-
Ο χρήστης ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΨΑΛΑΚΗΣ έγραψε:
Αυτο θα τους οδηγησει καποια στιγμη και σε μειωμενη καταναλωση υγραεριου και το εχω παρατηρησει στο πρατηριο που βαζω. Ακομα και πριν μισο χρονο ηταν σχεδον ουρα για υγραεριο και τωρα πρωι-απογευμα που συνηθως βαζω δεν περιμενω σχεδον ποτε, και αν αντε να ειναι μονο ενα αυτοκινητο μπροστα μου.
Ουρα εχω να δω κατι μηνες, αλλα η τιμη εκει στα ψηλα περβαζια.Σ αυτο θα συμφωνουσα 300% - κατα την γνωμη μου εχουν αρχισει πολλοι μεταξυ αυτων και εγω, να εχουμε καταργησει απο το λεξιλογιο το 'γεμισε το' αρα ο χρονος που στεκεσαι στην αντλια ειναι πολυ λιγοτερος αρα εξυπηρετουνται πιο γρηγορα τα αυτοκινητα και δεν εχει ουρα
Ομως τοτε γιατι ο Πανικιδης στην Δουκισης βαζει ακομα 2 αντλιες???? ( αν και απο οτι ειδα μου φανηκε το θεμα να εχει 'παγωσει' - αλλα μπορει να κανω και λαθος...)
ΥΓ
Μαστρο Αντωνη.... τα σεβη μου
Επεσες μεσα - ξαναραγισε.... και χωρις να εχεις δει ποτε το αυτοκινητο κι εμενα, επεσες εξω αν μπορει να το πει κανεις αυτο μονο 500 χλμ... στα 5.000 ειχες πει στα 5.500 εκανε το μπαμ....
Μπηκε Holts WondarWeld ωστε να παρουμε ενα τρατο να μαζεψουμε ανταλλακτικά για την επισκευη του ιδιου μοτερ που το προτιμω απο μεταχειρω γουρουνι στο σακι...( να διευκρινησω για τους αναγνωστες οτι το προβλημα προ-υπηρχε του αεριου... ηδη το μοτερ λειτουργουσε κι απο πριν με 'μαγικο ζωμο' αν και πιο ηπιας μορφής...)
-
Λάρισα Υγραέριο τιμή 0,75/lt
Σήμερα το απόγευμα που φουλάρισα. -
Ξυπνάνε σιγά σιγά ε;
-
Η τιμη διυλιστηριου παντως πεφτει και πεφτει αρκετα.
http://oil.gge.gov.gr/?p=1675
Κοιταξτε και τις προηγουμενες μερες. -
Ο χρήστης gerodimos k έγραψε:
Λάρισα Υγραέριο τιμή 0,75/lt
Σήμερα το απόγευμα που φουλάρισα.που;
@Π. Καψαλακης στη Λαρισα αναφερόμουν.
Απο 'έγκυρη' πηγη έμαθα οτι οι πρατηριουχοι πανε για 20 λεπτα στο λιτρο
edit: το βρηκα, αυτο που βαζω ειναι στην παλια ΕΟ
-
edit: το βρηκα, αυτο που βαζω ειναι στην παλια ΕΟ
Άξιος συντοπίτη μου!!!
Άντε για φουλάρισμα τώρα!!! -
Toν επομενο μηνα θα πεσει ακομα περισσοτερο η τιμη εισαγωγης, συμφωνα με δικη μας εκτιμηση 100-150 δολαρια ο μετρικος τονος.
Φυσιολογικα θα πρεπει να εχουμε περεταιρω μειωση ανα λιτρο τουλαχιστον κατα 5 λεπτα αν ειναι 100 δολαρια η πτωση και αναλογα περισσοτερο αν ειναι μεγαλυτερη.
Αυτο βεβαια σε μια ευνομουμενη αγορα.
Στη δικη μας περιπτωση αυτο ειναι τουλαχιστον αμφιβολο αλλα πρεπει και μεις να αντιδρουμε οπως μπορουμε και να τους δινουμε να καταλαβουν οτι η απατη και η αισχροκερδεια ειναι αντιληπτη και οσοι επιμενουν σε αυτα θα εχουν και τις αναλογες ,τουλαχιστον εμπορικες, συνεπειες.
Ειναι αδιανοητο η επαρχια να εχει φθηνοτερες τιμες, που φυσιολογικα εχει και μεγαλυτερο κοστος λογω μεταφορικων, και οι εδω με αρκετα μικροτερο μεταφορικο κοστος να εχουν κατα 10% μεγαλυτερη τιμη!
Οσοι το κανουν ειναι η προσωποποιηση της αισχροκερδειας και της εκμεταλλευσης του πονου του σημερινου κυνηγημενου Ελληνα, που προσπαθει με καθε τροπο να εξασφαλισει την υπαρξη του και την αξιοπρεπεια του.
Απορω πως οι δυο υποτιθεται ελληνικες Εταιρειες που εξαγορασαν τη Shell και τη BP, η μια κρατικη και η αλλη της γνωστης και με πλουσια φιλανθρωπικη δραση οικογενειας, αφηνουν στα υπο την φιρμα τους πρατηρια να γινεται τετοια πρακτικη αισχροκερδειας.
