-
Ο χρήστης mixalisnaf έγραψε:
Παιδια καλησπερα.Ποιος εχει κανει μετατροπη σε οχημα με turbo?οσοι ειστε ειδικα απο αθηνα βοηθηστε!βαλατε πιστοποιημενο συστημα?ποσο πηγε το μαλλι?
Ρωταω γιατι ρωτησα απο τηλεφωνο πιστοποιημενη αντιπροσωπεια αυτοκινητων στην αθηνα και μου ειπε γυρω στα 2,500 και για να πω την αληθεια μου φανηκαν μπολικα!
Στην επαρχια που μενω,εχω 2 επιλογες,ενας που βαζει πιστοποιημενα αλλα δεν εχει ξαναβαλει σε turbo,και ενας ακομα που δεν παρεχει πιστοποιηση αλλα εχει τοποθετησει μπολικα.Τι κανουμε?καλημερα και σε σενα.αποψη μου ειναι να βαλεις συστημα vialle αν το αυτοκινητο ειναι εργοστασιακο η icom.αν εχεις ανεβασει ιπποδυναμη με την icom ειναι πιο ευκολο να ρυθμιστει καθως η vialle βγαζει ακριβως κιτ για καθε αυτοκινητο με εργοστασιακες ρυθμισεις.εγω εδω και ενα χρονο περιμενω απαντηση απο τον βρεττο της vialle η οποια δεν εχει ερθει ακομα.οπως και να χει και οι δυο εταιριες υπαρχουν αθηνα.κοστος απο 1800-2300.αναλογα με ποσα μπεκ τι αντλια κλπ.
-
Ο χρήστης jim4 έγραψε:
Παιδια καλησπερα.Ποιος εχει κανει μετατροπη σε οχημα με turbo?οσοι ειστε ειδικα απο αθηνα βοηθηστε!βαλατε πιστοποιημενο συστημα?ποσο πηγε το μαλλι?
Ρωταω γιατι ρωτησα απο τηλεφωνο πιστοποιημενη αντιπροσωπεια αυτοκινητων στην αθηνα και μου ειπε γυρω στα 2,500 και για να πω την αληθεια μου φανηκαν μπολικα!
Στην επαρχια που μενω,εχω 2 επιλογες,ενας που βαζει πιστοποιημενα αλλα δεν εχει ξαναβαλει σε turbo,και ενας ακομα που δεν παρεχει πιστοποιηση αλλα εχει τοποθετησει μπολικα.Τι κανουμε?καλημερα και σε σενα.αποψη μου ειναι να βαλεις συστημα vialle αν το αυτοκινητο ειναι εργοστασιακο η icom.αν εχεις ανεβασει ιπποδυναμη με την icom ειναι πιο ευκολο να ρυθμιστει καθως η vialle βγαζει ακριβως κιτ για καθε αυτοκινητο με εργοστασιακες ρυθμισεις.εγω εδω και ενα χρονο περιμενω απαντηση απο τον βρεττο της vialle η οποια δεν εχει ερθει ακομα.
Και η vialle μπορεί να βγάλει τροποποιημένο λογισμικό για μη εργοστασιακές ρυθμίσεις. Απόδειξη η περίπτωσή μου που λόγω προγράμματος (bluefin) και άλλων βελτιώσεων (intercooler, εξάτμιση, downpipe, φίλτρο αέρα, μπουζί ιριδίου, κλπ.) το μείγμα ήταν φτωχό με αποτέλεσμα να υπάρχουν ρεταρίσματα. Ίσως κάποιο ρόλο έπαιξαν και κάποια θέματα κακής εγκατάστασης, αλλά όταν αυτά αντιμετωπίστηκαν (υπενθυμίζω η εγκατάσταση έγινε στην Ιταλία), σε συνδυασμό με μεγαλύτερα μπεκ και το νέο λογισμικό (calibration 2068030) που φτιάχθηκε κατόπιν μετρήσεων, η λειτουργία του συστήματος είναι τέλεια.
