-
*Δεν σας λέω τι ψήφισα *
Ολα καλά είναι ..... αυτή την εποχή όμως τα jp φαντάζουν καλύτερα
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
*Δεν σας λέω τι ψήφισα *Ολα καλά είναι ..... αυτή την εποχή όμως τα jp φαντάζουν καλύτερα
Να 'τες κι οι εκπλήξεις
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
*Δεν σας λέω τι ψήφισα *
Ολα καλά είναι ..... αυτή την εποχή όμως τα jp φαντάζουν καλύτερα
Να 'τες κι οι εκπλήξεις
Δεν μπορούσα να κρατηθώ
-
Ο χρήστης lotusnick έγραψε:
Οχι φυσικα...
Αλλα δεν ειπα κατι τετοιο.
Εγω για την Μ3 μιλησα.
Ετσι κι αλλιως μονο αυτη μπορει να συγκριθει με μια 911.
Η 330 με την Μ3 δεν εχουν μονο 200 κυβικα διαφορα κι αυτο το ξερουμε ολοι. Η απλη 3αρα ειναι αλλο ειδος αυτοκινητου κι αλλο ειδος η Μ3.Gia tin M3 exeis meriko dikio. H M3 den pauei na einai basismeni se mia 3ara coupe me ola ta kala kai kala pou auto synepagete.
Gia tin 911, Enoeis se spec? Giati se ikanotites - epidoseis, mono apli den einai.Egw pantos 911 me kleista ta matia
Φιλε Νικο,
Παρεξηγησες το 'απλη' που εχω γραψει.
Εγω ηθελα να την ξεχωρισω απ'τις turbo και γι'αυτο χρισιμοποιησα το 'απλη'. Δεν ηθελα να υποτιμησω το αυτοκινητο. Ομως σιγουρα θα επαιρνα την Μ3. -
-
Γουστάρω τα Ιταλικά, έχω γιαπωνέζικο, αλλά σέβομαι αυτοκίνητα από όλες τις 'σχολές'.
Αλλά με το χέρι στην καρδιά.. Ιταλία . & - -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
ΥΓ περί ανάκλησης: αν ανακαλέσεις ότι 'ένιωσες την Μ3 να βαρκιάζει ( ) βλέποντας το βίντεο', σου υπογράφω υπεύθυνη δήλωση για ό,τι αγαπάς μετά...
Δήλωσα και τόνισα ότι M3-M5 Βαρκιάζουν συγκριτικά με 911, 360Μodena, Gallardo και μάλιστα σημείωσα ότι είμαι άδικος διοτι είναι πιο φθινές και άρα συγχωρείται χειρότερη συμπεριφορά.
Εσυ βγες και πες ότι η Μ3 και η 911-360Μodena έχουν ισοδύναμο στήσιμο!!
Και όπως είπα το ένιωσα ήταν μια λέξη για να δώσω έμφαση.
Αν τώρα ζοριστηκες με την λέξη ένιωσα να κάνω edit για να μην πάθουν τίποτε τα μάτια σου από αυτά που διαβάζουν:roll:
Λοιπόν, άκου τι θα κάνεις φίλε για να ξεμπερδεύουμε:
- θα κάτσεις και θα διαβάσεις ΟΛΟ το τόπικ, ΚΑΛΑ κιόλας!
- Θα βρεις το ποστ μου που λέει ότι είπες βλακεία.
- Θα κάνεις quote για να μου το δείξεις, γιατί εγώ δεν το βρίσκω.
- Θα σου στείλω πμ.
- Θα ζήσουν αυτοί καλά, κι εμείς καλύτερα.
Μη μου βιαστείς! Περιμένω όσο θέλεις! Καλό διάβασμα!
Δεν έπαθα και τίποτε που είπες ότι λέω βλακείες. Όπως έχω πει και όταν υπέπεσα κι εγώ σε ανάλογο παράπτωμα τι να θίξεις? ένα login σε φόρουμ
Τώρα σιγά μην καταστρώσουμε και σχεδιο δράσης για να τα βρούμε και να ζήσουμε καλύτερα. Και σιγά τι χάσαμε για να βρούμε.
Χαβαλέ κάνουμε, τις γνώσεις μας βελτιώνουμε (τουλάχιστον εγώ νιώθω ότ μαθαινω), την ώρα μας περνάμε.
Ένιωσα ότι με πρόσβαλλες, θα μπορούσα να το αγνοήσω, δεν το αγνόησα γιατί έτσι μου ρθε την στιγμή εκείνη, ανέφερα τον προβληματισμό μου και τέλος.
