-
είδα κι εγώ τους 4Τ.
Σίγουρα, πρέπει έχουν κάνει λάθος στο διάγραμμα με τις σχέσεις του κιβωτίου. Θα το διαπιστώσω, όταν πάρω το test drive και προσπαθήσω πιάσω με την 3η στον κόφτη τα 200χλμ :dizzy . . Στους πίνακες με τα τεχνικά στοιχεία, υπάρχουν κι άλλα λάθη αλλά βαριέμαι να επεκταθώ. Η έκταση του κειμένου είναι πολύ μικρή και οι φωτογραφίες μεγάλες, ξεχειλωμένες να καλύψουν τα ακάλυπτα. Πολύ πρόχειρο. Πόσο άκυρο είναι το τεστ και πόσο δεν πρέπει να δώσεις σημασία σε αυτά που γράφει, φαίνεται από το ότι βάζει στο ίδιο τσουβάλι το S60/opel σχετικά με την ποιότητα των υλικών, λέγοντας επίσης ότι υπολείπονται του γερμανικού ανταγωνισμού. Στο τιμόνι :whatever. Επίσης, να αντιγράψουν τους ανταγωνιστές τους στο σύστημα διεύθυνσης, τα audi πχ ή τα merc ?? :applause :applause. Στη τελευταία πρόταση γράφει κάτι που μόνο ο αρθρογράφος καταλαβαίνει τι εννοεί.
Είναι ένα άρθρο, ούτε του τύπου EVO, που ας πούμε, ότι προσπαθεί να σου μεταφέρει μια αίσθηση, άλλα και ούτε του τύπου autobild, που παρουσιάζει αναλυτικά τιμές εξοπλισμούς χρηματοδοτικά κτλ,** απλά 'κακό'**.
Το άρθρο αυτό (τέτοιας ποιότητας), θα μπορούσα να το έχω γράψει κι εγώ, σε 30min, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΟΔΗΓΗΣΕΙ καθόλου τα αυτοκίνητα.
ΚΡΙΜΑ .... έχει πέσει πολύ η ποιότητα στο περιοδικό .....
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Το μικρό τεστ του δίλιτρου XC60 όμως είναι πραγματικά αριστούργημα
καταλαβες τι ειπε στην τελευταια παραγραφο;
Γιατί κατάλαβες τι είπε στις προηγούμενες?
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
είδα κι εγώ τους 4Τ.Σίγουρα, πρέπει έχουν κάνει λάθος στο διάγραμμα με τις σχέσεις του κιβωτίου. Θα το διαπιστώσω, όταν πάρω το test drive και προσπαθήσω πιάσω με την 3η στον κόφτη τα 200χλμ :dizzy . . Στους πίνακες με τα τεχνικά στοιχεία, υπάρχουν κι άλλα λάθη αλλά βαριέμαι να επεκταθώ. Η έκταση του κειμένου είναι πολύ μικρή και οι φωτογραφίες μεγάλες, ξεχειλωμένες να καλύψουν τα ακάλυπτα. Πολύ πρόχειρο. Πόσο άκυρο είναι το τεστ και πόσο δεν πρέπει να δώσεις σημασία σε αυτά που γράφει, φαίνεται από το ότι βάζει στο ίδιο τσουβάλι το S60/opel σχετικά με την ποιότητα των υλικών, λέγοντας επίσης ότι υπολείπονται του γερμανικού ανταγωνισμού. Στο τιμόνι :whatever. Επίσης, να αντιγράψουν τους ανταγωνιστές τους στο σύστημα διεύθυνσης, τα audi πχ ή τα merc ?? :applause :applause. Στη τελευταία πρόταση γράφει κάτι που μόνο ο αρθρογράφος καταλαβαίνει τι εννοεί.
Είναι ένα άρθρο, ούτε του τύπου EVO, που ας πούμε, ότι προσπαθεί να σου μεταφέρει μια αίσθηση, άλλα και ούτε του τύπου autobild, που παρουσιάζει αναλυτικά τιμές εξοπλισμούς χρηματοδοτικά κτλ,** απλά 'κακό'**.
Το άρθρο αυτό (τέτοιας ποιότητας), θα μπορούσα να το έχω γράψει κι εγώ, σε 30min, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΟΔΗΓΗΣΕΙ καθόλου τα αυτοκίνητα.
ΚΡΙΜΑ .... έχει πέσει πολύ η ποιότητα στο περιοδικό .....
Συμφωνω...Τραγικο το τεστ.
-
Καλα το τεστ, αλλα ειναι δυνατον να γραφεις λανθασμενα τα τεχνικα? Και θες και 5 ευρω....
-
5,5 €
-
Άμα δίνεις στους αρθρογράφους 3 και 60 τι περιμένεις...
Και άμα δεν στάξει από.... εκεί που περιμένουν, επιδεικτικά γράφουν τέτοια άθλια άρθρα... -
προσωπικά .... το πήρα γιατί ήθελα να δω μετρήσεις από ρεπριζ κτλ .... ελπίζω αυτές να είναι σωστές.
μπορεί στο μέλλον να δούμε τους 4Τ σε κάποια κυριακάτικη εφημερίδα .....
