-
Ο χρήστης ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΨΑΛΑΚΗΣ έγραψε:
Να πατε σε καποιον καλο μαστορα brc γιατι διαφορετικα θα ταλαιπωρηθειτε και αλλο.
+1000
πρέπει να ξέρεις πότε να 'απεγκλωβίζεσαι' από το κάθε παπάρα.
εγώ αυτό έκανα όταν ο Ζώλης από τη Φλώρινα αρχιζε να μην θελει/μπορεί να με εξυπηρετήσει, αφού τον πίεσα όσο γινοταν αρχικά.
εδωσα +150 ευρώ αλλά το σύστημα δουλεψε όπως έπρεπε κ πήρα κ τα χαρτιά για το ΚΤΕΟ. αλλιώς ακόμα θα περίμενα πίσω ηλεκτροβαλβίδα, που όλο μου έστελνε με το κτελ και όλο θα περίμενα να κανονίσει να το περάσουμε κτεο
ήμουν κ τυχερός βέβαια που γνώρισα κατά τύχη (βάζοντας lpg δίπλα δίπλα πιάσαμε κουβεντα) έναν από τους καλύτερους μάστορες για lpg που είχε ανοιξει κ καινουργιο μαγαζί στο μενίδι που μένω... αλλά πάντα βρίσκεται λύση -
Μετά από 21.500 χλμ με υγραέριο έγινε προληπτικός έλεγχος στις βαλβίδες (το αμάξι έχει συνολικά 97.000 χλμ και δεν είχε γίνει ποτέ στο παρελθόν έλεγχος). Αποτέλεσμα όλες οι βαλβίδες οκ. Μόνο δύο είχαν κλείσει λίγο περισσότερο αλλά πάντως εντός ορίων.
Επόμενος έλεγχος σε 30.000 χλμ.
-
Ο χρήστης nascar1 έγραψε:
...Μόνο δύο είχαν κλείσει λίγο περισσότερο αλλά πάντως εντός ορίων.Επόμενος έλεγχος σε 30.000 χλμ.
Μπορεί να υπήρχαν κατάλοιπα στην έδρα της βαλβίδας και δεν έκλεινε καλά. Με το υγραέριο μπορεί να έφυγαν/κάηκαν και να νομίζεις ότι δημιουργήθηκε μικρή φθορά.
Θα το δεις την επόμενη φορά, αν καμία βαλβίδα δεν έκλεισε δεν έχεις καθόλου φθορα (το πιθανότερο).
-
dathens ή maevius, μπορείτε να στείλετε πμ για αξιόπιστο εγκαταστάτη prins στη Θεσσαλονίκη?
Πόσο αυξήθηκε η κατανάλωση σε λίτρα?
Ποια η γνώμη σας για το ακριβότερο prins με τα ιαπωνικά μπεκ? -
Ο χρήστης gregory1984 έγραψε:
dathens ή maevius, μπορείτε να στείλετε πμ για αξιόπιστο εγκαταστάτη prins στη Θεσσαλονίκη?
Πόσο αυξήθηκε η κατανάλωση σε λίτρα?
Ποια η γνώμη σας για το ακριβότερο prins με τα ιαπωνικά μπεκ?Πάρε στα Γιάννενα. Http://prins-fgas.eu να σου πουν αν το αμάξι σου ειναι 4 κυλινδρο μέχρι 170 άλογα καμία διάφορα με τα ακριβά μπεκ μιας και η keihin φιαχνει και τα μπεκ της prins !! ( σχεδόν ίδια )
-
εβαλα σημερα για πρωτη φορα με 0,75€
γεμισα (απο αδειος) με 22€ (29,35 λιτρα)
πριν 10 μερες εδωσα παλι 22 €, αλλα για 27,5 λιτρα -
Ο χρήστης bebes έγραψε:
εβαλα σημερα για πρωτη φορα με 0,75€γεμισα (απο αδειος) με 22€ (29,35 λιτρα)
πριν 10 μερες εδωσα παλι 22 €, αλλα για 27,5 λιτραΚαλα σε τι αμάξι γεμίζεις με 29 λίτρα? ???LOL
-
Σε Wagon R, δεν επαιρνε μεγαλυτερη δεξαμενη
-
Μολις πηραμε τις τιμες Ιουνιου και ειναι 150-200 δολλαρια κατω ανα μετρικο τοννο (διεθνεις τιμες).