Οι συγχρονοι μαυραγοριτες πρεπει να εκλειψουν και επειδη δεν υπαρχει κρατος (εξαλλου αυτοι παντα εμφανιζονταν οταν δεν υπηρχε κρατος) απο μονοι μας πρεπει να το φροντισουμε να τους τιμωρησει ο νομος της αγορας. -
Ο χρήστης ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΨΑΛΑΚΗΣ έγραψε:
...και η αλλη της γνωστης και με πλουσια φιλανθρωπικη δραση οικογενειας, αφηνουν στα υπο την φιρμα τους πρατηρια να γινεται τετοια πρακτικη αισχροκερδειας.Παντελη, μα πως θα μπορουσαν να κανουν φιλανθρωπιες τοτε ....???
Ετσι ηταν και ειναι ολοι οι μεγαλοι ''ευεργετες'' του εθνους φιλε μου...Και μη μου πεις οτι ο πρατηριουχος ειναι αυτος που τα τσεπωνει μονος του. Το εχουμε αναλυσει αλλωστε πολλες φορες.
-
Εχουν αρκετα να κανουν και τις φιλανθρωπιες και οτι αλλο θελουν για πολλες γενεες.
Τωρα θα μου πεις εδω δεν εβαλαν 10 εκατομυρια και να κρατησουν τον Παναθηναικο, εσενα και μενα θα σκεφτοντουσταν? -
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΘΕΛΩ ΛΙΓΗ ΒΟΗΘΕΙΑ.ΕΧΩ ΕΝΑ FIESTA 1.400 ΤΟΥ 03 Κ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΓΙΑ ΥΓΡΑΕΡΙΟ.ΣΕ 4 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΟΙ 2 ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΓΙΑ ΛΑΔΙΕΡΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ 2 ΟΧΙ.ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ?
-
Ο χρήστης SOTO$ έγραψε:
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΘΕΛΩ ΛΙΓΗ ΒΟΗΘΕΙΑ.ΕΧΩ ΕΝΑ FIESTA 1.400 ΤΟΥ 03 Κ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΓΙΑ ΥΓΡΑΕΡΙΟ.ΣΕ 4 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΟΙ 2 ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΓΙΑ ΛΑΔΙΕΡΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ 2 ΟΧΙ.ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ?Ό,τι βάλεις καλό είναι. Το μεγαλύτερο θέμα είναι ο εγκαταστάτης κι όχι το σύστημα.
-
ΛΑΔΙΕΡΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΕΛΙΚΑ?BRC H ZAVOLI?ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΦΤΑ ΠΑΙΖΟΥΝ.
-
θα προτιμουσα brc αναμεσα σε αυτα τα 2
-
BRC και για μενα. Ειναι πιο μεγαλη σαν εταιρια και ειναι αυτη που βαζει η ford στα καινουργια fiesta 1.4 bifuel. Παντως και ο εγκαταστατης παιζει σημαντικο ρολο.
-
Αν σε φτάνει η τσέπη παροτι θα φωναξουν καποιοι εδω βάλε prins silver line λαδιερα απαραίτητα 2 επίπεδα πάνω !!
-
Και 3 μη σου πω.....πες του και που να το βαλει να μην ταλαιπωριεται..........
-
Θεωρω παραλογο να βαλεις ενα συστημα με την μιση αξια του αυτοκινητου σου......
-
Ο χρήστης m@evius έγραψε:
Και 3 μη σου πω.....πες του και που να το βαλει να μην ταλαιπωριεται..........::lol: -
Τελευταίο επεισόδιο στο σηριαλ της αυξημενης καταναλωσης σε opel astra G 1.4 με BRC
Τωρα ο εγκαταστατης πιστευει οτι για την αυξημενη καταναλωση (απο 8.5-9.5 λιτ/100 εχει σταθερα 11+ λ/100) φταιει:
α.το οτι ''ανοιξε'' ο πνευμονας μετα απο 20000 χλμ
β.το μηκος απο τα σωληνακια στα μπεκ ειναι μεγαλο (και θελει να αλλαξει θεση ωστε να μικρυνει).
γ.τα μπεκ ειναι για μεχρι 2000 cc και δουλευουν ''τερμα κλειστα''-θελει να βαλει για μεχρι 1400
δ.δεν ξερει τι του γινεται (δική μου αποψη)Σημειωση: δεν ειναι το δικο μου αυτοκινητο (ευτυχωωωωωως)
Καμιά ιδέα συμφορουμίτες (περα απο το δ. για το οποίο ειμαι βεβαιος) ?????? -
ανοιξε ο πνευμονας??
τωρα ανακαλυψε οτι θελει πιο κοντα σωληνακια??
μπεκ για 1400αρι?? Γιατι δεν ξερει να ρυθμισει τα μεγαλυτερα??
δεν ξερει τι του γινεται? (σ'αυτο μαλλον θα συμφωνησω απολυτως).Να πατε σε καποιον καλο μαστορα brc γιατι διαφορετικα θα ταλαιπωρηθειτε και αλλο.
Υγραεριοκίνηση!