Το οτι δεν απαντά ο αντιπρόσωπος της vialle τόσο καιρό, δε σημαίνει απαραίτητα οτι δεν το ψάχνει το θέμα. Προφανώς κι αυτός περιμένει τη vialle ενώ φυσικά δίνει προτεραιότητα στις μετατροπές εργοστασιακών αυτοκινήτων με kit που είναι δοκιμασμένα. Όταν είχα θέσει λοιπόν κι εγώ το ερώτημα αν υποστηρίζονται οι βελτιώσεις (ειδικά το πρόγραμμα) η απάντηση που ήλθε μετά από 15 μέρες περίπου ήταν ναι (χωρίς να μου πει κανείς οτι χρειάζεται ειδικό λογισμικό και μεγαλύτερα μπεκ...).
Πιστεύω οτι το κόστος θα είναι μεγαλύτερο από αυτό που ανέφερες, καθώς τα μεγαλύτερα μπεκ (V28) της vialle μου στοίχισαν κάπου 100 ευρώ το καθένα επιπλέον από τα standard (V20) που περιλαμβάνονταν στο αρχικό kit για εργοστασιακό αυτοκίνητο.
Τέλος, όπως σε κάθε μετατροπή / βελτίωση, να είσαι προετοιμασμένος για κάποια 'ταλαιπωρία' για κάποιο διάστημα, μέχρι να γίνουν οι σωστές ρυθμίσεις. -
ΚΑΛΗΜΕΡΑ.
ΠΕΜΠΤΗ ΒΡΑΔΥ ΕΒΑΛΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ LPG ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ, ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ, ΠΑΤΡΩΝ -ΠΥΡΓΟΥ.
ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ, ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΝΤΛΙΑ.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΕΧΡΙ 23:00. ΜΕΤΑ ΚΛΕΙΝΕΙ.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΝΙΩΣΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ LPG, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ ΑΘΗΝΑ- ΠΑΤΡΑ. -
ΠΡΩΤΗ ΚΑΛΗ ΟΔΗΓΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΝΤΙΞΟΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΜΕ ΧΡΗΣΗ LPG. ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΟΥ ΤΑΞΙΔΙ ΑΠΟ ΠΑΤΡΑ - ΑΘΗΝΑ, ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΠΛΗΡΕΣ ΦΟΡΤΙΟ ΣΤΟ HRV (ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ).....!!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΜΠΑΓΚΑΖΙΕΡΑ ΟΡΟΦΗΣ (450LITR). ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΕΝΤΟΝΗ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΚΟΝΤΡΑ ΑΝΕΜΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ. ΕΠΙΣΗΣ ΓΕΜΑΤΗ ΕΘΝΙΚΗ ΜΕ ΝΤΑΛΙΚΕΣ.... ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ. ΤΟ HONDA ΔΟΥΛΕΨΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΚΙΑ ΧΑΜΗΛΕΣ ΚΑΙ ΥΨΗΛΕΣ. ΠΟΛΥ ΟΜΑΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ. ΑΠΟΛΥΤΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΟ ΓΕΜΙΣΜΑ ΑΠΟ ΠΑΤΡΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΥΣΙΜΟΥ.
-
Μήπως τυχόν γνωρίζει κανείς κάποιον εγκαταστάτη που να έχει κάνει μετροπή σε Lexus IS 200?
Προφανώς όπου και να παω να ρωτίσω θα μου πούνε ότι μπορούνε να κάνουν την εγκατάσταση, αλλά θα ήταν σαφώς πολύ θετικό να έχει κάποιος ξανασχοληθεί με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο....
-
Σχετικά δύσκολο αυτό που ρωτάς.
Ωστόσο, αν κάνεις μια αναζήτηση στο google με τις λέξεις Lexus IS 200 LPG θα σου βγάλει κάποια μηνύματα σε διάφορα forums με τις εμπειρίες άλλων που έχουν δοκιμάσει εδώ και χρόνια τη μετατροπή στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο.
