-
Καλησπερα κ εγω εχω βαλει πολωνικο της ac κανενα προβλημα, ειναι ευκολο ο chemic να αναφερει το συνεργειο?
-
Ο χρήστης dimitriskia έγραψε:
Καλησπερα κ εγω εχω βαλει πολωνικο της ac κανενα προβλημα, ειναι ευκολο ο chemic να αναφερει το συνεργειο?κ εγώ κατα τύχη τον βρήκα, ενώ έψαχνα που θα παω!έτυχε να συναντηθούμε ενώ φουλάραμε στο γκαζάδικο στο μενίδι στις 1 το βραδυ, κ μου έκανε καλή εντύπωση γιατί έκατσε κ είδε όλο το σύστημα βραδιάτικα
ngv (ή nvg) gas λεγεται αν θυμαμαι καλά κ είναι στο μενίδι.
πήγα εχθες από το συνεργείο κ μου επαναρύθμισε το σύστημα, άνοιξε κ πιο μεγάλη διατομή στις εξόδους της μπεκιέρας κ μειώθηκε αρκετα η κατανάλωση. ασχολήθηκε καμιά ωρα, μαζί με τις βόλτες που κάναμε και δεν πήρε φράγκο! 'θα τα βρουμε μόλις έρθεις για το σέρβις' μου είπε -
Ο χρήστης christos13 έγραψε:
Ecogas εννοείς τον Σωτ. Μανθ.?
Δεν ήξερα ότι βάζει lovato.Nαι αυτός είναι. Βάζει LOVATO.
Νομίζα ότι βάζει μόνο το ομώνυμο ecogas, το slyinjection, και μάλιστα έχει μία έκδοση 100-150€ ακριβότερη που επικοινωνεί με obd (κάπως έτσι)με τον εγκέφαλο του αυτοκινητου για να έχει καλύτερη διαχείριση καυσίμου, που διαβάζει συνέχεια τον τρόπο οδήγησης, και κάτι τέτοια τέλως πάντων μου έλεγε, και μου έκανε καλή εντύπωση.
Θεωρώ, αν και δεν είμαι ειδήμων, ότι είναι καλύτερο από το lovato, δηλαδή πιο εξελιγμένο. Θυμάμαι ότι χαρακτηριστικά το κουτί έγραφε ecogas 2007.
Eσύ δεν το προτιμάς? -
Εγώ έχω βάλει το σύστημα που αναφέρεις στον συνεργάτη του στο Κιλκίς. Ξεκίνησαν τελευταία να βάζουν και το Lovato για να ρίξουν το κόστος τους επειδή το άλλο είναι ακριβό!
-
Ο χρήστης dimitriskia έγραψε:
Καλησπερα κ εγω εχω βαλει πολωνικο της ac κανενα προβλημα, ειναι ευκολο ο chemic να αναφερει το συνεργειο?ΑC?
H μηπως AG centrum? -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση. Τώρα που θα βάλω αέριο στο Hyundai i30 μου και δεδομένο ότι πρέπει να κάνω και το σέρβις των 75000 κλμ είναι μια καλή ευκαιρία να αλλάξω και τα μπουζί. Δεν βρίσκω τα NGK LPG 6 που είναι ειδικά φτιαγμένα για υγραέριο και επειδή δεν θέλω να πάω στα μαμά zfr5f-11 έλεγα να βάλω τα ιριδίου zfr5fix-11.
Μήπως είναι καλύτερα να πάω σε ένα βαθμό πιο ψυχρά? Και ποια είναι τα πιο ψυχρά? Τα zfr6fix-11? Όποιος ξέρει ας βοηθήσει...
Στη τύχη θα έλεγα να βάλεις ένα νούμερο πιο ζεστά.
Αν κάνεις μόνο ταξίδια με μεγάλες ταχύτητες κράτα το ίδιο νούμερο.Το 5 είναι πιο ζεστό από το 6.
Σε ευχαριστώ για τον χρόνο που αφιέρωσες για την απάντηση αν και προτιμώ να μην μου απαντάνε στην τύχη. Εν τέλει τα zfr6fix-11 είναι ψυχρότερα από τα zfr5fix-11 και κάνουν άραγε για το αυτοκινητό μου?