-
Το οδηγησαν? Κι αν ναι αναφερει ποσα χιλιομετρα ειχε στο οδομετρο? Μηπως κανει αναφορα πουθενα σε σχεση με τις επιδοσεις οτι το μοτερ ηταν εντελως αστρωτο (αν ηταν)?
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Το οδηγησαν? Κι αν ναι αναφερει ποσα χιλιομετρα ειχε στο οδομετρο? Μηπως κανει αναφορα πουθενα σε σχεση με τις επιδοσεις οτι το μοτερ ηταν εντελως αστρωτο (αν ηταν)?1.290χλμ .... αναφορά για άστρωτα μοτέρ δεν έγινε ... Το περίεργο, είναι ότι δεν κάνει ΚΑΜΙΑ αναφορά σε όλα τα νέα συστήματα ασφαλείας, που από ότι φαίνεται στις pic, υπάρχουν στο αυτοκίνητο
0-100 8.9
0-400μ 16.380-110 4.1/5.8/7.4/9.4
βάρος 1570/ 1606 4Τ (summum)
-
Για 200 άλογα πάντως αυτές είναι κακές επιδόσεις...
-
Με τo powershift ειναι πιο αργο. Μαλλον ειχαν στο μυαλο τους οικονομια και οχι επιδοσεις (ασχετως της καμπανιας ). Ειναι και το βαρος....
Παντως και οι τιμες που αναφερει ο ανταγωνισμος δεν ισχυουν...ολα κοντα στα ιδια νουμερα ειναι. -
..και το πιο σημαντικο, για να φτασει τα 100 θελει 3η...οσο να ναι χανει στην συγκεκριμενη μετρηση!
-
Οπότε καταλήγουμε ότι σωστό σπορ διπλοσύμπλεκτο έχει μόνο το γκρουπ του σατανά (VAG).
Πάντως ο 200ιππος (sic) ανταγωνισμός (Alfa 159 Tbi, Audi A4 TFSi, Mercedes C250, VW Passat TFSi κλπ) είναι πολύ ταχύτερος.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Για 200 άλογα πάντως αυτές είναι κακές επιδόσεις...200???
νομιζα οτι ειναι το μοτερ με τα 160
κακιστες ειναι οχι κακες
-
άσε που είναι τόοοσο μακριά (3η) που πάει μέχρι τα 200χαω ....
Σύμφωνα με τους 4τ η 2α πάει μέχρι 137. Ρε λες να είχαν ξεχάσει το mode, που έχουν τα αυτοκίνητα στο λιμάνι ? Zeus να θυμηθούμε, να πάρουμε μαζί μας, το racechono με τον εξωτερικό δέκτη GPS στο testdrive, μήπως βγάλουμε καμιά άκρη.
4Τ 0-1000μ 29.7/180
Η volvo 2.0T poweshift πόσο 0-100 δίνει ?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
200???
κακιστες ειναι οχι κακες
άθλιες! ...θα σε προσέθετα εγώ.
το αυτοκίνητο όμως είναι γοητευτικό.... βέβαια εμένα μου αρέσει το άλλο σουηδικό περισσότερο! το καινούργιο 9-5 ειδικά ο κώλος!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Οπότε καταλήγουμε ότι σωστό σπορ διπλοσύμπλεκτο έχει μόνο το γκρουπ του σατανά (VAG).Πάντως ο 200ιππος (sic) ανταγωνισμός (Alfa 159 Tbi, Audi A4 TFSi, Mercedes C250, VW Passat TFSi κλπ) είναι πολύ ταχύτερος.
Αν πιστευεις τις ανακοινωθησες τιμες τοτε ειναι κωλοαργο. Στον πραγματικο κοσμο ομως ο 2.0ΤFSi τουλαχιστον που ξερω 100% δεν ειναι τοσο γρηγορος οσο τον παρουσιαζει η Audi σε ολα τα αυτοκινητα που τον φορανε ειτε με manual ειτε με αυτοματο (6.9 sec)...εκτος αν εχουν βρει το μαγικο κολπο και τα Α4/Α4 allroad/Α5/Α5sportback/Q5 εχουν το ιδιο βαρος...
-
Κωνσταντίνε δεν κοιτάω ποτέ τις εργοστασιακές τιμές επιδόσεων. Γεγονός πάντως είναι ότι ο TFSi 211 ίππων έχει μετρηθεί πολλάκοις στα 7+ για τα 100 στα διάφορα Α4, Passat CC κλπ. Επίσης η 159 και η C250 στα 8 παρά... Σαν να χάνει πάρα πολύ το S60.
Johnkyr θα φέρω το v-box...
-
Η Volvo by the way ανακοινωνει 7.7 με το χειροκινητο και 8.2 με το powershift. Αν αναλογιστουμε και το αστρωτο μοτερ θα ειναι αρκετα κοντα.
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
200???
κακιστες ειναι οχι κακες
άθλιες! ...θα σε προσέθετα εγώ.
το αυτοκίνητο όμως είναι γοητευτικό.... βέβαια εμένα μου αρέσει το άλλο σουηδικό περισσότερο! το καινούργιο 9-5 ειδικά ο κώλος!
1.6 , θα υπάρξει με 150Ηp και 180Ηp
Nέο VOLVO S60