-
Καλοτάξιδο δόκτορ.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Άραγε μπορεί να αλλάξει η ημερομηνία σε dd/mm από mm/dd; Τo RTFM δεν απέδωσε.
Well, that was fast!
Καλοφόρετο!Αν θυμάμαι καλά από το δικό μου, δυστυχώς δεν αλλάζει...
-
Χαου ματς;
-
Πολύ ωραίο!
-
Μερσί!
red_monster, 165 λίρες μου βγήκε.
-
ωραίος ντιρντινο
-
Σκέφτομαι να κάνω ένα δώρο στον εαυτό μου τις φετινές γιορτές και έχω δίλλημα ανάμεσα στα εξής ρολόγια:
1. Tag Heuer Carrera CV2A10.FC6235
2. Tag Heuer Carrera CV2A12.FC6236
3. Tag Heuer Carrera CV2A80.FC6256
Το τελευταίο είναι μοντέλο 2010, οπότε προφανώς και δεν με πειράζει να βρω και κάτι μέσω ebay. Πως μπορώ να αποφύγω τις ρέπλικες και τι πρέπει να προσέξω στην αγορά ενός Tag Heuer?
Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη! -
Τα δύο πρώτα είναι πιο αμπιγιέ ρολόγια. Το μεσαίο είναι πολύ δύσκολο να φορεθεί καθώς το καφέ απαιτεί και ανάλογο ντύσιμο ενώ το μαύρο είναι μαύρο. Το τρίτο είναι πιο sportive, φοριέται όλες τις ώρες και μπορεί να σταθεί και το βράδυ χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα αν και λίγο show off λόγω τιτανίου και CF.
Kαλά λογάκια γενικώς οπότε το συστήνω ανεπιφύλακτα. Μηχανισμός ένας ETA 7750 που αποτελεί μία πολύ καλή επιλογή για τα λεφτά του.
Προσωπικα εφόσον πρόκειται περί δώρου στον εαυτό σου θα απέφευγα μεταχειρισμένα και όσο το δυνατόν αν δεν ξέρω θα επέλεγα από το ebay μόνον certified dealers (αν υπάρχουν).
-
Στα Rolex άκουσα πως δεν πρέπει να ρυθμίζεις την ημερομηνία όταν ο ωροδείκτης βρίσκεται μεταξύ 10-2 ώρας. Μου είπαν ότι κολλάει το ρολόι καμιά φορά... Ισχύει ή είναι ράδιο αρβύλα?
-
Για όλα τα μηχανικά ισχύει αυτό. Τυπικά τουλάχιστον.
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Panerai
Έχω καμιά 5 γιατρούς επιμελητές εδώ που έχουν χωριστεί σε 2 ομάδες... Σε αυτούς που φορούν panerai και σε αυτούς με Rolex.
Πάντως έχω να πω πως το Rolex Milgauss Black είναι πολύ όμορφο...Τελικά αναμένουμε το Rolex Submariner Black Date στην εβδομάδα που έρχεται... Αγοράστηκε από αντιπρόσωπο γειτονικού νομού γιατί στη Θεσσαλονίκη αφενός την πρώτη φορά που πήγε συγγενικό άτομο η τιμή δεν έπεφτε (7.100€ παρακαλώ, περισσότερα από οπουδήποτε στην Ευρώπη, ακόμη κ από Kö Düsseldorf 6.850€ κ Βέλγιο 6.950€), ενώ όταν ξαναπήγε 2ο συγγενικό πρόσωπο μέσω γνωστού στον ίδιο η τιμή έπεφτε 1.000€... Αλλά κ πάλι ακριβότερα από την τιμή του αντιπροσώπου γειτονικού νομού, στον οποίο μάλιστα ήμασταν η 12η παραγγελία του...
έτσι για να μαθαίνουν μερικοί κ να βάζουν μυαλό... και ακριβότερα να το αγόραζα, πάλι δε θα το έπαιρνα από τη Θεσσαλονίκη...
Tι διαφορες εχει απο το GMT Master II? Aν θελεις μου στελνεις τιμη ποσο το πηρες σε ΠΜ.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Για όλα τα μηχανικά ισχύει αυτό. Τυπικά τουλάχιστον.μηχανικά εννοείς τα αυτόματα?
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Tι διαφορες εχει απο το GMT Master II? Aν θελεις μου στελνεις τιμη ποσο το πηρες σε ΠΜ.
Δεν είμαι 100% σίγουρος, αλλά ξέρω ότι το GMT της Omega έχει κ έναν ακόμη δείκτη για ώρα πχ άλλου κράτους, δλδ αυτός ο κόκκινος δείκτης πχ δείχνει πάντα την ώρα Αγγλίας αν ταξιδεύεις πολύ εκεί... Πρέπει να είναι το ίδιο κ στη Rolex, δλδ έχει ο αυτόματος μηχανισμός κ ώρα για 2ο γεωγραφικό πλάτος... αλλά δεν το έψαξα παραπάνω γιατί δε μου άρεσε το μοντέλο...
