-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Καλύτερο τραγούδι ever :'Stairaway To Heaven'IMHO: 'Bohemian Rapsody' των Queen (ψάξτε την ζωντανή εκτέλεση από Mercury + Guns'n'Roses, είναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ!) και 'One' από Metallica. Ύμνοι!
ΥΓ: δεν περίμενα να αρέσει και σε άλλον ο Ανδρεάτος. Ίσως η κορυφαία λαϊκή φωνή σήμερα.
-
Πωπω βρε παιδια τι μου θυμησατε με τη Bonnie Tyler (τεραστιο το τραγουδι και ολες τοτε ευχομασταν να ερχοταν αυτος που μας αρεσε στο συγκεκριμενο κομματι!!)
Προσωπικα μου αρεσουν οι Rainbow και το αγαπημενο μου τραγουδι εξακολουθει να ειναι το Temple of the King,το ακουω καθε μα καθε μερα σιγουρα το πρωι με το πρωτο καφεδακι της μερας και ταξιδευω πισω.....
Δεν ξεχνω ομως Erick Clapton,Queen.Guns N'Roses,(τα πρωτα τους και μονο- cats in the cradle and the silverspoon κλπ),Eagles,cat stevens....
ouffffffff
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Καλύτερο τραγούδι ever :'Stairaway To Heaven'
IMHO: 'Bohemian Rapsody' των Queen (ψάξτε την ζωντανή εκτέλεση από Mercury + Guns'n'Roses, είναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ!) και 'One' από Metallica. Ύμνοι!
ΥΓ: δεν περίμενα να αρέσει και σε άλλον ο Ανδρεάτος. Ίσως η κορυφαία λαϊκή φωνή σήμερα.
Ανδρεατος εχει πει τραγουδια με στιχο (Πικρό Φιλί, Φευγω κτλ) και οχι κατι αλλες παπατζες που μας βαζουν να ακουσουμε τα ραδιοφωνα.....
-
Καλύτερο τραγούδι ever :'Stairaway To Heaven'
IMHO: 'Bohemian Rapsody' των Queen (ψάξτε την ζωντανή εκτέλεση από Mercury + Guns'n'Roses, είναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ!) και 'One' από Metallica. Ύμνοι!
Wind of change - Scorpions
Αν και δεν μου αρέσει το στυλ της μουσικής που ερμηνεύει, ο άνθρωπος είναι ...αλλού!
-
και 'One' από Metallica. Ύμνοι!Ποια εκτέλεση προτιμάς; Την original ή αυτή από το S&M με τη συμφωνική ορχήστρα;
Και βέβαια μην ξεχνάμε τον άλλο ύμνο των Metallica: Call of Cthulhu. Ακούστε την εκτέλεση στο S&M και αν δε σας σηκωθεί η τρίχα κάγκελο να μη με λένε Kyan.
-
IRON MAIDEN 'The number of the beast'
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
και 'One' από Metallica. Ύμνοι!
Ποια εκτέλεση προτιμάς; Την original ή αυτή από το S&M με τη συμφωνική ορχήστρα;
Και βέβαια μην ξεχνάμε τον άλλο ύμνο των Metallica: Call of Cthulhu. Ακούστε την εκτέλεση στο S&M και αν δε σας σηκωθεί η τρίχα κάγκελο να μη με λένε Kyan.
προτιμώ την original, είναι πιο δυνατή. Η S&M εκτέλεση νομίζω ταιριάζει καλύτερα σε μπαλάντες τους, πχ. 'Nothing else matters'.
-
ΤΟ S&M είναι το μόνο cd από rock/metal που αγόρασα.. Το θεωρώ από τα καλύτερα cd που βγήκανε ποτέ..
-
Τζάνις Τζόπλιν κανένας;
Μπί-Μπί Κίνγκ,Τζό-Λή Χούκερ;
Ερικ Κλάπτον;(μήπως έχει αρχίσει να φαίνεται η ηλικία μου; )
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Ερικ Κλάπτον;(μήπως έχει αρχίσει να φαίνεται η ηλικία μου; )
Έρικ Κλάπτον, μάλιστα! Φαντάζομαι ξέρεις από πού και πώς ξεκίνησε την καριέρα του ε?
-
Ερικ Κλάπτον;
(μήπως έχει αρχίσει να φαίνεται η ηλικία μου; )
Έρικ Κλάπτον, μάλιστα! Φαντάζομαι ξέρεις από πού και πώς ξεκίνησε την καριέρα του ε?
εγω δεν ξερω.,....μορφωστε με παρακαλω.
-
Pink Floyd, Dire Straits, Talking Heads, U2, Leonard Cohen, Eric Clapton, Police/Sting.
Σαββοπουλος, Αλκινοος Ιωαννιδης, Φατμε, Τρυπες, Κατσιμιχα, Τσακνης, Μαχαιριτσας.
Kι αλλοι βεβαια, κατα περιοδους (δικες μου και δικες τους)
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Ερικ Κλάπτον;
λέγεται ότι τον μάζεψαν οι (μέγιστοι) Socrates Drank the Conium, άστεγο και άφραγκο μετά τις διακοπές του στην Ελλάδα από ένα παγκάκι που ζητιάνευε παίζοντας κιθάρα και έπαιξε για λίγο μαζί τους.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Ο Bono των u2 έχει σαγηνευτική (νομίζω αυτό είναι το σωστό επίθετο) φωνή.
