-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Για Seat Leon Cupra II, 2000cc, 320HP, μοντέλο Ιαν. 2009, υπάρχει δυνατότητα εγκατάστασης υγραερίου;
Εάν υπάρχει θετική απάντηση μπορείτε να μου προτείνεται και συγκεκριμένες λύσεις;
Θα με βοηθούσατε πολύ.Αστειεύεσαι φαντάζομαι....
Κωδικο κινητηρα
Δες εδω
http://www.qgas.gr/products/directliquimaxsystem αν ταιριάζει κάποιος αν έχεις προγραμα θα δουλεύει σωστα μέχρι τα άλογα που λέει πχ 200 μετα θα αλλάζει το ποσοστο μιξης αερίου βενζίνης -
Η μετατροπή σε υγραέριο γίνεται για οικονομία και σ' αυτό το αμάξι δεν θα έβαζα υγραέριο.
ΑΛΛΑ
Αν φτιάξεις ένα κινητήρα για να δουλεύει με υγραέριο (μετά δεν θα δουλεύει σωστά με βενζίνη) μπορείς να βγάλεις περισσότερα άλογα απ' ότι με βενζίνη. Με σύστημα υγρού ψεκασμού και μεγαλύτερο τούρμπο μπορείς να σηκώσεις μεγαλύτερη πίεση χωρίς πρόβλημα με πιράκια ή απαγορευτικές θερμοκρασίες στην εισαγωγή.
Αν όμως σπάσει ο κινητήρας γιατί βγάζει πολλά άλογα δεν θα φταίει το υγραέριο.
Δεν πρόκειται να βρεις κάποιον που να ξέρει να φτιάχνει τέτοιους κινητήρες.
-
Το πρόβλημα είναι ο άμεσος ψεκασμός η κάτι άλλο?
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Για Seat Leon Cupra II, 2000cc, 320HP, μοντέλο Ιαν. 2009, υπάρχει δυνατότητα εγκατάστασης υγραερίου;
Εάν υπάρχει θετική απάντηση μπορείτε να μου προτείνεται και συγκεκριμένες λύσεις;
Θα με βοηθούσατε πολύ.Αστειεύεσαι φαντάζομαι....
εμενα ακομα δεν εσπασε παντως με 40.000.περιμενω να σπασει απο λεπτο σε λεπτο συμφωνα με ειδημονες.φιλε lamps εχεις πμ
-
Ομολογώ ότι θα ήθελα να ήμουν ένας από αυτούς που μπορούν να διαβάζουν τα ΡΜ….
Αυτό το τελευταίο, μήπως φίλε jim4 μπορείς να μου το στήλης και εμένα, εάν δεν είναι προσωπικό αποκλειστικά?.
Α. -
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
.......... -
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Αυτό το τελευταίο, μήπως φίλε jim4 μπορείς να μου το στήλης και εμένα, εάν δεν είναι προσωπικό αποκλειστικά?.
Α.δεν ειναι προσωπικο αποκλειστικα αλλα δεν ειναι και προς κοινοποιηση.για να μην εχετε την απορια κυριε αντωνη του προτεινα να απευθυνθει σε καποια εταιρια που ακουσα οτι εφτιαξε κιτ για αμεσου ψεκασμου οπως και πιο πανω καποιος φιλος προτεινε ενα συστημα για αμεσου ψεκασμου.απλα για να μην θεωρηθει διαφημιση του εστειλα πμ. τιποτα μεμπτο νομιζω.
-
Ευχαριστώ πολύ φίλε μου.
Α -
Όταν έχεις 320 άλογα κοιτάς γιά οικονομία καυσίμου ?! Εγω στό octavia tsi μέ 160 άλογα καί ούτε κάν περνάει από τό μυαλό μού.
Sent from my GT-I9100
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
..........Ο έχων την μύιγα... να την αφήσει να πετά ελεύθερη
-
Ο χρήστης maximosm έγραψε:
Όταν έχεις 320 άλογα κοιτάς γιά οικονομία καυσίμου ?! Εγω στό octavia tsi μέ 160 άλογα καί ούτε κάν περνάει από τό μυαλό μού.Sent from my GT-I9100
o ελληνας μπορει να μην εχει σωβρακο να φορεσει, αλλα το GT turbo πρωτο τραπεζι πιστα στο μπουρναζι θα το βγαλει.
-
Ο χρήστης tommygun έγραψε:
Όταν έχεις 320 άλογα κοιτάς γιά οικονομία καυσίμου ?! Εγω στό octavia tsi μέ 160 άλογα καί ούτε κάν περνάει από τό μυαλό μού.