Να δουμε αν θα φανει και αυτο στην λιανικη γιατι αν δεν φανει η κλεψια δεν θα εχει οριο. -
Ο χρήστης bebes έγραψε:
εβαλα σημερα για πρωτη φορα με 0,75€γεμισα (απο αδειος) με 22€ (29,35 λιτρα)
πριν 10 μερες εδωσα παλι 22 €, αλλα για 27,5 λιτραΠου έχει 0,75?
-
Ο χρήστης xristos1973 έγραψε:
Έχω ένα καινούργιο( αγορά 2/2010 ) mercedes b 150 που με πολύ λίγα χιλιόμετρα έβαλα υγραέριο στις 5ης γενιάς της Icom και σήμερα το αυτοκίνητο είναι στο συνεργείο με βάλβη στον στο 2 κύλινδρο και περιμένω την αντικατάσταση των βαλβίδων.....
Εάν έχεται οποιαδήποτε αποψη ......Καλημέρα και επανέρχομαι στο θέμα μου. Τελικά παρέλαβα το αυτοκίνητο την Παρασκευή υπό δοκομή όπως μου είπανε.
Το τριήμερο που πέρασε το αυτοκίνητο διένυσε γύρω στα 500km και δεν είχα πρόβλημα. Το πρωί όμως της τρίτης και ενώ είχε κρύο ( δεν ξέρω εάν έχει σημασία ) όταν έβαλα μπροστά το αυτοκίνητο ξαναέκανε σαν τρακτέρ ( όχι στο βαθμό της πρώτης φοράς ) άναψε βέβαια το λαμπάκι και μετά αφού ζεστάθηκε η μηχανή έστρωσε . Βέβαια δεν το κίνησα παρα να το ξαναπάω στο συνεργείο και το μηχάνημα έβγαλε ξανά ένδειξη για βλάβη στο 2ο κύλινδρο ( περαστικά μου ...).
Τώρα από οτι είπε το συνεργείο θα το ξαναμετρήσουνε και ίσως χρειαστεί αλλαγή πιστονιών???????
Περιένω νεότερα!!!!!!Καλημέρα σε όλους του φίλους. Σήμερα τελικά πήρα το αυτοκίνητο μετά από αρκετό καιρό και ναι.. το πρωί πήρε μπροστά χωρίς να ρετάρει και χωρίς να ανάψει το λαμπάκι ... ας το φτύσω να μην το ματιάξω....
Τελικά μετά την αλλαγή των βαλβίδων εισαγωγής, τα προβήματα που με ξαναέβγαλε και την δεύτερη είσοδο του αυτοκινήτου στο συνεργείο μου είπανε ότι αλλάξανε τα ωστήρια , ελατήρια και τα κουζινέτα και σύμφωνα με το τιμολόγιο τα ελατήρια εμβόλων, μέταλα μπίελας, γλάντσα κεφαλής, λάστιχα πολλαπλής , φλάντζα κεφαλής και ωστήρια ( εάν κάτι δεν γράφω καλά συγνώμη αλλά δεν έιμαι γνώστης ) .
Με την αλλαγή των παραπάνω το αυτοκίντο πάει ως τώρα καλά ( γύρω στις 24 ώρες κυκλοφορίας ).
Θα ήθελα να ρωτήσω τί μπορεί να φτάει ;
Το αυτοκίνητο ; ( ελλατωματικό από την αγορά του ; )Η εγκτατάσταση του υγραερίου ; ( Σύμφωνα με το email που έστειλα στην Icom υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στην εγκατάσταση υγραερίου στο τύπο της μηχανής του αθτοκινήτου )
Ο εγκαταστάτης ; ( Πήγα στο επίσημο αντιπρόσωπο της Icom )
Είναι ορισμένα ερωτήματα που θα ήθελα να βρώ απαντήσεις και όχι να είμαι το μπαλάκι μεταξύ των μηχανικών αυτοκινήτων και υγραερίου που ρίχνει ο ένας το φταίξιμο στον άλλον.
Προσωπικά επιδιώκω να μάθω εάν θα μπορέσω να κάνω ξανά την σύνδεση του υγραερίου ;
και φυσικά πιος θα θα μου την κάνει ??Σας ευχαριστω
-
Έχω ένα καινούργιο( αγορά 2/2010 ) mercedes b 150 που με πολύ λίγα χιλιόμετρα έβαλα υγραέριο στις 5ης γενιάς της Icom και σήμερα το αυτοκίνητο είναι στο συνεργείο με βάλβη στον στο 2 κύλινδρο και περιμένω την αντικατάσταση των βαλβίδων.....