Αφού μελετήσεις τις δικές τους εμπειρίες, πας 'διαβασμένος' και κάνεις τη δική σου έρευνα αγοράς. -
«από mirage » 05/02/11 21:36
Ρε Αντώνη αυγολέμονο χωρίς αυγο»…….σου ευχομε να μην χριαστης ποτε να το κανεις…….«= χέσιμο χωρίς εφημερίδα.»…..και αυτό γίνετε…..νερό και πετσέτα…….και σίγουρα εμπεριέχετε και αέριο, άρα δεν είμαστε of topic!!!!.......
Πάντως δοκίμασε το και δεν θα διαπιστώσεις γευστική διάφορα. Οπωσδήποτε δεν θα υπάρχουν φυσαλίδες που γίνονται στην μαρέγκα….και περιέχουν αέριο…… άρα είμαστε on topic!!!!!.....
-
Ο χρήστης thlanaras έγραψε:
ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ και η θερμοκρασία του περιβάλλοντος επηρεάζει, αλλά μόνον σε μικροποσότητες. Εκεί που βλέπω όμως το φαινόμενο που παραθέτετε είναι, η ρύθμιση μεγαλύτερης πιέσεις, από πλευράς πρατήριου, για να πουλήσει μεγαλύτερη ποσότητα, και αποδεικνύετε, εάν είχατε ένα μανόμετρο, επάνω στην μπουκάλα. Σίγουρα είναι κακό, και τρομερά επικίνδυνο, να υπερβαίνουμε την πίεση που ορίζει ο κατασκευαστής των φιαλών. Και επί πλέων, η αναλογική ρύθμιση της πιέσεως από πλευράς εγκαταστάτη επηρεάζετε, και εκτίθεται, ενόσω δεν φταίει αυτός!!!....
Και τελευταίο η περίπτωση του πρατήριου, να έχει ‘πειράξει’ τους μετρητές, πράγμα που θεωρώ ότι είναι πιο ακίνδυνο, από το να ‘στριμώχνει’ περισσότερο καύσιμο!!!!!!………..ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.....ΤΟΝ ΦΟΥΣΤΗ!.
ΑΝΤΩΝΗΣ.οσες φορες εχω παει να γεμισω υγραεριο στην λαρισα και στα 2 πρατηρια οταν η αντλια ειναι stand by
το μανομετρο της λεει απο 2 εως 5 bar.
οταν γεμιζει το αυτοκινητο και τα 2 πρατηρια δειχνουν 10 bar.
πρωφανος τα 10bar ειναι η πιεση για να σπρωξει το αεριο στην μπουκαλα.
αλλα τα 2εως5 bar σε ηρεμια πως εξηγουνται? Γιατι δεν εχουν μια σταθερη ιδια πιεση και οι δυο?
Και ασφαλώς φιλέ μου, στην θέση stand by, η πίεσης που διαβάζεις, αφόρα την πίεση που έχει η δεξαμενή του, για να ελέγχει κατά ένα μέρος την πληρότητα της. Μετά μπαίνει εμπρός η αντλία, (όταν σηκώνει την μάνικα). Τότε διαβάζεις την πίεση που πρέπει να σε φουλάρι.
Και εδώ δεν ξέρω κάτι…..με τι πίεση πρέπει να μας φουλάρουν??????......
Όπως είναι και ένας τρόπος έλεγχου, (τώρα το σκέφτηκα!). εάν έχει κατά την πλήρωση μεγαλύτερη από 10bar μας φορτώνει περισσότερο…
Εάν είναι 10bar και πάλη μετρήσει περισσότερο……τότε μας κλέβει…..
ΚΑΙ ΕΔΩ ΡΩΤΩ, ΜΕ ΠΟΣΑ BAR ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΥΛΑΡΟΥΝ?. Σήμερα δεν μπορώ να μάθω.
ΑΝΤΩΝΗΣ. -
Ο χρήστης DimitrisTS έγραψε:
Μήπως τυχόν γνωρίζει κανείς κάποιον εγκαταστάτη που να έχει κάνει μετροπή σε Lexus IS 200?Προφανώς όπου και να παω να ρωτίσω θα μου πούνε ότι μπορούνε να κάνουν την εγκατάσταση, αλλά θα ήταν σαφώς πολύ θετικό να έχει κάποιος ξανασχοληθεί με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο....
