και η Νταιζη μιλαγαν Γερμανικα (SAT1) χα χα χα χα
-
Ο χρήστης piii έγραψε:
Ναί αν θυμάμαι καλά το ΣΚΑΙ, όταν υπήρχε φυσικά ήταν το τελευταίο κανάλι που είδα dukes κάπου στο 90 φαντάζομαι δεν θυμάμαι ακριβώς, επίσης εκτός απο dipstick τον έλεγε και knuklehead αν το έγραψα σωστά.
Όντως! Η πρώτη και η τελευταία φορά που τους είχα δε ήταν τότε.
-
απο εκει θα τους θυμαμε και εγω. αχνα βεβαια αλλα τους θυμαμε.
-
ρε κωλοπαιδια μην γραφετε τετοια και αισθανομαστε γέροι οι υπολοιποι!! ουστ!!
THE DUKES OF HAZZARD