-
Ο χρήστης astrag1.6jtg έγραψε:
Καλως ηλθες bill. Ωραιος !!!! Περιμενουμε εντυπωσεις.
Πού έκανες εσύ την εγκατάσταση;
-
Ο χρήστης car-o-bill έγραψε:
Καλως ηλθες bill. Ωραιος !!!! Περιμενουμε εντυπωσεις.
Πού έκανες εσύ την εγκατάσταση;
Αγρινιο
-
τελικα παιδια τι να κανω...να βαλω το lovato στο opel astraG 1400 η οχι.το εχει βαλει κανεις αλλος?η τιμη τελικα ειναι 1200με φπα!ευχαριστω!
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Εχω ένα toyota yaris 1.3 βενζινοκίνητο μοντέλο 2001 με 210.000 km. Κάνω κάθε χρόνο 30.000 km λόγω δουλιάς. Το αυτοκίνητο δεν έχει βγάλει ποτέ πρόβλημα. Το κόστος βενζίνης με έχει . Να βάλω υγραέριο σε αυτοκίνητο με τόσα km ή είναι χαζομάρα;
Παρακαλώ βοηθείστε.
επειδη κανω κι εγω τις ιδιες σκεψεις:
30000 Χ 8 / 100 = 2.400 λίτρα βενζινης ---> περιπου 4000 €
30000 χ 9 / 100 = 2.700 λίτρα υγραεριου ---> περιπου 2.200€
αν δεν κανω λάθος καπου θα κανεις την αποσβεση σε λιγοτερο απο ενα χρόνο και θα σου περισεουν και χρηματα.
αν κανω καπου λάθος, ας με διορθωσει καποιος
Πιο πολυ σε συμφέρει diesel εσενα
-
Ο χρήστης amyntas1 έγραψε:
Εχω ένα toyota yaris 1.3 βενζινοκίνητο μοντέλο 2001 με 210.000 km. Κάνω κάθε χρόνο 30.000 km λόγω δουλιάς. Το αυτοκίνητο δεν έχει βγάλει ποτέ πρόβλημα. Το κόστος βενζίνης με έχει . Να βάλω υγραέριο σε αυτοκίνητο με τόσα km ή είναι χαζομάρα;
Παρακαλώ βοηθείστε.
αν δεν κανω λάθος καπου θα κανεις την αποσβεση σε λιγοτερο απο ενα χρόνο και θα σου περισεουν και χρηματα.
συνεχίζω:
30000 χ 5 / 100 = 150 λιτρα πετρελαιο ---> περιπου 2.175 €
περιπου οσο το υγραέριο, αλλα εδω εχουμε αλλαγη αυτοκινητου... -
Λοιπόν, αυτό που πρέπει να ερευνήσουμε εμείς οι υποψήφιοι αγοραστές, είναι να βρούμε ποιες είναι οι διαφορές στα εξαρτήματα ενός εργοστασιακού lpg με το ίδιο μοντέλο βενζίνης.
Δηλαδή αν το εργοστασιακό lpg έχει άλλες βαλβίδες, άλλα πιστόνια, άλλα ελατήρια, άλλα γενικώς μέταλλα.
Τότε θα διαπιστώσουμε τί χρειάζεται να αλλαχθεί σε ένα αυτοκίνητο για να μετατραπεί σε lpg.Έτσι το κόστος εγκατάστασης θα έπρεπε να ήταν πολύ πιο υψηλό.
Eδώ οι εγκαταστάτες δεν αλλάζουνε τίποτα από όλα αυτά.-
Δεν θα έπρεπε τα αυτοκίνητα που έχουν μετατραπεί σε lpg να έιχαν τα ίδια εξαρτήματα με τα εργοστασιακά lpg?
-
Αν ισχύει ο ισχυρισμός μου, τότε θα πρέπει να υπάρχουν σοβαρές βλάβες σε αυτοκίνητα που μετατραπήκανε.
Έχετε ακούσει τέτοιες περιπτώσεις?
-
-
Ο χρήστης gregory1984 έγραψε:
Λοιπόν, αυτό που πρέπει να ερευνήσουμε εμείς οι υποψήφιοι αγοραστές, είναι να βρούμε ποιες είναι οι διαφορές στα εξαρτήματα ενός εργοστασιακού lpg με το ίδιο μοντέλο βενζίνης.Δηλαδή αν το εργοστασιακό lpg έχει άλλες βαλβίδες, άλλα πιστόνια, άλλα ελατήρια, άλλα γενικώς μέταλλα.
Τότε θα διαπιστώσουμε τί χρειάζεται να αλλαχθεί σε ένα αυτοκίνητο για να μετατραπεί σε lpg.Έτσι το κόστος εγκατάστασης θα έπρεπε να ήταν πολύ πιο υψηλό.
Δεν θα έπρεπε τα αυτοκίνητα που έχουν μετατραπεί σε lpg να έιχαν τα ίδια εξαρτήματα με τα εργοστασιακά lpg?
-
Αν ισχύει ο ισχυρισμός μου, τότε θα πρέπει να υπάρχουν σοβαρές βλάβες σε αυτοκίνητα που μετατραπήκανε.