Η κουλτούρα και το επίπεδο του καθενός καθορίζει την συμπεριφορά του για το αν θα ανακαλέσει ή θα αρνηθέί η θα συνεχίσει την ειρωνία, η αν θα προσπαθήσει να ηρεμίσει τα πνέυματα και ναναι όλα κάλα.
Αυτά και δεν θέλω να δώσω συνέχεια.
-
Ο χρήστης ///M έγραψε:
Οχι φυσικα...
Αλλα δεν ειπα κατι τετοιο.
Εγω για την Μ3 μιλησα.
Ετσι κι αλλιως μονο αυτη μπορει να συγκριθει με μια 911.
Η 330 με την Μ3 δεν εχουν μονο 200 κυβικα διαφορα κι αυτο το ξερουμε ολοι. Η απλη 3αρα ειναι αλλο ειδος αυτοκινητου κι αλλο ειδος η Μ3.Gia tin M3 exeis meriko dikio. H M3 den pauei na einai basismeni se mia 3ara coupe me ola ta kala kai kala pou auto synepagete.
Gia tin 911, Enoeis se spec? Giati se ikanotites - epidoseis, mono apli den einai.Egw pantos 911 me kleista ta matia
Φιλε Νικο,
Παρεξηγησες το 'απλη' που εχω γραψει.
Εγω ηθελα να την ξεχωρισω απ'τις turbo και γι'αυτο χρισιμοποιησα το 'απλη'. Δεν ηθελα να υποτιμησω το αυτοκινητο. Ομως σιγουρα θα επαιρνα την Μ3.Μιχάλη, ασυζητητί προτιμώ μια 4S από την Μ3, όσο απλή και να είναι.
Τώρα, μεταξύ carerra και M3 CS, στεγνά θα διάλεγα την μπέμπα (να ζηλέψει και ο γείτονας ντεεεε)
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
Χαβαλέ κάνουμε, τις γνώσεις μας βελτιώνουμε (τουλάχιστον εγώ νιώθω ότι μαθαινω), την ώρα μας περνάμε.Σωστός.
-
Δεν έχω ιδιαίτερη προτίμηση, αλλά ψήφισα Γαλλία (γέρνω προς τα 'κει, αλλά ελαφρά! ).
Πρώτον, γιατί έχω την πολύ καλή εμπειρία από το 206 μου (που δεν είναι και ο πιο άξιος αντιπρόσωπος της γαλλικής σχολής)
Δεύτερον, γιατί μέχρι στιγμής τα γαλλικά αυτοκίνητα στην mini κατηγορία είναι αυτά που προσφέρουν πιο απλόχερα απ' όλα τα υπόλοιπα οδηγική απόλαυση. Και 'μένα η mini κατηγορία μου αρέσει, γιατί απευθύνεται σε όλους. Είναι η πιο τίμια κατηγορία κατ' εμέ, απαλλαγμένη από ματαιοδοξίες/κενοδοξίες, status symbols, glamour και λοιπές μ@λακίες...
Τρίτον, γιατί δεν θέλω να βλέπω την λέξη 'Γαλλικά' στην ψηφοφορία με μόνο τόσους λίγους ψήφους.
Τέταρτον, δεν ξέρω αλλά η Γαλλία σαν χώρα μου βγάζει μια συμπάθεια... Αν και με εκνευρίζουν αφάνταστα διάφοροι μύθοι γύρω από αυτήν (παλία, όταν ήμουν μικρότερος, φαντασιωνόμουν ότι τα έφταχνα με Γαλλίδα. Αλλά τώρα αυτό με αφήνει παγερά αδιάφορο, μέρος των ανόητων μύθων).
Βέβαια το 206 μου δεν το διάλεξα με αυτά τα κριτήρια (του μύθου, δεν είμαι δα και τόσο χαζός). Ήμουν μεταξύ αυτού και του Ford Puma. Απλά επειδή το puma έχει 2+2 θέσεις και όχι 4+1 θέσεις, όπως το 206, πήρα το 206 σαν μια πιο ολοκληρωμένη πρόταση...
Αυτά!
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
ΥΓ περί ανάκλησης: αν ανακαλέσεις ότι 'ένιωσες την Μ3 να βαρκιάζει ( ) βλέποντας το βίντεο', σου υπογράφω υπεύθυνη δήλωση για ό,τι αγαπάς μετά...
Δήλωσα και τόνισα ότι M3-M5 Βαρκιάζουν συγκριτικά με 911, 360Μodena, Gallardo και μάλιστα σημείωσα ότι είμαι άδικος διοτι είναι πιο φθινές και άρα συγχωρείται χειρότερη συμπεριφορά.
