-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
οδιάδοχος της 147 θα φέρει ανάρτηση αυτού του τύπου, που δεν στραβώνει με τίποτα!
Με έπεισες, θα πάρω Almera!
ε όχι και Αλμέρα! Τόσο χάλι σου βγήκε η 147??? Τέτοια απελπισία πια?
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Στρίβει και παραστρίβει και μάλιστα με τους τέσσερις τροχούς κάτω. Όχι σαν κάτι 'καθαρόαιμα' που στρίβουν σαν sidecars!Ο τρόπος που στρίβουν οι Γάλλοι, φίλτατε, είναι συμβολικός και σχετικός με αυτό:
-
Α, κατουράνε και τα υγρά τους δηλαδή οι μούργοι όταν στρίβουν;
-
Μα τι πίνετε;;;
ή καλύτερα τι τρώτε;;
Εγώ μόλις έφαγα 2 σαντουιτς, 1 τόστ και μία κουρού και έσβησε το λαμπάκι της ρεζέρβας στο στομάχι μου!
Στο κύριο που με φώναξε opel vectra να σταματήσει να κάνει τον μάγκα με δανεικούς κινητήρες!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Α, κατουράνε και τα υγρά τους δηλαδή οι μούργοι όταν στρίβουν;Όχι, τα υπόλοιπα wannabe σπορ προσθιοκίνητα...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Όχι, τα υπόλοιπα wannabe σπορ προσθιοκίνητα...
Τι λες ρε φίλε... έκανε η μύγα ...Μεγκάν και έχεσε τον κόσμο όλο! Όταν η Σουντ έστριβε σαν διάολος η Πεζό έβγαζε κάτι 304 και 404 που γέρνανε πιο πολύ κι από το ιστιοφόρο του Κρους!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Τι λες ρε φίλε... έκανε η μύγα ...Μεγκάν και έχεσε τον κόσμο όλο! Όταν η Σουντ έστριβε σαν διάολος η Πεζό έβγαζε κάτι 304 και 404 που γέρνανε πιο πολύ κι από το ιστιοφόρο του Κρους!ήταν προηγμένα όμως! Πήγαινες να στρίψεις, αγόραζες γκρεμό και μετά έβγαινε η αστυνομία και έλεγε '404 not found'!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Τι λες ρε φίλε... έκανε η μύγα ...Μεγκάν και έχεσε τον κόσμο όλο! Όταν η Σουντ έστριβε σαν διάολος η Πεζό έβγαζε κάτι 304 και 404 που γέρνανε πιο πολύ κι από το ιστιοφόρο του Κρους!
Ναι, δεν αντιλέγω, μόνο που η Σουντ έστριβε μέχρι να πιάσει βροχή... Ύστερα άρχιζε η αποσύνθεση...
EDIT: Από την σκουριά εννοώ...
-
Κανένας με Hyundai;;;
Που πήγαν αυτοί;
...
...
...
Μάλλον διακοπές, με 5 χρόνια δωρεάν service... -
Εντάξει, τα σύγχρονα Πεζό είναι πιο user-friendly, βγάζουν 'traction not found';
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ναι, δεν αντιλέγω, μόνο που η Σουντ έστριβε μέχρι να πιάσει βροχή... Ύστερα άρχιζε η αποσύνθεση...
Και τα σαξόραλα όταν βρέχει τα κλειδώνεις.
Ρώτησα έναν κάτοχο Ραλί γιατί δεν κάνει τα ελαστικά του μπρος-πίσω όταν μου είπε ότι έχουν παλιώσει και του βγάζουν μούρες και μου απάντησε: 'Είσαι τρελός; Να κάνει τετ-α-κε στην ευθεία;'
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Ρώτησα έναν κάτοχο Ραλί γιατί δεν κάνει τα ελαστικά του μπρος-πίσω όταν μου είπε ότι έχουν παλιώσει και του βγάζουν μούρες και μου απάντησε: 'Είσαι τρελός; Να κάνει τετ-α-κε στην ευθεία;'χεχεχεχε οταν βρεχει εχει πραγματι πολυ πλακα! Στην ιταλια οι μοτοσυκλετιστες βριζουν σαν τρελοι! Δεν μπορουν να αραξουν κατω απο τις γεφυρες γιατι πιανουν χωρο τα σαξοραλα και οι σουντ...