Επειδή το αντικείμενο δεν εμπεριέχει φιλοσοφία, μια τέχνη είναι που μαθαίνετε εύκολα, διάλεξε έναν στην ‘γειτονιά’ σου. Αυτό που θα ελέγξεις είναι να μην είναι τσαπατσούλης, και ακριβώς, και να έχει εξοπλισμό.
ΑΝΤΩΝΗΣ. -
Απάντηση που πήρα από ερώτησή μου 'ποίος ο λόγος που ένα συγκεκριμένο πρατήριο γεμίζει περισσότερη ποσότητα από αυτούς;;' , ήταν οτι του άλλου η αντλία έχει χαμηλότερη πίεση ενώ η δική τους υψηλότερη. Δεν έκανε κουβέντα για κλέψιμο ούτε άφησε κανένα υπονοούμενο. Θέλω όμως να ακούσω και ειδικούς.
Δε μπορώ να πω επίσης για κλέψιμο επειδή κάνω και τα ανάλογα περισσότερα χιλιόμετρα όταν γεμίζω από εκεί.
Μαζί με ένα φίλο ένα πρατήριο μας γέμισε περισσότερη βενζίνη από όσο θα έπρεπε. Αυτό πριν από 2 χρόνια και το διαγράψαμε από τις προτιμήσεις μας. Ο λόγος που το επιλέξαμε ήταν πως σαν καινούργιο δε θα είχε υγρασίες ή βρωμιές και οτι ανήκε σε μεγάλη εταιρία. Η σύζυγος του φίλου εργάζεται σε κάποια κρατική υπηρεσία ελέγχων βιομηχανίας και εμπορίου και φαντάζομαι θα μερίμνησε. -
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Ρε Αντώνη αυγολέμονο χωρίς αυγο»…….σου ευχομε να μην χριαστης ποτε να το κανεις…….«= χέσιμο χωρίς εφημερίδα.»…..και αυτό γίνετε…..νερό και πετσέτα…….και σίγουρα εμπεριέχετε και αέριο, άρα δεν είμαστε of topic!!!!.......
Φυσικά και δεν εννοεί αυτό.
Το διάβασμα στον θρόνο είναι απαραίτητο.
-
Ο χρήστης val k11 έγραψε:
καλημερα παιδες. εχω ενα gps κινεζικο απο ebay με το igo 8. ενημερωμενο απο χαρτεσ κτλ αλλα δε μπορω να το ενημερωσω για τα autogas pois. τα κατεβαζω απο το γνωστο site που εχουν ποσταρει στο forum τα αποθηκεθω στο φακελο pois του gps αλλα δε τα διαβαζει.
τα υπαρχοντα pois που ειναι στο gps ειναι ''poi files'' ενω ta autogas ειναι ''kml files''
μπορει να με βοηθησει καποιος?
επισης θα κατεβω αθηνα. γλυφαδα και πατησια οι περιοχες που θα κινηθω. που να φουλαρω?
ευχαριστωΓια igo αντιγράφεις τα kml αρχεία και στο /content/poi και στο /content/userdata/poi directory. Αν μάλιστα το τελευταίο δεν υπάρχει, το δημιουργείς εσύ.
Για το εικονίδιο του πρατηρίου, το πετάς στον κατάλογο content/userdata/usericon/ , που πάλι δημιουργείς αν δεν υπάρχει.
Το παραπάνω δουλεύει σε ότι Ιgo έχω συναντήσει (8/amigo/primo). -
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ και η θερμοκρασία του περιβάλλοντος επηρεάζει, αλλά μόνον σε μικροποσότητες. Εκεί που βλέπω όμως το φαινόμενο που παραθέτετε είναι, η ρύθμιση μεγαλύτερης πιέσεις, από πλευράς πρατήριου, για να πουλήσει μεγαλύτερη ποσότητα, και αποδεικνύετε, εάν είχατε ένα μανόμετρο, επάνω στην μπουκάλα. Σίγουρα είναι κακό, και τρομερά επικίνδυνο, να υπερβαίνουμε την πίεση που ορίζει ο κατασκευαστής των φιαλών. Και επί πλέων, η αναλογική ρύθμιση της πιέσεως από πλευράς εγκαταστάτη επηρεάζετε, και εκτίθεται, ενόσω δεν φταίει αυτός!!!....