είσαι το alter ego της Kamil?!?
Λες;Είπα να γράψω sexy,αλλά θυμήθηκα την kamil και φοβήθηκα μήπως με κακοχαρακτηρήσετε!
Πάντως ισχύει...Πές τα παιδί μου και άσε τον krus να λέει τα δικά του ... Paul Bono Hewson (απο Bono VOX) και ξερό ψωμί...
Robert Plant/Zeppelin επίσης super και το καλύτερο άσμα όλων των εποχών... Babe I'm gonna leave you...
Cure (Lost in a forest all alone!!!!!), Smiths, Guns & Roses, Doors, Rolling Stones, Velvet Undergroupnd, 13th Floor Elevator!!! etc... -
btw, αύριο έχει συναυλία Cure στο TerraVibe
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
Ο Bono των u2 έχει σαγηνευτική (νομίζω αυτό είναι το σωστό επίθετο) φωνή.
είσαι το alter ego της Kamil?!?
Λες;Είπα να γράψω sexy,αλλά θυμήθηκα την kamil και φοβήθηκα μήπως με κακοχαρακτηρήσετε!
Πάντως ισχύει...Πές τα παιδί μου και άσε τον krus να λέει τα δικά του ... Paul Bono Hewson (απο Bono VOX) και ξερό ψωμί...
Έτσι,έτσι!Και ο Edge είναι ΘΕΟΣ!Ονειρικό συγκρότημα οι u2...
Μιας και ξεφύγαμε απ' τους τραγουδιστές και το γενικεύσαμε το θέμα,να προσθέσω και τους Roy Buchanan (rip-έκανε την κιθάρα να κλαίει) ,Miles Davis (τι να πει κανείς; )
Επίσης με αύξουσα σειρά 'σκληρότητας' λατρεύω τους:Madrugada,Pain of salvation,Sentenced,**The black league ** (σιγά μη τους ξέρει κανείς)
Ξέχασα επίσης να αναφέρω την Dido (ααχχχ)
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Τζάνις Τζόπλιν κανένας;
Μπί-Μπί Κίνγκ,Τζό-Λή Χούκερ;
Ερικ Κλάπτον;John Lee Hooker, πάρε The Best of Friends
(δεν είναι πολύ παλιό) -
Ερικ Κλάπτον;
λέγεται ότι τον μάζεψαν οι (μέγιστοι) Socrates Drank the Conium, άστεγο και άφραγκο μετά τις διακοπές του στην Ελλάδα από ένα παγκάκι που ζητιάνευε παίζοντας κιθάρα και έπαιξε για λίγο μαζί τους.
Δεν λέγεται απλά, είναι αλήθεια. Ο Κλάπτον εκείνο τον καιρό ήταν χίππης(πώς γράφεται?) οπότε είχε περάσει και από Ελλάδα. Έπαιξε λοιπόν στην πλάκα για λίγο ίσα ίσα για να βγάλει κάποια χρήματα και μετά έφυγε πάλι για Αγγλία. Ένα χρόνο αργότερα ψηφίστηκε ο κορυφαίος Άγγλος κιθαρίστας της χρονιάς. Υπαρχουν και φωτογραφίες από την παραμονή του στην Ελλάδα, και σε μία εκπομπή στον Άλφα είχε μιλήσει γι'αυτό ο Μαστοράκης και μερικοί άλλοι της εποχής εκείνης.
-
Σα μουσικός γενικότερα και όχι μόνο σαν τραγουδιστής από τους αγαπημένους μου είναι o Phill Collins (πολύ καλός ντράμερ), σαν συγκρότημα σίγουρα Scorpions και έπονται οι υπόλοιποι.
Από αγαπημένα κομμάτια αυτό που μου ρχεται στο μυαλό πρώτο:
'Don't know what you got till is gone' από τους Cinderella,Από Έλληνες ανάλογα τη διάθεση: Πασχάλης Τερζής (για τις δύσκολες ώρες ), αλλά και τα παλιότερα τραγούδια των Πυξ Λάξ.
Γιάννης
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Θα είναι αδικία να μην πει κανεις και τον... Αργύρη Μπακιρτζή!
Ε φυσικα!!! Ο μονος ανθρωπος που εχει βαλει την Καλλιραχη σε τραγουδι
Αργησες (2 ώρες!)
Περίμενα πιο αστραπιαία αντίδραση
Επρεπε να ειχα βαλει ειδοποιηση φωνητικη
Το ξανακανω quote ωστε να βρισκεται η Καλλιραχη σε 3 ποστΠαντως απο οτι βλεπω πολυ κλασσικουρια παιζει. Κανενας που να του αρεσει η εποχη που ζει δεν υπαρχει;
Eγω παντως αν επρεπε να βαλω εναν (μονο) τραγουδιστη ως κορυφαιο θα εβαζα τον Stuart Murdoch απο τους Belle & Sebastian.
Αν το ανοιγαμε το θεμα θα εμπαιναν και οι Μοlko, Michael Stipe, Iggy και ο josh Homme των QOTSA.
Στις γυναικες τα πραματα ειναι απλουστερα. Η Dolores των Cranberries ριχνει γυρο στη δευτερη.
Aν και εδω εβαζα 1-2 αναπληρωματικες θα εβαζα την Laetitia Sadier των Stereolab και την Skye Edwards (ex-Morcheeba).
αγαπημενος τραγουδιστής/α