-
To Φιέστα σου μάλλον δεν έχει αυτορυθμιζόμενες βαλβίδες.
Σου ζήτησαν 400 ευρώ για να ρυθμίσουν βαλβίδες;
Καλή τιμή. Για λάδια, φίλτρα κλπ πόσο παίρνουν; 500; -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
To Φιέστα σου μάλλον δεν έχει αυτορυθμιζόμενες βαλβίδες.Σου ζήτησαν 400 ευρώ για να ρυθμίσουν βαλβίδες;
Καλή τιμή. Για λάδια, φίλτρα κλπ πόσο παίρνουν; 500;πες μου ποσο παει περιπου να εχω μια τιμη και να ψαξω αλλου.
-
Ξέρει κανείς μήπως που θα βρω καλώδιο για vialle?Το λογισμικό υπάρχει στο site της εταιρίας!
-
έλεγχος βαλβίδων και Subaru forester δεν πανε μαζί.Θελει κατεβασμα κινητηρα κοστος???? άστο καλύτερα
-
καλησπερα σε ολους παιδια,ηθελα να αναθερω και εγω το γολγοθ α που περασα τον τελευταιο χρονο μετα την εγκατασταση υγραεριου στο αυτοκινητο μου (polo 1400 100hp 2003 ).το συστημα που εβαλα ειναι το prins silver line τοποθετημενο στην αθηνα απο τον βαλσαμακη που δεν ειναι πια αντιπροσωπος.προβληματα μετα την εγκατασταση οπως σβησιματα στο ρελαντι αριθμια του κινητηρα και αλλα.επισκεψεις απειρες με την αιτιολογια οτι παντα χρειαζεται καπια ρυθμιση με αποτελεσμα τιποτα.οταν καταλαβα οτι δουλευόμαστε κανονικα πηρα τηλ στον φαρμακη στα ιωαννινα,οπου η αντιμετωπηση ηταν και ειναι αψογη,τους ειπα οτι εχει γινει (αυτο εγινε σεπτεμβριο ) και οτι να με στειλουν σε αλλο συνεργατη γιατι στο τελος θα το καψουμε αυτοκινητο.μου κανονησαν να παω στο Κ.τσοπολογιαννη.δευτερος κυκλος μαρτυριου αρχιζε,με τα απο πολυ αγωνα απο ολους του φαρμακη σταλθηκαν καποια ανταλακτικα και αλλάχτηκαν,γίνανε καποιες ρυθμίσεις και φανηκε οτι το προβλημα διορθώθηκε (ολο το κοστο το επωμίστηκε ο φαρμακης.στο διαστημα αυτο εχω αλλαξει δυο τον λαμδα.δυο φορες πολαπλασιαστες και δεν ξερω τι αλλα.πριν δυο εβδομαδες πηγα service τον 20000χλμ,80€ αλλαγη φιλτρων ( αυτος και οι γιατροι του ιασω περνουν τοσο )μετα την αλλαγη αρχισε παλι τα γνωστα το αμαξι οι απαντηση απο το ιατριο ηταν οτι δεν ευθυνοντα αλλα επειδη ειμαι καλο παιδι θα κανουν μια ρυθμισει και θα καθαρισουν την πεταλουδα και ολα καλα.οπως καταλαβενεται τα ιδια και χειροτερα.οποτε τελικα αποφασίζω να ανεβω στα ιωαννινα για να βρω τη λυση.φτανω ανοιγω το καπο μαζευονται ολοι ( ακομα και η γραμματεας ) και απλα λενε οτι ολο το συστημα ειναι λαθος εγκαταστημενο το βαζουν στον εγκεφαλο και ρυθμισεις αλλου για αλλου,χωρις δευτερη κουβεντα το συστημα ξειλωνετε σχεδων ολο και αλλαζετε μεσα σε μια μερα ρυθμιζετε στον δρομο(ξεχασα να πω οτι η πεταλουδα ειχε να καθαριστη τουλαχιστον ενα χρονο)απλα και ομορφα.συμπερασμα αυτοι εδω στην αθηνα το μονο που τους ενδιαφεροι ειναι το κερδος και τιποτα αλλο...δεν θελω να πω αλλα.οσο αναφορα τα παιδια στα ιωαννινα πραγματικα δεν εχω δει αλλου τετοια ομαδα απο την γραμματεα μεχρι τους τεχνικους να σεβονται τον πελατη και τη δουλεία τους(κοστος αλλαγης φιλτρων 40€!!!).καλο απογευμα σε ολους.
