-
Ο χρήστης gregory1984 έγραψε:
Όλο και περισσότεροι εγκαταστάτες προτείνουν lovato. Παίζει να κερδίζουν περισσότερα, με την έννοια ότι το αγοράζουν πολύ φθηνά?
Από την άλλη μεριά, δεν έχω καταλάβει πού μπορεί να υστερεί ένα φθηνότερο (λοβάτο) σε σχέση με άλλα συστήματα (brc, omvl). Μήπως στα υλικά (μπεκ)?
Στο μεταξύ, ένα site της lovato: http://www.lovatogas.com/www/html/lovato/it/index.html μοιάζει παρατημένο, με αναφορές του 2008, ενώ του brc και prins είναι πολύ καλά. Mήπως η διαφορά στην τιμή είναι απλώς καλύτερη προβολή - marketing?
Υπάρχει κανείς με lovato ή οmvl με αρκετά χλμ?Όχι απλα ο εισαγωγέας σιμε της λάβατο έχει μεγάλη γκάμα προϊόντων υγραεριοκινησης και μπορει σε πολλούς πελάτες τους να πουλάνε τα λάβατο σε προσφορές !!
Είναι πιο κοντά στο BRC απο ότι στο omvl παλιά εταιρία με πολυ καλο καρπυρατερ κιτ , υστερεί στα μπεκ λίγο σε σχεση με την BRC έτυχε πάντως !! Κσι είναι εύκολο στη ρύθμιση !!
Η prins έχει ένα σκαλί πιο πάνω ποιότητα υλικού δεν έχει να κάνει με το σιτε μόνο
-
Με Lovato 41000 ΧΙΛ χωρίς κανένα πρόβλημα, τοποθετημένο σε golf 3.
-
Ο χρήστης xristos1973 έγραψε:
Σύμφωνα με την λίστα μίας εταιρείας όντως είναι στην black list και οι εξουσιδοτμένοι επισκευαστές από αυτούς μου είπανε ότι θα είναι με δική μου ευθύνη. στην ουσία δεν το αναλαμβάνανε.
Η Icom όμως, τόσο σε email που είχα στείλει στην εταρεία στην Ιταλία όσο και ο επίσημος επισκευαστής με διαβεβαίωσανε ότι δεν έχει παρατηρηθεί κάτι τέτοιο και έκανα την εγκατάσταση.Χμ και σου πλήρωσαν την επισκευή ; Αν πιστεψεις τους Ιταλούς και τον επισημο επισκευαστή το σύστημα μπορει να μπει και σε διαστημόπλοιο !!
Ναι LPG σε όλα τα ...ατμοσφαιρικά τουρμπο αμεσου ψεκασμού κτλ όταν λέμε όλα εννουμε ΟΛΑ σε όλα παει το icom και κανένα άλλο δεν μπορει μόνο αυτο !! ΕΙΔΙΚΑ αν είναι μερσεντες όπως έλεγαν και σε μένα δεν μπαίνει άλλο σύστημα στο ΜL δεν γίνετε...... αλλα σήμερα έχω 55000 χιλιόμετρα με άλλοΑν δεν σου πληρώσει την επισκευή πάντως πάρε χαρτί απο την μερσεντες και βουρ στο δικηγόρο !!
-
Ο χρήστης dathens έγραψε:
Σύμφωνα με την λίστα μίας εταιρείας όντως είναι στην black list και οι εξουσιδοτμένοι επισκευαστές από αυτούς μου είπανε ότι θα είναι με δική μου ευθύνη. στην ουσία δεν το αναλαμβάνανε.
Η Icom όμως, τόσο σε email που είχα στείλει στην εταρεία στην Ιταλία όσο και ο επίσημος επισκευαστής με διαβεβαίωσανε ότι δεν έχει παρατηρηθεί κάτι τέτοιο και έκανα την εγκατάσταση.Χμ και σου πλήρωσαν την επισκευή ; Αν πιστεψεις τους Ιταλούς και τον επισημο επισκευαστή το σύστημα μπορει να μπει και σε διαστημόπλοιο !!
Ναι LPG σε όλα τα ...ατμοσφαιρικά τουρμπο αμεσου ψεκασμού κτλ όταν λέμε όλα εννουμε ΟΛΑ σε όλα παει το icom και κανένα άλλο δεν μπορει μόνο αυτο !! ΕΙΔΙΚΑ αν είναι μερσεντες όπως έλεγαν και σε μένα δεν μπαίνει άλλο σύστημα στο ΜL δεν γίνετε...... αλλα σήμερα έχω 55000 χιλιόμετρα με άλλοΑν δεν σου πληρώσει την επισκευή πάντως πάρε χαρτί απο την μερσεντες και βουρ στο δικηγόρο !!
