-
Συγνώμη για να καταλάβω theos, θέλεις να μας πεις ότι χώρεσες 4 βαλίτσες στο πορτ μπαγκαζ του Golf...;;;:o
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Συγνώμη για να καταλάβω theos, θέλεις να μας πεις ότι χώρεσες 4 βαλίτσες στο πορτ μπαγκαζ του Golf...;;;:oΜε λιγη καλη θεληση ολα γινονται...
-
Ο χρήστης ///M έγραψε:
Συγνώμη για να καταλάβω theos, θέλεις να μας πεις ότι χώρεσες 4 βαλίτσες στο πορτ μπαγκαζ του Golf...;;;:o
Με λιγη καλη θεληση ολα γινονται...
Ή με μικρές βαλίτσες.
-
elteo δε διαβαζεις τα μηνυματα σου; Απλως σου ειχα στειλει ενα πμ πριν μερικες μερες και δεν ανεφερες τιποτα γι'αυτο το λεω. Οχι τιποτα σημαντικο βεβαια
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Συγνώμη για να καταλάβω theos, θέλεις να μας πεις ότι χώρεσες 4 βαλίτσες στο πορτ μπαγκαζ του Golf...;;;:oΈχοντας ρίξει και τα πίσω καθίσματα.
ελα ομως που εγω στις διακοπες μου ημουν ανετος κ έβαλα 8 βαλίτσες στα πισω καθισματα-πορτ-παγκαζ, subaki 12ιντσο, καρεκλακια, ομπρελες κ οτι αλλο μπορεις να φανταστεις
Σιγά τα ωά δηλαδή.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Τώρα γιατί ζαχαρώνουν την 147 μου στο δρόμο δεν ξέρω. Πώς λέμε 'οι άνδρες προτιμούν τις ξανθιές αλλά παντρεύονται τις μελαχρινές'; Έτσι και 'οι γυναίκες προτιμούν τις 147 αλλά παντρεύονται τα Golf'.
Τις ζαχαρώνουν δεν ειναι αυτο το θέμα...το θέμα ειναι ποιος τρώει το κοκο!!!κ ποιος ειναι ο Πασας στα Γιάννενα!!
Γιατι εγω ένιωθα καθε βραδυ-μεσημερι-πρωι πασας στα Γιαννενα!!
Οποτε δεν σε χαλαει!!!
Οσο για τις βαλίτσες χωρουσε αλλες τοσες διοτι έχουμε **350 **λίτρα πορτ-παγκαζ κ για τους πίσω χώρους χεχεχεεχε,..χωράνε 4 Ρωσίδες κ μην γελάτε το εχω κανει σταληθεια οταν το πρωτοπήρα.4 γυναικες (Ρουμανες) κουβαλουσα απο πισω, με τον φιλο μου μπροστα κ πηγαιναμε στα Μπουζουκια!!!
-
Ναι αυτο με τις Ρωσιδες - Ρουμανες θελω να το κανω και εγω και ας μην ειναι κανας φιλος διπλα μου
Αλλα με το ταπεινο αυτοκινητακι μου δεν χωρανε πανω απο 3 και μονο αν οι 2 ειναι κοντουλες αρα , 1 και καλη -
Ο χρήστης tim έγραψε:
Ναι αυτο με τις Ρωσιδες - Ρουμανες θελω να το κανω και εγω και ας μην ειναι κανας φιλος διπλα μου
Αλλα με το ταπεινο αυτοκινητακι μου δεν χωρανε πανω απο 3 και μονο αν οι 2 ειναι κοντουλες αρα , 1 και καληΠαρε Hyundai Santa Fe Και βάλε όσες τραβαει η ψυχή σου....
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Αλλα με το ταπεινο αυτοκινητακι μου δεν χωρανε πανω απο 3 και μονο αν οι 2 ειναι κοντουλες αρα , 1 και καληΠαρε Hyundai Santa Fe Και βάλε όσες τραβαει η ψυχή σου....
Ελα όμως που σε τέτοιο αμάξι δεν μπαίνει καμία!! Οχι οτι ξέρω απλα σου λεω.Οτι σε Κορεα κ Ιαπωνια μακρια απο γυναικες..Τα απεχθανονται.Κ τα Γαλλικα.Μονο Ιταλικο-Γερμανικα έχουν πέραση.
Για τα IMPREZA-EVO-TYPe-R δεν το συζητω απο μακρια κ αγαπημενοι!!!
Συνεπώς οι γυναικες θελουνε χώρους κ ασφάλεια οποτε διαλέγουν γκολφ .Η AR ειναι πιο ομορφες αλλα εφημερες..διαλέγεις κ παιρνεις.αν κ εγω 147 δεν θα διάλεγα ποτε.Μια GT ομως ίσως!!! Πουλ Μουρ με μεγαλο κώλο έτσι οπως γουσταρουμε εμεις οι Ελληνες.Στρουμπουλη απο πίσω!
-
Ο χρήστης theos_larissa έγραψε:
Ελα όμως που σε τέτοιο αμάξι δεν μπαίνει καμία!! Οχι οτι ξέρω απλα σου λεω.Οτι σε Κορεα κ Ιαπωνια μακρια απο γυναικες.μωρέ μπαίνει και παραμπαίνει...
