-
-
http://carscoop.blogspot.com/2008/02/20 ... mages.html
Τερατάκι
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
http://www.autoweek.nl/forum/read.php?4,3386975φωτο
Φτου φτου φτου! Μην το ματιάσω το σκασμένο! Κουκλί είναι!
Ακριβώς όπως θα το ήθελα, με την 'μούρη' του παλιού!
ΤΟ παλιό ήθελε χώρο για το ψυγείο το καινούριο έχει ψυγείο και ίσως και κανένα intercooler... -
Πότε με το καλό στους δρόμους? Και με τι τιμή στο περίπου?
-
Τέλειο είναι...
-
ωραίο
-
To mini εχει να αντιμετωπίσει σκληρό ανταγωνισμό...
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
To mini εχει να αντιμετωπίσει σκληρό ανταγωνισμό...Μπα..
-
Μιας και έπεσε και το mini στην κουβέντα, αλήθεια πίσω πιο ευρύχωρο ποιο είναι? Το μίνι η το 500? Ξέρω οτι και τα δύο είναι χάλια πίσω αλλά συγκριτικά ποιο είναι καλύτερο?
-
το mini σαφώς.
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
το mini σαφώς.Δηλαδή τότε το 500αράκι πίσω είναι σε επίπεδο 207cc?
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
To mini εχει να αντιμετωπίσει σκληρό ανταγωνισμό...Δε νομίζω
-
Ο χρήστης cctop έγραψε:
Μιας και έπεσε και το mini στην κουβέντα, αλήθεια πίσω πιο ευρύχωρο ποιο είναι? Το μίνι η το 500? Ξέρω οτι και τα δύο είναι χάλια πίσω αλλά συγκριτικά ποιο είναι καλύτερο?Το 500 εχει περισσοτερο χωρο στα ποδια και το μινι στο κεφαλι
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
To mini εχει να αντιμετωπίσει σκληρό ανταγωνισμό...
Δε νομίζω
Συμφωνω δεν υπαρχει θεμα συγκρισης των 2 αυτοκινητων ευτυχώς και για τις 2 εταιριες
-
Το abarthaki λογικά θα κινηθεί σε βασική τιμή κοντά στις 20000 ευρώ και κάτω...
Δεν νομίζω ότι έχει τύχη το βασικό Cooper...ειδικά αν έχει κράτημα και φρένα 'Ιταλικά' το 500αράκι!
Το Cooper S είναι άλλη ιστορία,πολύ ακριβότερη και καλύτερη.. -
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Το abarthaki λογικά θα κινηθεί σε βασική τιμή κοντά στις 20000 ευρώ και κάτω...
Δεν νομίζω ότι έχει τύχη το βασικό Cooper...ειδικά αν έχει κράτημα και φρένα 'Ιταλικά' το 500αράκι!
Το Cooper S είναι άλλη ιστορία,πολύ ακριβότερη και καλύτερη..Θα συμφωνήσω και θα προσθέσω και κάτι που κάποιοι αγνοούν: το 500 θα έχει πολύ περισσότερες εκδόσεις και μεγαλύτερες δυνατότητες παραμετροποίησης. Επιπλέον, εύκολα θα βρίσκεις αυτό που θέλεις ΑΚΡΙΒΩΣ, χωρίς να ψάχνεις πακέτα Red Hot Chili Peppers κλπ...
Εγώ πιστεύω πως το πρώτο χτύπημα θα το δεχτούν οι μαντράδες και οι ιδιωτες με τα μεταχειρισμένα Cooper, ειδικά τα απλά, αφού τα S μάλλον δεν θα χάσουν και πολλά, αλλά όχι πως δεν ανησυχούν...
Ο μέσος αγοραστής θα προτιμήσει στα ίδια ή και λιγότερα λεφτά ν'αγοράσει το 500 όπως το θέλει ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ με 5 χρόνια εγγύηση και την φθηνή συντήρηση της Fiat.
Μην ξεχνάμε πως στα μεταχειρισμένα ψάχνουν αυτοί που δεν τα έχουν για καινούριο, άρα δεν θα μείνουν καθόλου απαθείς στην χαμηλότερη τιμή του 500. Εξάλλου, το ότι το 500 έχει ημιάκαμπτο ενώ το ΜΙΝΙ πολλαπλούς, ίσως δεν το μάθουν...ποτέ! Οι περισσότεροι τ'αγοράζουν για άλλους λόγους και όχι για να τα βάζουν στα Μέγαρα ή στην Ριτσώνα...Οπως και να χει, εγώ θα ήθελα ένα 500 Abarth αλλά με το καινούριο σασμάν που ετοιμάζει η Fiat με τους διπλούς συμπλέκτες και την σταθερή ηλιοροφή σε άσπρη πέρλα και με μπορντώ δέρμα παρακαλώ. Ευχαριστώ!
Το συγκεκριμένο θα κοστίζει 10Κ λιγότερα από το ΜΙΝΙ Cooper S ,καινούριο ενώ θα είναι λογικά με τον ίδιο εξοπλισμό φθηνότερο και από το απλό ΜΙΝΙ με τους 120 ίππους....
Οπότε, καταλαβαίνετε πως η ΜΙΝΙ δεν κοιμάται κι ακριβώς ήσυχη!
ΠΡΟΦΑΝΩΣ και θα προτιμούσα το 500 και 5 χρόνια το κεφάλι μου ήσυχο σε κάθε περίπτωση, αντί να πάρω με τα ίδια λεφτά μεταχειρο το S! Και φυσικά μου αρέσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ το S, αλλά δεν τα βρίσκω και στο δρόμο! -
Στον Ιανουάριο ήταν FIAT 5oo: 98 και Mini : 184 με το FIAT να έρθει από τις 20 Ιανουαρίου....
Θέλει κανείς να κάνει προβλέψεις για την υπόλοιπη χρονιά ;
Αυριο ανακοινώνεται και το Αbarth....
-
Στα ισα δεν συγκρινοντε τα 2 αμαξια...αν τα θεωρησουμε fashion items, ναι ειναι αμεσα συγκρισιμα.
Αν αφησουμε το mini cooper S απεξω και παμε στην απλες εκδοσεις....μαλλον το 500ρακι θα κανει περιπατο. Εχει πολαλ υπερ.
Καινουριο μοντελο. 5 χρονια εγγυηση, λογικα φθηνοτερα σερβις (λεω λογικα γιατι ενταξει στην Ελλαδα ποτε δεν ξερεις ), τρελες επιλογες σε χρωματισμους αυτοκολητα σημαιακια παπαρακια κλπ (οι γυναικες σκαλωνουν ασχγμα με κατι τετοια) και για μεσα στην πολη βολευεσαι ΑΝΕΤΑ με το 1200, μειωμενα ασφαλιστρα σηματακι κλπ.
Εμενα μου φαινετε παντως στα 13κ (οχι για μοναδικο αμαξι σε μια οικογενεια) απο τις Νο1 επιλογες
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Το abarthaki λογικά θα κινηθεί σε βασική τιμή κοντά στις 20000 ευρώ και κάτω...Aκριβότερο απο το Grande Punto Abarth?
-
Το πρώτο Abarth θα έρθει με 135HP και ηλεκτρονικό διαφορικό TTC (Τοrque Transfer Control).
Στα 160HP τον Νοέμβριο η έκδοση 'esseesse' με KIT
FIAT 5oo 2007