ο καθενας για τους δικους του λογους βεβαια...
-
αριστοτελη εισαι μπροστα ρε φιλε
-
Ο χρήστης Aristotelis έγραψε:
Ρώτησα έναν κάτοχο Ραλί γιατί δεν κάνει τα ελαστικά του μπρος-πίσω όταν μου είπε ότι έχουν παλιώσει και του βγάζουν μούρες και μου απάντησε: 'Είσαι τρελός; Να κάνει τετ-α-κε στην ευθεία;'
χεχεχεχε οταν βρεχει εχει πραγματι πολυ πλακα! Στην ιταλια οι μοτοσυκλετιστες βριζουν σαν τρελοι! Δεν μπορουν να αραξουν κατω απο τις γεφυρες γιατι πιανουν χωρο τα σαξοραλα και οι σουντ...
Καλύτερα να μη μιλούν οι κάτοχοι δυνατών πισωκίνητων για συνθήκες χαμηλής πρόσφυσης. Και τις Μ3 στα γκαράζ τους θα τις βρεις όταν βρέχει.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
χεχεχεχε οταν βρεχει εχει πραγματι πολυ πλακα! Στην ιταλια οι μοτοσυκλετιστες βριζουν σαν τρελοι! Δεν μπορουν να αραξουν κατω απο τις γεφυρες γιατι πιανουν χωρο τα σαξοραλα και οι σουντ...
Καλύτερα να μη μιλούν οι κάτοχοι δυνατών πισωκίνητων για συνθήκες χαμηλής πρόσφυσης. Και τις Μ3 στα γκαράζ τους θα τις βρεις όταν βρέχει.
μπαααα, ας ειναι καλα τα TCS, ESP, BBSSC, TRFGHS, ASDFRS, NDLAS κτλ κτλ
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Πες στον κύριο να περάσει από το ορθοπεδικό του ΚΑΤ για μια μεταμόσχευση χεριών και γρήγορα!!!
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Ειδα μια Alfa GT στον δρομο...για πολυ λίγο βεβαια...
ισα-ισα μεχρι να χρειαστεί να κανει στην άκρη και να φωνάξει τον σκραπατζή
τελικα συμφωνήσανε στα 5 ευρω
προφανώς τα έδωσε ο κάτοχος της GT ε; λίγα έδωσε, καλή τιμή
Φυσικα αυτός τα έδωσε,αφού πρώτα άρχισε να κλαίγεται ότι ειναι άνεργος πολύτεκνος,η γυναίκα του transexual πρεζόνι κτλ,μ@λάκα τον έπιασε τον σκραπατζή, φαίνεται πάντως ότι η μεταπωληση των alfa βελτιωνεται
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Πες στον κύριο να περάσει από το ορθοπεδικό του ΚΑΤ για μια μεταμόσχευση χεριών και γρήγορα!!!
Α, δηλαδή μόνο η θεά Κάλι μπορεί να οδηγήσει σαξόραλο στη βροχή;
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
μπαααα, ας ειναι καλα τα TCS, ESP, BBSSC, TRFGHS, ASDFRS, NDLAS κτλ κτλ
ΧΑ! Με προλάβανε οι προλαλήσαντες!
Και να προσθέσω ακομα τα TAKANOOLAMONOMOU και VOITHAOTOUSKOULOUS συστήματα!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Καλύτερα να μη μιλούν οι κάτοχοι δυνατών πισωκίνητων για συνθήκες χαμηλής πρόσφυσης. Και τις Μ3 στα γκαράζ τους θα τις βρεις όταν βρέχει.Πεστα πεστα! της τα λεω της γυναικας μου να μην την παιρνει οταν βρεχει 260 μερες τον χρονο εδω πανω... αλλα δεν μ'ακουει... και βγαζει βολτα και τον γιο μου... η ασυνειδητη!!!
Θάψτε το αυτοκίνητο του άλλου ...ατιμωρητί! :)