-
Καλημέρα, θα μπορούσατε να μου πείτε έναν άνθρωπο με εμπειρία στην εγκατάσταση ώστε να μην φοβάμαι να βάζω στο αυτοκίνητο την οικογένεια μου; Μου πρότεινε κάποιος από δω μέσα τον www.vdmotorsport.gr αλλά τα παλικάρια μάλλον έχουν κονομήσει και δεν ενδιαφέρονται. Τους έστειλα mail....τίποτα. Τους πήα τηλ και μου είπαν ενώ το είδαν το mail, αργότερα το χάσαν. Τους ξαναέστειλα άλλο με τα στοιχεία του κινητήρα και τους ρώταγα αν μπορούν να μου βάλουν γκάζι. Μετά από 2 βδομάδες τίποτα. Τους παίρνω πάλι και μου είπαν ότι θα μου απαντούσαν χθες. Τους παίρνω σήμερα και έφυγαν λέει εκτός Αθηνών, να πάρω από Δευτέρα....!
Ξέρετε κάποιον στην Αθήνα που να έχει βάλει κάμποσα συστήματα και να σέβεται τον πελάτη;
-
kαλημερα,εκλεισα ραντεβου για το αμαξι της γυναικας μου (punto auto spa 1.3) 2003 mont, 120000xlm.για κιτ υγραεριου tomaseto 4ης γενιας χωρις λαδιερα, τιμη 1100 ευρω ολα πληρωμενα.το αμαξι ειναι αυτοματο σειριακο.σε μια βδομαδα θα γραψω εντυπωσεις.
-
Ο χρήστης vageli_psaxou έγραψε:
Καλημέρα, θα μπορούσατε να μου πείτε έναν άνθρωπο με εμπειρία στην εγκατάσταση ώστε να μην φοβάμαι να βάζω στο αυτοκίνητο την οικογένεια μου; Μου πρότεινε κάποιος από δω μέσα τον www.vdmotorsport.gr αλλά τα παλικάρια μάλλον έχουν κονομήσει και δεν ενδιαφέρονται. Τους έστειλα mail....τίποτα. Τους πήα τηλ και μου είπαν ενώ το είδαν το mail, αργότερα το χάσαν. Τους ξαναέστειλα άλλο με τα στοιχεία του κινητήρα και τους ρώταγα αν μπορούν να μου βάλουν γκάζι. Μετά από 2 βδομάδες τίποτα. Τους παίρνω πάλι και μου είπαν ότι θα μου απαντούσαν χθες. Τους παίρνω σήμερα και έφυγαν λέει εκτός Αθηνών, να πάρω από Δευτέρα....!Ξέρετε κάποιον στην Αθήνα που να έχει βάλει κάμποσα συστήματα και να σέβεται τον πελάτη;
http://www.ngvautogas.gr/
δεν έβαλα σε αυτόν, αλλά μου έκανε (καλή) επαναρύθμιση στο δικό μου, ενώ είδα σε άλλα αμαξια ότι κάνει καλή δουλειά.
συστήμστα 4ης γενιάς της ac βάζει -
Καλημέρα, θα μπορούσατε να μου πείτε έναν άνθρωπο με εμπειρία στην εγκατάσταση ώστε να μην φοβάμαι να βάζω στο αυτοκίνητο την οικογένεια μου; Μου πρότεινε κάποιος από δω μέσα τον www.vdmotorsport.gr αλλά τα παλικάρια μάλλον έχουν κονομήσει και δεν ενδιαφέρονται. Τους έστειλα mail....τίποτα. Τους πήα τηλ και μου είπαν ενώ το είδαν το mail, αργότερα το χάσαν. Τους ξαναέστειλα άλλο με τα στοιχεία του κινητήρα και τους ρώταγα αν μπορούν να μου βάλουν γκάζι. Μετά από 2 βδομάδες τίποτα. Τους παίρνω πάλι και μου είπαν ότι θα μου απαντούσαν χθες. Τους παίρνω σήμερα και έφυγαν λέει εκτός Αθηνών, να πάρω από Δευτέρα....!Ξέρετε κάποιον στην Αθήνα που να έχει βάλει κάμποσα συστήματα και να σέβεται τον πελάτη;
Κάτι παρόμοιο είχα ζήσει κι εγώ πέρυσι τον Απρίλιο-Μάιο, αλλά καθώς είχα αποφασίσει να βάλω σύστημα της Vialle, προτίμησα να κάνω την εγκατάσταση στο εξωτερικό.