-
Ο χρήστης KostasVatsos έγραψε:
ΕΛΕΓΧΕ ΤΙΣ ΒΑΛΒΙΔΕΣ ΣΕ ΤΑΚΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ(15000 μέ20000),ΕΧΕ ΣΩΣΤΑ ΜΙΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΣΕΣΕ ΚΑΜΙΑ ΛΑΔΙΕΡΑ.
Να ήταν τίποτα μοτέρ με κοκκοράκια, να ρυθμίζαμε και να ελέγχαμε και κάθε μέρα, μέχρι να βγουν οι βαλβίδες πάνω απ'το καπάκι, αλλά με τα καπελότα τι να κάνεις;
-
Φίλε dathens, είχες λαδιέρα; Αν ναι ,πόσο την είχες να στάζει; Την παροχή της που την έχεις συνδεμένη στην πολλαπλή;
-
Ο χρήστης nolis έγραψε:
καλησπερα σε ολους παιδια,ηθελα να αναθερω και εγω το γολγοθ α που περασα τον τελευταιο χρονο μετα την εγκατασταση υγραεριου στο αυτοκινητο μου (polo 1400 100hp 2003 ).το συστημα που εβαλα ειναι το prins silver line τοποθετημενο στην αθηνα απο τον βαλσαμακη που δεν ειναι πια αντιπροσωπος.προβληματα μετα την εγκατασταση οπως σβησιματα στο ρελαντι αριθμια του κινητηρα και αλλα.επισκεψεις απειρες με την αιτιολογια οτι παντα χρειαζεται καπια ρυθμιση με αποτελεσμα τιποτα.οταν καταλαβα οτι δουλευόμαστε κανονικα πηρα τηλ στον φαρμακη στα ιωαννινα,οπου η αντιμετωπηση ηταν και ειναι αψογη,τους ειπα οτι εχει γινει (αυτο εγινε σεπτεμβριο ) και οτι να με στειλουν σε αλλο συνεργατη γιατι στο τελος θα το καψουμε αυτοκινητο.μου κανονησαν να παω στο Κ.τσοπολογιαννη.δευτερος κυκλος μαρτυριου αρχιζε,με τα απο πολυ αγωνα απο ολους του φαρμακη σταλθηκαν καποια ανταλακτικα και αλλάχτηκαν,γίνανε καποιες ρυθμίσεις και φανηκε οτι το προβλημα διορθώθηκε (ολο το κοστο το επωμίστηκε ο φαρμακης.στο διαστημα αυτο εχω αλλαξει δυο τον λαμδα.δυο φορες πολαπλασιαστες και δεν ξερω τι αλλα.πριν δυο εβδομαδες πηγα service τον 20000χλμ,80€ αλλαγη φιλτρων ( αυτος και οι γιατροι του ιασω περνουν τοσο )μετα την αλλαγη αρχισε παλι τα γνωστα το αμαξι οι απαντηση απο το ιατριο ηταν οτι δεν ευθυνοντα αλλα επειδη ειμαι καλο παιδι θα κανουν μια ρυθμισει και θα καθαρισουν την πεταλουδα και ολα καλα.οπως καταλαβενεται τα ιδια και χειροτερα.οποτε τελικα αποφασίζω να ανεβω στα ιωαννινα για να βρω τη λυση.φτανω ανοιγω το καπο μαζευονται ολοι ( ακομα και η γραμματεας ) και απλα λενε οτι ολο το συστημα ειναι λαθος εγκαταστημενο το βαζουν στον εγκεφαλο και ρυθμισεις αλλου για αλλου,χωρις δευτερη κουβεντα το συστημα ξειλωνετε σχεδων ολο και αλλαζετε μεσα σε μια μερα ρυθμιζετε στον δρομο(ξεχασα να πω οτι η πεταλουδα ειχε να καθαριστη τουλαχιστον ενα χρονο)απλα και ομορφα.συμπερασμα αυτοι εδω στην αθηνα το μονο που τους ενδιαφεροι ειναι το κερδος και τιποτα αλλο...δεν θελω να πω αλλα.οσο αναφορα τα παιδια στα ιωαννινα πραγματικα δεν εχω δει αλλου τετοια ομαδα απο την γραμματεα μεχρι τους τεχνικους να σεβονται τον πελατη και τη δουλεία τους(κοστος αλλαγης φιλτρων 40€!!!).καλο απογευμα σε ολους.Καλά χιλιόμετρα!!!