Εάν έχεται οποιαδήποτε αποψη ......Καλημέρα και επανέρχομαι στο θέμα μου. Τελικά παρέλαβα το αυτοκίνητο την Παρασκευή υπό δοκομή όπως μου είπανε.
Το τριήμερο που πέρασε το αυτοκίνητο διένυσε γύρω στα 500km και δεν είχα πρόβλημα. Το πρωί όμως της τρίτης και ενώ είχε κρύο ( δεν ξέρω εάν έχει σημασία ) όταν έβαλα μπροστά το αυτοκίνητο ξαναέκανε σαν τρακτέρ ( όχι στο βαθμό της πρώτης φοράς ) άναψε βέβαια το λαμπάκι και μετά αφού ζεστάθηκε η μηχανή έστρωσε . Βέβαια δεν το κίνησα παρα να το ξαναπάω στο συνεργείο και το μηχάνημα έβγαλε ξανά ένδειξη για βλάβη στο 2ο κύλινδρο ( περαστικά μου ...).
Τώρα από οτι είπε το συνεργείο θα το ξαναμετρήσουνε και ίσως χρειαστεί αλλαγή πιστονιών???????
Περιένω νεότερα!!!!!!Καλημέρα σε όλους του φίλους. Σήμερα τελικά πήρα το αυτοκίνητο μετά από αρκετό καιρό και ναι.. το πρωί πήρε μπροστά χωρίς να ρετάρει και χωρίς να ανάψει το λαμπάκι ... ας το φτύσω να μην το ματιάξω....
Τελικά μετά την αλλαγή των βαλβίδων εισαγωγής, τα προβήματα που με ξαναέβγαλε και την δεύτερη είσοδο του αυτοκινήτου στο συνεργείο μου είπανε ότι αλλάξανε τα ωστήρια , ελατήρια και τα κουζινέτα και σύμφωνα με το τιμολόγιο τα ελατήρια εμβόλων, μέταλα μπίελας, γλάντσα κεφαλής, λάστιχα πολλαπλής , φλάντζα κεφαλής και ωστήρια ( εάν κάτι δεν γράφω καλά συγνώμη αλλά δεν έιμαι γνώστης ) .
Με την αλλαγή των παραπάνω το αυτοκίντο πάει ως τώρα καλά ( γύρω στις 24 ώρες κυκλοφορίας ).
Το αυτοκίνητο ; ( ελλατωματικό από την αγορά του ; )Η εγκτατάσταση του υγραερίου ; ( Σύμφωνα με το email που έστειλα στην Icom υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στην εγκατάσταση υγραερίου στο τύπο της μηχανής του αθτοκινήτου )
Είναι ορισμένα ερωτήματα που θα ήθελα να βρώ απαντήσεις και όχι να είμαι το μπαλάκι μεταξύ των μηχανικών αυτοκινήτων και υγραερίου που ρίχνει ο ένας το φταίξιμο στον άλλον.
Προσωπικά επιδιώκω να μάθω εάν θα μπορέσω να κάνω ξανά την σύνδεση του υγραερίου ;
ποιο ηταν το κοστος της επισκευης?
-
Καθαρά η εγκατάσταση του υγραεριου και τα μειγματα το αμαξι ειναι μαυρη λιστα σε πολλες εταιριες !! εβαλες τωρα βαλβιδες και εδρες για υγραεριο ?
χχχχ καιει ο υγρος τα παντα ολα τα σφαζω icom ψεκασμος βαλβίδες
-
Ακόμη δεν το ξέρω, περιμένω πρώτα να δω πας παει και μετα θα βγει η λυπητηρή.... εάν και το συνεργείο θα κάνει οτι το καλύτερο μπορεί
-
Σύμφωνα με την λίστα μίας εταιρείας όντως είναι στην black list και οι εξουσιδοτμένοι επισκευαστές από αυτούς μου είπανε ότι θα είναι με δική μου ευθύνη. στην ουσία δεν το αναλαμβάνανε.