Δεν εχουν διαφορες τα εργοστασιακα αυτοκινητα με LPG απο τα απλά.Εστειλα email στην Subaru (μιας και εχω forester 2009) και ειπαν οτι ειναι ο ιδιος ακριβως κινητηρας και στα δυο.Το σύστημα που βαζουν αυτοι πχ, δεν ειναι ''εργοστασιακο'' δλδ δικο τους.. της αγοράς είναι και για καποιους λογους προτιμησαν αυτο (νομιζω vialle lpfi) 5ης γενιας.
Προτεινουν παντως την τοποθετηση συστηματος λιπανσης των βαλβιδων -
-
Παιδιά καλησπέρα σε όλους.
Αιτία να γραφτώ στο forum είναι η υγραεριοκίνηση. Είμαι από αυτούς που βλέπουν το αυτοκίνητο σαν εργαλείο και όχι σαν χόμπυ. Η τιμή της βενζίνης πλέον είναι δυσβάστακτη και θα ήθελα να βάλω στο αυτοκίνητο μου αυτό το σύστημα. Επειδή τις τελευταίες δύο μέρες έχω επισκεφτεί 2 εγκαταστάτες που δεν μου γέμισαν το μάτι για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, θα ήθελα την βοήθεια σας. Δεν με ενδιαφέρουν καθόλου τεχνικές πληροφορίες του στυλ αν πρεπει να βάλω 3ης,4ης,5ης ή 100ης γεννιάς. Αν θα πρέπει να βάλω λυπαντήρα ή αν θα κοστίσει η εγκατάσταση 100€ παραπάνω ή παρακάτω.Αυτό που θα ήθελα να σας παρακαλέσω να μου πείτε είναι:
ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΒΑΛΕΙ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΗ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ (να έχει βαλει 100 συστήματα) ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΖΩ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΑΝΕΤΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ;
ΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ Ο ΠΙΟ ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ; ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΓΚΑΡΑΖ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΑΛΛΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΧΡΟΝΙΑ;
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Παρακαλώ βοηθείστε.
συνεχίζω:
30000 χ 5 / 100 = 150 λιτρα πετρελαιο ---> περιπου 2.175 €
περιπου οσο το υγραέριο, αλλα εδω εχουμε αλλαγη αυτοκινητου...Ξεχασες 1 μηδενικο στα λιτρα, αλλα συμφωνω. Αν εχεις 1 αμαξι (δεν μπορεις να παρεις αλλο) και θες οικονομικη μετακινηση, το lpg ειναι μια καλη εναλλακτικη επιλογη.
-
Ο χρήστης vageli_psaxou έγραψε:
Αιτία να γραφτώ στο forum είναι η υγραεριοκίνηση. Είμαι από αυτούς που βλέπουν το αυτοκίνητο σαν εργαλείο και όχι σαν χόμπυ. Η τιμή της βενζίνης πλέον είναι δυσβάστακτη και θα ήθελα να βάλω στο αυτοκίνητο μου αυτό το σύστημα. Επειδή τις τελευταίες δύο μέρες έχω επισκεφτεί 2 εγκαταστάτες που δεν μου γέμισαν το μάτι για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, θα ήθελα την βοήθεια σας. Δεν με ενδιαφέρουν καθόλου τεχνικές πληροφορίες του στυλ αν πρεπει να βάλω 3ης,4ης,5ης ή 100ης γεννιάς. Αν θα πρέπει να βάλω λυπαντήρα ή αν θα κοστίσει η εγκατάσταση 100€ παραπάνω ή παρακάτω.Αυτό που θα ήθελα να σας παρακαλέσω να μου πείτε είναι:
ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΒΑΛΕΙ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΗ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ (να έχει βαλει 100 συστήματα) ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΖΩ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΑΝΕΤΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ;
ΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ Ο ΠΙΟ ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ; ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΓΚΑΡΑΖ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΑΛΛΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΧΡΟΝΙΑ;
Πηγαινε στον αντιπροσωπο της vialle. http://vdmotorsport.gr/
-
Ο χρήστης vageli_psaxou έγραψε:
Για αθηνα, εγω ξερω αυτον http://www.ygraeriokinisi.gr/ . Εχουν τοποθετησει καμποσες χιλιαδες κιτ αλλα η αναμονη την τελευταια φορα που μίλησα ηταν ....... 1 χρονο μετα
-
Ο χρήστης astrag1.6jtg έγραψε:
Για αθηνα, εγω ξερω αυτον http://www.ygraeriokinisi.gr/ . Εχουν τοποθετησει καμποσες χιλιαδες κιτ αλλα η αναμονη την τελευταια φορα που μίλησα ηταν ....... 1 χρονο μετα
Χυμαδιο ειναι αυτος, οπως και οι περισσοτεροι.Ασε που κοροιδευει κιολας με τον τρελλο χρονο αναμονης που λεει. Εγω σωστοτερο επαγγλεματια απο αυτον που προτεινω παραπανω δεν εχω ξαναδει, ασχετα αν δεν το τοποθετησα εκει γιατι μου ζητουσε 600 ευρω παραπανω.