Εσυ βγες και πες ότι η Μ3 και η 911-360Μodena έχουν ισοδύναμο στήσιμο!!
Και όπως είπα το ένιωσα ήταν μια λέξη για να δώσω έμφαση.
Αν τώρα ζοριστηκες με την λέξη ένιωσα να κάνω edit για να μην πάθουν τίποτε τα μάτια σου από αυτά που διαβάζουν:roll:
Λοιπόν, άκου τι θα κάνεις φίλε για να ξεμπερδεύουμε:
- θα κάτσεις και θα διαβάσεις ΟΛΟ το τόπικ, ΚΑΛΑ κιόλας!
- Θα βρεις το ποστ μου που λέει ότι είπες βλακεία.
- Θα κάνεις quote για να μου το δείξεις, γιατί εγώ δεν το βρίσκω.
- Θα σου στείλω πμ.
- Θα ζήσουν αυτοί καλά, κι εμείς καλύτερα.
Μη μου βιαστείς! Περιμένω όσο θέλεις! Καλό διάβασμα!
Δεν έπαθα και τίποτε που είπες ότι λέω βλακείες.
Επιμένεις έτσι???
Πάμε πάλι: ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΠΟΥΘΕΝΑ τέτοιο πράγμα! (ακόμα περιμένω το quote που να το δείχνει...)Δεν ξέρω φίλε, ίσως μιλάμε διαφορετικά ελληνικά εδώ στον Πειραιά, τι να σου πω. Τέλοσπαντων, βαρέθηκα, τα λέμε!
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Είμαι μακαρονάς, τί να κάνουμε!
Η μόνη μη Ιταλική εταιρία που πραγματικά σέβομαι είναι η Saab...μην πέσετε να με φάτεΕδώ είμαι εγώ δεν σε πειράζει κανείς!
Πλάκα πλάκα είπες για φαϊ.... πάω να φάω κάτι..
-
για τους φουσκωτους, εχουμε ...καρφιτσα
-
Θελει κ ρωτημα; Banzai!
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
για τους φουσκωτους, εχουμε ...καρφιτσαΜε σουβλάκια έχεις καλύτερα αποτελέσματα!
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Εδώ ούτε μια Corolla (Hachiroku) δεν μπορείς να πάρεις ρε χάφτα, θες και όλο τον από πάνω κατεβατό;Θα σε χάλαγε πολύ να είσαι με το NSX-R και να έχεις μέσα την Jαyna Oso (έχει Asian χαρακτηριστικά δεν μπορείς να πεις!) και να κάνεις όλη μέρα - νύχτα touge battle... και μετά κοκό;;;
Αλλά τί λέω; Θα είμαι εγώ εκεί, μη μαζευόμαστε και πολλοί...
Εσύ πήγαινε στο Ring με τη CSL, βγαίνε φωτογραφίες (σε ζηλεύω αλλά πολύ λίγο ) και μετά βάλε μια ξανθιά να σε ταΐζει ξυνολάχανο...!
Εεε, μην ξεχάσεις 'ΝΤΑ ΒΦΩΤΑ ZΣΟΥ ΕΙΝ ΑΝΟΙΓΚΝΤΑ' !!!
-
Και με την Λουσυ Λιου να ειναι δεν μας χαλαει
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Και με την Λουσυ Λιου να ειναι δεν μας χαλαειΤα έχω ξαναπεί... άλλος ένα λόγος που Italia rulezz:
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Είμαι μακαρονάς, τί να κάνουμε!
Η μόνη μη Ιταλική εταιρία που πραγματικά σέβομαι είναι η Saab...μην πέσετε να με φάτεΕδώ είμαι εγώ δεν σε πειράζει κανείς!
Πλάκα πλάκα είπες για φαϊ.... πάω να φάω κάτι..
Όσα περισσότερα μαθαίνω για την Saab και για να το γενικεύσω καλύτερα, για την Σουηδική αυτοκινητοβιομηχανία και γενικότερα Μηχανολογία, τόσο περισσότερο τους σέβομαι.
Έχει δει κανείς το Saab Demo Excelent με κάτι Saab9000 να ''χορεύουν'' με συνοδεία κλασσικής μουσικής? -
Εεεπ!
Πώς την είδαμε τώρα;;;Θέλεις να ανοίξω thread Japan vs Italy;;; (και ναι σε απειλώ! )
Υ.Γ. : Απ΄ότι βλέπω δεν μπήκες καν στον κόπο να ψάξεις για φώτο αυτοκινήτου... Σε δικαιολογώ...!
Καταγωγή αυτοκινήτων