Ότι έγινε έγινε δεν θέλω να μπλέξω και με δικηγόρους γιατί στο τέλος θα διακαιωθώ εάν διακαιωθώ σε καμιά δεκαριά χρόνια...... Το θέμα είναι να μου πει ένας υπεύθυνα εάν μπορώ να το ξανακάνω εγκατάσταση ?
Αλήθεια εσύ τι μοντέλο έβαλες? -
Ναι σαφέστατα άλλαξε βαλβίδες για υγραεριο και έδρες.....καλλιτερος καπακας ο τζιολας στον Πειραιά μετα φτιαξε λίγο τα μείγματα δυστυχώς με το icom δεν έχει πολλές επεμβάσεις απο software μόνο απο αλλαγή καλιμπρατορων ( hardware δηλ ) και δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα για τα επόμενα 200.000 χιλιόμετρα κοιτα αν βρεις βαλβίδες απο στελιτη ...
-
Στο http://www.fuelprices.gr/GetGeography υπαρχει πλεον επιλογη και για Υγραέριο κίνησης (Autogas) .
-
Γιαννενα σημερα 0,738
-
Ο χρήστης xristos1973 έγραψε:
Έχω ένα καινούργιο( αγορά 2/2010 ) mercedes b 150 που με πολύ λίγα χιλιόμετρα έβαλα υγραέριο στις 5ης γενιάς της Icom και σήμερα το αυτοκίνητο είναι στο συνεργείο με βάλβη στον στο 2 κύλινδρο και περιμένω την αντικατάσταση των βαλβίδων.....
Εάν έχεται οποιαδήποτε αποψη ......Καλημέρα και επανέρχομαι στο θέμα μου. Τελικά παρέλαβα το αυτοκίνητο την Παρασκευή υπό δοκομή όπως μου είπανε.
Το τριήμερο που πέρασε το αυτοκίνητο διένυσε γύρω στα 500km και δεν είχα πρόβλημα. Το πρωί όμως της τρίτης και ενώ είχε κρύο ( δεν ξέρω εάν έχει σημασία ) όταν έβαλα μπροστά το αυτοκίνητο ξαναέκανε σαν τρακτέρ ( όχι στο βαθμό της πρώτης φοράς ) άναψε βέβαια το λαμπάκι και μετά αφού ζεστάθηκε η μηχανή έστρωσε . Βέβαια δεν το κίνησα παρα να το ξαναπάω στο συνεργείο και το μηχάνημα έβγαλε ξανά ένδειξη για βλάβη στο 2ο κύλινδρο ( περαστικά μου ...).
Τώρα από οτι είπε το συνεργείο θα το ξαναμετρήσουνε και ίσως χρειαστεί αλλαγή πιστονιών???????
Περιένω νεότερα!!!!!!Καλημέρα σε όλους του φίλους. Σήμερα τελικά πήρα το αυτοκίνητο μετά από αρκετό καιρό και ναι.. το πρωί πήρε μπροστά χωρίς να ρετάρει και χωρίς να ανάψει το λαμπάκι ... ας το φτύσω να μην το ματιάξω....
Τελικά μετά την αλλαγή των βαλβίδων εισαγωγής, τα προβήματα που με ξαναέβγαλε και την δεύτερη είσοδο του αυτοκινήτου στο συνεργείο μου είπανε ότι αλλάξανε τα ωστήρια , ελατήρια και τα κουζινέτα και σύμφωνα με το τιμολόγιο τα ελατήρια εμβόλων, μέταλα μπίελας, γλάντσα κεφαλής, λάστιχα πολλαπλής , φλάντζα κεφαλής και ωστήρια ( εάν κάτι δεν γράφω καλά συγνώμη αλλά δεν έιμαι γνώστης ) .
Με την αλλαγή των παραπάνω το αυτοκίντο πάει ως τώρα καλά ( γύρω στις 24 ώρες κυκλοφορίας ).
Θα ήθελα να ρωτήσω τί μπορεί να φτάει ;
Το αυτοκίνητο ; ( ελλατωματικό από την αγορά του ; )Η εγκτατάσταση του υγραερίου ; ( Σύμφωνα με το email που έστειλα στην Icom υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στην εγκατάσταση υγραερίου στο τύπο της μηχανής του αθτοκινήτου )
Ο εγκαταστάτης ; ( Πήγα στο επίσημο αντιπρόσωπο της Icom )
Είναι ορισμένα ερωτήματα που θα ήθελα να βρώ απαντήσεις και όχι να είμαι το μπαλάκι μεταξύ των μηχανικών αυτοκινήτων και υγραερίου που ρίχνει ο ένας το φταίξιμο στον άλλον.