-
Ποιο είναι κατά τη γνώμη σας το πιο κατάλληλο κιτ υγραεριοκίνησης για Opel Astra 1.8 140hp του 2007? Υπάρχει κάποια αντένδειξη για χρήση υγραερίου σε αυτόν τον κινητήρα? Στη λίστα με τους blacklisted αναφέρονται κυρίως οι κινητήρες Twinport. Αν δεν κάνω λάθος αυτός δεν είναι Twinport, οπότε . Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις.
-
Ο χρήστης alexeft έγραψε:
Φίλε dathens, είχες λαδιέρα; Αν ναι ,πόσο την είχες να στάζει; Την παροχή της που την έχεις συνδεμένη στην πολλαπλή;Είχα Λαδιερα , 6 σταγόνες το λεπτο στην πεταλούδα την είχε βάλει ο εγκαταστατης έχει ακόμα λάδι μέσα !!
-
Ο χρήστης nolis έγραψε:
καλησπερα σε ολους παιδια,ηθελα να αναθερω και εγω το γολγοθ α που περασα τον τελευταιο χρονο μετα την εγκατασταση υγραεριου στο αυτοκινητο μου (polo 1400 100hp 2003 ).το συστημα που εβαλα ειναι το prins silver line τοποθετημενο στην αθηνα απο τον βαλσαμακη που δεν ειναι πια αντιπροσωπος.προβληματα μετα την εγκατασταση οπως σβησιματα στο ρελαντι αριθμια του κινητηρα και αλλα.επισκεψεις απειρες με την αιτιολογια οτι παντα χρειαζεται καπια ρυθμιση με αποτελεσμα τιποτα.οταν καταλαβα οτι δουλευόμαστε κανονικα πηρα τηλ στον φαρμακη στα ιωαννινα,οπου η αντιμετωπηση ηταν και ειναι αψογη,τους ειπα οτι εχει γινει (αυτο εγινε σεπτεμβριο ) και οτι να με στειλουν σε αλλο συνεργατη γιατι στο τελος θα το καψουμε αυτοκινητο.μου κανονησαν να παω στο Κ.τσοπολογιαννη.δευτερος κυκλος μαρτυριου αρχιζε,με τα απο πολυ αγωνα απο ολους του φαρμακη σταλθηκαν καποια ανταλακτικα και αλλάχτηκαν,γίνανε καποιες ρυθμίσεις και φανηκε οτι το προβλημα διορθώθηκε (ολο το κοστο το επωμίστηκε ο φαρμακης.στο διαστημα αυτο εχω αλλαξει δυο τον λαμδα.δυο φορες πολαπλασιαστες και δεν ξερω τι αλλα.πριν δυο εβδομαδες πηγα service τον 20000χλμ,80€ αλλαγη φιλτρων ( αυτος και οι γιατροι του ιασω περνουν τοσο )μετα την αλλαγη αρχισε παλι τα γνωστα το αμαξι οι απαντηση απο το ιατριο ηταν οτι δεν ευθυνοντα αλλα επειδη ειμαι καλο παιδι θα κανουν μια ρυθμισει και θα καθαρισουν την πεταλουδα και ολα καλα.οπως καταλαβενεται τα ιδια και χειροτερα.οποτε τελικα αποφασίζω να ανεβω στα ιωαννινα για να βρω τη λυση.φτανω ανοιγω το καπο μαζευονται ολοι ( ακομα και η γραμματεας ) και απλα λενε οτι ολο το συστημα ειναι λαθος εγκαταστημενο το βαζουν στον εγκεφαλο και ρυθμισεις αλλου για αλλου,χωρις δευτερη κουβεντα το συστημα ξειλωνετε σχεδων ολο και αλλαζετε μεσα σε μια μερα ρυθμιζετε στον δρομο(ξεχασα να πω οτι η πεταλουδα ειχε να καθαριστη τουλαχιστον ενα χρονο)απλα και ομορφα.συμπερασμα αυτοι εδω στην αθηνα το μονο που τους ενδιαφεροι ειναι το κερδος και τιποτα αλλο...δεν θελω να πω αλλα.οσο αναφορα τα παιδια στα ιωαννινα πραγματικα δεν εχω δει αλλου τετοια ομαδα απο την γραμματεα μεχρι τους τεχνικους να σεβονται τον πελατη και τη δουλεία τους(κοστος αλλαγης φιλτρων 40€!!!).καλο απογευμα σε ολους.Σε καταλαβαίνω απόλυτα το τι εχεις τραβηξει νομίζω στην Αθήνα μόνο αξιόπιστο μέρος για prins είναι η qgas στο πάλ Φάληρο απορω που δεν σε έστειλε εκει ο Φαρμάκης !! Όλοι οι άλλοι έχουν για κράχτη την prins και πουλάνε όλα τα αλλα συστηματα της αγοράς όπως αυτός που πήγες για επισκευή που απο κάτι κουβέντες που έκανα δεν έχει καμία σχέση με prins ούτε εμπειρία όπως με την ladi renzo που πουλά και την north gas !! Εγω πλήρωσα για φίλτρα 6 κυλινδρο ( διπλό ) και φιλτρο πνεύμονα μαζι με έλεγχο (ρύθμιση πνεύμονα ) 60 € ...
