-
Ο χρήστης beachbum έγραψε:
http://www.guinnessworldrecords.com/
και ψάξτε με την φράση
'Highest Fall Survived Without A Parachute'
Δεν το είδα, αλλά αυτό αλλάζει πολλά στον τρόπο και τις συνθήκες της πτώσεις της.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Επίσης, η θερμοκρασία πρέπει να είναι τουλάχιστον -40 βαθμούς κελσίου.
ναι αλλα κατεβαινει γρηγορα...
Δε νομίζω να κατεβαίνει γρήγορα...Μάλλον ανεβαίνει....
Η εκτίμησή μου είναι ότι -όπως είχα πει και παραπάνω- στους -40 βαθμούς κελσίου, αρκεί μία ανάσα για να παγώσει η υγρασία στους πνεύμονες προκαλώντας εμβολή σε τέτοια έκταση που θα καταστραφούν τα πάντα.
Γι' αυτό είσαι σίγουρος?? Γιατι στη Σιβηρία και στα ....μέρη των Εσκιμωων το wind chill τουλάχιστο, πρέπει να φθάνει τους -40 Κελσίου....Εκεί πώς επιβιώνουν ??
-
Η θερμοκρασία δεν είναι τόσο χαμηλή στα 30.000ft. Βάλτε +20 βαθμούς και θα είστε κοντά. Δηλαδή γύρω στους -20, σε άμεση εξάρτηση βέβαια με τη θερμορασία εδάφους. Άλλη δηλαδή η θερμοκρασία στα 30.000 πόδια στη Σιβηρία και άλλη στη Σαχάρα.
-
Η θερμοβαθμιδα στη Γη ειναι 6-6,5 βαθμοι στα 1000 μετρα. Αρα με 20C θερμοκρασια εδαφους θα εχουμε -40C στα 10.000 μετρα.
-
Ο χρήστης MOnoimoi έγραψε:
Η θερμοκρασία δεν είναι τόσο χαμηλή στα 30.000ft. Βάλτε +20 βαθμούς και θα είστε κοντά. Δηλαδή γύρω στους -20, σε άμεση εξάρτηση βέβαια με τη θερμορασία εδάφους. **Άλλη δηλαδή η θερμοκρασία στα 30.000 πόδια στη Σιβηρία και άλλη στη Σαχάρα.**
Σωστά.....Πέρυσι τέλη Αυγούστου που πετούσα στο υψος του Ισημερινου προς Νοτιοανατολική Ασία, εξω είχε -45 Κελσίου.... Φαντάσου στη Σιβηρία...Αρα αυτό που λες πριν τα bold δεν ισχύει....
-
δηλαδή εγω πως ζώ τον χειμώνα οταν βγαίνω στους -35C στην Φιλανδια καμια φορά?
(Λαπωνία χτυπάει στανταρ σχεδόν κάθε χειμώνα κοντά στο -30)
-
Αντεχεις σε αυτες τις θερμοκρασιες, αλλα για πολυ λιγη ωρα... Υποθετω οτι η ελευθερη πτωση απο τα 10.000 μετρα, δεν θελει και πολυ ωρα
-
Σε πτήση Μιλάνο-Λός Άντζελες το εξωτερικό θερμόμετρο έδειχνε από -50 μέχρι -60. Δεν θυμάμαι ακριβώς το ύψος, κάπου ανάμεσα στα 35 με 40Κ πρέπει να ήταν.
-
Ρε παιδιά γιατι το ταλαιπωρούμε έτσι.
Προφανώς και αντέχεις σε αυτές τις θερμοκρασίες , όπως εκατομμύρια άνθρωποι κάθε χειμώνα, αν
(α) Φοράς τα κατάλληλα ρούχα
(β) Δεν εκτίθεσαι υπερβολικά στο καιρό και σε αέρηδες (wind chill factor)
(γ) Είσαι στο έδαφος και όχι στα 10Κ μέτρα καθως εκεί νομίζω το βασικό σου πρόβλημα δεν είναι το κρύο αλλά η έλειψη οξυγόνουΔΕΝ αντέχεις αν είσαι αεροσυνοδός σε αεροπλάνο που εκρήγνυται και πέφτει με την βοήθεια της βαρύτητας.Για ayτό το λόγο και το μοναδικό τέτοιο περιστατικό ανθρώπου που επέζησε είναι και στο guiness.
-
Πιό είναι το wind chill factor αν βγείς έξω από ένα αεροπλάνο στα 35.000 πόδια, με -50 βαθμούς, που πάει 500-800χαω και μετά πέφτεις ελεύθερη πτώση με 220χαω?
-
Ο χρήστης georgex έγραψε:
Πιό είναι το wind chill factor αν βγείς έξω από ένα αεροπλάνο στα 35.000 πόδια, με -50 βαθμούς, που πάει 500-800χαω και μετά πέφτεις ελεύθερη πτώση με 220χαω?Too fu@@@ng cold
Σοβαρά πάντως νομίζω ότι είναι κατανοητό ότι και οι 3 συνθήκες που αναφέρω στο προηούμενο post μου πρέπει να πληρούνται για να επιβιώσει κάποιος.