Και τελευταίο η περίπτωση του πρατήριου, να έχει ‘πειράξει’ τους μετρητές, πράγμα που θεωρώ ότι είναι πιο ακίνδυνο, από το να ‘στριμώχνει’ περισσότερο καύσιμο!!!!!!………..ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.....ΤΟΝ ΦΟΥΣΤΗ!.
ΑΝΤΩΝΗΣ.οσες φορες εχω παει να γεμισω υγραεριο στην λαρισα και στα 2 πρατηρια οταν η αντλια ειναι stand by
το μανομετρο της λεει απο 2 εως 5 bar.
οταν γεμιζει το αυτοκινητο και τα 2 πρατηρια δειχνουν 10 bar.
πρωφανος τα 10bar ειναι η πιεση για να σπρωξει το αεριο στην μπουκαλα.
αλλα τα 2εως5 bar σε ηρεμια πως εξηγουνται? Γιατι δεν εχουν μια σταθερη ιδια πιεση και οι δυο?
Και ασφαλώς φιλέ μου, στην θέση stand by, η πίεσης που διαβάζεις, αφόρα την πίεση που έχει η δεξαμενή του, για να ελέγχει κατά ένα μέρος την πληρότητα της. Μετά μπαίνει εμπρός η αντλία, (όταν σηκώνει την μάνικα). Τότε διαβάζεις την πίεση που πρέπει να σε φουλάρι.
Και εδώ δεν ξέρω κάτι…..με τι πίεση πρέπει να μας φουλάρουν??????......
Όπως είναι και ένας τρόπος έλεγχου, (τώρα το σκέφτηκα!). εάν έχει κατά την πλήρωση μεγαλύτερη από 10bar μας φορτώνει περισσότερο…
Εάν είναι 10bar και πάλη μετρήσει περισσότερο……τότε μας κλέβει…..
ΚΑΙ ΕΔΩ ΡΩΤΩ, ΜΕ ΠΟΣΑ BAR ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΥΛΑΡΟΥΝ?. Σήμερα δεν μπορώ να μάθω.
ΑΝΤΩΝΗΣ.Η πιεση σε ηρεμια μηπως εχει σχεση με την αναλογια του μειγματος προπανιου-βουτανιου?
Γιατι σε ιδια θερμοκρασια το καθαρο προπανιο και το καθαρο βουτανιο εχουν διαφορετικες πιεσεις με το προπανιο να εχει πολυ μεγαλυτερη.
συνεπως αν η πιεση σε ηρεμια ειναι πολυ χαμηλη αυτο δειχνει οτι το μειγμα εχει πολυ βουτανιο.
αυτο ειναι καλο?
στο θεμα της λυπανσης αν πριν το γεμισμα πατησουμε την βαλβιδα πληρωσης και βγει το λιγο υγραεριο μεταξυ βαλβιδας πληρωσης και δεξαμενης και με καποιου ειδους συριγγα σπωξουμε λιγο λαδι (to flashlube κανει να μπει στην μπουκαλα?) και μετα με το γεμισμα αυτο το λαδι θα μπει στην μπουκαλα πιεζομενο απο το υγραεριο.Αυτη η αμπουλα κυρ Αντωνη μηπως ειναι κατι τετοιο?
Αν δουλευει τι λαδι ειναι καταληλο γιαυτη τη δουλεια? -
Ο χρήστης jim4 έγραψε:
Στην επαρχια που μενω,εχω 2 επιλογες,ενας που βαζει πιστοποιημενα αλλα δεν εχει ξαναβαλει σε turbo,και ενας ακομα που δεν παρεχει πιστοποιηση αλλα εχει τοποθετησει μπολικα.Τι κανουμε?καλημερα και σε σενα.αποψη μου ειναι να βαλεις συστημα vialle αν το αυτοκινητο ειναι εργοστασιακο η icom.αν εχεις ανεβασει ιπποδυναμη με την icom ειναι πιο ευκολο να ρυθμιστει καθως η vialle βγαζει ακριβως κιτ για καθε αυτοκινητο με εργοστασιακες ρυθμισεις.εγω εδω και ενα χρονο περιμενω απαντηση απο τον βρεττο της vialle η οποια δεν εχει ερθει ακομα.οπως και να χει και οι δυο εταιριες υπαρχουν αθηνα.κοστος απο 1800-2300.αναλογα με ποσα μπεκ τι αντλια κλπ.
