-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Σε ποιο video αναφέρεσαι συγκεκριμένα; Θες να το αναλύσουμε λίγο; Πες μου ποιο είναι και θα το έχω.Το Μ3vsS4 με τον Jeremy TopGear_M3vsS4.wmv
To M5 προηγούμενη γενιά με τον Tiff. Top_Gear_M5_Test_Drive.mpeg
M5 Τελευταία γενιά με τον Jeremy TopGear_BMW_e60_M5.wmv
-
Η ψηφοφορία,
μάλλον θα βγάλει στην επιφάνεια τις 'τάσεις' του φόρουμ -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
βλέποντας το βίντεο.... ένιωθες??? Για όνομα ρε παιδιά, τι διαβάζουν τα μάτια μας ας πούμε...
Aυτή η φράση σημαίνει ότι αυτό που διάβασες ήταν Βλακεία και μάλιστα χειρίστου είδους.
Αυτός που λέει βλακείες είναι βλάκας
I Hate calling me stupid
-
Ψηφισα Γερμανικα σαν λατρεις της BMW απο μωρο παιδι...
Ομως μ'αρεσει παρα πολυ και η Honda αλλα και η Audi.
Αυτες οι τρεις μαρκες για μενα... -
technik πιθανον να βγαλει και τις τασεις της αγορας γενικοτερα!
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
Το Μ3vsS4 με τον Jeremy TopGear_M3vsS4.wmvTo M5 προηγούμενη γενιά με τον Tiff. Top_Gear_M5_Test_Drive.mpeg
M5 Τελευταία γενιά με τον Jeremy TopGear_BMW_e60_M5.wmv
ΟΚ, έχουμε προφανώς τελείως διαφορετική αντίληψη για το τι θα πει 'γέρνω'
Διαφωνώ κάθετα!
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
βλέποντας το βίντεο.... ένιωθες??? Για όνομα ρε παιδιά, τι διαβάζουν τα μάτια μας ας πούμε...
Aυτή η φράση σημαίνει ότι αυτό που διάβασες ήταν Βλακεία και μάλιστα χειρίστου είδους.
Αυτός που λέει βλακείες είναι βλάκας
I Hate calling me stupid
άκου φίλε, δεν έγραψα τίποτα τέτοιο. Λόγια στο στόμα μου, αν θέλεις μη βάζεις. Θενξ.
-
Εχω σταματησει εδω και καιρο να παιρνω μερος σε 'διαμαχες'...αλλα τωρα δεν αντεξα...
Babbiς τα βιντεο που προαναφερεις τα βλεπω καθε μερα.......αλλα δεν μπορω να καταλαβω αν βαρκιαζουν τα αυτοκινητα μεσα απο το γυαλι...
Το Μ3-Μ5-S4..κτλ δεν βαρκιαζουν(εδω δεν βαρκιαζει η 325ti)...... -
Ο χρήστης pad έγραψε:
Εχω σταματησει εδω και καιρο να παιρνω μερος σε 'διαμαχες'...αλλα τωρα δεν αντεξα...
Babbiς τα βιντεο που προαναφερεις τα βλεπω καθε μερα.......αλλα δεν μπορω να καταλαβω αν βαρκιαζουν τα αυτοκινητα μεσα απο το γυαλι...
Το Μ3-Μ5-S4..κτλ δεν βαρκιαζουν(εδω δεν βαρκιαζει η 325ti)......Σωστος ο φιλος pad...
-
Μηπως κοτεριζουν τοτε?........
-
..............................
-
Παιδιά δεκτές οι διαφωνίες και οι διαφορετικές απόψεις.
Εμένα για το φάσμα των 300-400 αλόγων πιο πολύ μου έρεσε η συμπεριφορά της 911 και της 360 της Murcielago κλπ και όχι της Μ3-Μ5.
@Krusestern
μπορεί να μην με είπες βλάκα αλλά είπες ότι είπα βλακεία. Αν το αρνήσαι ο κόσμος έβγαλε τα συμπεράσματά του. Αν το ανακαλέις οκ. Αν εμμένεις ότι δεν με πρόσβαλλες τότε μάλλον μιλάμε άλλη γλώσσα.
Κανένας δεν προσβάλλεται χωρίς λόγο πάντως.
-
φιλε babbi αμα πας καμια βολτα με Μ3 θα ανασκευασεις πληρως αυτα που νομιζεις βλεποντας tv
εμενα προσωπικα, πιο πολυ το στησιμο η συμπεριφορα και τα φρενα με εντυπωσιαζουνε, παρα τα καθεαυτου γκαζια.