Προσωπικά επιδιώκω να μάθω εάν θα μπορέσω να κάνω ξανά την σύνδεση του υγραερίου ;
και φυσικά πιος θα θα μου την κάνει ??Σας ευχαριστω
το αυτοκινητο μια χαρα ειναι κατασκευαστικα,το προβλημα ειναι στην εγκατασταση υγραεριου ισως ελαττωματικο 2ο μπεκ αεριου,ισως και το μειγμα
απο καυσαερια πως ηταν οταν λειτουργουσε με αεριο,οι πραγματικες τιμες που βγαζει το μηχανημα -
Ο χρήστης m@evius έγραψε:
Γιαννενα σημερα 0,738Αυτά είναι καλά νέα.Την τετάρτη είχε 0.79
-
Φαρμακης ειχε 0,77 εδω και 2 εβδομαδες και απο χτες 0.738
-
Ο χρήστης m@evius έγραψε:
Φαρμακης ειχε 0,77 εδω και 2 εβδομαδες και απο χτες 0.738Δεν καταλαβαίνω γιατι στην Πρέβεζα πουλάει 0,72 ( ΛΟΥΡΟ ) έχει μάχη εκει ; Ανταγωνισμό ;
-
Η απάντηση είναι φθηνότερα μεταφορικά (λόγω λιμανιου ισως.....)
-
Γεια σας παιδιά σκέφτομαι και γω για υγραέριο αλλά το μπαγκάζ το χρειάζομαι, σέ άλλο σημείο δεν μπορει να τοποθετηθεί το δοχείο καυσίμου; επίσης για το υδρογόνο ποιά είναι η γνώμη σας; ευχαριστώ.
-
Πες μας τι αυτοκινητο εχεις...
-
Που είναι ο ΦΑΡΜΑΚΗΣ?
-
Ο χρήστης fuorigioco1981 έγραψε:
Που είναι ο ΦΑΡΜΑΚΗΣ?
Γιαννενα -Πρεβεζα
-
ΓΕΙΑ ΣΑΣ. ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ..... ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΠΟΥ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΒΑΛΑ ΥΓΡΑΕΡΙΟ ΝΑ ΤΟ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΑΝ Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο.Κ.; KTEO BEBAIA ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑΚΙΑ Ο ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ ΜΕ ΤΟΥ ΚΤΕΟΤΖΗΔΕΣ. ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΕΒΑΛΑΝ MAΡΚΑ AUTOGAS DE [ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ] ΠΝΕΥΜΟΝΑ LOVATO KAI ΔEΞAMENH ΤΟΥΡΚΙΚΗ. ΑΠΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ 1300 ΧΟΝΤΑ ΓΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΑΘΗΝΑ ΕΠΙΔΑΥΡΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 300 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΧΩΡΙΣ ΤΡΕΞΙΜΟ[ 110 ΧΛΜ ΑΝΩΤΑΤΟ ΛΟΓΩ ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ] ΜΟΥ ΕΚΑΨΕ 17.5 ΛΙΤΡΑ ΜΕ ΤΙΜΗ 0.855 ΑΝΑ ΛΙΤΡΟ 15ΕΥΡΩ. Η ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΒΕΒΑΙΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ. ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΟΜΩΣ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
-
Ο χρήστης r200 έγραψε:
Έχω ένα καινούργιο( αγορά 2/2010 ) mercedes b 150 που με πολύ λίγα χιλιόμετρα έβαλα υγραέριο στις 5ης γενιάς της Icom και σήμερα το αυτοκίνητο είναι στο συνεργείο με βάλβη στον στο 2 κύλινδρο και περιμένω την αντικατάσταση των βαλβίδων.....
Εάν έχεται οποιαδήποτε αποψη ......Καλημέρα και επανέρχομαι στο θέμα μου. Τελικά παρέλαβα το αυτοκίνητο την Παρασκευή υπό δοκομή όπως μου είπανε.
Το τριήμερο που πέρασε το αυτοκίνητο διένυσε γύρω στα 500km και δεν είχα πρόβλημα. Το πρωί όμως της τρίτης και ενώ είχε κρύο ( δεν ξέρω εάν έχει σημασία ) όταν έβαλα μπροστά το αυτοκίνητο ξαναέκανε σαν τρακτέρ ( όχι στο βαθμό της πρώτης φοράς ) άναψε βέβαια το λαμπάκι και μετά αφού ζεστάθηκε η μηχανή έστρωσε . Βέβαια δεν το κίνησα παρα να το ξαναπάω στο συνεργείο και το μηχάνημα έβγαλε ξανά ένδειξη για βλάβη στο 2ο κύλινδρο ( περαστικά μου ...).