Ο συγκεκριμένος αντιπρόσωπος είναι πολύ καλός στη δουλειά του αλλά προφανώς πάσχει στο θέμα της οργάνωσης και της επικοινωνίας. Συμπτωματικά το οτι θα έλειπε αυτές τις μέρες το γνωρίζω από επικοινωνία που είχε μαζί του κάποιο συγγενικό μου πρόσωπο για εγκατάσταση.
Τώρα πάντως υπάρχουν κι άλλοι που βάζουν Vialle κι ενδεχομένως να μπορούν να σε πληροφορήσουν. Ρώτα στον Πανακίδη και στη Subaru Hellas. -
Καλημέρα, θα μπορούσατε να μου πείτε έναν άνθρωπο με εμπειρία στην εγκατάσταση ώστε να μην φοβάμαι να βάζω στο αυτοκίνητο την οικογένεια μου; Μου πρότεινε κάποιος από δω μέσα τον http://www.vdmotorsport.gr αλλά τα παλικάρια μάλλον έχουν κονομήσει και δεν ενδιαφέρονται. Τους έστειλα mail....τίποτα. Τους πήα τηλ και μου είπαν ενώ το είδαν το mail, αργότερα το χάσαν. Τους ξαναέστειλα άλλο με τα στοιχεία του κινητήρα και τους ρώταγα αν μπορούν να μου βάλουν γκάζι. Μετά από 2 βδομάδες τίποτα. Τους παίρνω πάλι και μου είπαν ότι θα μου απαντούσαν χθες. Τους παίρνω σήμερα και έφυγαν λέει εκτός Αθηνών, να πάρω από Δευτέρα....!Ξέρετε κάποιον στην Αθήνα που να έχει βάλει κάμποσα συστήματα και να σέβεται τον πελάτη;
να κοιταξεις να ειναι στη περιοχη κοντα στο σπιτι σου για να μπορεις ανα πασα στιγμη αμα κατι δεν παει καλα να τον επισκεπτεσαι,για να μην ταλαιπωρηθεις{ρυθμισματα,χαρτια,ελεγχος,}
-
Και οι δυο αστα να πανε είναι ο ένας δεν έχει σταθερό τηλ και διεύθυνση της εταιρίας του στο σιτε του και ο άλλος γράφει ότι έχει το μοναδικό σύστημα για fsi tsi κινητήρες κάτι το οποίο είναι μέγα ψέμα υπάρχουν 2-3 τουλάχιστον
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
Καλησπερα κ εγω εχω βαλει πολωνικο της ac κανενα προβλημα, ειναι ευκολο ο chemic να αναφερει το συνεργειο?
ΑC?
H μηπως AG centrum?Οχι ac κ στο internet www.ac.com.pl
-
Ο χρήστης dathens έγραψε:
Και οι δυο αστα να πανε είναι ο ένας δεν έχει σταθερό τηλ και διεύθυνση της εταιρίας του στο σιτε του και ο άλλος γράφει ότι έχει το μοναδικό σύστημα για fsi tsi κινητήρες κάτι το οποίο είναι μέγα ψέμα υπάρχουν 2-3 τουλάχιστονΑπό το στόμα μου το πήρες ρε φίλε. Πως να εμπιστευθείς τετοιες καταστάσεις; Εντωμεταξύ το τι ακούγεται στην αγορά για το θέμα του γκαζιού είναι το κάτι άλλο. Πρόσφατα κάποιος μου είπε ότι του έβαλαν υγραεριοκίνηση 8ης γεννιάς .