-
Γνωστός μου στο Καναδά πέρσι με -35C έλεγε ότι πρέπει να οδηγά με ένα χέρι και στο άλλο να κρατά το εργαλείο που ξύνει το πάγο από το τζάμι.
Έξυνε το πάγο από τη ΜΕΣΑ ΠΛΕΥΡΑ γιατί το καλοριφέρ δεν κάνει τίποτα σε τέτοιες θερμοκρασίες, αλλά δεν έχεις κανένα πρόβλημα διαβίωσης.
-
θα ηθελα να ρωτησω το εξησ :γνωριζει κανεισ αν εχουν σηκωθει ποτε ξανα F16 για προβλημα που παρουσιαζε α/φ τησ πολιτικησ αεροπορειασ?
-
Λυπαμαι φιλε μου αλλα δεν το πιστευω. Δεν ζω στον Καναδα αλλα εγω ζησει σε μερη με θερμοκρασιες 30 υπο το μηδεν και η ζεστη του αυτοκινητου δουλευει μια χαρα. Το αναβεις και το αφηνεις να δουλευει κανα 20αλεπτο και λιωνουν τα παντα. Το καλοριφερ του αυτοκινητου παιρνει την ζεστη απο τον κινητηρα.
Πως ζουνε οι ανθρωποι στην Αλασκα και στην βορεια Νορβηγια και Σουηδια. Σιγα μην παγωνουν τα πνευμονια με την πρωτη αναπνοη.
Αν εισαι ντυμενος σωστα και δεν τον παιζεις μαγκας με κοντομανικα και σαγιοναρες.Νικος
-
Έχει λιώσει το πάγο από το τζάμι το καλοριφέρ σου με -30C, τι αυτοκίνητο έχεις γιατί το δικό μου civic δεν μπορεί να τον λιώσει με -10C όταν τρέχω.
-
Ο χρήστης xsara16v έγραψε:
Ο συγκεκριμένος άνθρωπος μόνο με έναν συγκεκριμένο τρόπο μπορεί να καταλάβει κάποια πράγματα.Ανασκολοπισμό (παλούκωμα) εννοείς; Ξανασκέψου το. Μπορεί και να του αρέσει.
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Η εκτίμησή μου είναι ότι -όπως είχα πει και παραπάνω- στους -40 βαθμούς κελσίου, αρκεί μία ανάσα για να παγώσει η υγρασία στους πνεύμονες προκαλώντας εμβολή σε τέτοια έκταση που θα καταστραφούν τα πάντα.
Γι' αυτό είσαι σίγουρος?? Γιατι στη Σιβηρία και στα ....μέρη των Εσκιμωων το wind chill τουλάχιστο, πρέπει να φθάνει τους -40 Κελσίου....Εκεί πώς επιβιώνουν ??
Καθόλου σίγουρος, γι' αυτό άλλωστε έγραψα για ΕΚΤΙΜΗΣΗ. Αλλά υποθέτω ότι όπως στους 25 ζούμε κανονικά και στους 40 άνθρωποι πεθαίνουν από θερμοπληξία, ανάλογα στους -35 μπορείς να ζεις και στους -50 να πεθαίνεις. Έτσι το σκέφτηκα και έγραψα. Φυσικά μπορεί να κάνω λάθος, αλλά συζήτηση κάνουμε, όχι;
-
ασχετο αλλά πρίν μερικά χρόνια είχα πάει Φιλανδία για Πρωτοχρονιά..Λοιπόν είχε περι τους -25 με -30 αλλά με τον κατάλληλο ρουχισμο δεν καταλάβαμε και πολύ μεγάλη διαφορά. Αυτό που παρατήρησα ήταν οτι το κρύο ήταν διαφορετικό απο το κρύο της Ελλάδας. Στην Ελλάδα ένιωθες το ίδιο κρύο αλλά σε λιγότερους βαθμούς κελσίου. Στον αέρα έχεις να κάνεις και με ατμοσφαιρικές πιέσεις κλπ οπότε ίσως να μην στέκει να συγκρίνουμε τους -35 στην επιφάνεια της γής με τους -35 στα 35.000 πόδια
-
Σε αυτές τις θερμοκρασίες το ζητούμενο είναι πόσο μπορείς να αντέξεις!
Από μερικά δευτερόλεπτα έως κάποιες ώρες ΧΩΡΙΣ τον απαραίτητο εξοπλισμό!Στους -50 με κανονικά ρούχα δεν αντέχεις!Παθαίνεις υποθερμία και πεθαίνεις σε μερικά δευτερολεπτα!Οπως και σε νερό με θερμοκρασία 3-4 βαθμών (πάνω από το 0)!
Και βέβαια με τέτοιο κρύο πρέπει να αποφεύγεις να αναπνέεις απευθείας αέρα (αλλά μέσα από κασκόλ) για να μην παγώσουν τα πνευμόνια σου!Η διαφορά στην αίσθηση οφείλεται στην σχετική υγρασία του αέρα!
30 βαθμοί στο Λονδίνο είναι καύσωνας ενω στην Αθήνα ζέστη!
-
Αεροπορική τραγωδία