-
Ο χρήστης Νεκταριος έγραψε:
Αλλωστε και για το γάμο μου 500αράκι στολίσαμε!! (να'ναι καλά ο άνθρωπος που μας το παραχώρησε!!!)Cult piece, cult wedding!
Όσο για την αποτυχία του Beetle,παρότι το θεωρώ τρελή πατάτα ως αυτοκίνητο, έχω την εντύπωση ότι εμπορικά δεν ήταν καθόλου αποτυχημένο στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού... Αν παρακολουθεί τη συζήτηση κάποιος που γνωρίζει κάτι παραπάνω, ας με διαψεύσει, αν κάνω λάθος...
Πούλησε αρκετά (δυστυχώς για πωλήσεις σε νούμερο πρέπει να αναζητήσω ξανά στο αχανές Δίκτυο), αλλά αν αναλογιστείς διαφορά σε σχέση με το προηγούμενο όχι μόνο σε νούμερο, αλλά και σε χαρακτήρα, η προσπάθεια του ψευτο-ρετρό και ψευτο-αναγέννησης του μοντέλου, καταλαβαίνεις ότι δεν θα έχει συνέχεια. Ποιος θα αγοράσε ένα ενδεχόμενο Beetle III όταν το ΙΙ χάνει τις αξίες του Ι;
-
Ναι αλλα αν στην προκειμενη περιπτωση το νεο 500ρακι της Φιατ ειναι ενα αυτοκινητο τιμιο, με ενα στοιχειωδες καλουτσικο εξοπλισμο και με τιμες απο 8500 εως 11000 ευρω, μπορω να φανταστω οτι θα παταει πανω στα χναρια του παλιου και η επιτυχια ειναι δεδομενη.
διαφωνειτε? -
Από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί!
..Θεοφάνεια σήμερα, μπορεί και να μας βγάλει κάνα περιστέρι να πετάει πάνω από κάνα παλιό 500αράκι σαν σημάδι...
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Πούλησε αρκετά (δυστυχώς για πωλήσεις σε νούμερο πρέπει να αναζητήσω ξανά στο αχανές Δίκτυο), αλλά αν αναλογιστείς διαφορά σε σχέση με το προηγούμενο όχι μόνο σε νούμερο, αλλά και σε χαρακτήρα, η προσπάθεια του ψευτο-ρετρό και ψευτο-αναγέννησης του μοντέλου, καταλαβαίνεις ότι δεν θα έχει συνέχεια. Ποιος θα αγοράσε ένα ενδεχόμενο Beetle III όταν το ΙΙ χάνει τις αξίες του Ι;
Δε διαφωνώ καθόλου! Επί της ουσίας δε βρίσκω ΚΑΝΕΝΑ λόγο να αγοράσει κάποιος το ΙΙ (εκτός, βέβαια από εμφάνιση, οπότε περί ορέξεος...)
-
Ως κάτοχος του παλιού 500 (το οποίο δεν πρόκειται να αποχωριστώ ποτέ) προσπαθώ να παρακολουθήσω το τι γίνεται με το νέο που έχουν σκοπό να βγάλουν...
Μετά το διαζύγιο με την GM (την έκαναν οι Ιταλοί όταν ακριβώς έπρεπε αφού κατάλαβαν ότι η GM είναι πιο φεσωμένη από τους ίδιους) η συμφωνία κατέληξε τελικά το νέο 500ράκι να βγει σε συνεργασία με την Ford το 2007 όταν θα είναι και τα 50 χρόνια από την παρουσίαση του πρώτου 500 και το 2008 θα παρουσιαστεί (προφανώς με κάποιες αλλαγές) σαν Ford Ka. Θα βασίζεται πάνω σε μια κοντύτερη πλατφόρμα του νέου Panda.
Τώρα το νέο 500ράκι θα είναι προσιτό στην αγορά.. αν και η εμφάνιση είναι και ίδια με αυτή που είδαμε το 2004 στην έκθεση τότε νομίζω οτι η επιτυχία θα είναι εξασφαλισμένη!!
-
Συμφωνω μαζι σου.