Οχι δεν εχω πειραξει καθολου το αυτοκινητο.Το saab 9-3 XWD ειναι με turbo intercooler.Αυτος που ρωτησα εδω στην επαρχια και ειναι πιστοποιημενος,αλλα δεν εχει ξαναβαλει σε turbo,μου εδωσε μια τιμη 1400ε,τα οποια μου φανηκαν λιγα.
-
thlanaras έγραψε:
'...στο θεμα της λυπανσης αν πριν το γεμισμα πατησουμε την βαλβιδα πληρωσης και βγει το λιγο υγραεριο μεταξυ βαλβιδας πληρωσης και δεξαμενης και με καποιου ειδους συριγγα σπωξουμε λιγο λαδι (to flashlube κανει να μπει στην μπουκαλα?) και μετα με το γεμισμα αυτο το λαδι θα μπει στην μπουκαλα πιεζομενο απο το υγραεριο.'Δεν ξέρω για αμπούλες, αλλά εγώ χρησιμοποιώ τα πρόσθετα της tunap. Αυτό για το lpg, διαχέεται με πεπιεσμένο αέρα στην δεξαμενή και ειδικό αντάπτορα. Στην βενζίνη βάζω ανελλιπώς κάθε 25 λίτρα καυσίμου 125 ml από τα 375 που έχει η φιάλη.
Η tunap συνιστά εφαρμογή κάθε 10.000 χλμ. Και άλλες εταιρίες έχουν ανάλογα πρόσθετα που βρίσκει κανείς στην αγορά.'lyggas' SUZUKI GV (icom jtg - 13.500 χλμ.)
-
Ο χρήστης mixalisnaf έγραψε:
Οχι δεν εχω πειραξει καθολου το αυτοκινητο.Το saab 9-3 XWD ειναι με turbo intercooler.Αυτος που ρωτησα εδω στην επαρχια και ειναι πιστοποιημενος,αλλα δεν εχει ξαναβαλει σε turbo,μου εδωσε μια τιμη 1400ε,τα οποια μου φανηκαν λιγα.
αν σου γεμιζει το ματι σαν μαστορας και εχει καλο συστημα περασε το .
η τιμη ειναι καλη.
εχω περαση 3 σααβ 9-3 tourbo 205 hp και δεν υπαρχει κανενα απολυτως προβλημα.δωσε τα 1400 και εως τα 1800-2300 φατα εσυ καλυτερα. -
Φίλος πέρασε στην Βουλγαρία σύστημα με 400 ευρώ
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Φυσικά και δεν εννοεί αυτό.
Το διάβασμα στον θρόνο είναι απαραίτητο.
Aκριβώς
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Φίλος πέρασε στην Βουλγαρία σύστημα με 400 ευρώκτεο περνάει;
-
Ο χρήστης doukias έγραψε:
αν σου γεμιζει το ματι σαν μαστορας και εχει καλο συστημα περασε το .
η τιμη ειναι καλη.
εχω περαση 3 σααβ 9-3 tourbo 205 hp και δεν υπαρχει κανενα απολυτως προβλημα.δωσε τα 1400 και εως τα 1800-2300 φατα εσυ καλυτερα.Ο εν λογω μαστορας ειναι αντιπροσωπος της LPG AUTOHELLAS και εχει και αντιπροσωπεια ιαπωνικης εταιρειας.Δεν εχω λογο για να μην τον εμπιστευομαι γενικα,αλλα turbo dεν εχει ξαναβαλει...δεν ειναι ενα ζητημα αυτο?η μετατροπη σε αυτο ειναι ακριβως η ιδια με ενα ατμοσφαιρικο?ρωταω γιατι δεν ξερω,οχι τιποτε αλλο...
Υγραεριοκίνηση!