-
Σήμερα είδα ένα RX-8 σε στροφή, να φεύγει λίγο το πίσω μέρος με απλό τρόπο,
και από τη συγκίνησή μου παραλίγο να ψηφίσω τον Ιάπωνα...
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
φιλε babbi αμα πας καμια βολτα με Μ3 θα ανασκευασεις πληρως αυτα που νομιζεις βλεποντας tvεμενα προσωπικα, πιο πολυ το στησιμο η συμπεριφορα και τα φρενα με εντυπωσιαζουνε, παρα τα καθεαυτου γκαζια.
O Πετραν εχει απολυτο δικιο...
Φιλε Μπαμπη εχεις μπει ποτε σε Μ3?
Προσωπικα θα διαλεγα ανετα την Μ3 απο μια απλη 911. -
Ο χρήστης ///M έγραψε:
Προσωπικα θα διαλεγα ανετα την Μ3 απο μια απλη 911.Μάγειρα, πιάσε μια από τα ίδια και για μένα
-
Ο χρήστης ///M έγραψε:
φιλε babbi αμα πας καμια βολτα με Μ3 θα ανασκευασεις πληρως αυτα που νομιζεις βλεποντας tv
εμενα προσωπικα, πιο πολυ το στησιμο η συμπεριφορα και τα φρενα με εντυπωσιαζουνε, παρα τα καθεαυτου γκαζια.
O Πετραν εχει απολυτο δικιο...
Φιλε Μπαμπη εχεις μπει ποτε σε Μ3?
Προσωπικα θα διαλεγα ανετα την Μ3 απο μια απλη 911.Yparxei 911 pou fenete apli mprosta se opoiadipote 3ara?
-
Οχι φυσικα...
Αλλα δεν ειπα κατι τετοιο.
Εγω για την Μ3 μιλησα.
Ετσι κι αλλιως μονο αυτη μπορει να συγκριθει με μια 911.
Η 330 με την Μ3 δεν εχουν μονο 200 κυβικα διαφορα κι αυτο το ξερουμε ολοι. Η απλη 3αρα ειναι αλλο ειδος αυτοκινητου κι αλλο ειδος η Μ3. -
Ο χρήστης ///M έγραψε:
Οχι φυσικα...
Αλλα δεν ειπα κατι τετοιο.
Εγω για την Μ3 μιλησα.
Ετσι κι αλλιως μονο αυτη μπορει να συγκριθει με μια 911.
Η 330 με την Μ3 δεν εχουν μονο 200 κυβικα διαφορα κι αυτο το ξερουμε ολοι. Η απλη 3αρα ειναι αλλο ειδος αυτοκινητου κι αλλο ειδος η Μ3.Gia tin M3 exeis meriko dikio. H M3 den pauei na einai basismeni se mia 3ara coupe me ola ta kala kai kala pou auto synepagete.
Gia tin 911, Enoeis se spec? Giati se ikanotites - epidoseis, mono apli den einai.Egw pantos 911 me kleista ta matia
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
@Krusesternμπορεί να μην με είπες βλάκα αλλά είπες ότι είπα βλακεία. Αν το αρνήσαι ο κόσμος έβγαλε τα συμπεράσματά του. Αν το ανακαλέις οκ. Αν εμμένεις ότι δεν με πρόσβαλλες τότε μάλλον μιλάμε άλλη γλώσσα.
Κανένας δεν προσβάλλεται χωρίς λόγο πάντως.
Λοιπόν, άκου τι θα κάνεις φίλε για να ξεμπερδεύουμε:
- θα κάτσεις και θα διαβάσεις ΟΛΟ το τόπικ, ΚΑΛΑ κιόλας!
- Θα βρεις το ποστ μου που λέει ότι είπες βλακεία.
- Θα κάνεις quote για να μου το δείξεις, γιατί εγώ δεν το βρίσκω.
- Θα σου στείλω πμ.
- Θα ζήσουν αυτοί καλά, κι εμείς καλύτερα.
Μη μου βιαστείς! Περιμένω όσο θέλεις! Καλό διάβασμα!
ΥΓ περί ανάκλησης: αν ανακαλέσεις ότι 'ένιωσες την Μ3 να βαρκιάζει ( ) βλέποντας το βίντεο', σου υπογράφω υπεύθυνη δήλωση για ό,τι αγαπάς μετά...
Καταγωγή αυτοκινήτων