Και εφτασες ως τα Γιάννενα, εγω που το έχω βάλει στα γαιννενα και μπορω να συγκρίνω δουλειές είναι το ιδιο καλές οι εγκαταστάσεις , συν οτι σε έλεγχο του δικού μου ml οι της qgas ανακάλυψαν οτι τα μπεκ των κυλινδρων στο manual της prins είναι λάθος χαρτογραφημενα και οι κυλινδροι είναι 123 αριστερά και 456 δεξιά και θα πάω για διόρθωση δωρεάν !! Δεν έχει θέμα το αμάξι αλλα δεν είναι και σωστα ρυθμισμενο ( στο manual της prins είναι 135 αριστερά και 246 δεξιά )Καλα χιλιόμετρα
-
ΕΛΕΓΧΕ ΤΙΣ ΒΑΛΒΙΔΕΣ ΣΕ ΤΑΚΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ(15000 μέ20000),ΕΧΕ ΣΩΣΤΑ ΜΙΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΣΕΣΕ ΚΑΜΙΑ ΛΑΔΙΕΡΑ.
Να ήταν τίποτα μοτέρ με κοκκοράκια, να ρυθμίζαμε και να ελέγχαμε και κάθε μέρα, μέχρι να βγουν οι βαλβίδες πάνω απ'το καπάκι, αλλά με τα καπελότα τι να κάνεις;
Καλη ερώτηση τι ναι τα καπέλοτα ; Ποσο κάνει κύριε βάτσο η ρύθμιση αυτη ; Και τέλος σήμερα είδα τα μπουζι μια χαρα της Bosch με 7 διακενο οτι δίνει για το αμάξι σωστο νούμερο αλλα το ένα στη καμένη βαλβίδα καμένο τελιως ενω τα αλλα τρία σαν καινούργια άλλωστε μόνο 10 μέρες τα φόρεσε !!
-
Ο χρήστης adamch έγραψε:
Ποιο είναι κατά τη γνώμη σας το πιο κατάλληλο κιτ υγραεριοκίνησης για Opel Astra 1.8 140hp του 2007? Υπάρχει κάποια αντένδειξη για χρήση υγραερίου σε αυτόν τον κινητήρα? Στη λίστα με τους blacklisted αναφέρονται κυρίως οι κινητήρες Twinport. Αν δεν κάνω λάθος αυτός δεν είναι Twinport, οπότε . Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις.Έχουμε μάλλον τον ίδιο κινητήρα (opel insignia 1,8 140 h). Όλα καλά με αερίου ψεκασμού που άλλωστε και η opel έχει στα εργοστασιακά της lpg. Για λεπτομεριες στείλε pm.
-
Ο χρήστης dathens έγραψε:
Φίλε dathens, είχες λαδιέρα; Αν ναι ,πόσο την είχες να στάζει; Την παροχή της που την έχεις συνδεμένη στην πολλαπλή;
Είχα Λαδιερα , 6 σταγόνες το λεπτο στην πεταλούδα την είχε βάλει ο εγκαταστατης έχει ακόμα λάδι μέσα !!