Sent from my GT-I9100
o ελληνας μπορει να μην εχει σωβρακο να φορεσει, αλλα το GT turbo πρωτο τραπεζι πιστα στο μπουρναζι θα το βγαλει.
για καθηστε ρε παιδες.
γιατί να μην έχεις κ γκάζι κ οικονομία αφού μπορείς. για μένα είναι βλακεία να μη το κάνεις κ να σκας 200ευρω στο κάθε μαλάκα υπουργο/πρωθυπουργο/ακη σακη της πολιτικής
ασε που ο άλλος μπορει να πήρε τα 320 άλογα όταν η βενζίνη έκανε 95 λεπτά κ όχι 2 ευρώ κ όταν δεν είχε φαει -30% στο μισθό του
αν είστε τόσο large παρτε ferrari κ αφήνετε 50ευρα στον βενζινα για μπουρμπουαρ -
Ο χρήστης gerodimos k έγραψε:
Για πες.
Sent from my GNex using smoke signals.
-
Ο χρήστης maximosm έγραψε:
Όταν έχεις 320 άλογα κοιτάς γιά οικονομία καυσίμου ?! Εγω στό octavia tsi μέ 160 άλογα καί ούτε κάν περνάει από τό μυαλό μού.Sent from my GT-I9100
Κοίτα φίλε μου έχω δει ένα Octavia 240 άλογα με abt προγράμμα και υγραεριο Prins directi injection μέχρι τα 160 άλογα η αναλογία καυσίμου ειναι απο 90-95 % γκάζι 5/10 % βενζίνη με το που το παει σανιδα η αύξηση του ποσοστού βενζίνης φτάνει στο 20-25 % στιγμιαία και αν συνεχίσει σανιδα μένει εκει όταν αφήσει το γκάζι πίσω στο 5-10 %
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Για πες.
Η σιωπή μου προς απάντηση σου!!!
-
2.300€ για Vialle σε RAV4 πολλα δεν είναι, ή ειναι η ιδέα μου;
εχει κανεις αποψη για αεριου ψεκασμου σε Ραβ4 τελευταίας γενιας;
-
Ο χρήστης gerodimos k έγραψε:
Για πες.
Το να μην καταλαβες την σποντα που πεταξε ,μεσα στην αφελεια του; , ο Αντωνης δεν ειναι κακο.Το να πουλας εξυπναδα επ' αυτου ομως;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Για πες.
Το να μην καταλαβες την σποντα που πεταξε ,μεσα στην αφελεια του; , ο Αντωνης δεν ειναι κακο.Το να πουλας εξυπναδα επ' αυτου ομως;
Καμία εξυπνάδα, λίγο περισσότερη αίσθηση του χιούμορ δεν βλάπτει!
-
Σε τέτοια θέματα δεν χωράει χιούμορ.
-
καλησπερα σε ολους. παρακολουθω τις συζητησεις πολυ καιρο. εδω και 2 βδομαδες εβαλα σε μερσεντες clk 1800cc 163hp μοντελο 2003 (w209) κιτ υγραεριοκινησης brc 4ης γενιας στη χαλκιδικη. ειχα αρκετες επιφυλαξεις επειδη εχει το αυτοματο σειρικο κιβωτιο (ειναι φερμενο απο γερμανια) και ειχα διαβασει για καποια αυτοκινητα πως στη διαδικασια του kick down για να επιταχυνουν τους πετουσε απο το υγραεριο στη βενζινη. εχοντας κανει 1300χλμ με ταχυτητες 100-130 χλμ/ωρα το συστημα λειτουργει τελεια. εχω την εντυπωση πως ο κινητηρας λειτουργει καλυτερα. στα 1500 χλμ θα παω στο συνεργειο για επαναπρογραμματισμο του συστηματος. εχω βαλει εως τωρα 110 ευρω υγραεριο και αλλα 30 ευρω ο εγκαταστατης ο οποιος το δουλεψε σταματημενο κανενα τριωρο για να το ρυθμισει. με τιμη 0,89 ευρω το λιτρο τα 140 ευρω ειναι περιπου 157 λιτρα. τωρα ειναι αναμενα τα 3 απο τα 4 λαμπακια του ρεζερβουαρ αεριου. μου φαινεται πως ειναι και πολυ οικονομικο. ο υπολογιστης του αυτοκινητου μου δειχνει καταναλωση 9,1 λιτρα στα 100 χλμ. αλλα δεν πρεπει να υπολογιζει σωστα. και 10 λιτρα να ειναι ειμαι υπερευχαριστημενος.
Υγραεριοκίνηση!