Αν θελεις το πιστευεις, κραταω για 'καθημερινο' μου αυτοκινητο ενα Citroen AX '94 μονο και μονο γιατι δεν μου κανει καμμια αισθηση ΚΑΝΕΝΑ απο τα σημερινα μικρα αυτοκινητακια, ωστε να αποφασισω να δαπανησω ενα ποσο ανω των 3000 ευρω ωστε να το αποκτησω.
Το ΑΧ ειναι μικρο, βολικο, οικονομικο και αξιοπιστο ωστε να κανω τη δουλεια μου μια χαρα
Το Trepiuno ομως, εχει στυλ!
ΑΝ βγει στην παραγωγη, και οι τιμες του ειναι στα επιπεδα Panda και οχι παραπανω ειμαι σιγουρος πως θα το αγορασουΜΕ πολλοι (και λαβε υποψιν σου οτι ουδεποτε ημουν οπαδος της FIAT )
-
Τελικά πάει στην παραγωγή. !!!
Πρόσεξτε τα διαφορετικά πίσω φώτα, ζάντες, κτλ κτλ
-
Μετά το Panda ακόμα μία καλή κίνηση της FIAT. Άντε να δούμε τί θα γίνει...
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Τελικά πάει στην παραγωγή. !!!ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΕ!!!
Μπράβο Φίατ!
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Τελικά πάει στην παραγωγή. !!!Που το έμαθες;;;
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Τελικά πάει στην παραγωγή. !!!
Που το έμαθες;;;
Το ότι πάει στην παραγωγή ειναι γνωστό από την συμφωνία με την Ford. (η οποία θα βγάλει το 2008 το νέο Κα με τα ίδια μηχανικά μέρη)
π.χ. http://www.channel4.com/4car/news/news- ... ef=archive
http://www.fiatautopress.com/download/S ... rd_eng.zipΑυτό που δεν ήταν γνωστό ειναι το πόσο θα μοιάζει με το Trepiuno.
H Βασική διαφορά θα είναι στο μπρόστα τμήμα αφού το προτότυπο δεν έχει αερογωγούς για την ψύξη του κινητήρα. Να θυμίζω οτι το αυθεντικό 500 του 60 είχε την μηχανή πίσω.
-
Εεεε καιρος ηταν... βαρεθηκα να βλεπω να πουλανε ακομα το ερμο το Sei...
Αν αποφασισαν να το βγαλουν οπως μας το παρουσιασαν... πραγματικα θα αφιερωσει στις πωλησεις πρωτα απο ολα λογο design. -
Αυτό μπορεί να το πάρω κι εγώ
-
Αντε μπράβο !!!
Να βγάλουν και κανένα όμορφο αυτοκίνητο -
Εξαιρετικό!
-
Πάρα πολύ ωραίο! Ενα μεγάλο μπράβο στη Φίατ!
Το πιο όμορφο αμάξι πόλης.-
Άντε να δούμε και το Stilo 2...
-
Αισθητικά μου αρέσει, αλλά δεν είμαι πλέον απόλυτα σίγουρος για τη ρετρό τάση. Όχι ότι εγώ θα έκανα κάτι διαφορετικό... Έχω μια αγάπη για τα σχήματα εκείνης της εποχής, αλλά κάπου αναρωτιέμαι αν θα ήταν καλύτερο να παρουσίαζε κάτι διαφορετικό.
Αλλά μπα, απ'το να βγει σαν το Punto f/l, καλύτερα έτσι.
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Αντε μπράβο !!!
Να βγάλουν και κανένα όμορφο αυτοκίνητοΓιατί, το πούντο γκράντε δεν το έβγαλαν ακόμα, ή μήπως είναι άσχημο;
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Αντε μπράβο !!!
Να βγάλουν και κανένα όμορφο αυτοκίνητοΓιατί, το πούντο γκράντε δεν το έβγαλαν ακόμα, ή μήπως είναι άσχημο;
Δεν το έθεσα σωστά
Η Fiat από μικρά ξέρει ... από μεγάλα άστα να πάνε (βλέπε Marea) -
Ξέρουμε τίποτα για τους κινητήρες;
Σκέφτομαι έκδοση abarth με τον 16v 1.4 και βάρος 750 κιλά, και μου τρέχουν τα σάλια.
Και μετά σκέφτομαι τους κινητήρες που φόρεσαν στο grande punto, και με πιάνει ανορεξία
FIAT 5oo 2007