Παρατηρώ στη φωτογραφία σου ότι οι κύλινδροι 1 και 4 έχουν πιο σκούρες βαλβίδες εξαγωγής. Μήπως τελικά δεν πηγαίνει αρκετό λάδι σ'αυτούς τους κυλίνδρους, όταν η λαδιέρα είναι ρυθμισμένη στις προδιαγραφές του κατασκευαστή της;
-
Καλη ερώτηση τι ναι τα καπέλοτα ; Ποσο κάνει κύριε βάτσο η ρύθμιση αυτη ; Και τέλος σήμερα είδα τα μπουζι μια χαρα της Bosch με 7 διακενο οτι δίνει για το αμάξι σωστο νούμερο αλλα το ένα στη καμένη βαλβίδα καμένο τελιως ενω τα αλλα τρία σαν καινούργια άλλωστε μόνο 10 μέρες τα φόρεσε !!
Φαντάσου τα καπελότα σαν ανάποδα ποτηράκια, ένα πάνω από κάθε βαλβίδα και κάτω από το έκκεντρο. Το πάχος τους ρυθμίζει το διάκενο των βαλβίδων. Πωλούνται από τον κατασκευαστή σε διάφορα πάχη. Για να ρυθμίσεις βαλβίδες, πρέπει να βγάλεις εκκεντροφόρους!!!!!
-
Αντιγράφω απο γνωστή ασφαλιστική περιορισμοί και γενικές εξαιρέσεις,
Αμεσα ή έμμεσα απο έκρηξη ή φλόγα του οχήματος ή απο φωτιά που μεταδόθηκε απο αυτό καθώς και για ζημιές απο τη διαρροή υγρών ή υγραερίων οποιασδήποτε φύσης που χρησημοποιούνται για τη λειτουργεία του, εκτός αν εχει συμφωνηθεί η κάλυψη των περιπτώσεων αυτών και εισπραχθεί ειδικό πρόσθετο ασφαλιστήριο.
-
καλησπέρα
είμαι νέο μέλος, αν κ διαβάζω το forum συνεχώς
θα ήθελα να ρωτήσω ποιο σύστημα πιστεύετε ότι πρέπει να βάλω σε ένα Yaris του 2004 1250 cc????
Ευχαριστώ -
Είχα Λαδιερα , 6 σταγόνες το λεπτο στην πεταλούδα την είχε βάλει ο εγκαταστατης έχει ακόμα λάδι μέσα !!
Παρατηρώ στη φωτογραφία σου ότι οι κύλινδροι 1 και 4 έχουν πιο σκούρες βαλβίδες εξαγωγής. Μήπως τελικά δεν πηγαίνει αρκετό λάδι σ'αυτούς τους κυλίνδρους, όταν η λαδιέρα είναι ρυθμισμένη στις προδιαγραφές του κατασκευαστή της;
Τι να σου πω στη υποπιεση την είχε και τραβάγε λάδι κάθε 5-6 χιλιάδες χιλιόμετρα 500 ml JLM
-
Ο χρήστης giorgos_d έγραψε:
καλησπέρα
είμαι νέο μέλος, αν κ διαβάζω το forum συνεχώς
θα ήθελα να ρωτήσω ποιο σύστημα πιστεύετε ότι πρέπει να βάλω σε ένα Yaris του 2004 1250 cc????Ευχαριστώ
Οτι θες δεν θα έχεις θέμα πρόσεχε τον εγκαταστατη δεν νομίζω οτι είναι ιδιαίτερα απαιτητικό αμάξι !! Δες prins, brc , lovato κτλ
Να σου βάλουν και κρεμμυδάκι βραστό για να έχεις πρόσωπο και σως για να γλιστράει !!!! Πω πω όνειρο ζω μην με ξύπνάτε !!
-
Τι να σου πω στη υποπιεση την είχε και τραβάγε λάδι κάθε 5-6 χιλιάδες χιλιόμετρα 500 ml JLM
Διορθώστε με αν δεν κάνω λάθος, αλλά το εικονιζόμενο μοτέρ δεν είναι στην πένα? Έχει κάποιο πρόβλημα, γιατί μου φαίνεται και πεντακάθαρο... ´Η μήπως είναι από ανακατασκεύη?
Υγραεριοκίνηση!