-
Δεν ειναι και 1 χρονο αναμονη!!!Μην τρελαθουμε!Ο αδερφος μου περιμενε περιπου 2 μηνες!Χυμαδιο ειναι η φαση στην υγραεριοκινηση...ενα βενζιναδικο και κατι υποστεγα για συνεργειο...Εχει ομως αρκετες τοποθετησεις στο ενεργητικο του!Ο Βρετος ειναι πιο οργανομενος...εχει σωστο συνεργειο!Ξερει το αντικειμενο και ειναι αντιπροσωπος μιας πολυ καλης εταιριας!Εγω εχω παραγγειλει το vialle lpi και η αναμονη ειναι περιπου 2 μηνες.Η διαφορα ειναι οτι δεν περιμενεις να ερθει η σειρα σου λογω πολλων ραντεβου αλλα γιατι το συστημα ερχετε απο εξω(Ολλανδια)ετοιμο ρυθμισμενο για τοποθετηση!Ελπιζω να βοηθησα.
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
Χυμαδιο ειναι αυτος, οπως και οι περισσοτεροι.Ασε που κοροιδευει κιολας με τον τρελλο χρονο αναμονης που λεει. Εγω σωστοτερο επαγγλεματια απο αυτον που προτεινω παραπανω δεν εχω ξαναδει, ασχετα αν δεν το τοποθετησα εκει γιατι μου ζητουσε 600 ευρω παραπανω.
Ουτε και γω το εβαλα εκει (αγρινιο το εβαλα)αλλα μιας και ρωτησε για αθηνα, ξερω οτι ειναι πολλα χρονια στο χωρο και εχουν περασει πολλα αμαξια απ τα χερια τους. Ουτε να συγκρινω μπορω.
-
Eιχα παει στην υγραεριοκινηση Μαιο και εκλεισα ραντεβου για Δεκεμβρη(συγκεκριμενη ημερομηνια). Εγω ομως βρηκα και το βαλα αλλου σε αυτο το χρονικο διαστημα. Ε λοιπον αυτος δεν με πηρε ουτε ενα τηλ οταν εφτασε η ημερομηνια. Επαγγελματιας!!
-
Υπάρχει κάποιος που να τοποθέτησε σύστημα της Πολωνικής VERSUS να μας πει εντυπώσεις.
Το εγκαθιστά η mazda στο επίσημο δίκτυο της σε όλα τα αυτοκίνητα. -
Ο χρήστης subarakis έγραψε:
Λοιπόν, αυτό που πρέπει να ερευνήσουμε εμείς οι υποψήφιοι αγοραστές, είναι να βρούμε ποιες είναι οι διαφορές στα εξαρτήματα ενός εργοστασιακού lpg με το ίδιο μοντέλο βενζίνης.
Δηλαδή αν το εργοστασιακό lpg έχει άλλες βαλβίδες, άλλα πιστόνια, άλλα ελατήρια, άλλα γενικώς μέταλλα.
-
Δεν εχουν διαφορες τα εργοστασιακα αυτοκινητα με LPG απο τα απλά.Εστειλα email στην Subaru (μιας και εχω forester 2009) και ειπαν οτι ειναι ο ιδιος ακριβως κινητηρας και στα δυο.Το σύστημα που βαζουν αυτοι πχ, δεν ειναι ''εργοστασιακο'' δλδ δικο τους.. της αγοράς είναι και για καποιους λογους προτιμησαν αυτο (νομιζω vialle lpfi) 5ης γενιας.
Προτεινουν παντως την τοποθετηση συστηματος λιπανσης των βαλβιδωνΑφού σου είπανε ότι ο κινητήρας είναι ο ίδιος, τότε γιατί προτείνουν σύστημα λίπανσης. Δηλαδή και το εργοστασιακό με σύστημα λίπανσης βγαίνει από την παραγωγή?
-
-
ρε παιδια καποιος για το lovato σε opel astra G 1400....ειναι καλο.... αξιζει;ευχαριστω!!
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
Eιχα παει στην υγραεριοκινηση Μαιο και εκλεισα ραντεβου για Δεκεμβρη(συγκεκριμενη ημερομηνια). Εγω ομως βρηκα και το βαλα αλλου σε αυτο το χρονικο διαστημα. Ε λοιπον αυτος δεν με πηρε ουτε ενα τηλ οταν εφτασε η ημερομηνια. Επαγγελματιας!!Εσύ τον πήρες τηλ για να ακυρώσεις το ραντεβού; Ή είπες 'δε βαριέσαι' (Ελληνάρας!) κι έμεινε ένα ραντεβού κενό όπου θα μπορούσε να εξυπηρετηθεί κάποιος άλλος;
-
Εκείνος είναι ο επαγγελματίας, εκείνος θα έβαζε στην τσέπη κάνα χιλιάρικο κέρδος μέσα σε μιά μέρα, εκείνος έπρεπε να πάρει 2-3 μέρες πιό πριν για να επιβεβαιώσει. Σιγά να μην κυνηγάμε τον μάστορα για να του δώσουμε λεφτά, ότι θέλετε λέτε?
Υγραεριοκίνηση!