Συνεπώς οι γυναικες θελουνε χώρους κ ασφάλεια οποτε διαλέγουν γκολφ
Άλλες γυναίκες διαλέγουν άντρα για το αυτοκίνητο που έχει, και άλλες διαλέγουν αυτοκίνητο για τον άντρα που έχει μέσα... αυτές της δεύτερης κατηγορίας, μπαίνουν και σε κορεάτικο, και σε γιαπωνέζικο, και ανεβαίνουν και σε παπί άμα λάχει
όλα αυτά για άντρες. Για 'theous' δεν ξέρω τι ισχύει
-
Τι μαθαίνει κανείς... εδώ δεν ξέρουν οι ίδιες οι γυναίκες τι θέλουν, το λένε άλλοι
Λάθος επιλογή το Golf τελικά, αρέσει στις γυναίκες
άσε που χωράει και 8 βαλίτσες. Αν μου εμφάνιζε καμία 8 βαλίτσες πάντως, θα έπαιρνα το Wagon R της μάνας μου
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ελα όμως που σε τέτοιο αμάξι δεν μπαίνει καμία!! Οχι οτι ξέρω απλα σου λεω.Οτι σε Κορεα κ Ιαπωνια μακρια απο γυναικες.
μωρέ μπαίνει και παραμπαίνει...
Συνεπώς οι γυναικες θελουνε χώρους κ ασφάλεια οποτε διαλέγουν γκολφ
Άλλες γυναίκες διαλέγουν άντρα για το αυτοκίνητο που έχει, και άλλες διαλέγουν αυτοκίνητο για τον άντρα που έχει μέσα... αυτές της δεύτερης κατηγορίας, μπαίνουν και σε κορεάτικο, και σε γιαπωνέζικο, και ανεβαίνουν και σε παπί άμα λάχει
όλα αυτά για άντρες. Για 'theous' δεν ξέρω τι ισχύει
Εχεις δίκιο φιλε αλλα μην τα λες σε εμενα αυτα που οδηγουσα CORSA '87 για ποσα χρονια κ ειχα τις τοπ γυναικες παντα..πεστα σε αλλον..κ σε Tsalaki εχω ανεβασει θεά κ δεν τηνν χαλασε!!!
-
χαχαχαχα , καλο κρους .
Τεσπα , νομιζω οτι το γκολφ ειναι πολλυ καλο αυτοκινητο απλα ειναι πιο ακριβο απο τα αντιστοιχα τις ιδιας κατηγοριας και παρολα αυτα πουλαει γι'αυτο και ολοι του επιτιθεντε .
Ρε σεις ,...... μηπως το ζηλευετε βρε ατιμουλικα ,
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
άσε που χωράει και 8 βαλίτσες. Αν μου εμφάνιζε καμία 8 βαλίτσες πάντως, θα έπαιρνα το Wagon R της μάνας μου
Μπα φίλε θα έφευγες στις στροφές γιατι ειναι πολυ ψηλό!!Δεν λεει μια!!
Με την σπορ αναρτηση κ τα semi-bucket καθισματα-205 λάστιχο το γκολφακι ηταν όλα τα Ευρώ
-
Ο χρήστης tim έγραψε:
χαχαχαχα , καλο κρους .Τεσπα , νομιζω οτι το γκολφ ειναι πολλυ καλο αυτοκινητο απλα ειναι πιο ακριβο απο τα αντιστοιχα τις ιδιας κατηγοριας και παρολα αυτα πουλαει γι'αυτο και ολοι του επιτιθεντε .
Ρε σεις ,...... μηπως το ζηλευετε βρε ατιμουλικα ,
Μήπως φίλε μου ζηλεύουνε τις γυναικες που μπαινουν μέσα κ αυτοι ικανοποιουνται με το γεγονος οτι έχουν AR????
Χωρις πλακα τωρα τα μοναδικα αμάξια που ειναι αντιπαλοι σοβαροι ειναι τα:
1.147
2.FOCUS 2
3.A3 -
Πάντως γνωστός συμφορουμιτης προσπαθπουσε να μας πεισει οτι στο σαντα φε μπαινουν πολλες γυναικες μεσα...
Πάντως περσι που ειχα το σταρλετακι του 1993 μια χαρα με πηγε... :Ρ
-
Μπα φίλε θα έφευγες στις στροφές γιατι ειναι πολυ ψηλό!!Δεν λεει μια!!
Με την σπορ αναρτηση κ τα semi-bucket καθισματα-205 λάστιχο το γκολφακι ηταν όλα τα Ευρώ
με τόσο βάρος μια χαρά θα στριβε
τι λες; με τα semi bucket κρατάει καλύτερα;
-
Χωρις πλακα τωρα τα μοναδικα αμάξια που ειναι αντιπαλοι σοβαροι ειναι τα:
1.147
2.FOCUS 2
3.A3skoda octavia2
αλλα μεχρι να το καταλαβετε εσεις, θα ερθει το επομενο καλοκαιρι λεμε -
Μήπως φίλε μου ζηλεύουνε τις γυναικες που μπαινουν μέσα κ αυτοι ικανοποιουνται με το γεγονος οτι έχουν AR????Θα κρατήσω την 147 και τις γυναίκες που έχουν γούστο και γ'αυτό συγκινούνται από αυτή έστω και εφήμερα ( τώρα είναι κακό αυτό δηλαδή; ) και θα αφήσω τις Ρουμάνες γι'αυτούς που έχουν Γκολφ.
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
skoda octavia2Ο καθένας με τον πόνο του!
Το καλύτερο μικρομεσαίο 1600