Η Icom όμως, τόσο σε email που είχα στείλει στην εταρεία στην Ιταλία όσο και ο επίσημος επισκευαστής με διαβεβαίωσανε ότι δεν έχει παρατηρηθεί κάτι τέτοιο και έκανα την εγκατάσταση. -
γινεται σε δεξαμενη 52 Lit και εντελώς άδεια (κινηση μέχρι να γυρισει σε βενζινη) να βαλει ο πρατηριούχος 52.13 Lit και να μην ειναι ύποπτον????? (και η ατακα του όλα τα λεφτα:''εχει ενα χρονο την δεξαμενη-το αυτοκινητο- άρα άνοιξε!!! )
Σημ1:Εβαζε αεριο μεχρι που σταματησε η αντλια ..
Σημ2.ειναι το astra (προηγούμενου ποστ) που για την αυξημενη καταναλωση φταιει ο πνευμονας που ''ανοιξε''
Τι 80% και ορια ασφαλειας και φλοτερ.Εδω εχουν καταργηθει οι νομοι της φυσικής και της μηχανικής.Τωρα εμαθα οτι και τα αυτοκινητα ''ανοιγουν'' οπως τα ρουχα. -
Όλο και περισσότεροι εγκαταστάτες προτείνουν lovato. Παίζει να κερδίζουν περισσότερα, με την έννοια ότι το αγοράζουν πολύ φθηνά?
Από την άλλη μεριά, δεν έχω καταλάβει πού μπορεί να υστερεί ένα φθηνότερο (λοβάτο) σε σχέση με άλλα συστήματα (brc, omvl). Μήπως στα υλικά (μπεκ)?
Στο μεταξύ, ένα site της lovato: http://www.lovatogas.com/www/html/lovato/it/index.html μοιάζει παρατημένο, με αναφορές του 2008, ενώ του brc και prins είναι πολύ καλά. Mήπως η διαφορά στην τιμή είναι απλώς καλύτερη προβολή - marketing?
Υπάρχει κανείς με lovato ή οmvl με αρκετά χλμ? -
Ο χρήστης subarakis έγραψε:
γινεται σε δεξαμενη 52 Lit και εντελώς άδεια (κινηση μέχρι να γυρισει σε βενζινη) να βαλει ο πρατηριούχος 52.13 Lit και να μην ειναι ύποπτον????? (και η ατακα του όλα τα λεφτα:''εχει ενα χρονο την δεξαμενη-το αυτοκινητο- άρα άνοιξε!!! )
Σημ2.ειναι το astra (προηγούμενου ποστ) που για την αυξημενη καταναλωση φταιει ο πνευμονας που ''ανοιξε''
Τι 80% και ορια ασφαλειας και φλοτερ.Εδω εχουν καταργηθει οι νομοι της φυσικής και της μηχανικής.Τωρα εμαθα οτι και τα αυτοκινητα ''ανοιγουν'' οπως τα ρουχα.μηπως οι ψηλες καταναλωσεις οφείλονται στο πρατηριο;
αν (αν λεω) του βαζει 10 λίτρα παραπανω σε ενα πληρες γεμισμα, η καταναλωση θα παει στα ουρανια
-
Να εχετε στο νου σας οτι ΚΑΝΕΝΑ πρατηριο υγραεριου δεν μπορει να ελεγχθει ως προς την ποσοτητα του υραεριου που παραδιδει ο διανομεας τους... Το κρατος και κατ' επεκταση οι ελεγκτικοι του οργανισμοι δεν διαθετουν τα απαιτουμενα λιτρομετρα μιας και το κοστος προμηθειας ενος τετιου οργανου ανερχεται σε αρκετες χιλιαδες ευρω! Αρα μεγαλη προσοχη στις επιλογες των πρατηριων...
-
Ο χρήστης subarakis έγραψε:
Τι 80% και ορια ασφαλειας και φλοτερ.Εδω εχουν καταργηθει οι νομοι της φυσικής και της μηχανικής.Τωρα εμαθα οτι και τα αυτοκινητα ''ανοιγουν'' οπως τα ρουχα.Όχι απλα οι νέες αντλίες τουρμπο έχουν τοσο πίεση που ξεπερνούν τα φλοτερ για πλάκα (να στησετε αυτί να ακούσετε το κλακ στο 80 % περίπου ) γεμίζει φουλ το μισο λίτρο παραπάνω είναι καθαρά θέμα αυξομειώσης της πίεσης
Υγραεριοκίνηση!