Τώρα από οτι είπε το συνεργείο θα το ξαναμετρήσουνε και ίσως χρειαστεί αλλαγή πιστονιών???????
Περιένω νεότερα!!!!!!Καλημέρα σε όλους του φίλους. Σήμερα τελικά πήρα το αυτοκίνητο μετά από αρκετό καιρό και ναι.. το πρωί πήρε μπροστά χωρίς να ρετάρει και χωρίς να ανάψει το λαμπάκι ... ας το φτύσω να μην το ματιάξω....
Τελικά μετά την αλλαγή των βαλβίδων εισαγωγής, τα προβήματα που με ξαναέβγαλε και την δεύτερη είσοδο του αυτοκινήτου στο συνεργείο μου είπανε ότι αλλάξανε τα ωστήρια , ελατήρια και τα κουζινέτα και σύμφωνα με το τιμολόγιο τα ελατήρια εμβόλων, μέταλα μπίελας, γλάντσα κεφαλής, λάστιχα πολλαπλής , φλάντζα κεφαλής και ωστήρια ( εάν κάτι δεν γράφω καλά συγνώμη αλλά δεν έιμαι γνώστης ) .
Με την αλλαγή των παραπάνω το αυτοκίντο πάει ως τώρα καλά ( γύρω στις 24 ώρες κυκλοφορίας ).
Θα ήθελα να ρωτήσω τί μπορεί να φτάει ;
Το αυτοκίνητο ; ( ελλατωματικό από την αγορά του ; )Η εγκτατάσταση του υγραερίου ; ( Σύμφωνα με το email που έστειλα στην Icom υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στην εγκατάσταση υγραερίου στο τύπο της μηχανής του αθτοκινήτου )
Ο εγκαταστάτης ; ( Πήγα στο επίσημο αντιπρόσωπο της Icom )
Είναι ορισμένα ερωτήματα που θα ήθελα να βρώ απαντήσεις και όχι να είμαι το μπαλάκι μεταξύ των μηχανικών αυτοκινήτων και υγραερίου που ρίχνει ο ένας το φταίξιμο στον άλλον.
Προσωπικά επιδιώκω να μάθω εάν θα μπορέσω να κάνω ξανά την σύνδεση του υγραερίου ;
και φυσικά πιος θα θα μου την κάνει ??Σας ευχαριστω
το αυτοκινητο μια χαρα ειναι κατασκευαστικα,το προβλημα ειναι στην εγκατασταση υγραεριου ισως ελαττωματικο 2ο μπεκ αεριου,ισως και το μειγμα
απο καυσαερια πως ηταν οταν λειτουργουσε με αεριο,οι πραγματικες τιμες που βγαζει το μηχανημαΚαλημέρα, επειδή δεν είμαι ιδιαίτερα γνώστης της μηχανής , το πήγαινα με την κάθε ευκαρία να το ελέξουνε και για αυτό πρψπικά πιστεύω ότι ήτανε εντάξει και να μην είχε πρόβλημα ή έτσι θέλω να πιστεύω.....
-
Μπορώ να πάρω ένα μεταχειρισμένο σύστημα από 6κύλινδρο αμάξι.
Μπαίνει αυτό σε 4κύλινδρο;
Δηλαδή θα υπάρχει πρόβλημα αν οι καλωδιώσεις για τα 2 μπεκ μείνουν αχρησιμοποίητες; -
Λοιπον επανερχομαι για 2 σημαντικα ζητηματα
-
Η τιμη στην Κρητη ειναι εξωφρενικη. ΟΤΑΝ εσεις μιλατε για 72-77 λεπτα εμεισ εδω πληρωνουμε 99 λεπτα το λιτρο...........................ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και φυσικα η διαφορα μεταξυ βενζινης στην αθηνα με εδω δεν ειναι 20 λεπτα το λιτρο......χαχαχαχαχα αλλα 5-6 λεπτα χχεχεχχεχεεχεχεχεχεχε
Τι μπορω να κανω γι αυτο? -
Εως τωρα με το συστημα μου δεν εχω καποιο προβλημα (lo.gas σας θυμιζω χωρις λαδωτηρα). Βεβαια εχω κανει μονο 600χλμ. Οποτε περιμενω
Αυτα
-
Υγραεριοκίνηση!