-
Ο χρήστης dti έγραψε:
Τώρα πάντως υπάρχουν κι άλλοι που βάζουν Vialle κι ενδεχομένως να μπορούν να σε πληροφορήσουν. Ρώτα στον Πανακίδη και στη Subaru Hellas.
Μπορείς να μου δώσεις κάποια στοιχεία επικοινωνίας με τον εν λόγο κύριο, διότι δεν βρίσκω κάτι στο Google.
-
Sorry Πανικίδης λέγεται και μπορείς να βρεις πληροφορίες στο site της εταιρείας του: http://panikidis.com/
Κάποια στιγμή στο παλιό site που είχε, νομίζω οτι ανέφερε για Vialle. Τώρα δεν βλέπω κάτι σχετικό, αλλά δεν χάνεις τίποτε να ρωτήσεις.
Να προσθέσω επίσης οτι είναι από τα ελάχιστα sites που έχει χρήσιμες πληροφορίες για τη νομοθεσία παρουσιάζοντας και τα σχετικά ΦΕΚ. Μελετώντας τα μπορεί κάποιος να δει κατά πόσο κάποιες εγκαταστάσεις είναι νομότυπες ή όχι. Ασχετα αν τελικά περνά ΚΤΕΟ το αυτοκίνητο ή όχι...Να προσθέσω επίσης οτι γενικά, πολύ καλά λόγια έχουν ακουστεί και για αυτούς εδώ:
http://geartech.gr/lpg/
http://www.inctek.gr/news_LPG.htm -
η geartech, έχει καλό όνομα και σαν βελτιωτής.
-
Ο χρήστης dti έγραψε:
Sorry Πανικίδης λέγεται και μπορείς να βρεις πληροφορίες στο site της εταιρείας του: http://panikidis.com/
Κάποια στιγμή στο παλιό site που είχε, νομίζω οτι ανέφερε για Vialle. Τώρα δεν βλέπω κάτι σχετικό, αλλά δεν χάνεις τίποτε να ρωτήσεις.
Να προσθέσω επίσης οτι είναι από τα ελάχιστα sites που έχει χρήσιμες πληροφορίες για τη νομοθεσία παρουσιάζοντας και τα σχετικά ΦΕΚ. Μελετώντας τα μπορεί κάποιος να δει κατά πόσο κάποιες εγκαταστάσεις είναι νομότυπες ή όχι. Ασχετα αν τελικά περνά ΚΤΕΟ το αυτοκίνητο ή όχι...Να προσθέσω επίσης οτι γενικά, πολύ καλά λόγια έχουν ακουστεί και για αυτούς εδώ:
http://geartech.gr/lpg/
http://www.inctek.gr/news_LPG.htmΑπο geartech εχω πολυ καλη εντυπωση στο θεμα επικοινωνιας..απαντουν αμεσα στα email, φαινονται ψαγμενοι..θα περασω απο κει συντομα να δω.. Για τον Σπαθη του Ρεντη τι ακουγετε???
-
Ο Πανικίδης δεν βάζει πια vialle.
Βάζει μία 'ιταλική'. -
Και οι δυο αστα να πανε είναι ο ένας δεν έχει σταθερό τηλ και διεύθυνση της εταιρίας του στο σιτε του και ο άλλος γράφει ότι έχει το μοναδικό σύστημα για fsi tsi κινητήρες κάτι το οποίο είναι μέγα ψέμα υπάρχουν 2-3 τουλάχιστον
Από το στόμα μου το πήρες ρε φίλε. Πως να εμπιστευθείς τετοιες καταστάσεις; Εντωμεταξύ το τι ακούγεται στην αγορά για το θέμα του γκαζιού είναι το κάτι άλλο. Πρόσφατα κάποιος μου είπε ότι του έβαλαν υγραεριοκίνηση 8ης γεννιάς .
καλά, αν πάτε να δείτε το -καινούργιο-κτίριο κ τί εξοπλισμό έχει ο τύπος θα παραμιλάτε
για το σαιτ, κ εγώ παραξενευτηκα
το μονο που μπορω να σκεφτω είναι μήπως επειδή εχει καινουργιες εγκαστασεις να μην εχει κανει update τα στοιχεια
Υγραεριοκίνηση!