Ο χρήστης ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΨΑΛΑΚΗΣ έγραψε:
Αυτο θα τους οδηγησει καποια στιγμη και σε μειωμενη καταναλωση υγραεριου και το εχω παρατηρησει στο πρατηριο που βαζω. Ακομα και πριν μισο χρονο ηταν σχεδον ουρα για υγραεριο και τωρα πρωι-απογευμα που συνηθως βαζω δεν περιμενω σχεδον ποτε, και αν αντε να ειναι μονο ενα αυτοκινητο μπροστα μου.
Ουρα εχω να δω κατι μηνες, αλλα η τιμη εκει στα ψηλα περβαζια.
Σ αυτο θα συμφωνουσα 300% - κατα την γνωμη μου εχουν αρχισει πολλοι μεταξυ αυτων και εγω, να εχουμε καταργησει απο το λεξιλογιο το 'γεμισε το' αρα ο χρονος που στεκεσαι στην αντλια ειναι πολυ λιγοτερος αρα εξυπηρετουνται πιο γρηγορα τα αυτοκινητα και δεν εχει ουρα
Ομως τοτε γιατι ο Πανικιδης στην Δουκισης βαζει ακομα 2 αντλιες???? ( αν και απο οτι ειδα μου φανηκε το θεμα να εχει 'παγωσει' - αλλα μπορει να κανω και λαθος...)
ΥΓ
Μαστρο Αντωνη.... τα σεβη μου
Επεσες μεσα - ξαναραγισε.... και χωρις να εχεις δει ποτε το αυτοκινητο κι εμενα, επεσες εξω αν μπορει να το πει κανεις αυτο μονο 500 χλμ... στα 5.000 ειχες πει στα 5.500 εκανε το μπαμ....
Μπηκε Holts WondarWeld ωστε να παρουμε ενα τρατο να μαζεψουμε ανταλλακτικά για την επισκευη του ιδιου μοτερ που το προτιμω απο μεταχειρω γουρουνι στο σακι...
( να διευκρινησω για τους αναγνωστες οτι το προβλημα προ-υπηρχε του αεριου... ηδη το μοτερ λειτουργουσε κι απο πριν με 'μαγικο ζωμο' αν και πιο ηπιας μορφής...)