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Για όλα τα μηχανικά ισχύει αυτό. Τυπικά τουλάχιστον.
μηχανικά εννοείς τα αυτόματα?
Περίπου μια και όσα κουρδίζουν με το παραδοσιακό κουρδιστήρι μηχανικά είναι.
Στα gmt ο ένα δείκτης ο 'κανονικός' δείχνει την ώρα της χώρας που βρίσκεσαι και ο άλλος την ώρα της χώρας του ή όποια άλλης τον εξυπηρετεί να γνωρίζει την ώρα.
-
ευχαριστώ tazio για την επιβεβαίωση
-
Ποια είναι η γνώμη σας για τα Chopard? Ως ρολόγια αξίζουν τα λεφτά τους. Άκουσα καλά λόγια για το MILLE MIGLIA GRAN TURISMO XL , αλλά τόσο καλά που μου το έβγαζαν καλύτερο κ από το
Προσωπικά θα επέλεγα το 2ο, αλλά μου έκαναν τόση πλύση εγκεφάλου για το 1ο που μου έκανε εντύπωση...
Τι γνωρίζετε σχετικά, αξίζει το 1ο τόσο πολύ? -
Ο πωλητης εκανε πολυ καλα την δουλεια προφανως...
Δεν νομιζω οτι συγκρινονται τα δυο ρολογια...
Μακραν το 2...Το 1 για μαρκακηδες ποζεραδες...
-
Ο χρήστης vaggman έγραψε:
Ο πωλητης εκανε πολυ καλα την δουλεια προφανως...
Δεν νομιζω οτι συγκρινονται τα δυο ρολογια...
Μακραν το 2...Το 1 για μαρκακηδες ποζεραδες...
Και εγώ δεν το πίστευα, αλλά εδώ βρήκα μια λίστα κατάταξης ορολογοποιΐας κ βλέπω ότι η chopard είναι ισάξια της Omega, δλδ την κοντράρει σε κοντινές σχετικά θέσεις...
Επίσης μου είπε πως ο μηχανισμός των περισσότερων ρολογιών είναι μικρότερος σε διάμετρο ως κατασκευή με αποτέλεσμα να έχουν μεγαλύτερο φόρτο τα γρανάζια του. Από την άλλη της chopard ο μηχανισμός έχει μεγαλύτερη διάμετρο.
Σήμερα παρελήφθη το 'υποβρύχιο' της 'κορώνας'
-
To λουράκι που μοιάζει με λάστιχο αυτοκινήτου είναι απαίσιο.
Οι πίνακες με την κατάταξη επίσης για γέλια. -
Εμένα το τελευταίο απόκτημα της συλλογής μου είναι το κουρδιστό Nomos Tetra 36mm ιδανικά θα το ήθελα 38άρι αλλά μου αρέσει το μίνιμαλ και μπάουχαους στυλ καθώς και πόσο λεπτό και ελαφρύ είναι για μηχανικό ρολόϊ. Επίσης είναι απίστευτα προσιτό σε σχέση με τους ελβετούς ανταγωνιστές (αγοράστηκε καινούργιο για 900 € από Ελλάδα)
http://images.search.yahoo.com/images/view;_ylt=A0PDoKjBnxpRGEkAlY2JzbkF;_ylu=X3oDMTBlMTQ4cGxyBHNlYwNzcgRzbGsDaW1n?back=http%3A%2F%2Fimages.search.yahoo.com%2Fsearch%2Fimages%3Fp%3Dnomos%2Btetra%26fr%3Dgreentree_ff1%26fr2%3Dpiv-web%26tab%3Dorganic%26ri%3D27&w=426&h=639&imgurl=forums.watchuseek.com%2Fattachments%2Ff8%2F347947-nomos-tetra-img_6642.jpg%3Fcid%3D1&rurl=http%3A%2F%2Fforums.watchuseek.com%2Ff8%2Fnomos-tetra-468624.html&size=40.5+KB&name=hello+christian+here+is+a+<b>nomos+tetra+<%2Fb>photo+posted+by+member+mrs+obie&p=nomos+tetra&oid=bc63c67d6268af66afb99c80795e0648&fr2=piv-web&fr=greentree_ff1&tt=hello%2Bchristian%2Bhere%2Bis%2Ba%2B%253Cb%253Enomos%2Btetra%2B%253C%252Fb%253Ephoto%2Bposted%2Bby%2Bmember%2Bmrs%2Bobie&b=0&ni=21&no=27&ts=&tab=organic&sigr=11nkndd3q&sigb=13919knps&sigi=12ad32tuo&.crumb=Hc8lJDQpSOm
Ρολόγια. Τι φοράμε και... τι θα ΘΕΛΑΜΕ να φοράμε.